Vrba uznal, že Sporting byl lepší, ale mrzely ho ztráty před góly

09.03.2018, 12:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Messi14

petrzela si muze drbat kebuli.. no tady stejne koncej, i kdyz Lazio taky Spartu podcenilo a dostalo trojku..

Reagovat
poz3n

Rozhodně jsem nečekal, že dopadneme nějakým lepším výsledkem. Naopak, považuju celkem za úspěch, že je výsledek alespoň takový, že za týden bude alespoň teoreticky pořád o co hrát.

Reagovat
zelda

Jinak než po ztrátě gól nedáš

Reagovat
TheMally11

Uznal

To přeci viděl každý, že Sporting byl lepším

Reagovat
ttopi

A víš o tom, že nadpis nepsal Vrba, ale někdo nejspíš z ČTK? V samotných odpovědích Vrby slovo "uznávám" nevidím.

Reagovat
Pablos

podle mě to neví

Reagovat
Posledni Kovboj

podle me toho nevi vic

Reagovat
tnt03

Reagovat
Kostomlat

ten kontrast byl docela bolestivej. To bude fotbálek na podzim v LM. Už vidím Hubníka, Petrželu, Koláře a Limberského na Anfieldu, Camp Nou anebo Etihad. To nebude pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale zase na druhou stranu, bude to jen rok a pak zase zpět do reality a EL kam naše kluby momentálně max patří.

Reagovat
Kostomlat

teď je otázka, jestli dotáhnou ten titul...já vím, náskok je to pořád luxusní, ale na jaře zatím vyhráli jedno utkání z pěti...formu evidentně nemají a ten řez, kterej započal Pivarník, a kterej potom Vrba stopnul, je stejně čeká. A popravdě bych se ani nedivil, kdyby pláchl Vrba v létě na jiné angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt tyjo.. uz mohli mit tu prestavbu skoro za sebou a ted budou muset zacinat znovu.. Ligu letos asi uz daji ale pristi rok muzou mit velky problemy.. i kdyz hrace by se jim melo podarit prilakat na Ligu mistru, otazka ale je, jestli si nebudou myslet, ze to to uhraji s Petrzelou a spol. skrz jejich zkusenosti s LM

Reagovat
Kostomlat

To je právě to. sice si na podzim pravděpodobně kopnou LM, ale během léta a podzimu se může stát, že Spart, Slavia + potenciálně někdo další je ohrozí v lize...Sparta půjde podle mě nahoru, Slavia ještě potrápí Plzeň letos, v nové sezoně tuplem (pokud se nedostane do finančních problémů skrz CEFC). Plzeň ten kádr má prostě přestárlej; to, že to teď nějakým způsobe ještě drží, neznamená, že je to konkurenceschopný na evropské scéně a že to tak bude navždy. Podle mě je škoda, že vyhodili loni Pivarníka. Stejně je ta obměna nemine. Je to jen otázka času. Chápu ale, že 400 milionů je natolik lákavých, že šli letos prostě na jistotu, i kdyby to mělo stát třeba příští sezonu.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas za Hubníka maj připravenýho Hájka, ten stejně odkopal mam pocit celou skupinu EL a většinu podzimu v lize, ten podle mě bude víceméně připravenej, akorát musí k Hubníkovi na lavičku sehnat nějakýho mladýho kluka.

Za Koláře mají takovou nějakou náhradu v podobě Čermáka + počítam přijde někdo jako Plšek, s tim že Čermák bude ještě alternovat křídlo a třeba bude druhej náhradník na CM.

Za Limbu mají Havla, což je teda horší hráč, ale zas o dost rychlejší a podle mě lepší do defenzivy.. Jen jim ještě chybí DM

Reagovat
naheCZ

No Havel právě nestíhá rychlostně a v Evropě to je vidět dvojnásob...tam bude muset někdo přijít...ale moc hráčů mě nenapadá, možná tak návrat Lecjakse? Křídla taky nutno pořešit, protože Petržela už na to stejně jako Limberský nemá, Kovařík na Evropu zrovna také ne, Pilař se už asi zdravotně nevrátí, Zeman dost často bez formy...Vzhledem k tomu, že Vrba lpí na hráčech z Česka nebo Slovenska, tak reálně kdo? Hostování Skaláka, Krejčího či Černého? Pokud Vrba nezmění přístup k zahraničním hráčům, tak fakt netuším s kým tu LM chce hrát, aby tam hráči stíhali....Každopádně finance na posily mít budou, tak jsem zvědavej.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
dinss

Je úsměvný jak se každou chvilku mění nálada na EF. Když nějaký tým z ČR prorazí v EL tak by se hned pasoval na vítěze ale jakmile se urodí jedna prohra už je celej fotbal v prdeli.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně tak to je. Vyhraje se jeden zápas tak ten tým je nejlepší na světě, ale když příjde prohra tak zase nejhorší. Klasická česká povaha.

Reagovat
dinss

Přesně jak říkáš. Tohle je ale nejen ale vlastně všude okolo a ve všech tématech.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by si tam viděl raději? Kayu, Frýdka, Kangu, Drchala či snad Pokorného, Hušbauera, Dannyho či Škodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře to popsal, za to má mé sympatie...a i za to, že neshodil daného hráče do novin. Ač je každému jasné, o koho se jedná, neměl by trenér jmenovitě kritizovat v médiích, jak se tak stává...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak se to nedělá...

Reagovat
Rišan

Plzeň jako suverénní lídr ligy tedy narazila na svůj i náš národní klubový strop.To je pořád dokola. Naše kluby (jako všichni ostatní) musí mít nějaké mety, k nimž směřují. Při lichotivé 12. až 13. pozici v Evropě tím cílem je logicky ta 11. a přímý postup do skupiny LM, který by nám přinesl potřebnou finanční injekci, konfrontaci s těmi nejlepšími atd. Jenže dokud budeme jako chuďasové všechny trochu lepší hráče okamžitě prodávat do ciziny, ev. nakupovat v cizině tak blbě jako např. Křetínský, jenž ty peníze má nemůžeme v LM nijak uspět a budeme na to doplácet i bodově (to ovšem zase může vést k tomu, že budeme do pohárů nasazovat jen čtyři kluby, což by síle naší ligy odpovídalo víc a z čehož momentálně těží právě 11. Rakušané). Takže znovu a znovu: soutěž pro nás je EL, pro jejíž skupiny bychom měli mít tři konkurenceschopnější kluby, např. Plzeň, Slávii a Spartu. Od nynějšího Liberce, Olomouce či zvedajícího se Jablonci to nemůžeme moc reálně očekávat.

Reagovat
Andis

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl poslední půlhoďku dneska ze záznamu a Plzeň hrála docela dobře, netřeba skládat zbraně, ještě není rozhodnuto.

Reagovat
dinss

Reagovat
kylo ren

Vrbo vrat se k repre pls

Reagovat
OnderCZ

Jen to ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele