Ligue 1 souhrn - 10. kolo

25.10.2008, 21:09, aktualizováno 26.10.2008, 23:01
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky se nic významně nezměnilo, elitním celkům se nedařilo. Jejich nepovedené výkony dnes korunovala Marseille. Olympique se díky včerejší remíze Lyonu mohl posunout do čela, jenže na vlastní hřišti podlehl 2:4 Paříži. Marseille zůstala druhá, hosté se posunuli na šesté místo.

OGC Nice - Girondins Bordeaux 2:2

25.10.2008 19:00

Góly: 84. Éric Mouloungui, 90+3. Loïc Rémy (pen.) - 10. Wendel, 58. Fernando Cavenaghi (pen.)

Nice proti Bordeaux bojovalo do poslední sekundy a vyplatilo se mu to – v nastaveném čase vyrovnal Loïc Rémy na konečných 2:2. Po hodině hry vypadalo všechno jasně – Bordeaux vedlo již 2:0 po gólech Wendela a Cavenaghiho, domácí ale ke konci zápasu zabojovali a během posledních pěti minut stihli vsítit dva góly.

Z absolutní nudy protrhl fanoušky až po deseti minutách nádherný přímý kop v podání Wendela. Krásná střela ze třiceti metrů přesně našla roh domácí branky a hosté se tak mohli radovat z vedení 1:0.

O čtyři minuty později mohli hosté vést už o dvě branky, skvěle ale zasáhl domácí gólman Ospina. Největší šanci hostů spálil Fae, který svým volej otřel pouze o břevno branky.

Do druhé poloviny zápasu vstoupili opět lépe hosté. Diego Placente zařídil ve 47. minutě pro hosty penaltu, kterou úspěšně proměnil Cavenaghi. Skóre tak bylo již 2:0 pro hosty. Bordeaux se místy dostávalo do velikého tlaku, ale ani šance Obertana, ani Chamakha gólem nakonec neskončily.

Domácí se do zápasu vrátili pět minut před koncem. Na přesný centr si naběhl Mouloungui a svou tvrdou a přesnou hlavičkou snížil na 1:2. Ve čtvrté minutě nastaveného času hostující obránce Ducasse zahrál v pokutovém území rukou a domácí tak kopali penaltu. Úspěšným exekutorem se stal Loïc Rémy.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Lyon 0:0

25.10.2008 19:00

Góly: -

Lyon již potřetí za sebou v Ligue 1 naplno nebodoval, z Auxerre si veze pouze bod, za který navíc po průběhu první půle může být spokojený. To je dobrá zpráva pro Marseille, která se zítra, pokud vyhraje nad PSG, může dostat do vedení.

Puelovi hoši v posledních zápasech hodně inkasovali, defenzíva tak byla hlavním tématem utkání. Ta zapracovala v celku slušně, i když v první půli byla podrobena nájezdům domácího mužstva, jenže tentokráte se neprosadil útok. První dějství bylo spíše v režii domácího celku, největší šanci Lyonu v ní měl hostující Keita, jehož rána z 25 metrů se otřela o horní síť Riouvy branky.

Auxerre zahrozilo v 11. minutě, kdy Jelen nepříjemně změnil směr střely Vercoutreho, Mignot předtím hlavičkoval nad. Kevin Lejeune svou střelu hlavou usměrnil jen do boční sítě, Daniel Niculae naprosto pohrdl svou skvělou gólovou příležitostí z dobré pozice a Moussa Narry se nešťastně zamotal do míče, když byl blízko hostující branky. Narůstající tlak domácích nakonec ovoce nepřinesl.

Hosté vstoupili do druhé půle kompaktněji, přesto jim v 64. minutě zatrnulo. Niculae přihrál napravo volnému Jelenovi, jenž napálil pravou tyč. Lyon mohl skórovat půl hodiny před koncem, ale Benzemova střela z úhlu po excelentním dodání od Keity nebyla nakonec přesná.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Le Mans UC 72 2:2

25.10.2008 19:00

Góly: 15. Jimmy Briand, 78. Mickaël Pagis - 11. Gervinho, 34. Mathieu Coutadeur (pen.)

Rennes se v sobotním zápase proti rozjetému Le Mans dokázalo dvakrát dostat zpátky do hry a nakonec remizovalo 2:2. Prodloužilo tak svoji neporazitelnost již na osm zápasů v řadě.

Skóre otevřel hostující Gervinho, téměř okamžitě ale dokázal odpovědět Briand. Deset minut před koncem prvního poločasu zařídil Le Mans opět vedení Coutadeur, v 75. minutě ale dokázal vyrovnat Pagis...

Po nudných úvodních minutách se diváci z ničeho nic dočkali gólu. V desáté minutě skvěle přihrál Gervinhovi Stromsad a útočník Pobřeží slonoviny levou nohou překonal domácího brankáře.

Hosté se ale z vedení neradovali příliš dlouho. Již o čtyři minuty později totiž bylo vyrovnáno, když perfektním lobem překonal hostujícího gólmana Pelého třígólový střelec Rennes Jimmy Briand.

Ve 26. minutě nedovolil hostům skórovat domácí brankář Douchez, který skvěle zareagoval na střelu Cerdana. Le Mans se přesto ujalo vedení. Kader Mangane zahrál ve 36. minutě v pokutovém území rukou a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Coutadeur poslal Doucheze na druhou stranu a poslal tak svůj tým do vedení 2:1. V nastaveném čase měl ještě šanci Gervinho, Douchez ale opět dokázal balón vyrazit.

Hosté se mohli ze třetího gĺu radovat krátce po změně stran. Zblokovaná střela Stromsada se ale zastavila na tyči.

Zákonitě tak musel přijít gól domácích. Wiltordův centr z pravé strany dokázal skvěle využít nabíhající Pagis, který překonal gólmana Pelého. V nastaveném času měl stejný hráč ještě šanci rozhodnout celé utkání, ale jeho tvrdá ráno se odrazila od vnější strany tyče.

Více informací k zápasu

Le Havre AC - Valenciennes FC 2:1

25.10.2008 19:00

Góly: 24. Jean-Michel Lesage, 49. Jean-Michel Lesage - 1. Luigi Pieroni

Le Havre se díky druhé výhře v sezóně posunulo o jednu příčku výše na osmnácté místo právě před Valenciennes, které však v utkání rozhodně nebylo horším týmem. Hrdinou utkání se stal Jean-Michel Lesage, který svůj návrat do základní sestavy oslavil dvěma góly.

Ani ne minutu od úvodního hvizdu se hostující Karba Bangoura dobrodružně vydal po pravé straně, nacentroval na Pieroniho, který akrobaticky trefil přesně levý roh Revaultovy branky. Za třiadvacet minut ale Le Havre vyrovnalo. Noro z úhlu vrátil hlavou míč do pokutového území na Lesageho, který z voleje poprvé rozvlnil síť.

Valenciennes mohl dostat zpátky do vedení znovu Pieroni, nakonec ale mohlo litovat nevyužitých šancí z první půle, protože domácí těsně po začátku té druhé udeřili. Lesageho první přízemní střela gólmana Penneteaua nepřekonala, ale druhá už zařídila Le Havre konečné vedení. Hostující Pujol v 53. minutě svým pokusem neskóroval, o pět minut později nechal vyniknout brankáře Revaulta, který předvedl v tu chvíli zákrok zápasu, když chytil jeho volej.

Ačkoli se Valenciennes hodně snažilo o vyrovnání, nepodařilo se. Naopak deset minut před koncem zápasu se mohl přímý kop domácího Nora klidně zatočit do branky.

Více informací k zápasu

Lille OSC - SM Caen 2:2

25.10.2008 19:00

Góly: 9. Ludovic Obraniak, 39. Ludovic Obraniak - 46. Nicolas Seube, 64. Steve Savidan

Dvoubrankové vedení dokázali prohospodařit fotbalisté Lille. Během prvních třiceti minut již vedli 2:0, ale hosté v druhé půli dokázali vstřelit dvě branky a vybojovali cenný bod.

Lille vstoupilo do utkání velmi dobře, první branku vstřelilo už v 9. minutě. Obraniak využil skvělého přiťuknutí Bastose a jeho prudká střela skončila v síti Caen. Střely domácích z dálky dělaly hostům značné problémy, Cabayeho pokus z 25. minuty se štěstím zneškodnil gólman hostů Planté. Šest minut před koncem prvního poločasu znovu udeřil Obraniak, který chytře přehodil brankáře hostů a zajistil Lille vedení 2:0.

Hráči Caen se ale nevzdali a gólu se dočkali hned po pár sekundách druhého poločasu. Khalfallah našel přesnou přihrávkou Seubeho a ten vykřesal pro hosty jiskřičku naděje. V 64. minutě jako by se situace opakovala, jen se Khalfallahův centr dostal k Savidanovi, který vyrovnal skóre utkání. Domácí mohli strhnout vedení zpět na svou stranu v nastaveném čase, ale Obraniakova střela mířila pouze do brankáře hostů. Oba týmy si tak na své konto připisují po bodu za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

FC Lorient - FC Nantes 3:0

25.10.2008 19:00

Góly: 31. Fabrice Abriel, 55. Jérémy Morel, 77. Kévin Gameiro

Lorient v desátém kole dokázal podruhé v sezoně vyhrát a posunul se tak mimo sestupovou zónu. Jeho sobotní soupeř Nantes je na čtrnácté příčce.

Lorient se hned zkraje zápasu dostával k dosti výraznému tlaku. Mickael Ciani se po přímém kopu dostal k nebezpečné hlavičce, hostující gólman ale akrobatickým zákrokem dokázal míč vytěsnit. Další dvě skvělé šance promarnil o chvíli později Abriel, gólman Alonso byl ale pokaždé na správném místě.

Domácí se ale po půlhodině hry zaslouženě dočkali gólu. Přetažený centr Jouffreho vrátil před branku hlavičkou Morel a Abriel nedal prudkým volejem gólmanovi pražádnou šanci.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí borci. Abriel přihrál Gameirovi, který ale pálil jen těsně mimo. Již po deseti minutách hry se ale domácí fandové mohli radovat už z vedení 2:0. Gameirovu střelu ještě dokázal gólman Alonso vykrýt, ale na tečovanou dorážku byl krátký. Střelcem se stal Morel.

Aktivní Abriel si připsal druhou asistenci v zápase čtvrt hodiny před koncem, když do pokutového území nahrál Gameirovi. Ten už neměl se zakončením problémy a pečetil tak jasnou výhru domácích na 3:0.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - AS Monaco 0:0

25.10.2008 21:00

Góly: -

Žádnou branku neviděli diváci v Toulouse, jejich tým pouze remizoval s Monakem 0:0. Domácí tým "se odmítl" přiblížit Lyonu na rozdíl jednoho bodu a v tabulce zůstává na pátém místě.

Hned v první minutě se do slibné šance dostal Gignac, ale s jeho střelou si brankář hostů Ruffier věděl rady. Ten musel být ve střehu i po půlhodině hry, když po standardní situaci nebezpečně hlavičkoval Cetto. Deset minut před poločasovým hvizdem střílel Sissoko, ale ani on nedokázal překonat muže v brance Monaka.

I v druhé půli byli domácí aktivnějším týmem, ale na brankáře soupeře si nepřišli. I v druhé půli dokázal Ruffier vychytat několik slibných šancí Toulouse. Hosté přesto hosté strhnout vítězství na svou stranu. Pár minut před koncem Nimani nebezpečně vystřelil, ale domácí gólman jeho střelu zneškodnil. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Grenoble Foot 38 0:2

26.10.2008 17:00

Góly: 3. Daniel Moreira, 82. Franck Dja Djédjé

Účastník Poháru UEFA, St. Étienne, jenž ve čtvrtek zdolal dánskou Kodaň, doma nestačil na Grenoble, které si tak připsalo již třetí výhru z venkovního prostředí. Tým kouče Laurenta Rousseyho by si však za svůj výkon alespoň bod zasloužil.

Domácí začali nejhůře, jak mohli. Už ve druhé minutě utkání si srazil střelu Moreiry do vlastní sítě Benalouane. Přesto byli prakticky celou první půli nebezpečnější. Befatimbi Gomis se dostal za obranu Grenoble po dlouhém pasu, jenže zkušený brankář Wimbée si nakonec s jeho šancí poradil. Hostující brankář pak byl ještě ve 41. minutě podroben dalšímu testu, to když Payetův centr panicky likvidoval nadvakrát v pokutovém území.

Moreira sedm minut po přestávce z dvaceti metrů z přímého kopu zkoušel štěstí, na druhé straně se Wimbée vytáhl proti pokusu Gigliottiho a za tři minuty musel zasahovat v dobré šanci Geoffreymu Dernisovi. Grenoble mohlo pojistit vítězství v 66. minutě, ale dalekonosná bomba Romaa nakonec skončila jen na břevně. Když však Djedje hlavou zužitkoval v 82. minutě rohový kop Batllese, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - FC Sochaux 1:1

26.10.2008 17:00

Góly: 74. Marc-Antoine Fortuné - 18. Stéphane Dalmat

Sochaux se ani napodesáté nepodařilo jako jedinému v Ligue 1 zvítězit a zůstává tak na posledním místě. Ačkoli v 18. minutě vedlo, domácím zařídil spravedlivý bod hlavičkou Fortuné.

Nancy nezačalo vůbec špatně, už v první minutě lízla střela Berenguera z přímého kopu břevno. Místo toho však dokázali vstřelit branku hosté. V 18. minutě využil Dalmat situace mrtvého ofsajdu a skvělou umístěnou přízemní střelou k pravé tyči poslal Sochaux do vedení. Standardní situace byly pro oba celky to nejlepší, z čeho mohly v první půli skórovat. Třeba domácí Gavanon měl hned dvě příležitosti z přímých kopů.

Poslední mužstvo tabulky mohlo zvýšit svůj náskok zásluhou Erdinga, proti byl však v tu chvíli skvěle chytající Bracigliano. Nancy se podařilo vyrovnat šestnáct minut před koncem utkání. Malonga našel přesně svým centrem zleva hlavu Fortuného, který tak nakonec zařídil domácím alespoň bod za remízu. Už dvě minuty před tímto gólem však Nancy mohlo vyrovnat, jenže brankář Teddy Richert si s přímým kopem Berenguera nakonec poradil.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 2:4

26.10.2008 21:00

Góly: 21. Mamadou Niang, 45. Mathieu Valbuena - 10. Guillaume Hoarau, 53. Péguy Luyindula, 77. Jérôme Rothen, 83. Guillaume Hoarau

Marseille nevyužila nabídku Lyonu a poprvé v sezóně se na čelo tabulky nepodívá. Doma totiž trestuhodně prohrála s Paris Saint Germain, které se nacházelo až v druhé polovině ligy. Domácí nezvládli hlavně druhou půli, ve které dostali tři branky a klesli na druhé místo. PSG je po nečekané výhře šestý.

Hlavním hrdinou na Stade Velodrome se stal hostující útočník Guillaume Hoarau, jenž zařídil úvodní branku zápasu, patřil mu také úplně polední zásah na 2:4. Horaou se využil první gólovku po necelých deseti minutách, kdy po rohovém kopu Rothena přeskočil domácího obránce Lorika Canu a přesnou hlavou nedal brankáři Mandandovi šanci.

Avšak o dvanáct minut později už domácí fanoušci odhodili kamenné tváře, zmatek mezi brankářem Landreauem a obráncem Bourillonem využil Charles Kabore, nenechal se jimi rozhodit a načechraným balónem umožnil pohodlně skórovat hlavou Niangovi – 1:1. Ke konci poločasu se Marseille dostala do vedení, v poslední minutě vypálil na Landraua Bakari Kone, brankář dokázal vyrazit jen před sebe a dotírající Valbuena bez problémů zakončil.

Do druhého dějství ovšem vlétli hosté s plnou parádou a po osmi minutách hry bylo srovnáno. Opět byl toho obránce Cana, kterému sebral míč jako lízátko Fabrice Pancrate, vyslal do hry Luyindulu, který jen lehce přizvedl, míč se však podruhé třepetal v síti – 2:2. Za dalších 20 minut mohla jít Marseille znovu do vedení, zleva vypálil nekompromisní dělovku Benoit Cheyrou, ta se ovšem odrazila jen od tyče.

A tak 13 minut před koncem rozhodl z neuvěřitelných 30 metrů z přímého volného kopu Rothen, jenž ještě více oživil už tak krásnou gólovou noc. Účet zápasu uzavřel za dalších pět minut dorážkou již zmiňovaný Hoarau. Parříž si odvezla velmi cenné tři body, Marseille se musí dát rychle do kupy, neboť boj o mistrovský titul rozhodně nekončí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon1063114:821
2.Olympique Marseille1054120:1319
3.Le Mans UC 721053218:1118
4.Girondins Bordeaux1053214:1018
5.Toulouse FC105329:818
6.Paris Saint-Germain1052312:917
7.Grenoble Foot 381052310:817
8.Lille OSC1044215:1316
9.Stade Rennes1036113:915
10.OGC Nice1043314:1215
11.SM Caen1034316:1213
12.AJ Auxerre1033410:1112
13.AS Monaco102446:910
14.AS Saint-Étienne103166:1010
15.FC Nantes103167:1610
16.AS Nancy-Lorraine101637:109
17.FC Lorient1023510:149
18.Le Havre AC102268:148
19.Valenciennes FC102178:167
20.FC Sochaux1006410:146

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (69)

Přidat komentář
One-Real

Podme Marseille .

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

OM by melo vyhrat - maji lepsi tym, jeste v lize neprohrali, a s PSG naposled prohrali pred 5 lety.. navic psg ma zranenyho arnauda a giulyho.. el clásico pro om..

Reagovat
smazaný uživatel

prej vyhraje paris

Reagovat
smazaný uživatel

kdo rikal?

Reagovat
smazaný uživatel

šušká se to, no

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to slysel??

Reagovat
Shevchenko

Říkal to ten borec, co tu podává ty fixedy, takže zítra stoprocentně vyhraje PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne.. vyhraje marseille.. na 99%

Reagovat
Shevchenko

No co jsem říkal, stoprocentní.

Reagovat
božský John

to je bystrý uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

abriel lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt super stranka!

Reagovat
Shevchenko

Co to hrajete za díru?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Parýýý Sen džerméén..., večer si koukejte odvézt 3 body z Velodromu

Reagovat
božský John

Starej se o svojí Itálii,evidentně Francii nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

povíme si večer Johny

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že letos to bude v lize problém,ale jsem v klidu,loni se Lyon dostal do čela až na jaře.

Reagovat
božský John

Prosimtě....to si jenom lžeš do kapsy...zkrátka na to letos nemáte...když nevyhrajete ani s "blbym" Auxerre

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty...

Reagovat
božský John

...tak budu mít pravdu...né nechci abychom to vyhráli jednoznačně....v posledním kole rozhodnout o titulu v náš prospěch by bylo krásný...jinak ti docela závidim LM...tam jsme tragický

Reagovat
smazaný uživatel

OM nemá moc velkou zkušenost,navíc přišlo dost nových hráčů do základu,to se nad tím asi podepisuje. Lyon už je na mezinárodním poli zkušenější.

Reagovat
božský John

Tak útočná část sestavy není špatná,jenom si myslim,že nám neprospěl odchod Cissého a Mamadou jakožto jedinej útočník v základu na to nestačí..spousta of. záložníků je nám k prdu,když je jeden útok..ale kámen úrazu je obrana...strašně moc kiksů na stoperovi a Mandanda taky navíc nic nechytí...

Reagovat
smazaný uživatel

S obranou na tom není Lyon o moc líp,to by se Lloris při té "činnosti" obránců mohl postavit na hlavu a stejně by s tím nic lepšího nesvedl.

Reagovat
božský John

Dneska OM vyhraje..o tom žádná..jenom doufám,že se Niangovi bude dostávat vyšší podpory ze stran záložníků(takže Ben Arfa a Kone by měli hrát) aby Mamadou nebyl na hrotu věčně sám...jelikož letos nám bránění moc nejde,tak si mylsim že i inkasujem(leda že by se Eric umoudřil s Givetem a poslal ho na plac),ale gólově to přebijem,takže můj tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo,dobrej tip,škoda jen,že pouze pro 1. poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale jsem spokojen s čistým kontem, na hřišti soupeře jsme ho již dlouho neudrželi," řekl po zápase Puel.

Musím říct,že mě dneska při pohledu na výsledek napadla úplně stejná myšlenka.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

sakra,PSG odpadli.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Ha a teď beton.

Reagovat
M11

PSG supeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Marseiská špína prohrala sou to kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

PSG , nasázet jim čtyřku na Velodromu..., nádhera.

Reagovat
Radin

PSG z týmů,z hráčů Obraniak

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem vsázel ovárek, takže taky spokojenost. navíc v kurzu 2,2 a hotovo bylo už po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

no nemělě sem pravdu? sem rád, že sem si na to ještě vsadil

Reagovat
božský John

tak do mě a ještě je na obrázku blbeček Rothen...

Reagovat
smazaný uživatel

prej blbeček je pořád lepší než tvuj cheyrou a spol a hlavně je lepší než obrana OM

Reagovat
božský John

Není..jeden hráč nemůže bejt lepší než 4...a Benoit je lepší...

Reagovat
vlastik

Tak LeGuán si u mě trochu poopravil reputaci po te sestavě, co poslal proti schalke, Hoarau na čele střelců, tak je to správné, tak to má být. Pancrate se taktéž rozehrál, stejně jako Lyiundila (ač mě to neleze přes pysky:))

Reagovat
$dolar$

PSG fans - jak hraje Kezman a proc vcera nehral?

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro PSG.

Reagovat
božský John

Bože muj...kolik lidí tady zase přeje PSG...neví někdo jak se řekne francouzsky scum?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ? on je v roce 2002 někdo hodně bohatej koupil a začali rázem pravidelně vyhrávat ligu, přestože by měli do té doby vcelku bídnou historii ? to je totiž doba, kdy mi začali být sympatičtí a začal jsem jim přát ve Francii (důvody - Paříž, jediný prvoligový tým v Paříži, sympatičtí hráči, jako Ronaldinho, Cristobal, Heinze, Anelka). nebuď tak protivnej z tý včerejší porážky...

Reagovat
božský John

ten začátek sis asi poplet,protože to sedí na Lyon,protože od roku 2002 vyhrává Lyon. a do té doby taky nic moc . A protivnej už musim bejt,ponevadž prohrál aj Jablonec( ) a když jsou prázdniny tak jsem nemocnej

Reagovat
božský John

a ten bohatej je Aulas

Reagovat
smazaný uživatel

nic jsem si nepoplet..., nesnaž se ze mě pořád dělat vola, když už jsi ho včera udělal ze sebe, ty experte na Francii. trošku oklikou jsem Ti akorát řek, kdy jsem začal přát ve Francii PSG a že se konkrétně na mě slovo scum nehodí, páč v tu dobu (shodou okolností začátkem vlády Lyonu) je nikdo bohatej nekoupil, ani nezačali hrát nějak úchvatně..., pohoda ?

Reagovat
božský John

Pohoda,akorát jsem to nepochopil ,promiň

Reagovat
božský John

Hm pěkný,poplet jsem to trošku víc já...

Reagovat
smazaný uživatel

nic se neděje

Reagovat
božský John

Ale jenom mi řekni,proč tady nikdo jinej Marseille nefandí ...jinak gratuluju teda ke včerejším dvěma vítězství(AC,PSG)...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, je to krásný město a sympatickej tým..., někde je chyba. já mám prostě moc rád Paříž, takže mě to k ní táhlo i co se týče fotbalu. jinak dík...

Reagovat
božský John

Jojo,musim se přiznat,že můj 1. dres byl PSG,protože tam táta jezdíval na služebky...nás nikdo nemá rád,protože u nás byl Tapia nebo já nevim...jinak Paříž jako město je nádherná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tapiu tady nebude většina lidí ani pamatovat, natož aby k němu cítili nějakou zlobu, takže tím to nejspíš nebude (si myslím). spíš shoda náhod a okolností = PSG jako francouzský velkoklub a jediný prvoligový tým hlavního města Paříže se škrábe zpět na výsluní za pomoci protřelých veteránů, jako Makelele, nebo Giuly, světa znalých borců, jako Kežman, nebo Rothen a několika dalších sympaťáků, jako Landreau, Sessegnon, nebo Hoarau. mnoha lidem to může přijít sympatický (koneckonců včetně mě) a začnou prostě PSG přát...

Reagovat
smazaný uživatel

tím mám na mysli ty, kterým bylo PSG ještě třeba loni volný..., jak jsem řek - já jim přeju už asi 5-6 let...

Reagovat
božský John

Tak to ti chválim,máš ve všem naprostou pravdu...já mam rád z PSG akorát Sessegnona a Luyindulu...akorát jediný co mě mrzí je ,že ten tým byl založenej v roce 1970,tak nemá žádnou historii.Hlavně Marseille si mylsim není tak profláklej tým. Třeba PSG je profláklý už tím,že je z Paříže(+fanouzšci,Park Princátek,hráči jsou slavní...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju každému,kdo porazí doma Marseille.

Reagovat
božský John

Koukám,ty taky už fandíš každýmu

Reagovat
smazaný uživatel

No,jestli doma Marseille porazí každý...

Reagovat
božský John

No teď to tak vypadá.... když už prohrajem i s těmahle šmudlama...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele