Hořava: Proti Sportingu musíme hrát na hranici svých možností

15.03.2018, 10:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ok tak já to teda okomentuju když se nikomu jinýmu nechce.

Reagovat
Kincl

Dostanete fíka a koncite :-D kvalita Sportingu je jinde, hratelný nejsou pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting je v Portugalsku ano.

Reagovat
cetto

Myslím, že to myslel tak, že Sporting má vyšší kvalitu. Ale jo, je to neštastně napsaný, taky mě to prvně zmátlo

Reagovat
smazaný uživatel

já chtěl být vtipnej a přehlídl jsem to slovo "kvalita" takže jsem dement

Reagovat
Han střelil první

No vy dva jste se hledali, až jste se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celý jeden velkej FAIL! Tímto bych se chtěl omluvit Marku Kinclovi za atak a poděkovat mu za gól proti Laziu, byť jsem fanoušek Slavie, byl toto pro mě jeden z nejemotivnějších zážitků z působení českých týmu v Lize Mistrů. Závěrem bych rád poděkoval tvůrcům webu za osvětu co se světáckého fotbalu týče a poskytovateli internetového přípojení za možnost surfingu.

Reagovat
wjillm
Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Prvne by mel slabej Horava zamakat na fyzicky parametrech. Je strasne slabej, souboj zastavy jen za cenu chytani soupere rukama za coz ma pak karty. Chce to vetsi svaly a silu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho ruce a torso to je psycho.. chápu že je to běhavej typ fotbalisty, ale co je moc to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně není ten typ fotbalisty co by mohl hrát ve dvojčlenný záloze i jako 8čka ve 4231 má problémy, nejlepší zápasy odehrál jako AM, jedinej kdo je toho schopnej hrát DM je Hrošovský minimálně pozičně a fyzicky, ale lepší je jako DLP ve 4231..

Reagovat
hefy

Za chvíli mu je 30, to už je pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Steroidy vole

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za přihřátou máničku

Reagovat
wjillm

Fyzické parametry velkým problémem našich fotbalistů, jak kondice, tak síla. Každý nemůže být rambo, ale třeba Messi, když sundá triko, tak tam jsou taky svaly, když ho sundá Hořava, tak bude mít postavu jak 13ti letej kluk.

Reagovat
Andis

Jasně fotbalista nemusí mít svaly jako Rambo, ale všechno tohle jsou pak detaily, který dělí zrno od plev. Hořava v tom vyniká. Klasicky proti Sportingu, žlutá karta - držení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nas se dlouho razila teze, ze nejsme tolik technicti jako vyspele zeme, ale dohanime fyzickou a zarputilosti. Ono se ale zjistilo,ze fyzicky jsme na tom taky o dost hur a tak se prislo s teorii, ze dohanime rozdily taktikou a tymovosti. Uz se nemuzu dockat, s cim se jeste prijde namisto toho, aby se nekdo zamyslel a rekl, ze se u nas trenuje spatne a malo

Reagovat
Pokahontas

Věřit je potřeba,bez toho nemá cenu na hřiště chodit.Ale šance na obrat je reálně veelmi nízká.

Pro zajímavost jsem skouknul výsledky evropských pohárů od začátku devadesátých let a spočetl si,že od sezony 1990/91 do minulé včetně vyhrál domácí tým v K.O. fázi úvodní zápas 2:0 celkem ve 376 případech,což nestačilo k postupu pouze ve 37 případech,tedy postupovost cca 90,16%,resp. šance na otočení cca 9,84%...

A ač to není mnoho,pořád je ta statistika pro Viktorku ještě milosrdná !

Pokud se omezíme na samotnou EL,tak tam se něco podobného povedlo naposled v sezoně 2012/2013.Za poslední 4 odehrané sezony postoupil domácí vítěz 1.zápasu 2:0 ve všech 50 případech z 50! A připočteme-li i rozehranou letošní sezonu,tak i v té v EL postoupil po domácí výhře 2:0 domácí tým ve všech 14 případech ze 14.

Anebo jinak : za posledních deset odehraných sezón+rozehranou letošní vyhrál v EL domácí tým úvodní zápas 2:0 celkem 130 krát a z toho nepostoupil pouze 5 krát-čili pouze v 6,5% případů !

Samozřejmě nikde není dáno předem,že zrovna dneska to nemůže být jedna z těch řídkých výjimek,ale o šanci to vypovídá mnohé...Dotahovat 0:2 je velmi těžké-rozhodně těžší,než se na první pohled zdá,jak dokládají zmíněné statistiky.

Reagovat
ttopi

Oceňuji, že sis dal takovou práci. Mám k tomu ale jednu poznámku. Chtělo by to i rozlišit (ale to v tcých možnostech nebylo, což chápu, nicméně to dost ovlivňuje to výsledné číslo), v jakém rozpoložení týmy byly, potažmo jak to tam bylo před 1.zápasem s šancemi na postup. Přecijen když vyhraje horký favorit (zápas typu Barcelona - Hearts, nebo Arsenal - Bern) první zápas 2:0, není moc důvod, aby nakonec nepostoupil. Spíš by to chtělo vědět, kolik takových dvojzápasů bylo takových, že tam ten rozdíl mezi týmy nebyl až zas takový (jo samozřejmě Sporting byl favoritem na postup, ale pokud by Plzeň postoupila, nebyl by to zas takový šok). Ale to je asi zbytečný řešit. Důležité je, že takové případy, kdy tým, který v prvním zápase podlehl 0:2, a přesto postoupil, existují

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Plzen postoupila tak je to sok a jejich nejvetsi poharovej uspech zaroven, to jen mistni neznalci porad neberou portugalskej top fotbal...

Reagovat
ttopi

No, zas tak daleko to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.czechsporttravel.cz/zajezd-na-utkani-nemecko-brazilie.html nechtěl by někdo zájezd do Berlína na Německo-Brazílie ??? nabízím za 2000,- PŮVODNÍ CENA 2990

Bohužel se z pracovních důvodů nemůžu zúčastnit tak za sebe shanim náhradu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele