Druhá liga souhrn - 26. kolo

16.05.2008, 21:10, aktualizováno 18.05.2008, 19:16
Komentáře a souhrny
Oba aspiranti na postup do první ligy svoje nedělní zápasy zvládli, a ještě k tomu shodným výsledkem 2:1. Odpoledne vyhrála Příbram na hřišti Dukly, vpodvečer nezaváhal Hradec Králové doma proti Fulneku.

FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko 1:0

16.05.2008 17:00

Góly: ?

Ústí nad Labem míří za záchranou. V dnešním veledůležitém utkání totiž dokázalo porazit jednoho z adeptů na postup 1. FC Slovácko.

Hosté toužili oplatit svému soupeři podzimní prohru 1:2, ale vůbec se jim to nepovedlo, i přesto, že si vypracovali více gólových šancí. Jediný střelec Aidin Mahmutovič se mohl poprvé zapsat do střeleckých statistik již v 17. minutě, ale svůj úprk gólem nezakončil, jelikož gólman Bolek jeho střelu vyrazil, při následné dorážce Karlík pro změnu přestřelil. Slovácko odpovědělo stejnou mincí, jenže ani Šultés úspěšně nezakončil. Těsně před přestávkou moc nechybělo zkušenému Fouskovi, jehož pokus bravurně vyrazil na roh skvělý Bolek.

V 55. minutě byli hosté skutečně blízko. Při Gondově střele z otočky se ale vyznamenal domácí Novák, který jeho tvrdou ránu skvěle lapil. Domácí fotbalisté hned ze své první vážnější příležitosti druhé půle vsítili gól. Aidin Mahmutovič prostřelil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě a dostal svůj tým do zaslouženého vedení.

V závěrečných minutách přidalo Slovácko na obrátkách a výsledkem bylo několik šancí. V 80. minutě gólman Novák musel zasáhnout před nebezpečným Rackem, o pár sekund později proti střele Chmelíčka. Hosté sázeli vše na útok, a to se jim málem nevyplatilo. V 85. minutě špičkou kopačky vykopl Bolek Karlíkovu střelu a následnou dorážku z brankové čáry odhlavičkoval jeden z obránců. Slovácko se tak trápí dál a postup se mu vzdaluje.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Baník Sokolov 1:0

16.05.2008 19:00

Góly: ?

Jihlava také dnes navázala na dobré výkony z posledních domácích zápasů a opět vyhrála. Tentokrát to odnesl Baník Sokolov, který se venku opět nedokázal střelecky prosadit.

Domácí fotbalisté byli po celý první poločas mírně aktivnějším týmem, což dokázali potvrdit v 18. minutě brankou Petra Faldyny. Hosté si vyloženou příležitost nevypracovali. Jediný dnešní střelec se na svůj přesný zásah ani moc nenadřel, jelikož po centru Rabušiče pouze doklepával míč do odkryté brány. Skutečně málo chybělo k navýšení vedení Kadlecovi v 31. minutě, kdy jeho dělovku z třiceti metrů skvěle vyrazil Bertelman alespoň na roh.

Největší příležitost k vyrovnání měl Sokolov v 53. minutě. To totiž po faulu Vepřeka nařídil rozhodčí penaltu, k té se postavil Salák, ale nedal. O osm minut později to byli opět hosté, kteří o sobě dali vědět. Duchnič si naběhl na centrovaný balon do pokutového území a nebezpečně hlavičkoval. Šimon vyškrábl jeho pokus na roh konečky prstů.

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle nabídla poměrně atraktivní podívanou, poté se ale hra uklidnila a přesunula do středu hřiště. V 72. minutě vyzkoušel štěstí Dupal, ale jeho střela postrádala přesnost. S ubíhajícím časem ale také přibývalo na hřištích ostrých zákroků, což začal rozhodčí Drábek řešit rozdáváním žlutých karet, kterých v zápasech padlo rovných deset.

Více informací k zápasu

Sparta Krč - Zenit Čáslav 1:1

17.05.2008 10:15

Góly: ?

Minutu před koncem normální hrací doby přišla Krč o svou třetí letošní výhru. Čáslav naopak děkuje mladému střelci Vošahlíkovi, který ji v dnešním zápase zajistil alespoň bod.

První poločas by se dal jedním slovem nejlépe popsat jako nudný. Ani jeden tým si nebyl schopný vypracovat vážnější příležitost, natož ohrozit bránu. Herní převahu měla především Čáslav a moc ji nechybělo v 24. minutě, kdy šla do brejku, ale na poslední chvíli zakročil domácí záložník Dubský a vše vyřešil. Gólman Diviš zasahovat nemusel. Krč to zkoušela především z větší vzdálenosti, nebezpečná střela Vojtíška byla ale zblokována.

V 48. minutě se mohl ujmout Zenit vedení. Z pěti metrů ovšem vysoko přestřelil útočník Kocourek. Tentýž hráč na sebe zanedlouho opět upozornil, jeho střelu musel zlikvidovat až gólman Diviš. Čáslav byla mírně aktivnější, o to větším překvapení bylo, že se vedení ujala Krč. V 78. minutě vstřelil úvodní gól zápasu po pěkné akci Tomáš Doubský. Jenže vedení domácím vydrželo pouhých jedenáct minut. K zakončení se dostal Jan Vošahlík a nemýlil se. Šance Krče na záchranu jsou tak po tomto utkání už jen skutečně teoretické.

Více informací k zápasu

Fotbal Třinec - SFC Opava 1:0

17.05.2008 10:15

Góly: ?

Opavský SFC si nepojistil v Třinci druhou postupovou příčku a ztratil body po prohře 0:1. První půle skončila ještě bezbrankovou remízou, ale v té druhé se Třinečtí ujali otěží zápasu a gólem dvanáct minut před koncem rozhodli o své důležité výhře.

Třinec měl první šanci hned ve druhé minutě zápasu, když po rohu ostře vypálil Chlebek, kapitán hostí Kolínek ovšem dokázal míč mířící do sítě odhlavičkovat z brankové čáry zpět do hřiště. Hrál se svižný fotbal, hráči obou celků se neustále snažili drát do útoku, několikrát se k zakončení dostal i nejlepší střelec Opavy a celé druhé nejvyšší soutěže Kozák, ale nikdy nebyl příliš úspěšný a brankář Třince si s jeho pokusy vcelku lehce poradil. Vážnější branková příležitost přišla v 35. minutě, domácí Berger vyslal do sóla Veselého, který uháněl sám vstříc brankáři hostí, jenže jeho zakončení bylo velmi žalostné. O pět minut později přišla první větší příležitost Opavy, Barteska lišácky vysunul Kišu, který pohotově vypálil a nechal vyniknout domácího gólmana. Ten vytáhl z rukávu opravdu bravurní zákrok a míč pokryl.

Druhá půle začala velkou šancí Opavy, po závaru v pokutovém území Třince pálil nejprve Kozák a následně Barteska, ani jeden z nich však nedokázal propálit hradbu třineckých těl. Netrvalo dlouho a Opava si vytvořila další šanci, ve stoprocentní příležitosti ale selhali jak Barteska, tak střídající Halaška, skvělými zákroky Třinec opět podržel brankář Lipčák. Dvanáct minut před koncem přišel z ničeho nic gól. Po rohovém kopu Bergera se prosadil Michael Kupka, ten svou hlavičkou nedal brankáři Opavy nejmenší šanci a poslal Třinecké do vedení - 1:0. Opava se ještě pokoušela alespoň vyrovnat a ke střele zdálky se odhodlal agilní Barteska, jenže míč opět kryl hrdina utkání Lipčák.

Více informací k zápasu

FC Hlučín - FC Vítkovice 2:3

17.05.2008 17:00

Góly: ?

Nádherné utkání předvedli hráči Hlučína a Vítkovic svým fanouškům. Spokojenější jsou nakonec ti hostující, Vítkovice totiž slezské derby vyhrály 3:2.

Už druhá minuta ukázala, že oba týmy budou hrát na vítězství. Mikulenkův pokus však skvěle vychytal domácí Kosmál a připsal si na své konto první úspěšný zákrok. V 9. minutě si hlučínský Galajda krásně naběhl na kolmici, obloučkem nedal Krausovi žádnou šanci a otevřel skóre. S hosty to mohlo vypadat ještě hůř, stačilo kdyby svou příležitost využil Hanus. Těsně před přestávkou mohli hosté vyrovnat. V dobré šanci byl vítkovický Schon, který si vyskočil na Pulkertův centr, ale jeho hlavička šla těsně vedle levé tyče.

Po neúspěšně zakončené příležitosti Galajdy udeřili ve druhé půli jako první hosté. V 52. minutě se prosadil po centru hlavou Michal Schon. Hlučín po vyrovnání trochu znervózněl, začal dělat zbytečné chyby a odevzdávat míče. V 69. minutě přišlo potrestání jeho pasivity. Po rohovém kopu se míč dostal až k Doležalovi a ten dělovku nedal Kosmálovi šanci.

V závěru si ale Hlučín vypracoval tlak a nakonec se podruhé přeci jen prosadil. Po faulu na Barcala zahrával pokutový kop Hanus a střelou do šibenice dal svému týmu naději na výhru. Jenže ten si z dnešního utkání neodnáší ani bod, o což se postaral svým druhým gólem Schon.

Více informací k zápasu

1. HFK Olomouc - Bohemians Praha 1:2

17.05.2008 17:00

Góly: ?

Střížkovská Bohemka míří za postupem. Po dnešním vyhraném zápase nad HFK Olomouc má na čele náskok na druhou Opavu již sedm bodů.

Lepší začátek si snad hosté ani nemohli představovat. Na svého soupeře od úvodních minut vletěli, hráli aktivně a výsledkem byl ve 14. minutě gól zkušeného Obermajera. Ten jen lehce tečoval centr Leceviče a míč skončil až v síti. Domácí byli po rychle inkasovaném gólu jako opaření a dlouhou dobu se nemohli do zápasu vrátit.

HFK to zkoušelo především z dálky, ovšem pokusy Toporčáka ani Krutého v síti neskončily. Vedení naopak mohl zvýšit v 33. minutě útočník Stanley Ibe, jeho střelu z úhlu ale domácí gólman Doležal skvěle vyrazil. Těsně před přestávkou se snažil Wintera překonat také Hanzel, ale ani neuspěl.

Domácí fotbalisté vstoupili do druhého poločasu jako vyměnění a najednou to byli oni, kdo udává tempo hry. Hosté se dlouhou dobu bránili, v 54. minutě už ale holický klub mohl slavit. Na hranici šestnáctky se z ničeho nic dostal ke střele Petr Vodák a se štěstí jeho míč doletěl až do brány. Gól zápasu ještě více pomohl, od vyrovnání se hrálo nahoru dolů.

Nechybělo moc a Olomouc mohla vést. Korčian šikovně vystřelil a při jeho ráně musel zasáhnout opět Winter, který jeho střelu vytěsnil alespoň na roh. Nakonec se z třetího gólu zápasu radovali Bohemians. V 61. minutě vypálil z 20 metrů přesně k tyči Eric Kwane a na tuto střelu byl krátký také brankář Doležal.

HFK se sice snažilo, výsledkem ale byla pouze šance Vodáka, jenž trefil pouze hostující brankářskou jedničku, která musela být po jeho ráně ošetřena. V 72. minutě navíc viděl za zbytečný faul červenou kartu Ivo Lošťák a oslabil tak své mužstvo. V samotném závěru mohl pojistit vedení Majer, ale na poslední chvíli mu sebral míč Dadák. HFK Olomouc tak ani dnes nevyhrála a na vítězství čeká již osm utkání. V příštím kole navíc zajíždí na půdu Opavy.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Marila Příbram 1:2

18.05.2008 10:30

Góly: ?

Léčba Massimem Moralesem Příbrami očividně svědčí. Italský kouč totiž dokázal i třetí zápas na lavičce středočeského klubu dovést do vítězného konce.

A to i navzdory tomu, že zápas nezačal pro Marilu vůbec dobře. Už ve 4. minutě totiž inkasovala. Po perfektním centru Nečase se ve vápně obtočil kolem Máchy Jan Svatonský a přesnou střelou k tyči překonal bezmocného Hrušku. Za pár okamžiků bylo málem vyrovnáno. Tomáš Pilík však ztroskotal na gólmanovi Radovi.

V 7. minutě přišla další příležitost hostů. Michel Costa vyslal na Radu z prvního pohledu nikterak nebezpečnou střelu, která se však odrazila od mokrého trávníku, přeskočila rukavice domácího gólmana a skončila na tyči. K následné dorážce se dostal ještě Jales, ale míč poslal vysoko nad. Po strhujícím úvodu atraktivní hra obou týmů skončila a přesunula se do středu hřiště. Za zmínku stojí akorát Hanusova střela, kterou nakonec stejně Hruška lapil.

Ani po změně stran se skoro nic nezměnilo. Dukla i nadále bránila své jednogólové vedení, v závěru utkání ale na svou pasivitu doplatila. V 79. minutě sice Rada ještě Huňovu střelu vychytal, jenže domácí obrana mu dala dostatek času a prostoru k dorážce, při které se už nejlepší příbramský střelec nemýlil. Domácí Palša navíc v nastaveném čase fauloval v pokutovém území Jirouše a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil opět Huňa a bez větších problémů proměnil. Nechybělo ale moc a mohlo být vyrovnáno. Kudělovu dělovku však Hruška vyrazil.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Fotbal Fulnek 2:1

18.05.2008 17:00

Góly: ?

Šlágr 26. kola mezi Hradcem Králové a Fulnekem dopadl lépe pro domácí. Ti ve druhém poločase zásluhou Němečka a Čupra otočili stav utkání a berou všechny tři body. Jediný gól Fulneku vsítil Pavlík.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, k vidění bylo pouze pár gólových příležitostí. Fulnek se mohl ujmout vedení už v 5. minutě. Po odražené střele Vyskočila pálil Pavlík, jeho nebezpečný pokus z hranice vápna ovšem domácí obrana zblokovala na roh. V 28. minutě na sebe upozornil první vážnější příležitostí také Hradec. Po pěkné přihrávce Rezka se vápnem prohnal Čupr, jeho stříleny centr ale obrana odvrátila na roh. Skóre otevřeli hostující hráči o deset minut později. Po narážečce se Slončíkem přesně mířil Pavlík.

Ve druhé půli se vše změnilo, Hradec od začátku útočil, vypracoval si několik tutovek, ale proměnil pouze dvě. I to mu ovšem stačilo. V 52. minutě Pilařův centr Bláha vyrazil přímo k Plašilovi, překvapený hráč ale trefil pouze samotného gólmana. Zanedlouho zakončoval samotný Pilař, jeho střela z úhlu ale postrádala přesnost a pouze proletěla kolem tyčky.

Hradecký tlak se stále stupňoval, až v 63. minutě vyvrcholil. Do obrovské šance se řítil Černý, jeho pokus Bláha vyrazil, ale v pravý čas na pravém místě stál Němeček a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se už za další minutu mohli otočit dnešní zápas, avšak Černý trefil pouze břevno.

Ani to ale nebyl konec. Už za pár sekund stáhl v pokutovém území Kovář Němečka a následnou penaltu s přehledem proměnil Čupr. Na 3:1 mohl zvýšit opět Černý, po Pilařově přihrávce ale poslal míč z voleje nad. Fulnek bojoval až do konce a závěru to byl právě on, kdo převzal otěže zápasu. Největší příležitost Lukaštíka ale bravurně zlikvidoval Podhajský, a proto může Hradec slavit důležité tři body, které boj o postup opět o něco přiostří.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bohemians Praha26156543:3151
2.Marila Příbram26129529:1645
3.SFC Opava26135838:2644
4.FC Hradec Králové261110531:2143
5.1. FC Slovácko26119634:2242
6.Fotbal Fulnek26119630:2942
7.Vysočina Jihlava2699835:3036
8.Baník Sokolov26811724:2135
9.1. HFK Olomouc2698930:3335
10.FC Vítkovice26941332:3731
11.Fotbal Třinec26861221:3630
12.FC Hlučín26781125:2729
13.Zenit Čáslav26771230:3928
14.FK Ústí nad Labem26841427:3928
15.Dukla Praha26751431:4226
16.Sparta Krč262121224:3518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prva

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že odvolali Maluru, když byli první. Mrázková tomu fotbalu moc nerozumí, tak nechápu, proč dělá taková rozhodnutí. S Kalvodou jdou od desíti k pěti. Postup je pohřben.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bych tentokrát nepodceňoval. Sice nevyhráli, ale to Ústí nehraje poslední dobou vůbec špatně. Asi se chtějí zachránit a já myslím, že to nebude problém

Reagovat
smazaný uživatel

Celé jaro má Slovácko mizerné výsledky. Nehrají sice špatně, ale v koncovce jsou tragičtí. Tipuju, že prohra s Ústí je definitivní konec.

Reagovat
smazaný uživatel

však já jsem to souběžně s tebou napsal níže taky. Jen jsem registroval v minulém zápase standard, s jakým Ústí poslední dobou hraje. Já bych teda dvojku nesázel. Tím je neomlouvám, měli asi vyhrát, ale prostě se jim asi nepovedlo je předčit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak nechapu proc kdyz jsou 1 tak odvolaji Maluru?? to byla nejvetsi kravina ted to s Kalvodou vubec nejde... BOHUZEL

Reagovat
M11

Malura mel strasne vysoky plat..

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jak ho zaplatí Hradec, kde taky není peněz na rozhazování...

Reagovat
M11

kdo rika ze ho ma tak vysoky jako ho mel..

Reagovat
smazaný uživatel

O tom platu jsem neslyšel. Jako důvody jsem slyšel prupovídky o tom, že je špatný trenér nebo neuměl fyzicky připravit hráče. Mimochodem nevíš jak to dopadlo s těmi dorostenci, co falšovali peníze?

Reagovat
M11

to byla dobra fraska.. ale nejak ohledne toho nejsou prave zadne zpravy.. tak kdovi.. je fakt ze hraci byli po zimne v strasnem fyzickem stavu.. testy proslo minimum.. ale ikdyby malura mel max pocet bodu a hrai byli v nej fyzicke kondici stejne by sel.. s tim platem se to malo vi.. ae je to ten hlavni duvod..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasloužil si ho. Bohužel Mrázková a spol to celé rozesrali. Zasáhli do fungujicího týmu a to se nevyplácí....

Reagovat
M11

bez debat.. malura mel jit bud pred sezonou nebo vubec.. na otazku proc nesel pred sezonou byla odpoved nemeli jsme cas.. meli sme priority ziskat licenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné, že tady je taky článek o druhé lize Připadá mi letos, že postup nikdo nechce. Minimálně mě zklamává Slovácko - výkonostně a Opava, která pustila devět bodů jen tak luftem a mám pocit, že z vůle vedení. ASI není zázemí na GL dost připraveno. Ale fakt nevím kdo jiný...rekonstruovaný stadion, perfektní diváci...Hradec plno řečí a skutek zatím utek....Příbram se "teprve" rozjíždí ( a kdo ví zda postup stihne) Jestli postoupí falešní vačnatci, tak fakt nevím, kde to spěje....No uvidíme třeba to nějak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš, že SFC to pouští z vůle vedení? Už jsem nějaký rok z dosahu, ale doufám, že na podzim objednám dres a každý týden zasednu aspoň k netu. Před deseti lety jsem na SFC (Kaučuk) chodil a lepší atmosféru jsem nikde neviděl. Ikdyž na takové Bohemce to může být taky dost dobré. Ale ta vypadá na padáka, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

V Opavě je to pořád docela dobré, i když těch 3000 lidí nevytvoří atmosféru jako předtím, ale stejně si myslím, že to Opava zvládne a nějak ten postup ukope, alespon tajně doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Soudím podle výkonu, který vidím. Byly chvíle, kdy by to mužstvo porazilo vyšší střed 1 ligy a pak HNED prohraje 2x za sebou doma se špatnými manšafty druhé ligy? Možná to je náhoda, jen se mi to tou markantností nezdálo. Sem tam tam zajdu, ale jelikož pracuji i studuji a ještě tak trochu podnikám můžu taky tak akorát sedět u netu a sem rád, že jsem rád. Já ale na rozdíl od mnoha Moravskoslezských obyvatel fandím oběma klubům OV+OP. Dres kaučuku z první serie mám ve skříni ten už je ceněnný a máš pravdu, že to co bylo tam +- v 98 nebylo nikdy nikde ani v době titulu Baníku. (i když tím mířím do vlastních řad je to tak)

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týden krásně otočily v Čáslavi. No zítra se to snad v Třinci přiblíží a pak by mohl pomoct Hlučín (příští týden v Příbrami, pak se Slováckem pobere a další týden v Opavě nechá) Pokud jde o ty ztráty doma, to nepotěší, ale podívej se na boj o titul v GL. Bral bych to jako výpadky, které se prostě stanou. A o tom zápase se Zlodějmians jsem četl, že je SFC válcoval, ale prostě smůla. Tak snad už je vybraná.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, a co tak clanok o druhej Slovenskej lige??? a o Tatrane,ako postupil???

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že je tu Corgoň Liga....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti na tom vadi?? je to EUROfotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo k spanhelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře a nechceš rovnou, aby tu byly souhrny albánské ligy?...

Reagovat
smazaný uživatel

1.albansko neni clenom EU

2. tuto stranku navstevuje mnoho slovakov (vsak ol!ver )

3.aj nasa liga ma svoju kvalitu a je zaujimava

Reagovat
smazaný uživatel

"Lepší" argument, aby člověk pohledal. Rusko taky ne.

Přestože tady chodí relativně dost Slováků, čtenost Corgoň Ligy je z lig, o kterých se souhrny píší, nejnižší. A ty ještě chceš, aby tu byly souhrny 2. slovenské ligy. To kdyby si přečetlo 20lidí, byl by to úspěch.

Kouzlo a svoju kvalitu má kterákoliv liga.

Reagovat
smazaný uživatel

no raz za cas by to nebolo zle...ja nevravim o pravielnej reportazi,ale tak ako je to teraz s tou vasou druhou ligou....chapes k zaveru sezony tu mohli dat clanok a shrnut to tam,a neco o TATRANE,ked mal taku skvelu sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze druha ceska liga, by mela vetsi navstevovanost nez ta slovenska, ted kvuli tomu chodim na konkurencni fportal.. druha liga tady by neskodila..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no slovácko poslední dobou není žádným překvapením

Reagovat
M11

pripadny postup by sme si ani nezaslouzili.. stejne tahle porazka nam definitivne zlomila vaz..

Reagovat
M11

jinak velice chvalim zarazeni druhe ligy sem

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko , tak ale ocekaval jsem ze tam zavahaj tak jeste aby zavahala Opava a Pribram, Fulnek si musime porazit sami...

Reagovat
smazaný uživatel

No už to vypadá že postup do první ligy se odloží až na další rok.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by Slovacko nepostoupilo i kdyby hrali Divizu. hraji opravdu hrozny fotbal. Chtelo by to aby se vratil Jarolim a nebo alespon Vrabec. jinak mozem zbourat stadion!

Reagovat
Radin

Opava pokračuje v nevyrovnaných výkonech

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze nepostoupi Fulnek,nebot tam chodi 600divaku na zapas.

Reagovat
fantomas

na Bohemku 300

Reagovat
smazaný uživatel

na Doloplazy u Olomouce 2.třída 250

Reagovat
M11

na slovacko 4500 a stejne je nam to k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

na Nottingham na 3. ligu chodi 25 000.....a 3 roky se tam drbali....

Reagovat
M11

hezke

Reagovat
smazaný uživatel

no to u nas v corgon lige asi dokopy na secky zapasy.....

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych to slovácku ale po tomhle kole to vypadá na Starku a spol.... a ještě se tam zamíchá Opava hlavně ne Fulnek, to by byli postupy dvou mega klubů - pravá bohemka a vesničani...

Reagovat
Slejdy

verim jeste slovacku...ted musi ve stredu bezpodminecne vyhrat jinak papa

Reagovat
smazaný uživatel

ta Lži-bohemka chce do ligy nebo to pak někomu hned prodají ať má ten jejich majtel na děvky?........oni prý hrajou tu 2 ligu v podnájmu na Xaverově před 200-300 věrnými diváky.....to už byly zlaté i ty ligové Blšany ...

Reagovat
M11

to prave nikdo nevi.. nekdo rika ze by to strelili a nekdo ze tam kdosi dava prachy a ze chteji jit do prvni

Reagovat
smazaný uživatel

musi postoupit Hradec!!

Reagovat
Shevchenko

Hlavně ne Marila!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud postup urve Střížkov, tak to bude zase ostuda. Jestli chtějí opravdu postoupit, nebo jen postup zpeněžit se zatím napevno neví, jsou to doposud jen spekulace. Jestli to zkusí, hrát GL, tak to bude pro už docela zkonsolidovanou GL zase rána. Není to tak dávno, co se zbavila rychlokvašek a tlačenek z Drnovic a Blšan, kde hrát dlouhodobě 1. ligu bylo a je utopií a nastoupil by tam Střížkov, navíc pod nepravým jménenm, hraje v podnájmu a s nulovou podporou od fans !!! Jednoznačný krok zpátky a chtěl bych vidět toho optimistu, který by si to přál !!! Mě je z toho na nic !!! Postup bych jednoznačně přál týmům jako Slovácko, Jihlava či Opava. Ale hl. Votrokům !!! FC HK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky bych pral Hradci 1. ligu, po dlouhy dobe by tam taky mohli nakouknout, podpora od mesta je akorat pridat dobry vysledky na posledni 4 kola a sou tam, Strizkov-Bohemka je vysmech fotbalu, tem snad nemuzou dat licenci na stadion, vzdyt se mluvi o povinosti vyhrevu travniku(mam takovej dojem,ze od sezony 09-10) a oni maj nejakej placek obehnanej zdma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to Hradci klaplo... ale s těma návštěvama je to taky bída, a konec vlečící se rekonstrukce stadionu taky no snad by aspoň přivedli nějaký hráče, aby to zas případně nebyla prvoligová ostuda a rychlý padák

Reagovat
smazaný uživatel

Postup by Votrokům nejen slušel po sportovní stránce, ale hl. by tu už byl racionální tlak na magistrát HK, aby se už konečně začalo vážně zabývat rekonstrukcí stávajícího Všesportovního gigantu. A návštěvy se na novém stánku zvednou, už se nebude muset na fotbal s dalekohledem a vysoké návštěvy tu mají tradici a ten potenciál tu stále je, nezapoměňte, že východn region Čech je už dlouho bez jediného prvoligového klubu !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec

Reagovat
smazaný uživatel

ten váš Všesportovní stadión je fakt "zážitek"....prý se to tam má celé nějak posunout blíže k čarám a udělat tak z toho normální fotbalový stadión.......jsem tam jednou byl na fotbale a fakt jsem nechápal.....to tam je jako na Nou Campu když sedíš někde pod střechou.... .....aspoň by tam měli povinně dávat ke každé vsupence divadelní kukáto....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlučín tu druhou ligu zachránit musí, ale ten los je neskutečně těžký. Příbram, Slovácko, Opava, Fulnek...

Reagovat
smazaný uživatel

ať spadne ta Čáslav radši....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hlučín by byl sestup škoda, protože tam skvěle pracují s mládeží. A když nebudou peníze, tak se to všechno beztak rozuteče....

Reagovat
Maritazzi

ach jo, Fulnek hraje druhou ligu a Chomutov hraje divizi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele