osmifinále - odvety
17.03.2011 21:05 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Bayer Leverkusen 2:1

Villarreal doma nepřipustil žádné spekulace o postupujícím a navýšil svůj náskok z prvního utkání, díky čemuž se může radovat z postupu do čtvrtfinále. To Leverkusen propásl poslední možnost na trofej a jeho prokletí trvá.

První čtvrthodinku pohledného fotbalu bez šancí zakončila obrovská šance Rossiho. Ten se v sedmnácté minutě řítil po hrůzostrašné rozehrávce Reinartze sám na Adlera, nicméně zamířil těsně vedle levé tyče.

Villarreal byl nadále aktivnějším týmem s více střeleckými pokusy, nicméně prosadit se mu podařilo až ve 33. minutě. Leverkusen ztratil před šestnáctkou soupeře míč, Santi Cazorla si pak vyměnil míč s Gasparem a překonal Adlera.

Leverkusen ve většině svých střeleckých pokusů pouze trefoval Lópeze v brance domácí žluté ponorky, zabrat mu ale pořádně dal až v první nastavené minutě Renato Augusto, proti jehož přímému kopu musel domácí brankář vytáhnout tygří skok a děkovat Bohu, že se neujala dorážka Stefana Kiesslinga.

Druhý poločas se očekávaně vyvíjel spíše v režii hostí, ale ti opět dlouho nemohli výrazně ohrozit branku soupeře. K výraznějším akcím se dostali až kolem hodiny hry, nicméně pokusy Renata Augusta góly neskončily.

Jakékoliv debaty ale ukončil v jednašedesáté minutě Giuseppe Rossi, před nímž se po nedomluvě Hyypii a Reinartze otevřel po krásné kombinaci prostor pro zakončení, s nímž si italský útočník poradil a na zadní tyč poslal svůj osmý gólový záznam v letošní Evropské lize.

Jiskřička naděje porýnským hostům svitla v 82. minutě, kdy si Gonzalo Rodríguez do vlastní sítě srazil přihrávku Derdiyoka.

Definitivní razítko mohl tři minuty před koncem řádné hrací doby přidat střídající Cani, pohrál si s obranou, ale Cazorlu, jehož na hřišti nahradil, nenapodobil. To jej švak mrzet nemuselo, protože Villarreal suverénně dokráčel do čtvrtfinále.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (14)

Přidat komentář
PePiG7

2-1 Rossi,Nilmar-Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

k čertu s Leverkusenem - Villarreal si udrží skóre. TIP: 10

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka do toho!!!!2:0

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim po tom , jak sem videl bayern bych tipl ze postoupi leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
mickey mouse

Nic překvapivého

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Žlutá ponorka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

villarreal hoši děkujem jen tk dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele