Chtěli bychom udělat zázrak, řekl Vrba před odvetou se Sportingem

14.03.2018, 17:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pablos

...a tak mávl kouzelným vrbovým proutkem ......a 4:1 to skončilo ...pak zazvonil zvonec a pohádky je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak by byl, kdybys dal šanci mladému hráči, ale ty kopeš jenom sám za sebe a nějaký dlouhodobjěší výhled je ti u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jen otázka ambicí, pokud chci hrát s takovým mužstvem jako je Sporting, tak těžko můžu postavit 5 mladejch hráčů a hlavně doba Štípka, Končala, Černýho, je dávno pryč, dneska už nikdo takovej není v juniorce..

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...Plzen ztraci dech...

Reagovat
ttopi

Reagovat
h8_sfatto

když se člověk podívá na zbytek týmů v EL, tak může být šťastný za Plzeň, protože jako jediný český tým se dostal mezi "trojky" nejpřednějších lig....a i ten Salcburg nebo Lokomotiv jsou finančně někde jinde...... takže pokud někdo tvrdil,že naše liga je na úrovni druhé anglické, tak doufám, že dlouho nevyleze z kanálů za takovou píčovinu, kterou tvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

s momentální kvalitou nemají naše týmy v týhle fázi soutěže co dělat, je to častokrát shoda náhod, dobrý soupeři ve skupině, podcenění, jestliže hrál Sporting napůl plynu a stačilo mu to k pohodlný výhře, tak na tom asi něco bude..

Reagovat
Pokahontas

Slovo zázrak je v tomto případě docela namístě...

Pro zajímavost jsem skouknul výsledky evropských pohárů od začátku devadesátých let a spočetl si,že od sezony 1990/91 do minulé včetně vyhrál domácí tým v K.O. fázi úvodní zápas 2:0 celkem ve 376 případech,což nestačilo k postupu pouze ve 37 případech,tedy postupovost cca 90,16%,resp. šance na otočení cca 9,84%...

A ač to není mnoho,pořád je ta statistika pro Viktorku ještě milosrdná !

Pokud se omezíme na samotnou EL,tak tam se něco podobného povedlo naposled v sezoně 2012/2013.Za poslední 4 odehrané sezony postoupil domácí vítěz 1.zápasu 2:0 ve všech 50 případech z 50! A připočteme-li i rozehranou letošní sezonu,tak i v té v EL postoupil po domácí výhře 2:0 domácí tým ve všech 14 případech ze 14.

Anebo jinak : za posledních deset odehraných sezón+rozehranou letošní vyhrál v EL domácí tým úvodní zápas 2:0 celkem 130 krát a z toho nepostoupil pouze 5 krát-čili pouze v 6,5% případů !

Samozřejmě nikde není dáno předem,že zrovna dneska to nemůže být jedna z těch řídkých výjimek,ale o šanci to vypovídá mnohé...Dotahovat 0:2 je velmi těžké-rozhodně těžší,než se na první pohled zdá,jak dokládají zmíněné statistiky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele