Evropská liga - souhrn odvetných osmifinálových zápasů

17.03.2011, 20:59, aktualizováno 17.03.2011, 23:00
Komentáře a souhrny
Liverpool nedal branku Braze a v Evropské lize končí stejně jako CSKA Moskva, Leverkusen a Rangers. Dynamo Kyjev prohrálo na půdě Manchesteru City jenom 0:1 a slaví překvapivý postup. Postupovou porážku uhrálo i Twente, Benfica vyřadila PSG, Spartak Moskva stvrdil postup přes Ajax výhrou 3:0...

FC Porto - CSKA Moskva 2:1

17.03.2011 21:05

Góly: 1. Hulk, 24. Fredy Guarín - 29. Zoran Tošić

První zápas: 1:0, postupuje FC Porto

Porto zvládlo proti CSKA i odvetu na Estádio do Dragäo a postupuje do čtvrtfinále Evropské ligy. Všechny branky padly v prvním poločase. Za domácí otevřel skóre Hulk, následně zvyšoval Guarín. Hosté záhy odpověděli gólem Tošiče, ale na víc se nezmohli.

Porto si odvezlo z Moskvy slibný jednogólový náskok a hned v první minutě utkání se postupu do další fáze ještě výrazněji přiblížilo. Hulk svou nebezpečnou levačkou zatočil trestný kop k zadní tyči branky CSKA a "angličanem" rozvlnil síť. Ve 24. minutě přidali modrobílí druhou branku. Nedorozumění mezi Ignaševičem a Akinfejevem vyústilo v hrubku brankáře CSKA, kterou potrestal Guarín.

Do hry se fotbalisté CSKA vrátili ve 29. minutě. Portu nevyšla ofsajdová past a po přihrávce Dzagojeva snížil Tošič na 1:2.

Po změně stran se hrálo prakticky bez šancí. Hráči Porta kontrolovali hru a nepustili CSKA k ohrožení vlastní branky. Portugalci dokonce rozvlnili síť potřetí, ale gól nebyl uznán, protože si Ronaldo zpracoval míč rukou. V druhém poločase mdlé ofenzívě CSKA nepomohli ani čerství hráči Necid, González a Oliseh. Možnost vyrovnat měl minutu před koncem Vágner Love, ale po individuální akci střílel levačkou vedle.

Zatímco ve čtvrtfinále Evropské ligy budou tři portugalské týmy, z Ruska postoupil jen Spartak Moskva. A tak je jisté, že v sezoně 2012/2013 bude mít Portugalsko na úkor Ruska v Lize mistrů tři zástupce.

Více informací k zápasu

Rangers FC - PSV Eindhoven 0:1

17.03.2011 21:05

Góly: 14. Jeremain Lens

První zápas: 0:0, postupuje PSV Eindhoven

PSV doprovodilo do čtvrtfinále svého ligového konkurenta Twente a mezi nejlepší osmičkou tak jsou hned dva celky Oranjes, což je rozhodně úspěch. Naopak skotský fotbal má stopku a nyní se zraky tamních fanoušků budou upínat na domácí soutěže. Nicméně není se čemu divit, Jezdce z Rangers totiž o víkendu čeká finále Ligového poháru s Celticem a to se opravdu těžko připravuje na střetnutí v Evropské lize.

Jedinou trefu v zápase si připsal Jermain Lens, který zamířil přesně po necelé čtvrthodině a dostal domácí do velmi složité situace. Ti se pak v Ibrox Parku už oklepat nedokázali a nezmohli se ani na vyrovnání.

Nizozemský klub vstoupil do začátku utkání aktivněji a byl nakonec odměněn rozhodující brankou. Po dlouhém pasu Erika Pieterse více jak z poloviny hřiště pelášil na levém kraji vápna maďarský špílmachr Balazs Dzsudzsak. Ten pak přihrávkou do středu pokutového území uvolnil Lense, jenž bez větších potíží v pádu poslal balón do sítě - 0:1. Od této chvíle se ale utkání, co se týče šancí, na delší dobu odmlčelo.

Teprve po necelé půlhodině hry se opět ozvali hosté. Po nádherné přihrávce švédského kanonýra Oly Toivonena zkusil z dvanácti metrů vypálit Dzsudzsak, jenže namířil svůj projektil příliš vysoko. Jezdci se poprvé ozvali až tři minuty před pauzou. Na přímý volný kop Stevena Whittakera si naskočil Madjid Bougherra, jenže hlavičkoval těsně nad břevno. Po změně stran Jezdci ožili a začali se mírně tlačit na polovinu soupeře.

Po deseti odehraných minutách byl blízko brance Greg Wylde, avšak proti němu na poslední chvíli zasáhl obránce Marcelo. Glasgowský výběr spálil svou největší možnost po hodině hry, kdy střelu Maurice Edua z vápna dokázal fantasticky vytlačit mimo švédský gólman Andreas Isaksson. V dalším průběhu domácí tlačili soupeře na jeho vlastní půlce, ovšem nic kloudného si vytvořit nedokázali. Naopak PSV hrozilo ze standardních situací zásluhou Dzsudzsaka, skóre se již ani přes tyto hrozby nezměnilo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Bayer Leverkusen 2:1

17.03.2011 21:05

Góly: 33. Santi Cazorla, 61. Giuseppe Rossi - 82. Gonzalo Rodríguez (vl.)

První zápas: 3:2, postupuje Villarreal CF

Villarreal doma nepřipustil žádné spekulace o postupujícím a navýšil svůj náskok z prvního utkání, díky čemuž se může radovat z postupu do čtvrtfinále. To Leverkusen propásl poslední možnost na trofej a jeho prokletí trvá.

První čtvrthodinku pohledného fotbalu bez šancí zakončila obrovská šance Rossiho. Ten se v sedmnácté minutě řítil po hrůzostrašné rozehrávce Reinartze sám na Adlera, nicméně zamířil těsně vedle levé tyče.

Villarreal byl nadále aktivnějším týmem s více střeleckými pokusy, nicméně prosadit se mu podařilo až ve 33. minutě. Leverkusen ztratil před šestnáctkou soupeře míč, Santi Cazorla si pak vyměnil míč s Gasparem a překonal Adlera.

Leverkusen ve většině svých střeleckých pokusů pouze trefoval Lópeze v brance domácí žluté ponorky, zabrat mu ale pořádně dal až v první nastavené minutě Renato Augusto, proti jehož přímému kopu musel domácí brankář vytáhnout tygří skok a děkovat Bohu, že se neujala dorážka Stefana Kiesslinga.

Druhý poločas se očekávaně vyvíjel spíše v režii hostí, ale ti opět dlouho nemohli výrazně ohrozit branku soupeře. K výraznějším akcím se dostali až kolem hodiny hry, nicméně pokusy Renata Augusta góly neskončily.

Jakékoliv debaty ale ukončil v jednašedesáté minutě Giuseppe Rossi, před nímž se po nedomluvě Hyypii a Reinartze otevřel po krásné kombinaci prostor pro zakončení, s nímž si italský útočník poradil a na zadní tyč poslal svůj osmý gólový záznam v letošní Evropské lize.

Jiskřička naděje porýnským hostům svitla v 82. minutě, kdy si Gonzalo Rodríguez do vlastní sítě srazil přihrávku Derdiyoka.

Definitivní razítko mohl tři minuty před koncem řádné hrací doby přidat střídající Cani, pohrál si s obranou, ale Cazorlu, jehož na hřišti nahradil, nenapodobil. To jej švak mrzet nemuselo, protože Villarreal suverénně dokráčel do čtvrtfinále.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - SC Braga 0:0

17.03.2011 21:05

Góly: -

První zápas: 0:1, postupuje SC Braga

Velké překvapení osmifinále Ligy mistrů má na starosti Liverpool. Ten totiž bez zraněného Stevene Gerrarda ani na domácí půdě nedokázal vsítit portugalské Braze ani jednu branku, a protože hosté po své výhře 1:0 z prvního zápasu dokázali na anglické půdě remizovat 0:0, radují se společně se svými kolegy FC Portem a Benficou z postupu do čtvrtfinále.

Opravdu hodně nudný fotbal, na který by v našich luzích a hájích nadávali a pískali, přičemž Anfield Road hnal své miláčky od začátku až do konce kupředu, nabídl první poločas. Nejprve si Cole hezky naběhl na přihrávku a z vápna vypálil do hostujícího gólmana Artura, ten mu však střelu zneškodnil. Ihned na to dorážel Carroll, trefil však jen obranu soupeře.

Andrew Carroll, zimní posila Liverpoolu za čtyřicet jedna miliónů euro, byl jinak hodně vidět. Ovšem z té negativní stránky. Často chodil do soubojů hlava nehlava, bez ohledu na vedlejší ztráty. Nebezpečně třeba také atakoval gólmana Artura, do kterého ve výskoku nešetrně vrazil. Ve druhé půli obdržel zbytečnou žlutou kartu.

Z dálky to také zkusil na druhé straně Lima, nejlepší střelec Bragy, ale jeho pokus v pohodě kryl domácí brankář Reina. Poté Paulo César při rohovém kopu ve vápně strčil Carrolla, jenže sudí Rocchi pro tenhle souboj neměl pochopení. A hodně překvapivě právě odpískal faul anglického forvarda na Vandinha, do kterého právě narazil po strčení od Paula Césara.

Škrťel poté vyrazil Limovu dělovku do zámezí, pomohl si však přitom z otočky rukou, která rozhodně nebyla u těla. Dá se říci, že i tahle situace byla sporným penaltovým momentem. Ani druhá půle nenabídla o nic pohlednější hru. Přesto si Liverpool dokázal vytvořit gólových šancí přece jenom o něco více.

V 58. minutě Kuijt unikl po levé straně a nacentroval do vápna, tam našel Meirellese, jenže ten hlavičkoval směrem k divákům na protilehlé tribuně. O pár chvil později se dostal k odražené střele ve vápně na hranici ofsajdu hostující Alan, jenže překvapivé možnosti se jako by zalekl a z blízkosti z vyložené pozice napálil jen postranní bariéry za bránou.

V 71. minutě provětral Reinu z přímého kopu svou pumelicí Hugo Viana. Reds mohli srovnat v 85. minutě, když se hlavou po rohovém kopu prosadil Kuyt, ale trefil jen soupeřova obránce. Meireles poté zkoušel dorážet, v té chvíli ho ale dokázal zneškodnit Artur. Braga zkrátka perfektně pracovala v defenzívě a zaslouženě uhrála konečnou remízu.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - SL Benfica 1:1

17.03.2011 19:00

Góly: 35. Mathieu Bodmer - 27. Nicolás Gaitán

První zápas: 1:2, postupuje SL Benfica

Benfica si díky remíze uhrané v Parku princů s Paris Saint-Germain zajistila postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Doma totiž dokázala porazit svého soupeře 2:1, takže nerozhodný výsledek svěřencům kouče Jorgeho Jesuse stačil. Domácí se s touto soutěží loučí a budou se již odteď plně soustředit jen na dění v Ligue 1 a Coupe de France.

Zprvu se o střelu na bránu pokusil lisabonský Fábio Coentrao, jenže pouze přestřelil. Ve 27. minutě se však již hosté ujali vedení. Eduardo Salvio, který je v Benfice na hostování z Atlética Madrid a jenž právě se španělským týmem loni slavil triumf v Evropské lize, předal Gaitanovi, napřáhl z pětadvaceti metrů a parádní ranou překonal gólmana Edela.

O osm minut později se však domácím podařilo vyrovnat. Ceará poslal centr do vápna, kde sklepával míč hlavou Hoarau pro Bodmera, jenž se nádherně opřel do voleje a střelou k tyči nedal lisabonskému brankáři Robertovi žádnou šanci. Do konce poločasu se už nic závažnějšího neudálo.

Hostující Oscar Cardozo neměl přesnou mušku a pálil jenom nad bránu, v 72. minutě zkoušel ten samý hráč štěstí z dálky znovu, avšak i podruhé si Edel sáhnout na míč nemusel, jelikož střela letěla nad. PSG si jinak gólové příležitosti tvořilo s velkou těžkostí. Asi v největší byl Sakho, kterému nacentroval z rohového kopu Nene, jenže pařížský stoper rovněž mířil nad.

Více informací k zápasu

Manchester City - Dynamo Kyjev 1:0

17.03.2011 19:00

Góly: 39. Aleksandar Kolarov

První zápas: 0:2, postupuje Dynamo Kyjev

První utkání skončilo 2:0 pro borce z Ukrajiny a Citizens tak museli v odvetě dotahovat dvoubrankovou ztrátu. To se jim nakonec nepodařilo a po porážce 0:1 postupuje do dalšího kola celek Dynama Kyjev. Jediný gól zápasu vstřelil ve 39. minutě Aleksandar Kolarov.

Od samého úvodu utkání domácí dokazovali, že nechtějí nic ponechat náhodě a že chtějí co nejrychleji smazat náskok Kyjeva z prvního utkání. Už ve 4. minutě mohli jít City do vedení. Richards našel na zadní tyči úplně volného Maria Balotelliho, který ale z blízkosti netrefil odkrytou branku.

Po této akci si ukrajinský celek začal dávat vzadu mnohem větší pozor a prakticky nepouštěl City do pokutového území. Až do 35. minuty tak byli diváci svědky pouze několika dalekonosných pokusů a akcí, kterým chyběla finální fáze. Velmi slušnou střelou se prezentoval například David Silva, ale ke smůle domácích trefil pouze záda Maria Balotelliho.

Ve 36. minutě přišel pro domácí šok. Problémový hráč Balotelli dojel Popova u postranní čáry velmi nevybíravým způsobem a po zásluze dostal od rozhodčího Cakira červenou kartu. Paradoxně to byla záminka k prvnímu gólu utkání, který padl do sítě Dynama. Kolarov využil při standardní situaci chyby obrany Dynama a jeho projektil zapadl až za gólmana Šovkovského - 1:0.

Také po vstřeleném gólu a v deseti lidech byli domácí na hřišti lepším celkem. V závěru poločasu se ještě jednou ne úplně povedenou střelou prezentoval Gareth Barry, ale ani ta se neujala a do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího týmu.

I do druhého dějství vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. V 55. minutě dostal parádní kolmici David Silva a z úhlu se řítil sám na gólmana Dynama, ale v rozhodující chvíli si chtěl přehodit balón na druhou nohu a nedosáhl na něj ideálně. Jeho pokus tak byl na poslední chvíli zblokován obranou.

Ve druhém poločase se uvedli poprvé taky hosté. Joe Hart si vyběhl daleko z branky a málem byl zaskočen pohotovostí Yussufa, ale ten netrefil z dálky odkrytou branku. Na druhé straně vzápětí zahrozil znovu Silva, který si vytáhl gólmana Šovkovského z branky, ale nestihl zakončit.

Posledních dvacet minut utkání se odehrávalo spíše ve středu hřiště a až na pár střídání se nic moc zajímavého nekonalo. Za zmínku stojí pouze standardní situace City, při které jen těsně nedosáhl na balón Carlos Tevez a nemohl ho tak tečovat před gólmanem hostí. Dynamo si poctivě hledělo defenzivní činnosti a Citizens nedokázali kvalitní obranu ukrajinského celku překonat.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FC Twente 2:0

17.03.2011 19:00

Góly: 16. Roman Širokov, 38. Aleksandr Keržakov

První zápas: 0:3, postupuje FC Twente

Fotbalisté Zenitu Petrohrad bojovali jako lvi a hodně svého soupeře vyděsili, nakonec ovšem nedokázali duel dovést ani do prodloužení a výhra 2:0 jim nebyla nic platná. Do čtvrtfinále tak postupuje Twente, i když po prvním poločase to rozhodně tak nevypadlo. Domácí totiž v 38. minutě zvýšili na 2:0 a sahali po prodloužení. Jenomže nakonec už pozornou obranu soupeře nepřekonali a se soutěží se loučí.

Twente tak vyřadilo druhého ruského soupeře a pokud se mezi osmičkou nejlepších střetne se Spartakem Moskva a vyřadí ho, může se hrdě považovat za totálního kata ruských výběrů. V úvodní čtvrthodině se rozjížděly útočné kombinace na obou stranách, ruský výběr byl však o něco aktivnější. Nicméně diváci se nedočkali žádného vážnějšího ohrožení branky. To se zrodilo v 17. minutě a hned z toho byla vedoucí trefa Petrohradu.

Po pasu Portugalce Dannyho za obranu šel sám na gólmana Nikolaje Michajlova ruský záložník Roman Širokov. Ten sice napoprvé trefil pouze tyčku, následně se ale k němu balón vrátil a pohodlně otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Hned na to zkusil vystřelit Danko Lazovič, jenže nemířil přesně. Twente mohlo srovnat ve 26. minutě, avšak osamocený Landzaat zblízka nepochopitelně pálil jen do náruče brankáře Jurije Ževnova.

O minutu později mohl na druhé straně zvýšit Alexandr Aňukov, ale jeho ránu do šibenice naprosto brilantně chytil gólman Michajlov. Za dalších deset minut se již Zenit dočkal. Po výborné práci Dannyho a jeho následné přihrávce vypálil Alexandr Keržakov, který propálil obránce Barta Buysse a balón skončil v síti - 2:0. Domácí se snažili přidat další trefu a vymodlit si alespoň prodloužení, o dvě minuty později pálil hodně mimo Danny.

Zenit na začátku druhé půle vystřídal a tlačil se do pokutového území soupeře. Avšak v úvodní čtvrthodině stojí za zmínku snad pouze slabá střela Keržakova, jako by domácím najednou došla šťáva. Naopak na opačnou branku se sám řítil Theo Janssen, na poslední chvíli přispěchal s obranným zákrokem Portugalec Bruno Alves. Hned na to chtěli snížit Janssen s De Jongem, nicméně jejich rány přesné nebyly. V dalším průběhu se domácí postupně tlačili do pokutového území soupeře, jenže jedinou tvrdší střelu Aňukova zastavila zeď. V nastaveném čase obklíčil Zenit pokutové území Twente, ovšem neskóroval a v Evropské lize proto končí.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - AFC Ajax 3:0

17.03.2011 19:00

Góly: 21. Dmitrij Kombarov, 30. Welliton, 54. Alex Meschini

První zápas: 1:0, postupuje Spartak Moskva

Ajax sice přijel do Moskvy s plánem smazat jednobrankové manko z prvního utkání, nicméně nakonec v Lužnikách zcela propadl a v Evropské lize po výprasku od Spartaku končí.

O tom, že v obraně Ajaxu nebude něco v pořádku, se mohli fanoušci v moskevských Lužnikách přesvědčit již ve čtvrté minutě utkání. Makejev pohodlně jakožto levý bek prošel středem pole rozhozenou obranou hostí, ale tváří v tvář Verhoevenovi ukázal, proč jeho místo není v útoku a pouze trefil zastupujícího brankáře, který si tak připsal velice důležitý a šťastný zákrok.

Ve 22. minutě ale bylo vše jinak. Střelec jediné branky z prvního utkání Alex vyšel jako šťastný vítěz ze souboje s Vertonghenem, otevřel se před ním volný prostor a tak brazilský tvůrce hry posunul míč do křídla nikým nehlídanému Dmitrimu Kombarovovi, jemuž nedělalo problém zakončit mezi nohy vybíhajícího Verhoevena.

Odpověď mohla přijít hned za dvě minuty, to by ale plovoucí rána Eriksena ze střední vzdálenosti nesměla proletět těsně nad břevnem Dikanovy branky. Hra se od té doby odehrávala spíše na polovině Spartaku, nicméně ten i přesto dokázal zasadit druhý úder. Eriksen si neporozuměl s Eriksenem, Dmitrij Kombarov vyvezl míč, všiml si opětovné špatné poziční hry stoperů Ajaxu a předložil míč Wellitonovi, jenž střelou k protější tyči napodruhé rozradostnil Lužniki a radost mu nezkazila ani následná klouzavá oslava na atletickém oválu.

Poslední hřebíček do rakve nizozemského celku mohl zasadit těsně před odchodem do šaten Alex, když využil další hrůzostrašné rozehrávky Ajaxu, nicméně po vzoru Makejeva trefil jen Verhoevena.

Všechny plány Franka de Boera na zázračný obrat vzaly za své už po deseti minutách od návratu ze šaten. Alex se postavil k přímému kopu, nasměroval jej k zadní tyči a neposednou střelou podruhé překonal Verhoevena.

Otřesený Ajax dokázal zareagovat až za pět minut, Eriksen vzal vše na sebe, ale trefil jen břevno. Zmar svého týmu ale dokumentoval za dvě minuty sám devatenáctiletý dánský záložník, když ve vyložené šanci trefil pouze stojícího Dikana.

V 67. minutě měl první příležitost ke zkompletování hattricku Alex, ze šestnáctky ale branku přestřelil. Ajax se ale i nadále sympaticky nevzdával a snažil se alespoň o čestný úspěch. Velmi blízko mu dvacet minut před koncem byl Ozbiliz, ale jeho rána pouze pošimrala břevno a odrazila se ven.

Mnohem blíže mu za dvě minuty byl Cvitanić, jenomže ten po centru Ozbilize od postranní čáry svou jasnou gólovku pohřbil zakončením do přemisťujícího se Dikana. O pět minut později se Dikan vytáhl znovu, tentokrát parádně zakročil proti pokusu De Jonga ze dvaceti metrů. Mladý útočník se pak objevil ještě jednou dvě minuty před koncem, jeho krásně točený přímý kop ale minul pravou tyč.

V samotném závěru měl na kopačce ještě obrovskou šanci Welliton, nicméně Verhoevene přehodil jen tak, že se míč zastavil o levou tyč a potom už domácí útočník nebyl schopen míč doklepnout do branky. Na postupu svěřenců Valerije Karpina to ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (263)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně Citizens venku

Reagovat
mike.84

a kdo za to může ?

SHEVAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je naprostej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase ten idiot udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta zbytečná červená karta, netrefil prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

za ten nadpis bych je nakopal do prdele ale jinak komický v ideo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pospech11

tak tyhle rozlišováky taky nesnáším, jak je vidět ne jenom mě se do nich blbě leze

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem mel jednou s nima problem - jinak moc dobre video.. dobre po ranu:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

nechápu jak tomuto kokotovi může fandit někdo. opravdu to nechápu. ani u fandy interu ani u fandy man city bych to nechápal... u kohokoliv ano, u něj to opravdu nechaápu jake sympatice toto hovado může u někoho vzbuzovat

Reagovat
smazaný uživatel

+ k tomu ještě přičtěte tohle: http://www.twitvid.com/AHCJ1 (sorry za copycate tomu, co to sem už dával pod jinej článek)

Reagovat
Pinturicchio

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za dnešnií výkon rozhodně ne ...

Reagovat
Counter

Včera Pepe ani žlutá, dneska Balotelli rovnou vyloučený. Rozdíl mezi zákroky minimální.

Nejednotný metr rozhodčích je na pováženou

Reagovat
smazaný uživatel

Mario dostal alergickou reakci na trávník, který s sebou přivezli hráči Dynama na kopačkách, tak si tu rudou vyprosil (a Pepé ji ale měl dostat taky)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe mal dostať červenú a stopku aspoň na štyri zápasy, on nemá všetkých pokope

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
F.Torres

červenou dostat měl, lae stop na 2max zápasy

Reagovat
F.Torres

ano viz vyloučení Van Persieho. Když Bayern hrál proti Interu, tak minimálně jednou přišlo zakončení po odpískání a ted pozor! žádná žlutá se neudělila ani hráči rozhodčí nedomlouval!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
F.Torres

nebrečím, jen poukazuju na to, že rozhodčí si pískaj jak chtějí a pro koho chtějí, ale tobě je těžký něco vysvětlovat, když se zmůžeš jen na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jenže Persie měl nasbíráné a taky sleduj kolik zápasů ty žluté ti hráči dostávají a nesoustřeď se jen na ty, kde je nedostávají.

Reagovat
F.Torres

co zas měl nasbíraný?, za celý osmifinále sem viděl snad jen jednu debilnější žlutou kartu a ta byla udělena Srnovi

Reagovat
Infi

Otevři oči prosímtě.

Reagovat
F.Torres

proč bych měl otvírat oči? to mně prosimtě vysvětli, i když vono to je těžký vysvětlovat fanouškovi Barcelony, zrovna když Van Persie hrál proti nim..

Reagovat
Counter

V takových diskuzích si vždycky vzpomeň na jirkovi "fanoušci Barcelony jsou objektivní" a zavčasu ji ukonči. Protože to opravdu nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

To, že měl Persie být venku už před pauzou, a tím pádem "měl nasbíráno", je pravda a uznali to i fandové Arsenalu, takže nevím, o co ti zas jde.

A ano, Culés jsou objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ji aleVP nemel dostat za tohle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
kris_kros

druhy najlepsi hrac sveta a nevie sa ani obliect?

http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs&feature=player_embedded

Reagovat
Minister

boze uz je to ale sestnasty krat

Reagovat
smazaný uživatel

stačí se podívat o pár řádků výše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Balotellimu se nedivím, kdyby všechny návleky byly proti mně, tak jsem asi taky vynervovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

může si za to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev:Nejhorší hra Kyjeva za poslední 1-2 roky....po dlouhý době je vidím betonovat se a nehrázt na protiútoky

Reagovat
smazaný uživatel

jo... taky mě to strašně zklamalo ... Dynamo má rozhodně na víc...

a navíc sheva už nemůže hrát sám na hrotu - dnes hodně chyběl Milevskij

Reagovat
vocasisko

OT: stav kolem Abidala

Stanovisko Dr. Josepa Fustera momenty po operácii:

"Operácia trvala tri hodiny a boli sme schopní laparoskopicky odstrániť léziu úplne bez komplikácii."

"V závislosti na klinickom priebehu je možné, že hráč bude do domáceho liečenia prepustený do jedného týždňa."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

City vs D.Kiev velmi dobrej zápas mělo to náboj..škoda chtěl jsem aspon prdloužení....jinak nevěděl jsem,že City mají takové fanoušky..skoro po celý zápas byly slyšet a to hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou fakt do pi... ti z ČT, dávat nejhorší osmifinále Evropské ligy dvakrát(!!!) v televizi je na pováženou .

Reagovat
smazaný uživatel

a které zápasy měli dávat? podle mě dobrý výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Porto - CSKA je určitě lepší a Villareal - Leverkusen asi taky není horší

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to nuda prosim tě..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to, když ten zápas vybírali, nemohli vědět

Reagovat
smazaný uživatel

nemohli vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

To věděl každý, že to bude holomajzna.

Reagovat
Kily

dobrý výběr jenom pro anglické fanoušky, Manchester City - Dynamo ještě beru, ale proč znovu Liverpool, když ten české fanoušky letos v EL nudil už opakovaně, navíc na úkor zápasů Porto - CSKA a Villarreal - Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

no pravda, Liverpool asi fakt ne, ale z těch první zápasů určitě správná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a který teda z těhc, co začali v 19? Spartak-Ajax, který byl vesměs rozhodnutý stějně jako Zenit-Twente( i když nakonec tak tak pro Twente). Navíc pochybuju, že by se jim chtělo jezdit do Ruska. Zbývá jedině PSG-Benfika a podle toho, jaký byl výsledek předtím v Kyjevě je pochopitelné, že dají City

Reagovat
Kily

no proč, napadá mě snad jenom to, že komentátoři už jsou natolik v háji, že se vybírají zápasy klubů, které už dobře znají

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze picus Vlasek podle svych slov nerozezna Yayu od Balotelliho a pak zjistis, ze si vlastne pletl Balotelliho s Micahem a ne s Yayou...

Reagovat
smazaný uživatel

alexandr ševčenko, ten byl taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

já jsem četl něco o tom, že se mu po vyloučení ulevilo, ale že šel ještě dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel, ale pry rikal, ze je rad, ze je Mario vylouceny, protoze si ho pletl s Yayou. A Chazy mi pak na icq rikal, ze si Vlasek nepletl Maria s Yayou, ale s Richardsem

Reagovat
Kily

jj, tohle jsem četl pod preview k Evropské lize. S chazym jsem se na icq bavil chvíli včera, Arsenal Londýn nebo Juventus Turín, to už je celkem zažitý, ale v životě by mě nenapadlo, že se nějakému většímu serveru povede napsat Everton Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když iDnes.cz může napsat, že Manchester City byl vyřazen ruským týmem.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

give me a break

Reagovat
vodka

ty vole to je fakt humus

Reagovat
Arbiter

už to mám printscreenováno, tohle se nesmí zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stane se, že, ale spíš se divím tomu, že si toho nikdo za dvě a půl hodiny nevšiml...

Reagovat
Arbiter

je toho plná diskuze pod článkem, navíc tohle je prostě nepřípustné, vždyť je v názvu jméno ukrajinského města, stane se, že namísto Dynamo napíšeš Dinamo nebo tak, ale tohle je prostě výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoustředěnost a spleteš si to. To se ti nikdy nestalo, že jsi už myslel na dalších milión věcí a pak napsal takovou blbost?

Reagovat
Arbiter

něco ve smyslu, že Washington je hlavní město Kanady či Mexika? Ne

Reagovat
vodka

teoreticky by toho redaktora trošilinku omluvilo, že má 50 a je zvyklý celý bývalý svaz označovat jako rusy... ale stejně je to neskutečné...

Reagovat
C-M@ster

To je jak když v seriálu Přátelé jel přítel Phoebe do Minsku v Rusku. Ale tam se to dalo omluvit tím, že jsou to prostě Američani.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavní města jsou těžká... Třeba Toronto, to zní naprosto španělsky...

Reagovat
Kily

Reagovat
Arbiter

prý už jen čeká, kdy někdo napíše West Ham London United

Reagovat
vodka

nebo Aston Villa Birmingham...

Reagovat
Josifek

Jsou to idioti, hlavně cpát tam Livrpool, který v Evropský lize hraje naprosto nekoukatelně..

Aspon že jsou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol kauf ze všechny prachy(to samí jak Torres) vím,že se nedá moc soudit za tak krátkou dobu,ale oba hrajou hodn pod svojí uroveň(tragicky) ani jeden snad ještě nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

snad ne no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý si...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký byste si přáli los čtvrtfinále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Barcelona/Šachtar Doněck, Chelsea/Real Madrid, Manchester/Tottenham, Inter/Schalke

Reagovat
Arbiter

Real rozhodně nechci, proti Mouovi mi to stačilo loni. A ani José nás nechce

Reagovat
Yanek

Barca/Real, Inter/United, Chelsea/Tottenham, Doněck/Schalke

Reagovat
C-M@ster

Chelsea vcera a Liverpool (pravdepodobne) dnes ... ti si snad vsadili nebo co.

Reagovat
C-M@ster

Liverpool minule prohral to mění situaci...

Reagovat
mithro

si si myslel ze brania postup podla tej hry co?

Reagovat
C-M@ster

Vždyť to je tragédie. Doma byli letos silní. Proč takhle nemohli hrát proti United.

Reagovat
mithro

na United sa proste hrozne chceli vytiahnut a hraci united to hrubo odflakli..

Reagovat
C-M@ster

Možná si Liverpoolští před zápasem přečetli to Robbenovo prohlášení.

Reagovat
mithro

urcite, skor sa nato budu vyhovarat..ale tak aspon sa nebudu musiet nabuduci rok trapit europou a mozu zautocit na curling cup

Reagovat
C-M@ster

Pokud zase nenarazí na Northampton Town

Reagovat
smazaný uživatel

Protože United nejezdí na Anfield hrát s 10ti obráncema...

Reagovat
r.mrazik

bo hral Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

výborně Dynamo Kyjev

Reagovat
Darren Fletcher

vyzera to tak, ze futbalovu hanbu anglicka (mcfc) by mohli vypadnutim napodobnit aj ti stroskotanci (loserpool)

:lol:

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše omalovánka na tom má taky docela slušnej podíl

Reagovat
smazaný uživatel

To je rok... fandím AC a Liverpoolu a oba vypadnou s týmy, který hrajou 10 0 0 taktiku :(

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool teda srandisti

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat, s některýma hráčema to prostě nepůjde a musej odejít. YNWA

Reagovat
Arbiter

škoda, že si Zenit posral ten zápas v Nizozemí, takhle držím palce aspoň Spartaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes len Carroll, náznaky mal Cole či Kuyt, ale to nemôže stačiť. Nemali sme šťastie, ale na to sa nemôžeme vyhovovárať. Bragu by sme mali poraziť futbalovými zbraňami a nie šťastím, a to sa nepodarilo. Pustúpil tím s väčšou túhou po víťazstve. Gratulujem Brage.

Reagovat
vladis271

Cole?? prvým autobusom ho poslať do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náznaky.

Reagovat
cristiano.K.

O kuytovi se mi i zdálo,ten byl mizernej

Reagovat
Kokesh

Škoda, že něco podobnýho nedokázala Sparta. Litrpůl hraje fotbal jak v okresním přeboru, navíc ti kluci asi nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně realistický názor

Reagovat
EL Gringo

by som rad vedel akeho tymu ty fandis?... Sralte?

Reagovat
One-Real

Braga zasloužený postup, fotbal na nic, ale holt dali gól.

Jinak bilance Liverpoolu 1 gól ze 4 zápasů ze Spartou a Bragou je teda neskutečně slabý.

Čtvrfinále Villareal, Porto, Braga, Eidhoven, Spartak, Twente, Kyjev, Benfica. Zajímavé složení, favorizuju Porto, ale Juve pryč, Live pryč a MC pryč, tři v podstatě největší favoriti. Zajímavé.

Reagovat
r.mrazik

a co zluta ponorka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit pryč, taky byl podle kurzů favorit, dokonce nad Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že největší favoriti. Ne tak kvalitou, jako spíše přístupem k této soutěži.

Reagovat
One-Real

Právě, oni jsou "pohárové mužstvo", umí v těhle vodách chodit. Hulk a Falcao je velká útočná síla a přecejen je vidim jako favority.

Reagovat
smazaný uživatel

Porto beru, myslel jsem trojku Liverpool, Citizens Juventus.

Reagovat
mickey mouse

Liverpool - hnusný výkon.

Takže teď v EL fandím Villarrealu, myslím že na to mají výhrát tuto soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda hoši co na to říct. Věřím, že i zasraná Sparta ukázala víc než vy a když ne, tak bych se na to radějí díval Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalci zase skvělí Vzhledem k tomu, kolik z Portugalska odchází každý rok hráčů, je neuvěřitelný, kolik let už se drží v evropské špičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Joe Cole je mrte slabucky, Kuyt ho x nasobne prevysi .... u Carrolla ma zaujalo najma to, ze ten okrem hlavickovania snad nic ine nevie ten vsetko daval cez hlavu

Reagovat
fantomas

Omg, ti Angláni to teda zvorali. Ale HOLANDSKO!

Reagovat
papos182

Skoda, ne ze by Liverpool byl horsi, ale nedopadlo to. Doma se proste musi vyhravat. Takze letos bez poharu a pristi rok bez EL.

LFC

Reagovat
vladis271

Posudzovanie hraničných situácii vo väčšine prípadov v prospech Bragy. Nechutné zdržovanie.

Colea poslať doriti. Neviem aký makak Gerrard užíva, keď povedal, že je v určitých aspektoch hry lepší ako Messi, ale mohol by mi niečo poslať.

Wilson neni LB, ale CB. Dnes mi veeeľmi pripomínal Koncheskyho v mladšom prevedení.

Dúfam, že túto súťaž najbližších 20 rokov hrať nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

cole nebol nic extra ani v chelsea, preplateny, malo golovy a vecne zraneny .... dat mu 90 tisic bola osudova chyba

Reagovat
r.mrazik

vy nechcete hrat pohary vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

No Liverpool dneska bušil jak slepé tele do vrat, ale vyprodukoval leda tak prd. Nakopávačka, když hráči neumí dát přesný centr z běhu je na nic, Carroll se tam může uskákat, ale těžko něco dokáže s tímto. Ngoga už bych nejradši poslal kdo ví kam. Ten hráč už 2 sezóny nehraje ani průměrně a omlouvat to tím, že je mladý nebo že jako 3. útočník postačí, to fakt teda NE, protože na jeho místě by mohl být kdokoliv platnější, který by náš tým dokázal oživit. Jediné, co mě těší, je rozehrávání Carrolla po zranění, stoupající Joeyho forma a prosazování se Wilsona.

Liverpool i Braga byli oba dva zápasy stejně tragičtí, nepředvedli vůbec nic. Postup si nezasloužil ani jeden tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a komentátor velmi vystihl Jaye Spearinga - konstruktivní hráč, co dokáže podržet míč a technicky vybavený, schopný dát přesnou přihrávku

Reagovat
vladis271

ten má tiež dobré drogy

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem se řezal

Reagovat
vladis271

oukej brat moj, ale obaja sme kukali iný zápas. Ngog predviedol za 15 minút viac ako to 90tisícové drevo za celý zápas. Wilson sa presadzuje akurát presnými prihrávkami na Carru a Martina, neviem, asi sa priveľmi kamarátil s Koncheskym ( ale nevyčítam mu to, on nie je LB ). Ale samozrejme, ak by odišiel a na jeho miesto prišiel Wickham, nehneval by som sa. Ako 3 útočník s pár minútami, poprípade hosťovanie.

MTOM: Neviem, pripadalo mi, že jediný, kto dokázal pravidelne nachádzať Carrolla bol Škrtel, tak asi on. Škoda, že nedal tú šancu, paradoxne riešenie bolo dobré, chcel ho prestreliť vrchom.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Wilson sice na LB nic nevymyslí (protože je CB), ale rozhodně nic nezkazil, takže srovnávání s Koncheskym jsi ho hodně urazil a hodně ustřelil. Cole se snažil, radši budu vídat jeho než chodce Maxiho. Ngog že ukázal víc? Co ukázal? že nedokáže trefit míč a obejít hráče? Vždyť neukázal VŮBEC nic. Ať už je pryč, on fakt je dřevák, který nemá na to být 3. útočníkem Liverpoolu.

MOTM: Nikdo, protože nikdo nevyčníval. Možná ten Kaká z Bragy - ale to jen tím, že je hnusný jak prdel

Reagovat
papos182

No Wilson v 1. polocase vzadu celkem horel, v 2. uz to bylo v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty keby nevkladáš do svojich komentárov toľko zbytočných emócii.

N´Gog čo predviedol? Pekne som si to zapísal, 4 zo 6 akcií zadrbal zlou prihrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Braga hrála to co potřebovala, přesně to, nač Liverpool neumí hrát. Očekávanej výsledek. Ve vyřazovacích zápasech nemůžeš očekávat, že takové "malé" kluby proti gigantům jako je Liverpool budou hrát nějakou otevřenou partii. Ale nemyslím, že tento portugalskej tým nemá co nabídnout, někteří hráči se mi tam líbí a pokud bude pro ně los šťastný, proč nepostoupit dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale to hrála oba zápasy a nebýt stupidního faulu Kyrgiakose, tak snad nemá ani jednu šanci. Tady to spíš bylo nemohoucností a chabostí v útoku od Liverpoolu, než nějakým extra výkonem Bragy. Na druhou stranu dala branku a dokázala si ji ubránit, tak jde dál, i když bych je kontumačně vyřadil oba za zločiny proti fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsi to napsal, byla to nemohoucnost Liverpoolu a Braga to moc dobře věděla. Hráli to, co potřebovali a jsem si téměř jist, že pokud budou mít slibnej los, můžou mile překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase by se ale nemohli divit, kdyby jim tam nějaký haluzový gól spadl, nehráli nějak extra dobře.

Každopádně já jim přát nebudu, na to nemají vůbec sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl Liverpool? Oproti běžným zápasům a proměňování šancí téměř vůbec nic, žádná opravdu ložená situace.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten měl lautr hovno, jen planý tlak, ale Braga taky nic. Prostě tento dvojzápas by měl jít do učebnic fotbalu do kapitoly "Jak hrát o postup"

Reagovat
minoLFC

pred zápasom som písal, že neverím v postup, takže má hráči neprekvapili

keď si nevieme vytvoriť poriadnu šancu nielen proti Brage ale hlavne Sparte nemáme čo v EL robiť

najviac má dnes sklamal Cole, bezformy, bez ochoty, spokojný s 90 tísicovým platom...snaď ho niekomu po sezóne podstrčíme

Carroll nehraje zlé, je to dobrý útoční, ale cenu 35 mil. libier nemá hlavne ked ho porovnám s o 10 mil. lacnejším Suarezom

sklamal má taktež Kenny, pri tej nekreatívnej a pomalej zálohe tam neposlať Pacheca je hriech, jeho ignorovanie nás stálo už veľa zápasov

od dnes je po sezóne a budúca bude bez pohárov

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Cole první poločas celkem líbil. Jenže pak jsme ho přestali využívat a ve druhé půli ani nevím, že byl na hřišti. Tam jsem ho viděl snad až při střídání. N'Gog dneska dvě šance a jednou to zkazil při nahrávce na Kuyta. Je strašný, že jsme tak moc závislí na Stevem s Luisem...

Reagovat
Kokesh

Hraje u vás vůbec? Největší hvězda šampionátu a z toho španělského ročníku 91 obrovský příslib. To už si podle mě zahraje víc Canales v Realu..

Reagovat
minoLFC

praveže nedostal zatiaľ žiadnu šancu, miesto neho dostavajú šancu priemerný hráči, dreva alebo vyhaslé hviezdy

Reagovat
Kokesh

Tak to je škoda. Je to takový mladší Suaréz, všechno má před sebou...sice ten váš styl nákopů by mu nemusel zrovna vyhovovat, ale svoje by si určitě odbyl. Z křídla může být parádní, docela jsem se po tom šampionátu na jeho výkony v Poolu těšil...

Reagovat
minoLFC

to aj ja, ale trenéri sa asi boja anasadzujú "osvedčenú kvalitu"

a ten náš štyl nakopávaných lopt musí skončiť

Reagovat
minoLFC

praveže nedostal zatiaľ žiadnu šancu, miesto neho dostavajú šancu priemerný hráči, dreva alebo vyhaslé hviezdy

Reagovat
Liquid

Joe Cole pro mě strašný zklamání jak u vás hraje, takový můj oblíbenec to je a výkony mdlé ten plat má vyšší než měl v Chelsea že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sleduješ rezervu, vieš, že Daniel na to nemá... Po sezóne ho predať, pokiaľ má ešte nejakú hodnotu.

Reagovat
Kokesh

Zákrok toho prasete z PSG. Tohle je fakt hnus a ještě větší, když z toho vyvázne jen s žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko & Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si vzal k srdci Robbenovo prohlášení.

Reagovat
minoLFC

tak ale radšej než ten pohár nehrajú ako tam tak trapošiť

Reagovat
Arne

Už jsem tu dlouho nečetl klasický stereotyp, že je BL liga bez obran, ale právě teď bych to právě pochopil... Co ve středu obrany má jak Bayern, tak Leverkusen, to je zkrátka neskutečný.

Jinak komentátoři zase nezklamali - Reinartz kapitán, Jupp Hunkes, atd.

Reagovat
$dolar$

Hunkes

Reagovat
$dolar$

Ty vole, ale to jsem cekal, ze je Carroll teda vetsi terno, a co jsem ho videl, tak je to kopie Kollera, akorat 100000000000x drazsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážej Kollera

Reagovat
$dolar$

To je fakt, Jendo sorry, ten aspon dokazal dat gola, ale Carroll je nehoraznej antifotbalista...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky presne pozitek mas z toho, ze ze sebe neustale delas idiota?

Reagovat
Arne

Reagovat
papos182

Ok.

Reagovat
stas87

tak si pust kollerove zapasy v milevsku kde sa mu smiala cela tribuna ci v sparte..prepac ale si fakt idiot kedze porovnavas karieru v zaciatkoch a karieru ktora je na konci

Reagovat
Kokesh

A myslíš si, že Carollovi se nikdo nesmál? On působí taky takovým dřeváckým dojmem...určitě má svoje přednosti a není to špatný fotbalista, ale dnes měl minimálně tři podběhnutý míče kvůli špatnému načasování. S jeho postavou se mu to nemůže stávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na PL moc nekoukaš, že? Neber to špatně. Carroll byl teď kolem 2 měsíců zraněný a toto byl jeho první zápas v základu, celkově má na kontě 1,5 zápasu, navíc je v novém týmu a ten tým nemá žádné (zdravé) hráče, kteří by mu nacentrovali alespoň trochu přesně. Chceš po něm nemožné

Reagovat
Kokesh

Nechci po něm nemožné. Ale pokud má hráč svou přednost ve které je jeden z nejlepších, tak ji musí naplno využívat. Špatný timing je pro amatéry, on je profík. Jenže vidíš, hraje 1,5 zápasu a už se na něj spolíhá. Ty nákopy co Pool praktikoval nebyly jen tak pro nic za nic...když máš v předu výbornýho hlavičkáře, klidně to nakopávej, ale musí to mít nějaký užitek. V tomhle Livrpool naprosto vyhořel...jako tým to byla velká špaténka.

Reagovat
vodka

no, já sem viděl, že podběhnul jeden a ten byl koplý na hovno, jinak to tam 2x podběhl Maxi...

Reagovat
vodka

ale celý zápas sem neviděl, to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to Liverpool taky nikdy nehrál na nakopávané míče (aspoň v posledních letech), takže ti hráči to vůbec nemají zažité.

1) Liverpool hraje na vysokého hlavičkujícího hrota poprvé v sezóně

2) díky absenci schopných křídel nemá tento hrot dostatek kvalitních centrů

3) ten hrot je úúúplně nový a navíc po zranění

Opravdu děláš předčasné závěry, navíc Andy podskočil 1, max. 2 centry a to jen proto, že to byly na hovno

Reagovat
Kokesh

Počkej, já žádný předčasný závěry nedělám. Jen píšu, co jsem dnes v zápase viděl. Pro mě to byl třeba nejlepší hráč anglánů, ale bil se sám.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

tak caroll ma asi 50 zapasov v lige a 2 ci kolko v el navyse koller mal dobru techniku na to ako bol vysoky proste napisal somarinu caroll ani live ma nezaujima apropo caroll bude musiet sakra pridat aby sa mu aspon priblizil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Carroll. A je to jeden z nejkomplexnejsich utocniku v Anglii. Pokud o nem nekdo dokaze napsat, ze je to vemeno, neschopnej hrac nebo neco podobnyho, tak tim jen rika, ze absolutne nerozumi fotbalu.

Carrollova nejvetsi prednost je v tom, ze je v soubojich prakticky nepremozitelny a i ti nejlepsi stoperi na svete jsou radi, kdyz s nim maji uspesnost ve vzdusnych soubojich kolem 30%, protoze on je ve vzduchu fantastickej. Nejenom, ze dokaze vyhravat hlavicky pro spoluhrace, ale dokaze hlavou samozrejme i vyborne zakoncit. Nastesti sila v soubojich neni jeho jedina prednost, protoze on umi tvrde a presne palit obema nohama, dokaze obejit protihrace v rychlosti, jedina jeho slabsi stranka je zrychleni, protoze mu to samozrejme nejaky cas trva, nez tu svou hmotu uvede do toho sveho neohrabane vypadajiciho sprintu, pak je ale hodne rychly diky dlouhemu kroku.

Za ty desitky zapasu, co jsem ho mel na ocich, jsem presvedcenej o tom, ze Andymu nejvic vyhovuje mit vedle sebe v utoku partaka. Protoze on vyhraje strasne moc souboju, natahne na sebe klidne oba stopery a tim vytvari prostor a prilezitosti svymu partakovi, takze i Ameobi vedle nej vypadal jako spickovy utocnik, i kdyz jim ta souhra ani moc neklapala. Osamoceny Andy na hrotu je blbost, protoze nema pro koho ty souboje vyhravat, tezko si stahne mic pro sebe, otoci se s nim a utece stoperum, na to nema prave to zrychleni.

Takze jestli je duvod tady nekoho shazovat, mel by to byt Liverpool, ze nejsou zatim schopni vyuzivat toho, ze maji v utoku tak vyborneho hrace. Ty vase chytry soudy po dvou zapasech v novym klubu a po vleklym zraneni si ale muzete klidne nechat, soudit muzete, az vedle nej bude hrat Suarez.

Reagovat
stas87

nepomylil si si reakciu?inak k teme liverpool tazko bude hrat to co cesko s kollerom a barosom dobre si opisal jeho prednosti ale v liverpoole z neho top hraca nikdy nespravi..sucasny liverpool a cesko na eure04 je strasny rozdiel)myslim tym utocnu fazu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomylil, srovnavat Kollera s Carrollem, to uz je pomalu diagnoza. A vidim tady tech blabolu cim dal vic...

Pokud neprizpusobi hru sve historicky nejdrazsi posile, tak pak netusim, proc toho hrace kupovali. Nemusi hrat nakopavany mice, Andy neni nejaky dementni stozar typu Crouche nebo Zigice, ktery by neumel nic jinyho nez sklepavat balony. Ale budou moct vyuzit toho, ze misto narocne kombinace poslou mic na Andyho, ten ho stahne treba pro Gerrarda tak, jako to delal s Nolanem, a Gerrard bude moct rozehrat jedinou prihravkou golovou akci, nebo hned vratit mic Andymu do nabehu, klidne zase vzduchem. Jednodussi hra muze byt totiz zaroven vyrazne efektivnejsi.

Reagovat
stas87

hmm caroll+suarez mi pripomina ibra+messi v barce sa to minulo ucinkom..andy odist nechcel a vedel preco a teraz sa to ukazuje zvolil spatny klub zatial to tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

...po 1,5 zápase

Reagovat
stas87

hele sorry newcastle si ho vychoval zapadol im do systemu a live nikdy takto nehral ako bolo spomenute vyssie...u neho je celkom velka pravdepodobnost ze sa v live nepresadi to je proste fakt mozem sa zmylit a nakoniec live treba dotiahne svojmi brankami do lm potom rad priznam chybu

Reagovat
smazaný uživatel

On bude prave platnej i kdyz nebude davat 20 golu za rok. Predpokladam, ze do nejake barcelonske kombinace ho nekupovali.

Reagovat
stas87

tak potom k comu ho kupovali?na centre do vapna barca nehrala a nehraje...v medzihre je vyborny podrzi loptu rozohra spat na zaloznikov ale...v ncfc bol kral hralo sa nanho daval goly pripravoval goly ale tu?spatna volba na prvy prestup v zivote

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

To je marny...

Reagovat
stas87

ked myslis...co tak benzema?vyhodene prachy?situacia celkom podobna

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema do Newcastlu? Tomu moc neverim

Reagovat
stas87

blbo som to napisal alebo si to blbo pochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil jsem te vubec, takze jsem to ukoncil po svym

Reagovat
stas87

idem pozerat habs cas ukaze kde je pravda

Reagovat
Kokesh

Podobná v čem? Karim je flink, který si to napřed potřeboval urovnat v hlavě.

Reagovat
stas87

v lyone super v reale bieda az po velmi dlhom case sa rozohral a trosku zacina ukazovat to co v lyone caroll moze a nemusi dopadnut ako karim

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to čo nenávidím na Slovákoch a Čechoch sú predsudky, každý všetko (dopredu) dokonale vie...

Reagovat
Kokesh

Tak máš pravdu, že musí využít toho, čeho je Caroll schopen. Mně se v tomhle líbí Mou. V Chelsea hrál jinak, v Interu taky a teď v Realu úplně jinak. ( i když základ byl samozřejmě vždy stejný) Pokaždé se snažil z týmu vytěžit maximum a najít všechny přednosti...když měl v Chelsea výbornýho Drogbu a Čecha s perfektními nákopy, proč toho nevyužít...v jednoduchosti je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si tento tvoj koment skopírovať na lfcway :)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz ti to tezko zakazu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ti urobím reklamu :)).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tady jsem naprosto přesvědčenej, že se neprosadí

Reagovat
smazaný uživatel

jak nečekané...ale co, na vás stačí i Kuyt

Reagovat
Swarley

myslel jsem to jinak, hrubas bude vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod toto by som sa ti podpísal, aj keď nemal možno hodnotu 35 mega, je to skvelvý útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, 1,5 zápasu a ještě nedal gól, to snad ani není možné, jak dlouho mu to trvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Twente postoupilo to je dobře

Reagovat
stas87

a faza moze onanovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love úplně matný. Beztak má zase zaječí úmysly .

Reagovat
Kily

po základních skupinách jsem na největšího favorita tipoval Porto a po dnešku je jeho triumf ještě reálnější, než byl před týdnem. Navíc si oproti konkurentům bude moci dovolit luxus v podobě toho, že se nebude muset koncentrovat na ligu. Až nebudu línej si najít, jaký je kurz, tak to asi zkusím

Reagovat
Liquid

finále Porto - Villarreal bych si přál

Reagovat
Yanek

taky

Reagovat
Josifek

Parádička, Shity ven, Litrpůl ven! A cesta do finále pro Villarreal a Benficu je hned o něco jednodušší.

Reagovat
Josifek

A i to Porto by se dalo.

Reagovat
Yanek

Jenom čekám, kdy toho Hulka někdo uloví. Neskutečně fyzicky namakanej, výborná technika, rychlost a dává góly jak po másle...

Reagovat
Kokesh

Zrovna levnej asi nebude. Ale je pravda, že Porto už je mu asi malý...

Reagovat
Yanek

Seděl by mi v Realu, v žádným případě ho nechci vidět v Chelsea nebo Man Utd. Bílej dres by mu slušel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

v united ho nikto nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evropskou ligu bere vazne jen vychodni evropa v anglii je vic i F.A.cup dnes na City poloprazdny stadion a v Liverpoolu take daleko mene nez na PL

Reagovat
stas87

sakra a ja myslel ze taky nazor je rozsireny hlavne na apeninskom polo osrtove

Reagovat
Liquid

jako nevím když už dávají pokuty týmům jako Wolverhampton a Blackpool za to, že se šetří v zápasech proti top favoritům a třeba šetří opory, tak zrovna tak by si pokutu tedy zasloužil Liverpool za ty NGogy, Wilsony apod, Palermo to samé a těch týmů je celá řada...

Reagovat
smazaný uživatel

no tam mozna take ,ale i podle divaku asi odhadnes jak to asi je

Reagovat
stas87

200. pre slavu malafejeva

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Ten útok CSKA je tuhle sezonu hroznej. Doumbia úplně mimo, Láska sice šancí jak nas*áno, ale ne a ne vstřelit gól, Necka marnej... Gratulace Portu, pohlídalo si to zkušeně.

Reagovat
Usty

Ten Carroll není lepší než Kuyt a rozhodně není lepší než Suaréz.. Nepříliš povedený nákup, doposud..

Reagovat
smazaný uživatel

bravo, skvělé hodnocení hráče, který po dlouhém zranění odehrál 1. zápas v základu.

Reagovat
cristiano.K.

omg,zhodnot ho po jednom zápase co odehrál to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ty me ser

Reagovat
smazaný uživatel

Náš najelpší hráč v tomto zápase. Keby po rohu v závere zápasu Carrollove hlavičkové zakončenie netrafilo do hlavy Kuyta, zápas by išiel do predĺženia.

Reagovat
Usty

Já jsem ten zápas neviděl, jen jsem chtěl nějaký reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamu v utoku chyběl Milevskyj ... Ševa to tam sam nezvladal... ale postup zaslouženy

Reagovat
cristiano.K.

Asi jsme každý koukali na jiný zápas nebo nevím! Cole byl první poločas nejlepší v dresu LFC,vyrovnat se mu mohl jen Škrtěl,možná ještě Carroll.2. pol. už byl nulovej to uznávám.

Wilson byl příšernej.Jediný dobrý okamžik byl někdy v 85.min,kdy vybojoval roh,už ho nikdy nechci vidět na LB,na stoperu by nemusel být špatný.

O Dirkových ofsajdech se mi bude ještě dlouho zdát. Tohle byl ten samý hráč co hrál proti Spartě a MU? když už Carroll trefí perfektně hlavičku(která by byla nejspíš golova),tak to trefí Kuyta.

S přítomností Gerrarda na hřišti si dovolím tvrdit,že bychom vyhráli

Vypadalo to,že nechce postoupit ani jeden tým,když už nám rozhodčí pomůžou a nevidí Škrtělův jasný ofsajd,tak to neproměníme.Všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

a ted prosim souboj Dynamo - Spartak... aby moskevske maso ne zapomnělo kdo je tu panem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Tak Moskevské maso asi těžko zapomene, že je pánem...

Reagovat
smazaný uživatel

maso neni panem ani v Moskvě

Reagovat
johan14

Kyjev do pekne prznil, ale hrali čo bolo treba. Ballotelli to je hňup nad hňupov. Mancini povie že ho nepočúva ale dáva góly. Nepatrí do City to je jasné. Nemá na to postaviť víťazný team. Radšej tam mali nechať Hughesa.

Liverpool nedá za 2 zápasy gól. Carroll slabota, je mocný a tým to končí.

Obidva anglické kluby zaslúžene von.

Reagovat
mike.84

Reagovat
Godwinson

Dynamo, Twente

PSG

Balotelli Povedené vystoupení, ale víc mě teda tenhle týden šokovalo to přiblblý pako z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Balotelli trenoval na Dynamo - http://football.sport.ua/news/121017

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal

Reagovat
cristiano.K.

Jinak gratulace Portu k celkovému vítězství EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele