Kvalifikace MS (Evropa) - souhrn prvních barážových zápasů

15.11.2013, 22:44
Aktuality
Ukrajina doma vyhrála 2:0 nad Francií a do odvety si poveze slibný náskok podobně jako Řecko, to porazilo 3:1 Rumunsko. Portugalsko v ostře sledovaném souboji zvítězilo 1:0 nad Švédskem, Chorvatsko si z Islandu veze remízu 0:0...

Portugalsko - Švédsko 1:0

15.11.2013 20:45

Góly: 82. Cristiano Ronaldo

Výběr přezdívaný Seleccao možná nezažíval na domácí půdě proti Švédům nejlepší okamžiky, ale dlouhá série hostí dnes skončila. Portugalci totiž díky brance Cristiana Ronalda zvítězili a vysněný postup mají o něco blíže...

Svěřenci trenéra Paula Benta vyrukovali na Hamrenův výběr s poměrně ofenzivním pojetím, protože si byli vědomi mimo jiné obrovské síly Zlatana Ibrahimoviće. Útočník pařížského SG se v posledních měsících prezentuje výbornými výkony, na které chtěl navázat ve veledůležitém utkání proti Portugalcům. První barážové utkání za podpory vášnivých ochozů naplněného stadionu da Luz dostal na starost zkušený italský arbitr Nicola Rizzoli.

Ještě před úvodním výkopem se pozornost médií strhla především na hvězdnou dvojici v podání Cristiano Ronaldo - Zlatan Ibrahimović. Který z nominovaných v prestižní anketě Zlatý míč nakročí lépe k celkovému prvenství? Vlastně už po dvaaosmdesáti minutách je odpověď jasná: Cristiano Ronaldo totiž klíčovým zásahem poslal Portugalce do výhodnějšího postavení.

Do prvních šancí se dostali hráči portugalského výběru. Po Ronaldově nahrávce si s míčem na chvíli pohrál Raul Meireles, který ještě vybízel lépe postaveného Moutinha. Švédská odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Nejprve se do zakončení dostal útočník Johan Elmander, který jen těsně nevyužil Lustigův skvostný centr za obranu. Míče se ujal také Sebastian Larsson, jehož střelu z hranice pokutového území musel Patricio vyrážet; následně brankáře Ruie Patricia nepřekonal ani Kim Källström. Přímý volný kop záložníka Spartaku Moskva totiž prolétl jen těsně vedle tyče.

Jinak se ale až do konce první půle oba celky potýkaly s úpornou defenzívou toho druhého, což vedlo k minimu vytvářených šancí a ani jedné proměněné. Do druhé poloviny utkání však vyběhl zcela jiný portugalský tým - domácí totiž svého soka přitlačili množstvím šancí a brankář Andreas Isaksson musel několikrát odvracet nebezpečí jen s vypětím všech sil. Když už byl Isaksson překonán, na jeho místě se na poslední chvíli objevil obránce Mikael Lustig, který likvidoval šanci soupeře včasným zákrokem na brankové čáře.

Deset minut poté se k centru dostal křídelník Nani, jenž před bránou hledal nabíhajícího Héldera Postigu, ale před ním míč odhlavičkoval Per Nilsson. Aktivita Portugalců se zvyšovala každou minutou a Moutinhova akce neskončila úvodním gólem jen díky Postigově selhání. Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou s remízovým výsledkem, zakročila největší hvězda na trávníku. Cristiano Ronaldo se dlouhodobě přetahuje o titul nejlepšího hráče planety s Lionelem Messim a k dosavadnímu "překonání" Argentince mu chyběl jen výraznější úspěch v reprezentačním dresu. Jak moc je Portugalsko na schopnostech Ronaldových závislé, je vidět ze závěru zápasu.

Miguel Veloso totiž přesným pasem našel číhajícího útočníka a Ronaldo se do jeho centru citlivě položil. Umístěná hlavička napnula síť a otevřela stavidla domácí radosti - 1:0.

Hvězda Realu Madrid se mohla zapsat do historie ještě výraznějším počinem, ale na druhý zásah již nedosáhla. Další hlavičku portugalského fenoménu totiž zastavilo břevno Isakssonovy brány! Švédskému výběru se druhý poločas příliš nepovedl a jeho šancí bylo pomálu. Vázla především přechodová fáze a "Ibra" byl v útočné vozbě poněkud odříznut. Portugalci tedy vítězí, nicméně, jediná branka slibuje ve Friends Areně v Solně velmi zajímavou podívanou. Dokáže se v ní prosadit střelec Ibrahimović, nebo dodá Cristiano Ronaldo díky dalším možným trefám své prestiži punc postupem na světový šampionát?

Více informací k zápasu

Ukrajina - Francie 2:0

15.11.2013 20:45

Góly: 62. Roman Zozulja, 82. Andrij Jarmolenko (pen.)

Deschampsovo déjà vu ohledně týmů bývalého východního bloku pokračuje, nepříjemné vzpomínky z před dvaceti let se francouzskému trenéru opět vkrádají do mysli. Postaral se o to zejména skvělý výkon Ukrajinců, kteří díky brankám Romana Zozuljy a Andrije Jarmolenka vítězí.

Oba týmy si velice dobře uvědomovali, co všechno je v Kyjevě v sázce. Životní šance některých hráčů na čest v podobě mistrovství světa - to je motivace až příliš velká, než aby se zdlouhavě vyčkávalo. Francouzský trenér Didier Deschamps nehodlal nic podcenit, neboť měl porážku s Bulhary stále v relativně živé paměti. Domácí tým zase nechtěl zklamat náročné diváky (kteří mu přichystali bouřlivou atmosféru). Tempo zápasu rozhodně dělalo boji o postup čest.

Šampionát v Jižní Americe byl sice ještě daleko, ale přesto stadionem v úvodních deseti minutách hned několikrát probíhala mexická vlna. Francouzi se postupně ujali kontroly především díky silnému středu hřiště, ale postupná kombinace Paula Pogby s Rémym nabíhající útočníky do šance nedostala. To až rychlé nohy Francka Ribéryho, který před bránou jen těsně nenašel Oliviera Girouda.

Houževnatě napadající formace Fomenkových vybraných se snažila využívat především zrychlení mladíka Konopljanky, popřípadě hledala nabíhajícího Zozulju. Klíčem k úspěchu se mohly stát centrované míče, ale nejprve na něj nedosáhl Loic Rémy, na druhé straně těsně minul nabíhající Edmar. S další várkou nebezpečí pro Llorisovu bránu přispěchal Jevhen Konopljanka, jehož ránu z voleje musel likvidovat Mathieu Debuchy.

Domácímu týmu nadále chyběla především větší podpora útoku, protože hrotový útočník Roman Zozulja se bil s obránci Francie většinou sám. Míč nadále drželi hosté, ale ve většině případů se s ní nedostali ani na dostřel brankáře Pjatova. Turecký sudí Cakir neviděl důvod k přílišnému protahování první půle, takže poslal oba týmy do kabin za nerozhodného stavu.

Vysněné základní skupiny mistrovství světa v Brazílii tedy měly oba týmy stejně daleko. Obrana Deschampsova týmu ale na úvod druhého dějství nepůsobila právě sebevědomě, čehož chtěli domácí využít. Nedorozumění stoperské dvojice však Konopljanka potrestat nestačil. Dravý Roman Zozulja toužil obrat o míč Paula Pogbu, urostlý záložník Juventusu Turín ale představuje více než obtížného soupeře. Mladík naopak dál zakládal ofenzivní výpady hostí.

Když se však k centrovanému míči před brankářem Pjatovem nikdo z Francouzů nedostal, odhodlali se hráči ve žlutých dresech k odvážné akci na jeden dotyk. Po sérii rychlých nahrávek se totiž na malém vápně dokázal Zozulja zbavit svého strážce a poslal míč za Llorisova záda! Sympaticky hrající Ukrajinci se dočkali vedení a domácí tribuny daly průchod vášnivým emocím!

Překvapení Deschampsova týmu nemuselo trvat dlouho; to by ale Samir Nasri musel překonat skvěle zasahujícího Pjatova! Po efektivní kličce u postranní čáry se do běhu dostal záložník Sissoko, který navíc centrem hledal nabíhajícího Karima Benzemu, ale brankář Pjatov včas přečetl jeho úmysly a vyběhl. Jednoduše hrající domácí mohli své vedení navýšit po souboji veterána Abidala se Zozuljou, ale po pádu ukrajinského útočníka sudí Cakir možná trochu překvapivě nechal ve hře pokračovat!

Druhý faul v pokutovém území již ale Francouzům neprominul - zákrok Laurenta Koscielnyho na pronikajícího Andrijho Jarmolenka totiž sám postižený proměnil a zoufalství hostí se stupňovalo. Brankář Hugo Lloris si sice na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.

Francouzi se sice snažili hrát s elegancí, ale byly to faktory jako houževnatost domácích a jejich nasazení, které rozhodly o dnešním vítězi. Jasnou pečeť mohl zápasu vtisknout střídající Bezus, ale tomu v akci tří na dva nevyšla finální nahrávka. Hořkou pachuť měla kyjevská anabáze zejména pro obránce Koscielnyho, který neudržel nervy na uzdě a inkasoval červenou kartu. Tu si nakonec vysloužil také Kučer. Vytrvale útočící Ukrajinci přesto otupili hroty francouzských kordů a brazilský sen nabývá reálných obrysů.

Více informací k zápasu

Řecko - Rumunsko 3:1

15.11.2013 20:45

Góly: 14. Konstantinos Mitroglou, 21. Dimitris Salpingidis, 67. Konstantinos Mitroglou - 19. Bogdan Stancu

Řecko má po vítězství 3:1 nad Rumunskem lepší výchozí pozici pro druhou polovinu barážového souboje. O všechny tři branky se postaralo útočné duo Mitroglou - Salpingidis, kteří tak potvrdili, že jsou v opravdu výtečné formě. Hosté zaznamenali trefu v první půli zásluhou Stancua.

Domácí vstoupili do utkání, jak nejlépe mohli. Salpingidis ve 14. minutě centrem vybídl nabíhajícího si Mitrogloua, obraně soupeře nesklapla ofsajdová past, a tak měl útočník Olympiakosu, kde prožívá životní sezónu, snadnou práci překonat brankáře Lobonta. Vedení však Řekům nevydrželo dlouho.

V 19. minutě Torje zahrál standardku z levé strany perfektně na zadní tyč, kam si nejvýše naskočil Stancu a hlavou z blízkosti zavěsil. Góly přestat stále nepadaly, o chvilku později navrátil svému týmu vedení Salpingidis. Samaras poslal dlouhý nákop na Torosidise, ten z první přihrál do malého vápna, odkud nebyl problém skórovat.

Před přestávkou mohl znovu srovnat stav Torje, kterému nyní předložil balón Stancu, střela ovšem skončila jen nad břevnem. Nakonec vítězství Řecka pečetil svým druhým gólem v zápase Mitroglou, levačkou z voleje usměrnil míč mezi tři tyče. Děkovat přitom musí hlavně Katsouranisovi, který mu chytře prodloužil centr Samarase za sebe.

Už úvodních chvíle utkání přitom naznačovaly, že by se mohlo jednat o hodně pohledné střetnutí. V 1. minutě padl po souboji s Gardosem ve vápně Mitroglou, ale penalta se nepískala. Ve 3. minutě pálil na druhé straně Marica z vyložené pozice jen do gólmana Karnezise, pak se neujal ani dalekonosný pokus Torjeho.

V závěru se nechal po druhé žluté kartě vyloučit Lazar, který tak zmešká odvetu stejně jako Bourceanu, jenž obdržel již čtvrtou žlutou kartu. Potrestaný tímto osobním trestem byl mimochodem rovněž i domácí kapitán Katsouranis, jehož se tak utkání v Bukurešti také v žádném případě týkat nebude.

Více informací k zápasu

Island - Chorvatsko 0:0

15.11.2013 20:00

Góly: -

Fotbalisté Islandu uhráli v domácím prostředí nadějný bezbrankový výsledek do odvety, přestože v utkání byli horším týmem. Nicméně díky velké bojovnosti nakonec nedovolili útočně laděnému protivníkovi skórovat i přesto, že od 50. minuty hráli bez vyloučeného Skúlasona, paradoxně to byla jediná karta pátečního utkání. První poločas byl z obou stran velmi opatrný, v tom druhém ale měli přeci jen navrch Chorvaté.

Hosté mají oproti Islandu kádr nabitý hvězdami, jenže tentokráte nedokázali využít svůj potenciál. Chorvatsko mělo v úvodní čtvrthodině územní převahu a hru tvořil především Modrić, který byl hodně vidět. Poté se Island začal osmělovat a občas se dostal do slibné možnosti, hrozil hlavně ze standardních situací. Favorit jen marně přecházel do pokutového území severského protivníka a jeho snahu velmi často kazily pokažené finální přihrávky.

Island se v celém zápase v podstatě nedostal k výraznějšímu ohrožení gólmana Pletikosy, favorit poprvé prověřil Halldórssona až necelých pět minut před přestávkou. Konkrétně to byl Perišič pokusem ze zhruba osmnácti metrů, domácí strážce celkem snadno tuto střelu zlikvidoval. Zajímavý okamžik byl k vidění pět minut po změně stran, kdy Skúlason přidržel Mandžukiče ve vyložené příležitosti a sudí Undiano Mallenco bez váhání vytáhl červenou kartu.

Hostům tato "změna" přišla vhod a začali se dostávat do gólových příležitostí. Nejprve se na hranici malého pokutového území propracoval k balónu Olić a okamžitě vypálil, jenže Halldórsson naprosto fantastickým zákrokem udržel čisté konto. Hosté neměli ve vzduchu šanci a téměř všechny centry odvracela pozorná islandská defenzíva, která v této činnosti kralovala. Chorvaté se často dostávali do pokutového území, jenže závěrečná souhra jim nevycházela.

Dvacet minut před koncem vypálil snad z třiceti metrů Rakitič, ovšem s jeho povedenou ranou si Halldórsson i tentokráte poradil. Domácí i v oslabení občas vystrčili růžky a pokusily se ze standardek ohrozit Pletikosu, který však zasahovat nemusel. Poslední velkou možnost spálil v 83. minutě Mandžukić. Ten po nádherném sklepnutí Rakitiće vypálil z voleje z hranice pokutového území a vzdálenější tyč minul kroucenou střelou o pár centimetrů. Island dobře bránil až do závěrečného hvizdu a hned po něm se od publika dočkal bouřlivých ovací.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (300)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten rozhodca v grécku

Reagovat
jazzmaster

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina má naprosto vynikajicí tým, jako Yarmolenko a Konoplyanka jsou naprosto suproví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina mazec !! to je onooo hoši a odvetu udržet ! škoda, že už Konopljanka neotevřel před poločasem . ale i tak,odvetu musí dat !

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery zlatu loptu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

1:0 není špatný výsledek, ale hrozná škoda břevna po Cristianově hlavičce, 2:0 by byla paráda, no snad to kluci i tak dotáhnou ve Švédsku do vítězného konce.

Bůh z Madeiry

Reagovat
teenz

Fajn chvilka, kdy se CR opřel o protihráče a ten hned ukazoval na faul a Cris ho vyslal tou "scénkou". Kdyby někdo měl gif, bylo by to super.

Reagovat
CHONG

Myslím, že ten gif bude brzy na světě

Reagovat
teenz

Hrozně ho natřel chudáka.

Reagovat
CHONG

Reagovat
stas87

ja dufam ze bude gif aj na kokotka pepeho ktoremu ibra odrezal nohy a pol minuty sa dvihne a hra ako keby sa nic nestalo,njn,typicky portugalcan

Reagovat
CHONG

Jasná zpráva, protože něco takového dělají jenom Portugalci

Reagovat
stas87

juhoamericania a juhoeuropania,spokojny?

Reagovat
CHONG

Ashley Young je jihoameričan nebo jihoevropan?

Reagovat
stas87

klobuk dole,vytiahnut snad jedineho anglicana ktory toto robi to ti muselo dat pracu sherlock

Reagovat
CHONG

Ani ne, ten je provařený jak falešná pětikoruna, milý Watsone.

Reagovat
stas87

preco teda nesimuluju v takej miere nemci,holandania ci svedi ale juzania hej? ale tak hlavne ze ronaldo dal gol a ukazal este vtipny moment

Reagovat
CHONG

Já jenom reagoval na ty tvoje žvásty o typickém Portugalci a jinak máš pravdu, hlavní je, že Cristiano dal gól a ještě zabodoval vtipnou scénkou, je to prostě pán

Reagovat
Kenneth

Proc se nestaras o to cemu rozumis?

Reagovat
stas87

ty mne ides nieco take pisat ked si z teba robia pravidelne picu v PL?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

zmrd

Reagovat
j_mrazik

Proč mu strkal čelo do obličeje? To je v Realu nějaká nová móda pozdravu místo tření nosu aka eskymácký pusy?

Reagovat
teenz

Do obličeje ? No jasně, hlavu mu třeba hned z první vyslal.

Reagovat
teenz

Jen se o něj normálně opřel, nic katastrofálního bych tam neviděl.

Reagovat
j_mrazik

http://www.youtube.com/watch?v=Y36h86CId9o

Tohle normální chlapi dělají, že si otírají čelo o někoho. Vídám to běžně každej den.

Reagovat
teenz

Frustrace, blbé kecy, nebo něco oplácel. Opravdu netuším, ale nebylo to vůbec nic hrozného a následná situace pobavila.

Reagovat
Infi

tak mě zajímá jestli se tohle uchytí, jak se takhle messi otřel o Srnu tak z toho byly kompilačky jaký není zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, minimálně náznak tam byl. Dostal za to kartu?

Obhajoba tohohle od Realistů je normální. Oni už jiní nebudou.

Reagovat
teenz

Od tebe to sedi nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bylo dobry

Reagovat
smazaný uživatel

od CR to vyznelo hrozne komicky, kedze on je casto hlavnym protagonistom takychto scen

Reagovat
teenz

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

A ? Stejně trapných situací u tvý ochotníků najdu tisíce. Bej tebou, tak mlčím.

Reagovat
smazaný uživatel

krasne si odbocil od temy

Reagovat
teenz

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
asskicker

Tak preco nemlcis ked sa jedna o Barcelonu ty trapak? Vtedy sa Ti huba otvara velmi rychlo a pritom scen ako mal Ronaldo ma malokto

Reagovat
teenz

Barca mi je opravdu volna.

Reagovat
Azza

že zrovna ten největší simulant na to upozorňuje

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

a ribery zlata lopta to jehrac na pána

Reagovat
smazaný uživatel

Snad postup seveřanů, Ukrajiny a Řecka.

Reagovat
Minister

Sranda ako sa tu hneď vyrojili fanúšikovia Realu a vysmievajú Riberyho

Reagovat
teenz

Stejně jako by to udělali všichni jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

hm..možná tak v sekci PD

Reagovat
teenz

To je možné.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

trochu hate nezaskodi . Ale pokial chce byt Ribery najlepsi proste taketo zapasi musi rozhodovat

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, přes osmdesát minut museli být potichu, tak si pak ulevili.

Reagovat
stas87

a drzat hubu do konca zapasu mohli ak by larsson trafil opacnu stranu...by sa este rozhadali medzi sebou a frustrovany ronaldo by krical na spoluhracov

Reagovat
Aldeano

Určitě.

Reagovat
stas87

kreativny ako vzdy

Reagovat
CHONG

Ale ulevili jsme si z plna hrdla

Reagovat
Billy McClane

Je tu fanusik Barcelony, ktory v tomto dvojzapase fandi Portugalsku?

Reagovat
Leo Rekordman

Ja a nevidim na tom nic smiesne

Reagovat
madridcan

Ceeeeeeere eeeeeeer sedeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Cahill krasne pecetil (nejen) svoji dnesni zoufalost

Reagovat
risk je zisk

proste dalsi ukaz toho kdo ma ziskat Zlaty balon ..v tuhle chvili proste nema konkurenta

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery jednoznacne zlata lopta , Ronaldo nanho nemmmmeaaaaaa nehehe. zjazvena papula nepatri ani medzi top hracov, dneska sa mohol uit od KONOplyanku chudak...

inan pekne tlacil ten rozhodca francuzov. som zvedavy co budu robit doma chudaci. ani vlastnych hracov nemaju musia stavat anglicanov jak anglani

Reagovat
smazaný uživatel

sorrac chcel som napisat africanov nehe

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Za Anglii hraje spousta Anglicanu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck cole sturidge to su papuanci a ne anglani

Reagovat
masly008

já myslel u těch frantíků

Reagovat
smazaný uživatel

a to podla coho poznas ze su alebo nie su anglani?

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

jinač napiš mi kolik jich dneska hrálo co se nenarodili ve francii když jsi takový znalec

Reagovat
smazaný uživatel

1 Evra

Reagovat
masly008

no těch tam je že.

Reagovat
smazaný uživatel

no z tech co dneska hrali, se ve Francii nenarodil jenom Evra. Nebo jak to myslis? :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozrejma pulka jejcih hracu ma africky koreny: Alzirsko, Martinik, Senegal, Kongo, Polsko , Angola, Mali, Guinea.

Reagovat
smazaný uživatel

To su az na Polsko francuzske (byvale) kolonie.

Reagovat
smazaný uživatel

Koloniálni hráči či potomkovia prisťahovalcov sú už dnes rutinná vec, v druhom prípade stačí pozrieť na kádre Nemecka či Švajčiarska. Naturalizovaní cudzinci to je zasa iná šálka kávy a potom je tu tá výnimka FIFA, týkajúca sa hráčov, ktorí majú nejakých predkov z danej krajiny, hoci žijú a pôsobia inde a neodohrali v krajine, ktorú reprezentujú 5 rokov, ktorú hojne využívajú napríklad Poliaci (Perquis, Boenisch, Obraniak, Polanski a pod.).

Ak by si to ale poňal rasovo úplne striktne tak úplne "čisté" výbery majú tak možno Rusi a Španiely (aj keď Silva má vlastne tiež nejaký domiešaný pôvod, to sa nepočíta).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, nereprezentuju sa rasy (ak teda vobec antropologicky sa da rozlisovat len farbickami ) ale krajiny. Ide o sport, cernosi su kvoli svojmu fyzickemu fondu vitani snad vsade, ak sa jedna o reprezentaciu krajiny, ktora predstavuje prestiz, reklamu aj peniaze. Na matematickych olympiadach by asi tie "rasy" nevyuzivali ako v sporte, predpokladam, i ked nechcem tym povedat , ze africania su hlupi. Len maju insie predispozicie, ktore sa hodi prave na ten sport. Je to svojim sposobom rasizmus, lebo je to skatulkovanie na zaklade stereotypov, ale ak v niecom su lepsi nez domaca majorita, tak preco nie. Mimochodom, Silva je spolovice Aziat, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno. Ideálny tím je taký, ktorý je zložený z viacerých rás, najmä belochov pre ich herné a taktické myslenie či technickú vyspelosť, černochov pre ich výborný somatotyp, rýchlosť a atletické danosti a Juhoameričanov pre ich loptovú virtuozitu a hravosť, toto je však zrealizovateľné tak na klubovej úrovni, no napríklad také Francúzsko, Holandsko či Anglicko to majú v tomto smere dobre poskladané, že belosi a černosi sú tam tak zhruba 50 na 50.

Mne napríklad nevadí, že sme naturalizovali Guédého či Depetrisa, robia to aj iné, futbalovo omnoho vyspelejšie krajiny, tak prečo si trochu nevypomôcť, keď sa to dá? Ak dá napríklad Depetris v nejakom zápase 3 góly svetovú futbalovú verejnosť bude prd zaujímať, že je pôvodom Argentínec s talianskymi koreňmi a historiu už tobôž nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

definuj mi "vlastných hráčov" ty etnológ zo salaša

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

tak je to asi ten co tam má předky minimálně od revoluce,jinak už to nejsou vlastní hráči asi

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko mas rokov? 9? Ak ano, tak chapem tvoj prispevok, ak viac, tak ta lutujem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ukrajina naprosto zaslouženě a mohlo to být i víc (Francue měla jednu jedinou šanci a na tom to končilo), a penalta naprosto jasná (ten první případ samozřejmě penalta nebyla - ale ta druhá naprosto jasná)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

noo teda škoda toho že Ševčuk nedal v nastavení 3-0 to by už jeli doprdele francie

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis parada, chlapcovi sa dari

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom škoda, že je to nesympatický kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

A v cem je nesympaticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chile

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledky až na to Grécko

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tu ronaldofilovia robia po polcase baraze unahlene a urazenecke zavery. Kludne to moze byt, ze Svedi doma Ibrovymi golmi vyleju nafukanych Portugalcov a Francuzsko postupi po golovych akciach Riberyho.

Reagovat
smazaný uživatel

ribery ziadne golove akcie nerobi ani nerobil. v klucovych zapasoch sa vala po zemi. ale ze sa bude doma valat o tom nepochybujem. jazva skareda

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasne, v utorok Portugalsko von a Francuzi o pol roka v Brazilii

Reagovat
valloire

Tak v úterý Portugalci ven - do Švédska pro postup a Francie za půl roku do Brazílie. Na Copacabanu.

Reagovat
C0br

Ribery by si tam našel nějakou sedmnáctiletou couru, tak jak je má rád.

Reagovat
valloire

Taky mám rád 17-letý coury,to bych mu zase nevyčítal.

Reagovat
C0br

Já taky ne. Ale že si je musí kupovat...

Reagovat
masly008

tak nechtěl ženu podvádět zadarmo no.

Reagovat
CHONG

Pořád ho to vyšlo levněji, než kdyby takovou kurvičku klofnul někde v baru a pak si ji vydržoval, navíc šlapku manželka asi překousla snadněji.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste nemali oci pre plac

Reagovat
valloire

Proč bychom měli brečet. Je tam Ronaldo.

Reagovat
valloire

Jo,a Gerlach má 1999 metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak merias miesto zdola nahor naopka, zhora padom nadol , tak mozes mat pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

*nahor naopak, zhora padom nadol

Reagovat
valloire

vůbec netuším o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jedine dobre

Reagovat
fenixLFC

nechaj ich, uvidis ten plac ked aj napriek tomu vsetkemu tu cenu nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina Grecko Svedsko Island

Reagovat
valloire

ukrajina Řecko Švédsko Island

Reagovat
smazaný uživatel

francuzsko portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina :))))))))))))))))))))) postup Reberi a spol mužou zařizovat dovolenou na leto jooooooooooooooooooooo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Nevím proč, ale do odvety Francii věřím, snad nezklamou a alespoň předvedou slušný výkon. Osobně bych si přál vidět Valbuenu a Cabayeho v základu, na úkor Pogby s Nasrim.

Reagovat
masly008

tak pogba hrál dobře,jelikož musí vyhrát tak spíš místo matuidiho a trochu risk,ale bude stačit když nebude hrát nasri a mají šanci,ten byl na vraždu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...Ukrajina ma veľmi prekvapila. Vedel som, že žabožrútsko je už posledné skoro dva roky čoraz slabšie, ale myslel som, že kozáci budú asi len rovnakí, hm..chyba lávky. Žaby ešte majú šancu, ale to by museli hrať v utorok ako vymenení a mať svoj superdeň. Na postup 40% : 60%

No, žiaľ tie špiny milionárske v Chorvátskej reprezentácii sú kvalitou trochu inde ako vikingovia..no ale aspoň nech ukáže Lagerbäck, za čo berie svoj krásny plat! Verím, že keď sa dalo vyhrať v Slovinsku a uhrať 4:4 vo futbalovo silnom Švajčiarsku, tak aspoň 1:1, alebo 0:0 a penaltvou lotériou môže byť v ich silách vonku aj teraz. Futbal je už dávno viac o bojovnosti a fyzickej kondícii nie o kombinácii! Na postup tak 55% :45%.

Portugalsko - Švédsko, mňa ten výsledok neprekvapil. CR7 je veľký hráč, ale terorista. Keby bol rodený Čech, alebo Slovák, tak by bol dôvod ho milovať u Slovanských fanúšikov, takto je len rešpektovaný a uznávaný čestný nepriateľ. Na postup to vidím pre južanov 65% : 35%. Iba že by bol Ronaldo po žltej vykartičkovaný do odvety, a vo Švédsku sa hralo v zimnej búrke ako v r. 2009 zápas Poľsko - Slovensko. Potom by mohli severania pri Zlatanovejj streleckej predispozícii vykonať postupový zvrat.

Nuž a zápas dvoch futbalových darebákov, asi posunie ďalej toho čo má viac schopností a odhodlania. Rumun doma na viac ako remízu nebude mať. Postup Grékov na 80%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina Chile

Reagovat
F.Torres

Grande Cristiano škoda toho břevna, mohlo být veseleji. Bude zajímavá odveta, ale to se budou muset švédi hodně pochlapit. Jinak dneska výborně hráli obě obrany. Pepe a Alves si s Ibrou doslova pohráli. Na druhej straně taky musím pochválit stopery

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko krasa ale mne sa videlo trosku v tvrdsom tempe

Reagovat
Swarley

Kostelník

Reagovat
F.Torres

Jinak koukám na výsledky a Ukrajina Dvojice Konopljanka a Yarmolenko jsou docela borci. Jak hráli dneska? Jinak když vezmu, jak byla před Eurem Ukraina celkem tragická a jak je na tom ted, tak je vidět, že to tam vedou tím správným směrem Řecko opět nezklamalo, oni vždy umí ustát těžké okamžiky a vždy se dostanou tam kam mají

Reagovat
Kokesh

CR7!!

Reagovat
F.Torres

Jo jen tak pro doplnení. Ibra 0 bodu, Ribery 0 bodu, Ronaldo 1 bod

Reagovat
Infi

tak to je celkem logické když švédi ani francouzi góla nedali

Reagovat
F.Torres

vážně?

Reagovat
Infi

ano opravdu

Reagovat
Jerichoo

Jediný under ujde u grékov, to si robia snad prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni im urobili trocha skrt cez rozpocet, tak Greci museli pridat dalsie 2 Greci su spekulanti, ak chcu, dokazu hrat aj ofenzivne. Ale ak netreba tak naco

Reagovat
smazaný uživatel

strasne lenivy narod

Reagovat
Bayern +

Neskutočne ľutujem, že som vôbec otvoril túto diskusiu

Reagovat
Bayern +

Ale aby sa nepovedalo, že neudržujem štandard, tak niečo k baráži: Dúfam, že sa v odvete Švédi vyhecujú (ako tomu bolo prvých 20 minút dnes) a ukopú postup (Ibra, ne-Ibra, je mi totálne ukradnutý), lebo sledovať tú bandu poskakujúcich a simulujúcich cigáňov mi úplne stačilo aj v kvalifikácii. Aj keď je pravda, že futbal dnes hrali dobrý a Švédi si za druhý polčas nezaslúžili ani letenky domov.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

No až na to že dneska simulovali Švédové

Reagovat
Bayern +

Tým chceš povedať, že iba Švédi, jo?

Reagovat
valloire

víc

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom dnesne Borbelyho perly:

- Marekovo priestorove videnie je sirokospektralne

- Jano Kozak bude este musiet hladat nejake tie satelity

- Skrtel s Duricom Lewandovskeho eliminovali, až sa stal invisible

- Bakosove zakoncenie, ktore malo velku diagnosticku hodnotu

- Stochov slapacik latentny

- Najlepsi je Kucka. Z pozicie sest doplnuje trojku a stvorku

- timingova prihravka; Hamsik to riesil akademicky

Reagovat
2miguel1

futbalu ale s Merčiakom rozumie...je to strasny rozdiel ked pocuješ tých nedonosených na dajto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komentatorska legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sú fakt strašní amatéri, v porovnaní s nimi sú aj Digi a SlovakSport o 3 levely vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

ale Merciak je Merciak prote, s nim je hned aj iny pocit pri sledovani repre

Reagovat
Bayern +

Ako som ho v jeho začiatkoch nemal extra rád, teraz je pre mňa suverén česko-slovenského komentátorstva .

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jednoznacne...aj ked zapasy Barcelony a Brazilie s nim tiez netreba pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate asi áno. Posledné cca 2 roky sa mi celkom ľúbi jeden mladší komentátor (meno ma teraz nenapadne), čo komentoval PL na DigiSporte a zdá sa mi, že teraz prešiel do SlovakSportu. Na PL je celkom dobrý a tuším komentoval aj Seriu A, ťažko však povedať, aký široký je jeho záber a ako by komentoval trebárs medzinárodné zápasy.

Reagovat
kiwwi

Fekete?

Reagovat
smazaný uživatel

To meno sa mi zdá, že je iné... keď ono je to o hovne, keď na stránkach Digisportu a SS2 sa človek o komentátoroch dočíta kulové...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne sa najviac páčia komentátori na eurosporte 2.

Reagovat
kiwwi

coze? ved Borbely je spolukomentator a zrovna dnes bol na Dajto najlepsi spolukomentator akeho na Slovensku mame

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je dobry, ale rozdiel medzi Spackom ci ako sa vola a Merciakom je megaobrovsky, asi myslel toto hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie, ze latenttny slapacik

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa pacilo Bakosove zakoncenie a Kuckova pozicia sest

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna s Bakosom ma fakt pravdu, ze takto odkurit taku sancu je fakt na nejaku diagnostiku

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos si vobec neveri, ten by nahraval , aj keby mal pred sebou len prazdnu branu. Strateny pripad pre repre. Nacase odhodit predsudky a vyskusat toho Depetrisa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Depetris nehraje absolutne v klube, ten je momentalne tiez strateny..snad uz len Vittek to zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

utok mame skutocne katastrofalny

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež vravím, Bakoš už mal XY šancí sa v repre presadiť, tá jeho strelecká nemohúcnosť proste nie je náhodná a do nároďáku by ho už nemali volať. Nemáme toho moc na výber, treba skúsiť Depetrisa - v Rizespore síce nastupuje len sporadicky ako striedajúci hráč, no gól už aj za tých 100 minút čo v tureckej lige stihol útržkovito odohrať dal, chlapec má potenciál a ešte si myslím, že zamúti vodu. Šancu treba dať aj Sylvestrovi a zabúdať netreba samozrejme ani na Hološka, ktorý by už pomaly mal byť po zranení fit, no a ešte je tu samozrejme už spomínaný Viťo. Napríklad taký Demjan o ktorom sme si tu v minulej sezóne písali, že by mohol hrať je v Belgicku úplne jalový, ten na repre určite nemá, rovnako ako Fero kubík, takže treba skúšať aspoň to málo čo máme a ďalej čakať na gólového spasiteľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba opat povolat Sziliho

Reagovat
smazaný uživatel

A k nemu aj Heňa Benčíka s Jožkom Kožlejom ale vážne, Szili to svojho času v šestnástke celkom vedel, mal som síce na neho vždy nervy, lebo na gól potreboval 10 šancí, ale na rozdiel od väčšiny jeho vtedajších spoluhráčov aspoň niečo robil pre zápas a bolo ho na trávniku vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze som prepinal

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo: Hráči ukázali, že sú fyzicky oprávnení reprezentovať... je to borec a lingvistický mág, opäť nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

a francouzský křováci jsou z kola venku

Reagovat
smazaný uživatel

píče neměla bejt reakce do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

- Skrtel s Duricom Lewandovskeho eliminovali, až sa stal invisible

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Borbe je proste kral a legenda

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by borbelyho niekedy dat skolukomentovat hokej. a lintnera futbal. to by este vcelku bola sranda. alebo rovno borbelyho s citronom nechat spolu komentovat futbal s hokejom)))))

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Força Portugal! Viva Cristiano!

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem posledních 15. minut Ukrajiny a mazec Lloris vyrazí pencli na břevno a balon se odrazí do brány. Kosta dostane po strkanici červenou. Yarmolenko táhne útok tři na jednoho,který totálně zazdí a z protiútoku se Ribery nechá faulovat před vápnem a redka pro Ukrajince. Konopjanka výbronej?

Reagovat
smazaný uživatel

no ten kdo zazdil ten útok 3v1 nebyl Jarmolenko, ale Bezus.. Jarmolenko byl právě ten, na koho měla jít ta přihrávka...

Reagovat
cristiano.K.

aha, měl jsem to bez komentáře

Reagovat
Billy McClane

Portugalci hrali vyborne. V kadri maju zvucnejsie mena ako Svedi plus hra za nich momentalne najlepsi hrac na svete. Ale Ibra na MS bude chybat, to bez debaty.

Postupove sance: 65% Portugalsko 35% Svedsko

Islandu to vela ludi praje, je to predsa len trochu "exoticky" tim. Avsak pre MS bude urcite prinosnejsie Chorvatsko, ktore ma v kadri viacero zaujimavych hracov.

Postupove sance: 65%Chorvatsko 35% Island

Co sa tyka Grecka, tak ich nema rad snad nikto a o trochu viac som tu prial Rumunom. Postupove sance: 90%Grecko 10%Rumunsko

Ak by Francuzi skutocne nepostupili, tak by to bola obrovska skoda. Maju skvelu generaciu a podla mna jeden z top 5 timov v Europe. Bohuzial system je taky, že FIFA tam asi radsej ma Honduras ako Francuzsko, Turecko, Srbsko ci Svedsko

Postupove sance: 80% Ukrajina 20% Francuzsko

Reagovat
smazaný uživatel

Váš problém je, že sa na to pozeráte očami fanúšika klubového futbalu. Francúzi môžu mať generáciu dobrú, ako chcú, ale na ihrisku je to len zbierka žoldákov, na ktorých nadáva už dlhé roky celý národ. Reprezentácia je iná než klub, tam nejde o peniaze, ale o určitú príslušnosť, a tú u väčšiny "francúzskych" hráčov nevidím. Na MS ich škoda nebude.

Ďalšia kapitola je Chorvátsko, ktoré sa po odchode Biliča doslova rozsypalo a v posledných mesiacoch im nakope prdel každý. Nesúhlasím s vašim názorom na Grékov, z ich strany vidno chcenie a tento faktor rozhoduje o úspechu na MS hádam aj viac, ako individuálne umenie.

Prajem pekný deň.

Reagovat
madridcan

Ako niekto nemoze mat rad toho cloveka? Kral...CR7!!!

Reagovat
Billy McClane

Joj ale strasne bol premotivovany. Nevidel som statistiku ale musel mat snad najviac faulov v zapase

Reagovat
F.Torres
Reagovat
10FKK

Takhle zezelená až to dají Messimu...

Reagovat
madridcan

neexistuje

Reagovat
Puskas

aby ses nedivil, hlasuje se se setrvačnosti, zejména ti kapitáni reprezentací a trenéři

Reagovat
Erdovec

já to tam na Messiho pošlu za nějaké drobné alespoň, kurz 4,5

Reagovat
madridcan

uz?

Reagovat
Erdovec

?

Reagovat
madridcan

Tak isiel riadne hore kurz. Bol 2,5. Na Cristiana bol 15 a uz je len 3,2

Reagovat
Erdovec

jj to jo, já už to chtěl dát před týdnem nebo nějak tak a byl kurz 3, zapomněl jsem na to a už jsem se bál, že to spadlo a najednou se dívám, že Ribery šel z 1,4 na 1,8, Messi z 3 na 4,5 a Ronaldo neskutečně dolů jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako ako mnohi nemaju radi Messiho..

Reagovat
Billy McClane

Inak tych vybornych hracov bude na MS chybat docela dost...Ribery, Benzema, Ibrahimovic, Bale, Pogba, Agger, Kolarov, Cech, Hamsik...

Reagovat
nani92

Rosický,Čech,Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander, Jakubko, Kozak

Reagovat
Billy McClane

Co bude na MS chybat:

Tim 1:

Cech - Alaba, Vidic, Agger, Ivanovic - Pogba - Ribery, Hamsik, Bale - Ibra, Lewandovski

Tim 2:

De Gea - Kolarov, Varane, Skrtel, Sagna - Ramsey, Sahin - Rosicky - Pandev, Benzema, Yilmaz

Tim 3:

Loris - Evra, Rat, O´Shea, Piszcek - Blaszcykowski, Fletcher - Kallstrom, Nasri - Bendtner, Vucinic

Reagovat
kiwwi

preco by mal chybat De Gea?

Reagovat
Billy McClane

Casillas, Valdes, Reina...mozme sa stavit ak chces, ze ak sa niekto nezrani, tak tam budu tito traja.

Reagovat
smazaný uživatel

sak bude, to je jasne, je ignorovany

Reagovat
cristiano.K.

spíš přehypovaný z vaší strany

Reagovat
kiwwi

Reagovat
-Carles-

Nie je ignorovaný, len pre neho niet miesta. Casillas - Valdes chytajú a Reina sa stará o pohodu v šatni.

Reagovat
smazaný uživatel

no, teda je ignorovany, lebo jeho vykony nezaostavaju za nikym z tychto troch, ale chapem, ze trener ma svoju trojku a na nej stavia, ale skoda pre Davida

Reagovat
-Carles-

Jeho čas ešte určite príde.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuveritelne kvantum vybornych hracov, este ze existuje liga majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

to prve by to vyhralo, ale ramsey miesto hamsika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Llorise dej do druhý a Panděva vyhod a dej tam Jovetiče.

Ta třetí už je vážně sestava tragédů to se na mě nezlob

Reagovat
Billy McClane

Tam uz som sa snazil nacpat aspon zopar najlepsich reprezentantov slabsich futbalovych krajin

Reagovat
cristiano.K.

Rat, O´Shea,Fletcher,Kallstrom,Bendtner.

První čtyři mají to nejlepší za sebou minimálně dva roky a Bendtner je dřevák.

Reagovat
kiwwi

sak Fletch ti este ukaze

Reagovat
Marv

Reagovat
Bayern +

Rosický v 2 a Nasri v 3.

Reagovat
smazaný uživatel

V 1. dokonce nejlepší brankář, nejlepší LB a RB, nejlepší záložník, 2 z nejlepších útočníků na světě a jeden z největších talentů na světě .... a Bale

Reagovat
SunFells

Girouda nezahrneš a jeho náhradníky ano?

Reagovat
Miguel19

Když jsou lepší..

Reagovat
Phillipinho

das tam napr, Bendtnera, Vucinice ci Pandeva a nedas tam Ardu Turana

Reagovat
Billy McClane

Nespomenul som si na vsetkych

Reagovat
aither

myslim, že Portugalsko ještě nemá nic jistýho

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dvě sólovky, dvě výhry.

Reagovat
Godwinson

200. pro wild

Reagovat
kiwwi

nemate niekto stream na ekvador - argentina?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sali5

Channel - 146691 dokonce ENG komentář

Reagovat
smazaný uživatel

No prvý polčas zatiaľ nič moc, od oboch mužstiev som čakal viac. Prdím na to, idem radšej spať., ale ešte predtým by som Argentíncom doporučoval vytahnuť z lavičky Agüero, nech má ten ich útok konečne trochu hlavu a pätu

Reagovat
sensei25

Neznášam reprezentačnú pauzu..je to nuda...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Losinho

Cris

Reagovat
kubys

Přiliju trochu olej do ohně... Rui Costa se stal znovu portugalským sportovcem roku... CR7 druhý.

Reagovat
dantetomas

tak to ten Ronaldo nebude nic moc, ked je lepsi aj kadejaky 41-rocny byvaly futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jde o sportovce se vším všudy, tak i to druhý místo je pro něj obrovský úspěch ...

Reagovat
Azza

Reagovat
Kokesh

Stačí se podívat na naše vítěze sportovce roku. Za celou tu dobu to vyhrál jen Nedvěd...

Reagovat
kubys

Taky jsme ale neměli žádného hráče srovnatelného s CR...

Reagovat
Kokesh

Vždyť to nevyhrál ani Masopust nebo Panenka po jeho památné penaltě...o tom to není. Vždyť v popředí skončil i Joao Sousa, který má historický úspěch nad kterým by jsme se zasmáli - první portugalský tenista, který vyhrál ATP turnaj...

Reagovat
Puskas

Tak u nás rozhodují OH (Panenka), nebo vítězná šňůra na MS jiných (Masopust)

Reagovat
kubys

Navíc tenkrát se dávala hlavně cena individuálním sportovcům...až na Pospíšily teda.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
-Carles-

Zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

No mně to bylo divný, že by Rui v 41 něco vyhrál - to je jiný Rui ten vyhrál letos Tour de France

Reagovat
Kily

ee, na TdF vyhrál dvě etapy, k tomu pak přidal titul mistra světa a vyhrál závod okolo Švýcarska

Reagovat
kubys

A já to snad nevím? Jen jsem chtěl kluky místní popíchnout...

Reagovat
Kenneth

A proč by to jako měl dostat Ronaldo? Co udělal pro Portugalsko většího než on? On je teprve ted dostane na MS a pak by to vyhrál.

Reagovat
kubys

Příští rok Rui hattrick, pokud teda se nebude soustředit na Tour. Nebo Tiago Machado zabere.

Reagovat
CHONG

To je snad naprosto pochopitelné.

Reagovat
kubys

A co Rui udělal loni tak významného, letošní obhajoba je hodně pochopitelná, ale loni v podstatě jen TdS a nic. A to měl Cris k dispozici ME

Reagovat
CHONG

Já ale nemluvil o loňském vítězství, ale o letošní obhajobě.

Reagovat
kubys

A já chtěl reagovat na Kennetha no...

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
SunFells

Ta Francie dodrbe všechno. Ale Ukrajinu tam uvidím snad i radši.

Reagovat
Puskas

že by se jí vrátilo Irsko?

Reagovat
SunFells

Za tím by muselo stát něco neregulérního. Poslední roky je to u nich jen šeď a neustálé přetváření týmu, zatímco hra Ukrajiny tu tvář má. Podíval jsem se teď jen na highlight a vypadá to, že výsledek víc než odpovídá.

Reagovat
Puskas

proč neregulérní, vrátí se jim to takto

Reagovat
jhony16

lebo to by muselo francuzsko smolu aby nepostupilo,ale oni tam nepostupia zasluzene

Reagovat
Puskas

pocity jsou ale totožné

Reagovat
fenixLFC

ani nie, sklamanie nie je pocit nespravodlivosti

Reagovat
jhony16

Reagovat
Puskas

to máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Francie na MS asi nee. No jo Koscielny a Giroud Aha.... to jsou tragédi tak to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň že má Platiniho... ještě bych je neodepisoval, vzpomeň na poslední baraž...

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt.... k.rvy galské.

Reagovat
smazaný uživatel

I když já tak trochu rýpal do kanonýrů místní AFC Kašpárci asi ještě vyspávají kocovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic idu na LIPINU ! Vááááálcovny

Reagovat
veikko

Ty Pardubice měly tak odporně nechutné štěstí, že jsem měl chuť jim nakopat pr.el, jenže tam žádný Pardubičák nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Kepy - FCB :-D Chci vidět, jak teď zafunguje Michel :-D

Reagovat
vladis271

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Ty

Reagovat
smazaný uživatel

GRÉCKO

Reagovat
smazaný uživatel

v utorok Ukrajina 9 čiste konto v rade a bude to v shucu

Reagovat
Puskas

co je to shuc?

Reagovat
blaugrana

suchu*

Reagovat
smazaný uživatel

jemine čo som to napisal.. ani som si to nevšimol dik za opravu

Reagovat
smazaný uživatel

c.ronaldo je nejlepsi na svete, zadny ribery, ibrahimovic, messi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu furt jsem já. Ronaldo má prostě smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsim si tipnúť odvety :

Francúzsko - Ukrajina 0-0

Grécko - Rumunsko 2-1

Švédsko - Portugalsko 2-1

Chorvátsko - Island 2-2

Reagovat
olymp

ale hraje se Rumunsko - Grecko

Reagovat
olymp

Vyborny zapas Recko!!!

a jeste spousta sanci nevyuzitych ....

Reagovat
olymp

Vyborny zapas Recko!!!

a jeste spousta sanci nevyuzitych ....

Reagovat
olymp

problem je v tom, ze vsichni nadavaji na Recko, ale skoro nikdo z nich ty zapasy Recka nevidel!!! Kdybychom meli kanonyra typu Messi, Ibrahimovic, Ronaldo apod., tak ty vysledky vypadaji jinak nez 1:0!!! Protoze ty sance si Recko vytvari! Po vysledcich 1:0 vzdycky vsichni psali betonarsky fotbal. Nebyla to pravda! Meli jsme vice strel na branu, hrali aktivne, ale bohuzel nedavame goly! A to ze nehrajeme fotbal jako Brazilie, to i otevrene rikame. Urcite nebudeme vsechny prehravat fotbalem na jeden dotyk az do brany! Ale podivejte sa nadlouhodobe vysledky Recka!!! I s tim co je v nasich moznostech, delale takove vysledky!!! Takze to opravdu nebude o nahode ci stesti! To opravdu ani nejde tolik roku a zapasu rikat, ze je to nahoda!! Vcerejsi zapas s Rumunskem skvela prace!!! Ofenzivni fotbal, atraktivni zapas pro divaka, spousta dalsich tutovek!!! Byli jsme lepsi a zaslouzene vyhrali!!

Reagovat
veikko

Slyšel jsem od tvých krajanů, že proti vám měli Řekové kopec štěstí. Nebýt Muchovy kopací techniky, tak nemají nic. Rumunům chyběl nejlepší obránce a kapitán, takže v odvetě už si tolik nezastřílí. Osobně tipuju odvetu 1:0 pro Rumuny.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Michalech pekne vyprovokoval Kozaka http://www.youtube.com/watch?v=ijtaEglUsnE&feature=share&t=2m47s 2:25

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Skutočne ma zaujíma, ako bude postupovať FIFA pri žrebe základných skupín MS. Nasadené budú len štyri európske tímy (Španielsko, Nemecko, Belgicko, Švajčiarsko), jeden európsky tím zrejme bude musieť byť žrebovaný ako súčasť 3.koša spolu s africkými a juhoamerickými tímami. To bude zrejme taký čierny Peter - predstavte si, že by to padlo na Holanďanov, a hneď by bola možná skupina : Brazília, Taliansko, USA, Holandsko. Vážne zabijak. Alebo Argentína,Japonsko,Portugalsko, Anglicko To by bol šampionát

Reagovat
veikko

Zabiják pro USA a Japonsko, to možná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele