Jestli máte vypadnout z Evropy, tak právě jako se Sportingem, říkal střelec Bakoš

16.03.2018, 11:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

to vazne vsichni zapomneli na ty golovky ktere sporting mel?

Reagovat
dinss

A to zapomínáš i na ty naše neproměněné tutovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň měla jenom v prodloužení taky 3-4 velké šance ty hlavo

Reagovat
Spalovač šancí

Postup zazdil Krmenčík v prvním zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si dokázali, že můžeme hrát se Sportingem, můžeme mu dávat góly a nedostávat. Je to povzbuzení do další práce. V lize jsme hráli v

Ne je to o tom, ze 9z10 zapasu skonci 2:3 a nikdo by se nebavil o skvelem vykonu.Vcera to byl ten 1z10 kdy souper netrefi ani stodolu,ale ceske tymy na ctvrtfinale nemaji,o tridu technicky horsi a fyzicky take nestihaji

Reagovat
Puskas

Je to o tom, že hráli dobře a dokázali o několik tříd lepšímu soupeři zdatně sekundovat, byť ten hrál tužku.

A je naprosto běžné, že se v zápase neproměňují šance, ostatně, od toho je brankář, aby je pochytal.

Reagovat
ttopi

Burja hlavně asi nechápe, že přesně toto jsou důvody, proč může vyhrát papírově slabší tým, nebo dokonce totální outsider. Kdyby měl pokaždý vyhrát ten papírově silnější, nemuselo by se v podstatě ani hrát a zavřely by se všechny sázkovky.

A obecně miluju ta hodnocení typu "Kdyby soupeř proměnil.... Jsou technicky lepší....". To jsou všechno logický věci. Kdyby měla být Plzeň lepší, než Sporting, bylo by něco divného.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tohle presne pisu, mohou vyhrat, ale ne vyhravat. Ale v Plzni si ted mysli, ze jsou na urovni sportingu a jenom diky smule se jim nepodarilo postoupit, ale ta realita je zcela jina

Reagovat
diastan

Přesně to si myslí

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Super výkon, bohužel na konci už šlapali vodu. Nikdo nečeká, že tým z Čr bude herně drtit přední tým z Portugalska. Moc nechybělo no, at už k tomu jakkoliv přistoupili a zazdili co chtěli.

Plzen jediná od nás je v současnoti schopná hrát s mnohem kvalitnějšími týmy o postup a když v sestavě nebyl takový Limberský dá se ji i přát.

..Když se to srovná s takovou MB co každý rok předvádí,

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno, že Sporting zazdil tutovky, je jedno, že nakonec Plzeň přesto všechno štěstí nepostoupila, ale byl to dobrý mač a Viktoria zaslouží pochvalu za vítězství

Reagovat
jaRys9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rišan

Samozřejmě gratulace Plzni, i když to nakonec nevyšlo - vyrovnávat prohru 0:2 proti týmu evropského formátu to je úkol opravdu vražedný. Musím pochválit Vrbu, že měl tak šťastnou ruku se zařazením Bakoše.To se asi dotklo Krmenčíka, který po nástupu hrál úplné hovno! Žeby se už viděl raději někde v cizině? Tam by ale mohl taky pěkně vyhořet!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt smekam pred plzni vrbou a hlavne markem bakosem. podle myho nazoru je v soucasnosti bakos jedinej ligovej utocnik kterej by obstal v lm. libi se mi ze se s nicim nesere. hraje tvrde nekompromisne ale fer. dre. vycitaj se mu diskuze s rozhodcima ale pro me to znamena jediny - je jazykove vybavenej a snazi se tak pro tym jako vyslanec vybojovat respekt u "zapadnich" rozhodcich. k tomu umi hlavou ma paradni kopaci techniku a zaroven i solidni do kombinace. mit tyhle vlastnosti ligovy utocnici tak se kral strelcu neudeluje za 15-20 golu a z toho tretina z penalt. marek bakos - nedocenena ligova legenda.

Reagovat
Andis

Jojo a proto konci karieru v podprumernem evropskem tymu z Plzne a nestrili goly v LM. Bla bla bla

Reagovat
dinss

V podprůměrným týmu který bojoval o čtvrtfinále EL?

Reagovat
Andis

Až to zopakují 3x za 5 let pak to můžeš nazývat jinak. Spousta různých týmů byla ve čtvrtfinále a ještě dál.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim pane pýča. 65 zapasu - 22 golu v evropskejch poharech. jinak kde by jako mel koncit karieru? v zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

včera byl ten jeho výkon absolutně smrtící

Reagovat
dinss

Kovařík a Bakoš jedni z nejlepší na hřišti. Do obou z nich jsme se tady obouvali jak Plzni už nemají co dát..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele