Ligue 1 - preview 38. kola

23.05.2015, 09:11
Previews
Monako nesmí zaváhat na půdě Lorientu, neboť na každé klopýtnutí knížecího celku čekají Marseille a Saint-Étienne. PSG jakožto jasný mistr přivítá Stade Reims, Lyon pro změnu zajíždí na půdu Rennes. Naposledy se francouzští diváci vyjdou podívat na ligový fotbal rovněž na hřištích Bordeaux, Caen, Lensu, Metz a Toulouse...
AS Saint-Étienne - EA Guingamp  (sobota 21:00)
ASSE má před závěrečným kolem dva body ztrátu na třetí Monaco. Přesto věří, že ukořistí jeho pozici a postoupí do předkola Ligy mistrů. Ve hře o nejprestižnější klubovou soutěž je ale také Olympique Marseille, který se může chlubit lepším skóre.

Záložník Les Verts Fabien Lemoine si je sice vědom toho, že by se muselo sejít více šťastných okolností, ale doufá, že alespoň předkolo Evropské ligy si jeho tým znovu po roce zahraje: "Všechno závisí na tom posledním zápase. Sice to bude hodně obtížné, ale pořád věříme, že to můžeme dokázat. Pro výhru v domácím prostředí uděláme všechno."

Guingampští sice ještě na poháry nemyslí, leč s touto sezonou budou určitě v Bretani spokojení. Prozatím jsou desátí, přičemž spadnout či postoupit mohou maximálně o jednu pozici. Není divu, že trenér Jocelyn Gourvennec si pokrok svého týmu maximálně pochvaloval: "Ať už to nakonec bude kterákoliv z těch tří pozic, stejně se jedná o vynikající umístění."

Statistika říká, že utkání těchto dvou soupeřů bývají mnohdy vyrovnaná, nicméně v novém tisíciletí se menší z obou klubů radoval z výhry pouze jednou, a to v rámci Coupe de la Ligue. V posledních zápasech si sice oba vedly obdobně, ovšem nemůže být pochyb o tom, že větší motivace nachází se na straně Christopha Galtiera, tedy AS Saint-Étienne.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - Olympique Lyon  (sobota 21:00)
Olympique Lyon dlouho sahal po zisku osmého mistrovského titulu. Nakonec z toho bude druhé místo, ale i to lze po několika chudších letech považovat za velký úspěch.

Velkou zásluhu na něm má i kanonýr Alexandre Lacazette, čerstvě zvolený Hráčem sezony. Ve třiatřiceti zápasech nastřílel pouze o šest branek méně a zastínil tak i hvězdného Zlatana Ibrahimoviće. Přestože je jisté, že na Stade de la Route de Lorient v Rennes svou letošní sbírku už kvůli stopce za nashromážděné karty nevylepší.

Samozřejmě, že kolem takového fotbalisty začnou slídit evropské velkokluby. Sám třiadvacetiletý útočník však prohlásil, že se ze Stade de Gerland nikam nechystá: "Sice se říká, že ve fotbale je možné cokoliv, nicméně já s největší pravděpodobností zůstanu v Lyonu, protože tu jsem spokojený. Tato sezona byla skutečně velmi dobrá. Získal jsem větší zodpovědnost, protože někteří dříve důležití hráči odešli. Klub ve mě věřil, což mi nesmírně pomáhalo."

"Pochopitelně, že ocenění za Hráče roku mě nesmírně potěšilo a jsem na něj hrdý. Vždycky jsem si přál vyhrávat takové trofeje, které by pomohly moje jméno zapsat do francouzských fotbalových kronik. Chci proto poděkovat svým spoluhráčům, kteří mě každý den podporovali a podporují," prohlásil poté, co se vlastně ocitl ve společnosti takových plejerů, jakými byli a jsou Didier Drogba, Juninho Pernambucano, Eden Hazard či Zlatan Ibrahimović.

Slova díků nepochybně patřila i Clintonu N’Jiemu, Clémentu Grenierovi a Christophu Jalletovi, kteří však s největší pravděpodobností v posledním duelu sezony na hřiště pro zranění nevyběhnou. To trenér Rennes Philippe Montanier nejenže má k dispozici kompletní kádr, ale také nový kontrakt, jenž vyprší až po sezoně 2018/2019.

"Nadále věřím ve schopnosti kouče Philippa Montaniera. Rozhodl jsem se pro dlouhodobou spolupráci, protože nedostatek stability v minulosti našemu klubu často svazoval nohy. Ve fotbale se holt snadno můžete stát obětí vaší vlastní netrpělivosti. Přestože to v tomto ročníku nebylo vždycky podle našich představ, jsem spokojený s tím, čeho pan Montanier se svým realizačním týmem dosáhl," rozpovídal se předseda Ruello pro internetové stránky Stade Rennes.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Paris Saint-Germain - Stade Reims  (sobota 21:00)
I bez Zlatana Ibrahimovice chce PSG oslavit titul proti Remeši tak, jak by jeho fanoušci měli očekávat. Trenér Laurent Blanc oznámil, že svou největší hvězdu chce šetřit před finále Coupe de France, to ovšem neznamená, že závěr ligy by mužstvo mělo nějak vypustit. Hosté, kteří jsou již zachráněni, by neměli v Parku princů co ztratit.

Švédský reprezentant vynechal poslední utkání proti Montpellieru a ani tentokrát by neměl na hřišti působit. Jeho zranění lýtka prý není pořád na sto procent vyléčené. "Stále není fit. Dnes odpoledně jsme rozhodli, že Ibra proti Remeši nenastoupí," uvedl Blanc. "Musíme být velmi opatrní. Dáváme přednost tomu, aby mohl hrát ve finále Národního poháru."

První místo už Pařížanům nikdo nesebere. V tuhle chvíli tak klub hodlá získat svou třetí trofej v sezóně zásluhou Coupe de France, o níž se popere příští týden, poslední ligový zápas však nechce stavět na vedlejší kolej. "Chceme pokračovat v jakémsi růstu," dodával domácí trenér. "Tenhle ročník nás povzbudil pro práci na ten další."

Remeš zvítězila v posledních dvou utkáních a zajistila si definitivu záchrany. V současné chvíli ztrácí ze čtrnácté příčky tři body na tu jedenáctou. "Dosáhli jsme našeho cíle. Hráči ho splnili minulý víkend," připomněl kouč Olivier Guegan. "Ocitali jsme se na citlivé pozici, ale podařilo se nám vše zvrátit. Vzali jsme si z toho ponaučení."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 9.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Metz - Lille OSC  (sobota 21:00)
Lille ani Méty už o nic nehrají, v normandském táboře se proto řeší jediná věc - konec trenéra Reného Girarda a jeho (pravděpodobné) nahrazení Hervé Renardem, hrdinou letošního Afrického poháru národů. Girard, který v roce 2012 dovedl k titulu Montpellier, tak v Métách odřídí svůj poslední zápas coby kouč Les Dogues..

Vedení klubu nebylo po loňské třetí příčce spokojeno s letošním pádem do průměru, hráči samotní si však na svého současného šéfa nestěžovali - alespoň podle slov obránce Djibrila Sidibého. "René Girard je skvělým člověkem, má vítězného ducha a vždy, když jsme to potřebovali, tu byl pro nás," vyjádřil se mladý bek. "Naučil mě spoustě věcí, pod jeho vedením jsem vyspěl a získal spoustu zkušeností. O další směřování klubu se ale nebojím, ať už jej napřesrok povede kdokoli," dodal.

V zákulisí se spekuluje o tom, že za Girardovým koncem byly i osobní problémy - pravda, letos sice nikdy pohárové příčky neatakoval (což bylo jeho úkolem), přesto však zakončí sezonu v horní polovině tabulky, zapracoval do týmu několik mladých hráčů v čele s vynikajícím Sofiane Boufalem, a ještě loni byl vyhlášen nejlepším trenérem celé ligy, v kariéře už podruhé. Kontrakt mu měl skončit po příští sezoně.

To métský Albert Cartier by si svoji pozici měl udržet - přestože jeho Les Granats strávili prakticky celou sezonu v sestupovém pásmu a dlouhé měsíce dokonce na samém dně tabulky. Z posledních 25 ligových utkání vyhráli pouze dvakrát (!) a málokdo předpokládá, že se jim to povede dnes; Lille proti nim totiž neprohrálo už čtrnáctkrát v řadě.

Cartierův tým naposledy padl 0:2 v Monaku a sám trenér trvá na tom, že hráči budou mít ještě v posledním kole motivaci rozloučit se dobrým výsledkem. "Hráli jsme mnohem lépe než před týdnem," připomněl trapnou domácí porážku 0:4 s Lorientem, která stvrdila métský sestup. "Pro tento klub je důležité, abychom si udržovali určité hodnoty a stále se učili," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - SC Bastia  (sobota 21:00)
Jen dva body dělí Marseille od účasti v předkole Ligy mistrů. K tomu, aby se posunula na třetí příčku, potřebuje nutně získat tři body z utkání proti Bastii a zároveň věřit, že Monako nevyhraje v Lorientu. Domácí zkrátka nemají nic ve svých rukou, každopádně jejich soupeř nebude lehkým oříškem.

Boj o třetí příčku bude asi tím nejsledovanějším soubojem v posledním kole Ligue 1. I proto, že o titulu i o sestupujících je už prostě rozhodnuto. V současné chvíli se o milionářskou soutěž perou tři týmy, včetně Olympiqueu. "Skončit v tabulce třetí, čtvrtý nebo pátý je velký rozdíl. Hlavně pro příští sezónu," sdělil novinářům obránce Rod Fanni.

Svěřenci Marcela Bielsy nejenže usilují o předskočení Monaka, ale také hájí své zájmy v působení v Evropské lize. Kdyby totiž spadli na pátou pozici, ani ta by jim v konečném účtování nemusela zajistit evropské poháry. "Jsem zklamaný, protože teď jenom něco honíme. Přitom jsme si zasloužili něco jiného," dodával Fanni.

OM si celou situaci zkomplikoval v dubnu, kdy prohrál všechna čtyři utkání, nicméně květen se mu již vydařil, neboť vyhrál třikrát v řadě. I díky tomu stále může usilovat o Ligu mistrů. "Začali jsme hrát lépe trošku později. Pokud nebudeme na pódiu, budeme za idioty," sypal si popel na hlavu Fanni.

Bastia má hodně slušnou formu, neprohrála totiž už čtyřikrát v řadě. V důležitý okamžik zkrátka dokázala zabrat, a proto se jí ligová záchrana již netýká. Hosté nebudou moci počítat s potrestaným Cahuzacem, Kamano s Diakitém už ale k dispozici jsou. Domácí se možná budou muset vypořádat se ztrátou Ayewa, Romao s Mendym jsou suspendovaní.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Lorient - AS Monaco  (sobota 21:00)
Jen dva body dělí Monako od konkurentů Marseille a St. Étienne, kteří usilují o jeho třetí příčku, a tudíž o účast v předkole Ligy mistrů. Knížecí klub má jedinou cestu, jak svou pozici uhájit, tedy zvítězit na půdě aktuálně šestnáctého Lorientu. V tom případě by hosté nemuseli nic řešit a bodově by skončili za druhým Lyonem a prvním PSG.

Přivezená remíza z Bretaně by mohla být zrádným výsledem, neboť čtvrtá Marseille by v případě vítězství nad Bastií měla daleko lepší skóre, které v konečném účtování rozhoduje o pořadí v tabulce. Svěřencům Leonarda Jardima tak velí povinnost zvítězit, aby nějaké kalkulace nemuseli vůbec řešit.

Přitom i St. Étienne matematicky může stále hrozit, a na Monako by ve finále nemusela zbýt ani Evropská liga. "Je to nejdůležitější zápas sezóny," říkal hostující kouč. "Je nezbytné, abychom získali tři body a byli třetí. Nemyslím si, že remíza nám bude stačit. Potřebujeme, aby všichni hráči předvedli stoprocentní výkon."

ASM přitom nemá na svého soupeře příliš dobré vzpomínky. Vždyť na úvod sezóny s ním padl před vlastními fanoušky 0:1. "Lorient má dobrý tým, který je často u míče. Vyhrál u nás hned v prvním kole," uvědomoval si Jardim, který bude postrádat obránce Abdennoura, Raggiho i Tourého.

Lorient neprohrál čtyřikrát v řadě, a díky tomu si zajistil ligovou záchranu. V tuhle chvíli tak bojuje jen o konečné umístění. "Můžeme nyní upustit a přinášet radost našim fanouškům, kteří při nás zůstali i přes těžké časy," říkal kouč Sylvain Ripoll, jemuž bude chybět Coutadeur, Jeannot, Lavigne i Robert.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.20 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RC Lens - FC Nantes  (sobota 21:00)
Racing Lens sehraje v sobotu večer minimálně na rok svůj poslední prvoligový zápas. Protivníkem bude FC Nantes - tým, který je ve druhé polovině sezony schopný prohrát opravdu s kýmkoliv.

Domácí statistiky však hovoří jednoznačně v neprospěch bývalého klubu Vladimíra Šmicera. Pouhopouhých šestnáct získaných bodů z osmnácti utkání ... to se pak není čemu divit, že jsou Les Sang et Or přikovaní až na samotném dně tabulky Ligue 1. Naposledy se na provizorním Stade de la Licorne urodila těsná prohra s Montpellierem.

"V některých duelech nám zkrátka chybělo i trochu štěstí," prohlásil sklesle trenér Antoine Kombouaré, který se tedy bude snažit dostat Lens zpět mezi elitu, jako se mu to povedlo ve své premiérové sezoně u tohoto slavného francouzského klubu. Tehdy to byla celkem suverénní jízda, když druhou nejvyšší soutěž opanovalo s náskokem deseti bodů na druhé Caen, které si letos jako jediný ze tří noviců dokázalo uchovat prvoligovou příslušnost.

Tu má už dva týdny jistou i FC Nantes, nicméně nemůže být pochyb o tom, že Michel Der Zakarian a spol. určitě mysleli o poznání výš. Za jistých okolností by se totiž mohlo stát, že by se mohli propadnout až na první nesestupovou pozici. "Jarní část sezony se nám vůbec nepovedla a bude třeba na ni co nejrychleji zapomenout. Rozhodně víme, že máme hodně co zlepšovat," řekl arménský kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SM Caen - Évian Thonon Gaillard  (sobota 21:00)
Měl to být ultimátní záchranářský souboj o pověstných šest bodů, místo toho ale už o nic nepůjde - Caen se coby jediný z nováčků stihlo zachránit už po 33 kolech, zatímco Évian poslední prohrou definitivně zpečetil svůj sestup. Domácí se tak budou před vlastními fanoušky loučit s úspěšnou sezonou..

V březnu a dubnu sice normandský celek neměl dobrou formu, pět bodů z posledních tří zápasů (dvě remízy a luxusní výhra 3:0 nad Lyonem, která efektivně ukončila šance Les Gones na titul) ale nakonec stačilo, a pětatřicetiletý defenzivní veterán Nicolas Seube tak už vyhlíží k nadcházející sezoně.

"Jsem šťastný za celý klub, všechny jeho zaměstnance a samozřejmě hráče, pro něž šlo o novou zkušenost," prohlásil Seube pro oficiální stránky Stade Malherbe. "Je to skvělý okamžik, na který budeme vzpomínat. To, co jsme dokázali, je jedinečné. Cesta k záchraně byla dlouhá a složitá, nakonec jsme ji ale zaslouženě zvládli a zakončili sezonu ve velkém stylu. Máme zdravý kolektiv mladých hráčů, kteří na jaře ukázali, že mají potenciál," zakončil dojatý matador.

Podobná slova zněla loni z tábora dnešního soupeře - tehdy totiž Évian vybojoval záchranu až nečekanou výhrou 3:0 v posledním kole na půdě favorizovaného Sochaux. Letos však už podalpskému celku štěstí definitivně došlo, prohrál poslední čtyři utkání a málokdo pochybuje o tom, že by jeho sestup nebyl zasloužený.

"Zklamali jsme, těžko se s tím smiřujeme," přiznal útočník Modou Sougou. "Omlouváme se fanouškům za to, co se stalo, musíme ale hledět kupředu. Věřím, že to zvládneme, Ligue 2 je ale těžká soutěž a musíme se na ni adekvátně připravit. Doufáme, že se co nejrychleji vrátíme zase zpět."

Co se posledního zápasu sezony týče, má Sougou jasný cíl: "Soustředíme se na to, abychom uhráli dobrý výsledek, což nebude vůbec jednoduché. Poslední víkend jsme ještě nestrávili, chceme se ale rozloučit se sezonou v pozitivním duchu." Senegalský forvard by dnes mohl mít ulehčenou práci, neboť domácím budou chybět zranění stopeři Alaeddine Yahia a Yrondu Musavu-King; mimo hru je i suspendovaný Lenny Nangis, naopak návrat do sestavy chystá playmaker Julien Féret.

Hostující kouč Pascal Dupraz potom nemůže počítat se dvěma hráči, kteří si odpykávají disciplinární trest - jsou to pravý bek Kassim Abdallah, stojící za červenou kartu z posledního zápasu se Saint-Étienne, a také ghanský reprezentační stoper Jonathan Mensah, jenž se bez fotbalu bude muset obejít dokonce čtyři měsíce. Jeho přestup z roku 2011 byl totiž zpětně posouzen jako nelegální.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girondins Bordeaux - Montpellier HSC  (sobota 21:00)
Velice speciální bude sobotní střetnutí závěrečného kola letošního ročníku Ligue 1, ve kterém se utká Girondins Bordeaux a Montpellier HSC.

Stade Chaban-Delmas je minulostí. Teď je tu Stade Bordeaux-Antique, neboli Stade de Bordeaux. Zbrusu nový fotbalový stánek s kapacitou 42 115 diváků, postavený pro EURO 2016, během kterého bude hostit pět duelů, včetně jednoho čtvrtfinále. Stane se novým domovem i pro českého záložníka Jaroslava Plašila, jenž v týdnu prodloužil smlouvu o dva roky.

"Tohle je první zápas na novém stadionu, tudíž je jasné, že určitě budeme chtít vyhrát. Vítězství je nesmírně důležité jak pro samotný klub, tak pro jeho příznivce, tak pro nás hráče. Na druhou stranu pořádně nevíme, co od stadionu čekat. Zatím jsme tu pouze trénovali, ale s plnými tribunami je to samozřemě něco úplně jiného. Uvidíme v sobotu," prohlásil rodák z Opočna.

Velká škoda, že minulý víkend Montpellier alespoň neremizoval s PSG. Hned by měl tenhle mač ještě zajímavější nádech. Takhle si francouzský mistr z roku 2009 drží na šestém místě čtyřbodový, čili nedostižný odstup. Na druhou stranu celek, jenž si pocit nejlepšího v Ligue 1 vyzkoušel o tři roky později, taky už nemůže být sesazen ze stávající sedmé pozice.

"S touto pozicí jsme spokojení, zvláště když se podíváte na názvy klubů, které se umístí před námi. Tyhle kluby hrají pravidelně o čelo tabulky a mají o poznání větší rozpočty. V každém navíc hrají nesmírně kvalitní hráči. Nacházet se hned za PSG, Lyonem, Monakem, Marseille, Saint-Étienne a Bordeaux je něco, na co rozhodně můžeme být pyšní," zamyslel se Paul Lasne, jenž svou kariéru nastartoval právě v dresu nejbližšího protivníka, tedy Les Girondins.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - OGC Nice  (sobota 21:00)
Oba celky neprožily vůbec klidnou sezónu. Jak Toulouse, tak Nice, se do posledních kol bály o záchranu v nejvyšší soutěži, na závěr však budou bojovat jen o co nejlepší umístění v tabulce. Zatímco domácí by rádi napravili poslední neúspěch v Guingampu, hosté by rádi navázali na minulou výhru nad Lens.

Jeden z nejtradičnějších klubů Ligue 1 málem spadl o patro níž. Klub se během sezóny dokonce rozhodl o změnu trenéra, a tak Dominique Arribagé nahradil v březnu již neperspektivního Alaina Casanovu. TFC s novým mužem na lavičce nakonec dokázal udržet nesestupovou příčku před dotírajícím Évianem.

Arribagému se, ostatně jako všem hráčům i funkcionářům, samozřejmě nesmírně ulevilo, že v posledním kole nebude moci nic zachraňovat. "Existovalo zde mnoho emocí a povinností vůči klubu," říkal. "Do života mi to dalo opravdu hodně. Žiji teď daleko emocionálně právě z tohoto úspěchu."

OGC v současné chvíli hraje jen o jeden cíl. Může totiž bodově předskočit jedenáctou Bastii. K tomu ale bude potřeba vítězství. "Když to uděláme, nebude to tak špatná sezóna," uvedl obránce Mathieu Bodmer. "Nesmíme zapomínat, že máme mladý tým. Někteří prožívají vůbec první sezónu v Ligue 1, stále se tedy učí."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain372311380:3480
2.Olympique Lyon37219771:3372
3.AS Monaco371911750:2668
4.Olympique Marseille372061173:4266
5.AS Saint-Étienne371812749:2966
6.Girondins Bordeaux371612945:4360
7.Montpellier HSC371681345:3756
8.Lille OSC371581439:4153
9.Stade Rennes3713111335:4150
10.EA Guingamp371541840:5349
11.SC Bastia3712111437:4347
12.OGC Nice371291641:5145
13.FC Nantes3711121429:3945
14.Stade Reims371281745:6344
15.SM Caen3711101651:5343
16.FC Lorient371271844:4943
17.Toulouse FC371261941:6142
18.Évian Thonon Gaillard371142239:5937
19.FC Metz37792130:5730
20.RC Lens37682331:6126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT:

vcera skoncila druha francuzska liga, zvykol som ju (ak vyslo) sledovat na nete ako multicast. a opat sa ukazalo ako zabavny a mozno nedoceneny je francuzsky ligovy futbal, goly, slusna atmosfera. a vcera skvela pitch invasion po odpiskani v angers a aj vo valenciennes. ja osobne som zvedavy na gazelec, nikto o nich nic netusi, navstevy slabe, stadion nic moc...

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Ferguson6

Hrá sa vôbec ešte o niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

o predkolo LM hraji tri kluby

Reagovat
Ferguson6

aha fakt, keď som sa na to pozeral na evysledkoch, tak sa mi zdalo, že už to má Monaco isté

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ty souboje mbenue a ntep vs dabo... citim redku ve vzduchu

Reagovat
Langi

Jako v kazdem zapase, kde Dabo nastoupi

Reagovat
Langi

Zasrane Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

andre uz 2x trefil fekira a rozhodci nepiskl ani jeden moment to ho asi fakt bude muset odprasknout, aby si neceho ten stevie wonder s pistalkou vsiml

Reagovat
smazaný uživatel

toivonen

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

NJIEEEEEEEE

Reagovat
Langi

Clintoj musel vysvobodit z toho zmaru

Reagovat
smazaný uživatel

yattara ti moc nevraci tu tvou predsezonni duveru

Reagovat
Langi

sem ho videl v Boleslavi a strasne sem ho nahypoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juninho8

Clinton zachranca mi zachranil 50 euri uz som myslel ze to nedaju

Reagovat
Langi

kurs zadarmo

Reagovat
juninho8

no mal som tam vacsinu timov ktorym o nieco este islo kao Valenciu,Legiu,Slovan a k nim este Hajduk a Lyon za 5 EUR....a pred zapasom lyonu mi zan nukali dvacku...ale veril som chalosom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele