10. kolo
25.10.2008 19:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Lille OSC - SM Caen 2:2

Dvoubrankové vedení dokázali prohospodařit fotbalisté Lille. Během prvních třiceti minut již vedli 2:0, ale hosté v druhé půli dokázali vstřelit dvě branky a vybojovali cenný bod.

Lille vstoupilo do utkání velmi dobře, první branku vstřelilo už v 9. minutě. Obraniak využil skvělého přiťuknutí Bastose a jeho prudká střela skončila v síti Caen. Střely domácích z dálky dělaly hostům značné problémy, Cabayeho pokus z 25. minuty se štěstím zneškodnil gólman hostů Planté. Šest minut před koncem prvního poločasu znovu udeřil Obraniak, který chytře přehodil brankáře hostů a zajistil Lille vedení 2:0.

Hráči Caen se ale nevzdali a gólu se dočkali hned po pár sekundách druhého poločasu. Khalfallah našel přesnou přihrávkou Seubeho a ten vykřesal pro hosty jiskřičku naděje. V 64. minutě jako by se situace opakovala, jen se Khalfallahův centr dostal k Savidanovi, který vyrovnal skóre utkání. Domácí mohli strhnout vedení zpět na svou stranu v nastaveném čase, ale Obraniakova střela mířila pouze do brankáře hostů. Oba týmy si tak na své konto připisují po bodu za remízu 2:2.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lille OSC 9 4 3 2 13:11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele