Bundesliga - preview 3. kola

12.09.2014, 08:52, aktualizováno 14.09.2014, 08:54
Previews
Na čele tabulky německé ligy jsou sedmibodové celky Bayernu a Leverkusenu, k nimž se dnes mohou přidat další dva týmy. Eintracht Frankfurt k tomu potřebuje porazit Augsburg, Hannoveru se to zase povede v případě výhry nad Hamburkem...
Eintracht Frankfurt - FC Augsburg  (neděle 15:30)
Eintracht Frankfurt v první polovině loňské sezony hrál o záchranu, úvod nového ligového ročníku ovšem připomíná spíše sezonu 2012/2013. Tým vedený trenérem Thomasem Schaafem má možnost dotáhnout se na čelo tabulky, v domácím prostředí k tomu potřebuje porazit Augsburg...

"Může to znít jako otřepané klišé, ale v bundeslize není snadných zápasů. Máme své ambice, chceme znovu nadchnout naše fanoušky a opět zlepšit výkon. A samozřejmě chceme být úspěšní, ale nejsme v pozici, kdy bychom se mohli bavit o bodech, které ještě nemáme," nabádá po čtyřbodovém zisku ze dvou zápasů Schaaf k opatrnosti.

Frankfurt si doma na úvod sezony poradil s Freiburgem, překvapivý bod si následně odvezl z Wolfsburgu, kde na konečných 2:2 vyrovnával Václav Kadlec. Opačně je na tom naopak Augsburg, po prohře v Hoffenheimu mu alespoň k remíze s Dortmundem nepomohl ani nápor v závěru utkání a stále tak čeká na první bodový zisk.

"Když hodnotím soupeře, nikdy nehledím na to, kolik zápasů prohrál. Raději se dívám, jak je silný ve chvíli, kdy podá nejlepší výkon. To je to nejlepší, co mohu dělat a na to potřebuji svůj tým připravit," nepodceňuje Schaaf nedělního soupeře.

Frankfurt za bod z Wolfsburgu zaplatil daň v podobě zranění Nelsona Valdeze, paraguayský útočník za sebou už má operaci kolena, po níž bude chybět půl roku. Nejedná se o jedinou absenci v táboře Eintrachtu, mimo hru jsou rovněž Gerezgiher, Kittel, Lanig, Rosenthal a Waldschmidt.

V kompletním složení k zápasu nenastoupí ani Augsburg, jeho marodka je ještě početnější a jsou na ní Gelios, Framberger, Reinhardt, Rieder, M. Uhde, Ekin, Esswein, Morávek, S. Parker a Reinthaler.

"Loni jsme ve Frankfurtu získali bod a to představuje náš minimální cíl pro tento duel. Máme velkou motivaci a jsme odhodláni získat nějaký ten bod," říká bojovně hostující kouč Markus Weinzierl.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Ignjovski, Zambrano, Anderson, Djakpa - Hasebe, Russ - Kadlec, Inui, Piazon - Seferovic.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Baba - Baier - Bobadilla, Feulner, Halil Altintop, Caiuby - Matavz.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hannover 96 - Hamburger SV  (neděle 17:30)
Fotbalisté Hannoveru vstoupili tou správnou nohou do nového ročníku Bundesligy a se ziskem čtyř bodů se nacházejí v horních patrech tabulky. Naopak Hamburk se v posledních sezónách hodně trápí a vždy bojuje dlouhou dobu o záchranu. Nyní má po dvou kolech jeden bod a to se navíc utkal s dvěma nováčky německé ligy, ty opravdu těžké duely ho ještě teprve čekají. A na půdě rozjetého Hannoveru rozhodně favoritem nebude.

Domácí výběr nejprve uspěl v národním poháru na půdě Waldorfu, poté doma šokoval Schalke a uštědřil mu porážku v poměru 1:2. Naposledy bojoval o další bodový zisk na půdě Mainzu a nakonec se s ním rozešel po bezbrankové remíze. Hamburk se trápí od samého začátku sezóny. Nejprve až po penaltovém rozstřelu přešel přes Chotěbuz v 1. kole národního poháru, následně hrál v úvodním kole bez branek s Kolínem.

Těsně před reprezentační pauzou se mu vůbec nepovedlo střetnutí s Paderbronem a v domácím prostředí s ním utrpěl vysokou porážku v poměru 0:3. V loňské sezóně ve vzájemných zápasech byl vždy úspěšnější domácí výběr. Hamburk nejprve na vlastním stánku zdolal nedělního protivníka po výsledku 3:1, ovšem v následné odvetě si z Hannoveru neodvezl ani bod a podlehl svému soupeři 1:2.

V domácím dresu nepůsobí žádný český krajánek, v tom hostujícím najdeme hned dva. Ovšem ani jeden by se neměl objevit v základní sestavě. Jaroslav Drobný dělá pouze brankářskou dvojku hvězdnému Adlerovi, na lavičce by měl také začít reprezentant Petr Jiráček. Velké problémy s marodkou mají oba výběry. Na té domácí se nacházejí Miller, Hoffmann, Sané, Prib, Stindl a Sulejmani a hosté na tom rozhodně nejsou lépe.

Kvůli zranění nemůže nastoupit Jansen, Rajkovič, Beister, Iličevič a Kacar, k dispozici nebude ani hvězdný záložník van der Vart, který bude kvůli poraněnému lýtku mimo hru zhruba dva týdny. "Naším cílem zůstává horní polovina tabulky, na první dva zápasy chceme rychle zapomenout a začínáme od znova. Střídáme horší výsledky s těmi lepšími, avšak pracujeme na ustálení výkonů a rozhodně si věříme," uvedl kouč hostů Mirko Slomka.

Slomka si dobře uvědomuje, že Hannover bude velmi silný protivník. "V prvních dvou zápasech jasně ukázal, že jeho defenzíva pracuje velmi dobře a v ofenzívě umí překvapit. Dokáže rychle přecházet do útoku hlavně po křídlech a navíc často střílí ze střední vzdálenosti. Pokud chceme bodovat, tak musíme předvést stoprocentní výkon," dodal závěrem.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - H. Sakai, Marcelo, C. Schulz, Pander - Schmiedebach, Andreasen - Bittencourt, Kiyotake, Albornoz - Joselu
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek - Behrami, Arslan - N. Müller, Holtby, Green - Lasogga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Dortmund - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Německá nejvyšší soutěž nabízí při sobotním odpoledni hned pět zápasů. Jeden z nich nás zavede do Dortmundu, kde místní Borussia hostí Freiburg. Ten by rád na Westfalenstadionu vylepšil svoji trstní bilanci...

Svěřenci Jürgena Kloppa vstoupili do sezóny porážkou s Leverkusenem, následně se však BVB sebralo a po divokém průběhu si přivezlo tři body ze hřiště Augsburgu. Schwarzgelb vedli dokonce již o tři branky, bavorští Švábi však nakonec během posledních sedmi minut dokázali snížit na rozdíl jediného gólu, ovšem na další zásah už se Augsburg tak jako tak nezmohl.

Před utkáním s Freiburgem tak mají Borussen jeden jediný cíl - naplno bodovat. Do karet pak BVB hraje, jak už bylo naznačeno, také samotná statistika: Freiburg vyhrál na dortmundském hřišti jednou a to ještě před více jak deseti roky! "Nečeká nás snadné utkání, ale věřím, že si můžeme odnést tři body," doufá Klopp. "Potřebujeme od diváků podporu," dodal.

Porážkou vstoupil do letošního ročníku také Freiburg, jenž pro změnu nezvládl utkání na hřišti Eintrachtu Frankfurt. A bádenskému celku se následně nepodařil ani reparát, když se s Mönchengladbachem rozešel před vlastními fanoušky bezbrankovou remízou.

A do třetice přichází utkání na půdě Dortmundu, kde se Christianu Streichovi a jeho ovečkám dlouhodobě nedaří a většinou odjíždí s prázdnýma rukama. "Musíme hrát ze zajištěné defenzivy a následně vyrážet k rychlým kontrům. Každé utkání začíná od nuly," uvedl Streich, jenž má se svým týmem bohaté záchranářské zkušenosti, proto nepropadá zbytečné panice.

Marodka BVB je nadále doslova alarmující a mohla by prakticky složit druhou základní jedenáctku žlutočerného mužstva. Do hry již alespoň může naskočit staronová posila Shinji Kagawa, jenž se na konci přestupového období vrátil z Manchesteru United. SCF se naproti tomu musí obejít bez navrátilce Riethera (koleno) a disciplinární trest zastaví Guédého.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Piszczek, Subotić, Sokratis, Durm - Kehl - Jojić, H. Mchitarjan - Kagawa - Aubameyang, Ramos
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Bürki - Sorg, Krmaš, Kempf, C. Günter - Schuster, Darida - Schmid, Klaus - Schahin, Mehmedi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Paderborn - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Oba týmy mají po dvou odehraných kolech na kontě čtyři body, přičemž chybělo opravdu málo a Paderborn mohl být spolu s Bayerem Leverkusenem jediným šestibodovým celkem. Jenže poměrně kontroverzní penalta v závěru domácího duelu s Mohučí znamenala remízu 2:2. Přesto je z toho zatím v tabulce druhé místo, jelikož poté následovala jasná výhra v hamburkské Imtech Areně.

SC Paderborn hraje v úvodu sezony opravdu atraktivní ofenzivní fotbal, tudíž se ani není čemu divit, že spousta příznivců klubu, který nakoukl do Bundesligy poprvé v její jedenapadesátileté historii, je už nyní přesvědčena o záchraně. "Pohled na tabulku je pro nás v tuto chvíli opravdu potěšující. Máme velkou radost z toho, že jsme všem ukázali, že si zasloužíme hrát nejvyšší soutěž," prohlásil trenér André Breitenreiter.

Přitom ještě nedávno o fotbalovém týmu z města ležícího ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko slyšel málokdo, takže postup mezi německou elitu byl překvapivější než v případě Greutneru Fürth v minulé sezoně. "Je to úžasný příběh, který se možná už nebude opakovat. Dokonce já sám jsem tím vším překvapený," dodal Breitenreiter.

I Kolín nad Rýnem je čerstvě postoupivším týmem, avšak Bundesligu už předtím pochopitelně hrál. "Zatím nasbírali stejný počet bodů jako my, takže je rozhodně nelze považovat za outsidery. V tom zápase může vyhrát kdokoli," prohlásil kouč hostujícího celku Peter Stöger. Dva vzájemné druholigové střety z minulého ročníku byly nesmírně vyrovnané, ale před vyběhnutím hráčů na plochu nejmenšího bundesligového stadionu se přeci jen více věří domácím.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.40
více informací
Hertha BSC - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Zápas mezi Herthou a Mohučí by pro kouče domácích mohl mít poměrně pikantní rozuzlení.

Jos Luhukay totiž před sezonou poslal právě do Mohuče hostovat tuniského útočníka Samiho Allaguiho, protože mu připadalo, že nepředvádí až tak kvalitní výkony. Nyní se nechal slyšet, že k němu chová velký respekt. A to i přesto, že v úvodních dvou duelech nové sezony ještě nezasáhl do hry, natož aby vstřelil nějakou branku, že ano?

"Allagui je pro nás hrozbou, protože spousta hráčů má v zápasech proti svému bývalému klubu o motivaci navíc. Určitě mu přeju to nejlepší. Jenom doufám, že si to nechá až na příští víkend," řekl Luhukay. Sami se do spolkové země Porýní-Falc stěhoval opět po dvou letech a nechal se slyšet, že se tam cítí "jako doma".

"Ještě před pár dny jsem nosil modrobílý dres a nyní oblékám červenobílý. Před dvěma týdny jsem šel do jedné šatny a nyní půjdu do té druhé. Měl jsem několik velmi dobrých nabídek, ale jakmile se ozvala Mohuč, nemohl jsem odolat. Věděl jsem, co očekávat a vím, jak to v tomto klubu chodí. Líbí se mi styl hry, jaký Mohuč praktikuje a jsem připraven pomoci," prohlásil Allagui odhodlaně.

Není divu, že trenér Kasper Hjulmand velmi seriózně koketuje s myšlenkou, že osmadvacetiletého tuniského reprezentanta zařadí do základní sestavy. Eric Maxim Choupo-Moting byl totiž prodán před sezonou do Schalke, tudíž bude třeba najít nového střelce. Právě absence spolehlivého útočníka znamenala jednak remízu 0:0 proti Hannoveru, ale především vypadnutí z DFB-Pokalu i předkola Evropské ligy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.20
více informací
TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Spokojeni zatím s vývojem nového ročníku v žádném případě nemohou být ani ve Wolfsburgu, kde se po dvou kolech "chlubí" jediným bodem. Naopak Hoffenheim může dosavadní čtyři body považovat za solidní startovní plochu...

I přes ucházející výsledky nicméně kapitán Hoffe Andreas Beck požaduje progres. "Víme, že můžeme hrát ještě lépe, a k tomu taky dojde," dušuje se obránce a zrovna z jednoho z loňských vzájemných soubojů s Wolfsburgem si Hoffenheim může brát příklad.

Právě v Rhein-Neckar Areně v březnu Vlkům nekompromisně oplatil nedávné čtvrtfinálové vyřazení z DFB-Pokalu, když je zničil poměrem 6:2, a ačkoliv sám Beck přiznává, že "zopakování takového výsledku bude hodně těžké", aktuální rozpoložení Wolfsburgu tomu alespoň lehce nahrává.

VfL před reprezentační přestávkou uhrálo jediný bod, a tak měl trenér Hecking po remíze s Eintrachtem Frankfurt svému týmu přirozeně co vyčítat. "Příliš snadno ztrácíme balony, na obou koncích hřiště, a také musíme být pohotovější v zakončení," stěžoval si kouč Wolfsburgu, který jistě bude doufat, že brankářská jednička Diego Benaglio projde pozdními fyzickými testy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayern Mnichov - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Fotbalisté Bayernu Mnichov jsou na začátku své cesty za obhajobou mistrovského titulu a zatím nepůsobí tak suverénním dojmem jako v loňské sezóně, ovšem na druhou stranu to hlavní teprve přijde. Mnichovský celek kromě národního poháru nezaznamenal žádné vyšší vítězství, nyní ale bude v duelu se Stuttgartem jasným favoritem na vítězství. Jeho soupeři se totiž prozatím nedaří na plné čáře.

Domácí výběr na úvod sezóny nezvládl superpohár s Dortmundem a podlehl mu po výsledku 0:2. Poté sice s přehledem zvládl vystoupení v 1. kole národního poháru s Münsterem, nicméně v následném úvodním ligovém vystoupení s Wolfsburgem to úplně excelentní nebylo a nakonec se urodilo nejtěsnější vítězství v poměru 2:1. Bodovou ztrátu Bayern zaznamenal naposledy na půdě konkurenčního Schalke, kde remizoval 1:1.

Stuttgartu se naopak nepovedlo nic, na co sáhl. Nejprve nestačil v národním poháru na druholigovou Bochum, poté remízoval s Gladbachem 1:1 a minule před domácím publikem podlehl nováčkovi z Kolína 0:2. V dresu VfB by v základní sestavě mohl konečně nastoupit český krajánek Adam Hloušek, který si po přestupu z Norimberku poranil zadní stehenní sval a po nucené přestávce by nyní už měl být připraven.

Domácí výběr se nově možná bude muset obejít bez Xabiho Alonsa, který má poraněný kotník a jeho sobotní start je tedy ohrožen. Naopak do plného tréninku se už vrátil hvězdný Robben a ten by měl začít na lavičce, svůj debut v novém ročníku by si měl odbýt francouzský křídelník Ribéry. Po svém příchodu z italského AS Řím by měl být připraven také Mehdi Benatia, který začne taktéž na lavici náhradníků.

Nicméně kouč Josep Guardiola stále nemůže využít služeb dlouhodobě zraněného Schweinsteigera, připraven nebude ani Rafinha či Javi Martinez. "Určitě nás nečeká jednoduché střetnutí, musíme si dát pozor na nekoncentrovanost a hrubé chyby v defenzívě. Naše výkony sice nebyly úplně perfektní, avšak s přibývajícími zápasy se určitě budeme zlepšovat. VfB rozhodně bude kousat, nicméně před domácí kulisou bychom měli zvítězit," uvedl španělský stratég na lavičce německého výběru.

Hosté se musí obejít bez Ginczeka a Abdellaoueho, útočná síla Stuttgartu je tak značně oslabená. Kvůli svalovým problémům nebude pravděpodobně hrát ani Schwaab, který má svalové problémy na pozici stopera by ho měl nahradit Niedermeier. "Těžko nějak komentovat zápasy s asi nejlepším týmem na světě. Chceme si užít atmosféru, předvést dobrý výkon a s trochu štěstí můžeme dosáhnout i na body," uvedl bez větších nervů trenér Stuttgartu Armin Veh.

V loňských vzájemných zápasech byly k vidění dva velmi vyrovnané duely. Bayern nejprve zvítězil na půdě soupeře až brankou v nastaveném čase a výhra 2:1 byla hodně šťastná, v následné odvetě to taktéž nebyl nějaký velký zázrak a zrodila se hubená výhra po výsledku 1:0.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - J. Boateng, Dante, Badstuber - Lahm, Rode, Alaba - T. Müller, M. Götze, Ribéry - Lewandowski
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Klein, Rüdiger, Niedermeier, Hloušek - Oriol Romeu, Gentner - Harnik, Didavi, Kostić - Ibišević
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Schalke 04  (sobota 18:30)
Borussia Mönchengladbach a Schalke se v Borussia-Parku budou snažit o první výhru v sezoně.

Domácí zatím brali dvě remízy, kdežto svěřenci Jense Kellera mají po dvou odehraných kolech na kontě pouze bod, který ale znamenal, že po delší době neprohráli s Bayernem rozdílem třídy. Přesto se na třiačtyřicetiletého kouče snesla kritika. Ta však nejen záložníkovi Romanu Neustadterovi připadá směšná.

"Je neuvěřitelné, jaké nesmysly si můžete přečíst v některých novinách o tom, co všechno se tady v Schalke děje. Mám dojem, že nás jistá média chtějí touto provokací rozrušit. Vůbec ale nechápu proč," dodal Neustadter. Keller však bude na podobné zprávy zvyklý, jelikož mu jsou neustále předhazovány už od chvíle, kdy ke Königsblauen přišel. A neustaly ani poté, co dovedl tým dvakrát do Ligy mistrů.

Tam se jeho svěřenci už ve středu utkají s Chelsea, ale ještě předtím tedy změří síly s "menší" Borussií, která po suverénním vítězství 7:0 doma proti FK Sarajevo přivítá opět na domácím hřišti Villarreal. Kouč Lucien Favre se přitom na kritiku trenérského kolegy dívá úplně stejně, jako Neustadter: "Myslím, že v Schalke pracují všichni velmi poctivě. Vždyť dokázali bodovat s Bayernem. A když dokážete bodovat s Bayernem Mnichov, musí váš tým mít nějakou kvalitu."

Mönchengladbachský trenér počítá s častějšími změnami v základní sestavě, protože díky postupu do Evropské ligy čeká na Hříbata v následujících třech týdnech hned sedm zápasů. Poslední tři vzájemná střetnutí těchto dvou soupeřů byla nesmírně vyrovnaná a vítěz se pokaždé radoval díky jednomu vstřelenému gólu navíc. Žádná přestřelka se neočekává ani tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
více informací
Bayer Leverkusen - Werder Brémy  (pátek 20:30)
Fotbalisté Leverkusenu budou i letos bojovat na dvou frontách, kromě domácí Bundesligy si zahrají znovu také v základní skupině Ligy mistrů. Ještě před ní je čeká páteční vystoupení s Werderem Brémy, kde budou jasnými favority na vítězství. Leverkusen v nové sezóně odehrál zatím pět zápasů a vždy dokázal zvítězit, Brémy ve dvou ligových duelech dvakrát uhrály nerozhodný výsledek. Nyní bude jejich boj o první tříbodový zisk nesmírně obtížný.

Leverkusen zahájil sezónu snadným vítězstvím 6:0 v 1. kole poháru nad Waldalgesheimem a na vítězné vlně se veze i nadále. V playoff Ligy mistrů dvakrát porazil Kodaň (3:2 venku a 4:0 v domácí odvetě), Bundesligu pak odstartoval cenným vítězstvím 2:0 v Dortmundu a uspěl i před reprezentační pauzou doma s Herthou, s níž sice ještě půl hodiny před koncem prohrával, ale dokázal otočit na konečných 4:2. V pěti zápasech tak nasázel úctyhodných 19 branek.

Brémám úvod sezóny tak dobře nevyšel. Taktéž uspěly v národním poháru na půdě Illertissenu, nicméně postoupily až po prodloužení. V lize nejprve remizovaly v Berlíně s místní Herthou 2:2 a poté uhrály nerozhodný výsledek 1:1 s Hoffenheimem.

Sedmačtyřicetiletý kouč Roger Schmidt bude mít k dispozici téměř kompletní výběr, chybět bude pouze Brandt kvůli poraněným vazům a po operaci ještě podstupuje rehabilitaci Rolfes. "Jsme pochopitelně rádi, že jsme zatím jako jediný celek celé ligy uhráli plný počet bodů. Máme velmi dobrou formu, ovšem nyní nás čeká náročný program a udržet tak dobré výkony bude nesmírně těžké. Ovšem pevně v to věříme a rozhodně nepolevíme," uvedl odhodlaně Schmidt.

Hosté mají mnohem početnější marodku, na ní se nachází také český obránce Theodor Gebre Selassie. Kromě něho je mimo hru von Haacke, Yildirim, Bargfrede i Zander. "Werder rozhodně nebude jednoduchý soupeř. Má velké kvality v ofenzívě a na to si musíme dát pozor. Hrajeme před domácím publikem a jsme favorité, na vítězství určitě máme. Tuto generálku chceme před Ligou mistrů zvládnout, psychicky by nám to mohlo hodně pomoci," dodal Schmidt.

V loňské sezóně nejprve Werder překvapil svého protivníka a před domácím publikem ho dokázal porazit po výsledku 1:0, v následné odvetě taktéž statečně bojoval a podlehl nejtěsnějším rozdílem v poměru 1:2. "Nemáme co ztratit a budeme si chtít tento zápas především užít. Letos jsme prozatím ani jedno neprohráli a nyní chceme tuto šňůru prodloužit. Bod by nám na půdě takhle silného protivníka stačil," řekl trenér Brém Robin Dutt.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Toprak, Spahič, Boenisch - Castro, Reinartz - Bellarabi, Son - Calhanoglu - Kießling
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wolf - Fritz, Prödl, Lukimya, Garcia - Galvez, Junuzovič - Hajrovič, Elia - di Santo, Petersen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayer Leverkusen22006:26
2.SC Paderborn21105:24
3.TSG Hoffenheim21103:14
4.1. FC Köln21102:04
5.Eintracht Frankfurt21103:24
 Bayern Mnichov21103:24
7.Hannover 9621102:14
8.Borussia Dortmund21013:43
9.Werder Brémy20203:32
10.1. FSV Mainz 0520202:22
11.Borussia Mönchengladbach20201:12
12.VfL Wolfsburg20113:41
13.Schalke 0420112:31
14.SC Freiburg20110:11
15.Hertha BSC20114:61
16.VfB Stuttgart20111:31
17.Hamburger SV20110:31
18.FC Augsburg20022:50
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Bayer Leverkusen - Werder Brémy
sobota 15:30Bayern Mnichov - VfB Stuttgart
sobota 18:30Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
neděle 15:30Eintracht Frankfurt - FC Augsburg
neděle 17:30Hannover 96 - Hamburger SV

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
stas87

"Nemáme co ztratit a budeme si chtít tento zápas především užít.

take vyjadrenia neznasam..potom to zavana debaklom zapas bohuzial neuvidim,snad teda prehrame dostojne a Bayer si neotvori strelnicu

TSG-VfL X

Bayern-VfB 1

BSC-FSV 1

SCP-Köln 2

BVB-SCF 1 s odretymi usami

VfL-S04 1

FRA-FCA 1

H96-HSV 1

hostia si toto kolo prilis neuziju

Reagovat
HSV1887

HSV vyhraje

Reagovat
stas87

bez Vaarta a s tym ze Hannover doma neprehrava?pochybujem

Reagovat
HSV1887

Já svému týmu věřím vždycky!

Reagovat
stas87

tak to aj ja a Hannover nie je super ktory by sa nedal porazit ale v sucasnej forme tomu neverim

Reagovat
db18

místo něj by měl být Holtby na AM To je pro začátek možná ještě lepší...

Reagovat
db18

Snad, ale Slomka venku moc nevyhrává

Reagovat
HSV1887

On celkově nevyhrává, naposledy vyhrál soutěžní zápas po 90 minutách 4/4 s Leverkusenem (2:1) Ale každá série jednou končí a tahle skončí v neděli!

Reagovat
db18

TSG - VfL 3:3 jo?

Reagovat
stas87

minuly rok bolo myslim 6:2 tak necakam ze Hecking zasa dostal 6ku no Hoffe peknu prestrelku malo s nami minulu sezonu- 4:4 mohlo by nieco podobne byt aj v tomto kole

Reagovat
slovaňáák

Já osobně čekám gólovou remízu, 2:2 by stačilo.

Reagovat
DieFohlenBMG

3:2

Reagovat
DieFohlenBMG

na tiket neprohra Kolnu a Frankfurt 1

Reagovat
JozkokozleJ

Ked chces tipovat, pod na kicktipp, nech nas tam je viac. Dve neodtipovane kola rychlo dobehnes (zvlast mna )

Reagovat
db18

a mně, když jsem teď zase zapomněl na páteční zápas (tam bych ale max. tipl góly Bayeru )

Reagovat
db18

hm, tak za dnešek dva trefený výsledky

Akorát jsem si myslel, že je i nějaký bod za to, když trefím počet gólů jednoho týmu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dávají dnes na eurosport 2 Leverkusen vs Werder Bremy? Koukal jsem na teletext a píší, že ne a na netu že ano. Můžete poradit prosím? Chtěl bych vidět Brémáky poprvé v sezoně

Reagovat
DieFohlenBMG

doporučuju použit mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za radu. Již je mi vše jasné. Při reakci na mě, jsi ho nepochybně použil sám.

Reagovat
bayern987

Reagovat
EAG le grand amour

Mělo by to být na E2, viděl jsem snad i upoutávku nějakou

Reagovat
smazaný uživatel

Ide 100%, už beží aj magazín tradične ako pred každým kolom

Reagovat
smazaný uživatel

.@bayer04fussball: Leno - Jedvaj, Toprak, Spahic, Boenisch - Bender, Castro - Öztunali, Calhanoglu, Bellarabi - Kießling

.@werderbremen: Wolf - Fritz, Prödl, Lukimya, Garcia - Galvez - Bartels, Junuzovic Elia - Selke, Di Santo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opäť Jedvaj hehe kouč mu verí, v ofenzíve na jednej strane 18-ročný Oztunali, na druhej strane 19-ročný Selke. Tešíím sa, škoda že Son začína na lavičke.

Reagovat
JozkokozleJ

Skor ocakavam Öztunaliho na DM a Castra na kraji. Snad Schmidt nebude hrat minulorocne 4-3-3. Videl som rozhovor Schmidta po minulom kole a hovoril v zmysle, ze s ohladom na vek vie, ze Jedvajovi nevyjde kazdy zapas. Vidim ho tam radsej ako Donatiho alebo Hilberta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tin

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Brémařiiii!

Reagovat
db18

Ale teda tohle asi Wolf chytit mohl/měl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...vzhledem k tomu kde stál

Reagovat
smazaný uživatel

Ako už bolo povedané, to bolo nechytatelné

Reagovat
TonCZek

To asi ne, trefil to paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tin

Reagovat
smazaný uživatel

calhanoglu zatiaľ veľká bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Jedvaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gol a tři tyče za poločas? Masak, snad ten lauf vydrží Leverkusenu co nejdéle

Reagovat
Kily

klasika

Reagovat
JozkokozleJ

Uplne ako proti Herthe, cely polcas si vravim, ze si neviem predstavit, co by sa muselo stat, aby dal Werder gola... a oni opät, fuk ho tam z jednej sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Stasi sleduješ?

Reagovat
JozkokozleJ

On to nevidel. Je to smoliar

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát takýto zápas. Ale bodík ho isto teší

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool!!! WB

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Štěstí velké jak naivita Brém, ale zaplať pánBůh za to

Reagovat
db18

Už by Bayer klidně mohl nechat hrát Papadopoulose

Reagovat
Pasha

Miesto 3:0 je 1:1 Inak, nemá Boenisch miernu nadváhu, príde mi nejaký až priveľmi "veľký"

Reagovat
db18

Je to možný - stejný problém měl minulý rok po dovolený

Reagovat
vrabejka

Nezasluženě,ale věřím v druhém poločase že začnem využívat šance a v pohodě vyhrajem 4-1.

Reagovat
Pasha

Leverkusen ma ale zase raz presvedčil o tom, že stráviť čas pri ich zápase nikdy nie je na škodu. Ten futbal má pohyb, aktivitu, šance. Keď má k tomu človek ešte aj dobré Krušovice 12... Hlavne sthnite výhru na svoju stranu Bayer Jedvaj

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen! Letos prohnat BVB a Bayern by nebylo na škodu...

Reagovat
vrabejka

Pome bijte je!

Reagovat
db18

...kde při těch gólech vlastně byl Toprak?

Reagovat
Kily

no všude možně, na druhou stranu to udělal celkem chytře, vidět při těch gólech nebyl a všichni se budou smát jenom tomu, jak tam bruslil Lukimya

Reagovat
db18

Reagovat
slovaňáák

Obránci Bayeru dneska vážně perlí.

Reagovat
JozkokozleJ

To je proste fantasticky futbal

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

Reagovat
TonCZek

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas! Škoda té šance za stavu i 3:3; avšak nebýt spokojen s remízou by byl hřích

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

4. žlutá za zakopnutý balon?

Reagovat
TonCZek

Bremy Obrana Leverkusenu Kiesling nekdo se do neho opre telem a on hned pada

Reagovat
stas87

hm hm ja vedel ze zobrat dovolenku alebo vymenit smenu som mal bod zasluzeny,nezasluzeny ci ako to prebiehalo?akurat som dopozeral zostrih golov

co Bartels?jeden nemenovany odbornik sa mi vysmial ze to nie je posila a on naskocil proti Hoffe a daval si to v pohode ak by to Prödl napalil na tribunu tak by ma dost nasral ako ja som pocital ze po tomto kole budeme mat skore 3:7 a my ho mame 6:6 co je proste super sbierame pomalicky bodov od zaciatku a na chlapcov snad nespadne nejaka kriza,treba tento bod okamzite potvrdit 3 z dalsieho zapasu..a posledna otazka-ako zahral Selke?

Reagovat
db18

Selke skoro nebyl u balonu při tom vyrovnávacím gólu ale dobře zaměstnal Spahiće, předtím tam pak něco zadrbal, když poprvé u míče, asi si ho chtěl "užít"

Spíš než že by mu to nevyšlo to prostě nebyl zápas pro dva útočníky

Reagovat
db18

a bod teda hodně šťastný - Bayer asi 3x nebo 4x trefil jen břevno (kdyby tam skončila i střela Jedvaje, nedivil bych se ) a pak tam Wolf asi dvakrát dost nebezpečně vyrazil balon před sebe, ale Leverkusen toho nedokázal využít (podruhé to Stefan napálil do Wolfa a na první situaci si už moc nevybavuju, jak skončila )

Reagovat
JozkokozleJ

Treba k tomu pridat i nejake vyhry, pretoze s remizami sa nezachranuje lahko. (Teda ak pocitas s tym, ze Werder hraje o zachranu. ) Zatial ale i tie remizy mi pridu trosku ako dielo stasteny, hoc proti TSG som to nevidel, ale ked Dutt rozkopal cez polcas dvere, asi to tiez nebol dobry vykon, minimalne v prvom polcase. Zatial vsetky prve polcasy Brem v tejto sezone velmi slabe.

Vcera prvych 10 min. drzali Bayer na uzde, no potom sa rozputalo tornado, ktore trikrat zastavila tyc a snad z jedinej nebezpecnej sance dal Bartels gol. V druhom polcase zvysili agresivitu a kontier tam uz bolo viac. V zalohe velmi chyba hrac, ktory hru ukludni a da jej myslienku (Hunt). Takto sa k zachrane bude treba prebranit, resp. vyuzit atmosferu domacich zapasov. Uvidime.

Reagovat
stas87

no a s cim inym mam ratat? jasne ze hrame od prveho kola o to neskoncit na poslednych troch miestach suhlasim,zapas v Berline som nevidel ale prvy polcas sme hrali zle a ze bolo 1:0 bolo stastne,premenili sme vsetko a Hertha uz nic,prvy polcas proti Hoffenheimu mohol byt 0:2 a bolo by to bez sance,v druhom sme zapli poriadne a Hoffenheim si nekopol a mohol byt aj za ten bod rad,tu som cital nieco o brvnach tak bod beriem a som za neho velmi rad

teraz musime vyhrat v Augsburgu,pred rokom by som povedal ze je to nedosazitelny ciel ale teraz je situacia ina,kludne sa tam vyhrat da a potom mame Schalke ktore minuly rok bolo rado za bod a doma s nimi hrame vyrovnane zapasy

Reagovat
herbage

na koho narážíš s tím Bartelsem?

Reagovat
stas87

cakam ze sa ten clovek ozve sam nie si to ty ale

Reagovat
herbage

však já proti němu nic neříkal, jen že jeho druholigové zkušenosti se vám možná budou příští rok hodit

Reagovat
smazaný uživatel

toto co je za slaby preview ???

Reagovat
JozkokozleJ

Asi sa nikto opil

Reagovat
herbage

za starých časů jsem psal preview zpravidla v sobotu ráno, když jsem přišel z hospody, ale napsaný vždycky bylo

Reagovat
HSV1887

hamburkský..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 1400 na SWR Duisburg - Stuttgarter Kickers, když by to někoho zajímalo

Reagovat
AndR

Úplně nesnáším na dresu Bayernu logo Telekomu, ale na 3 zápasy přijde změna.

http://4.bp.blogspot.com/-cKgpAGn5BmM/VBLa2HjfdZI/AAAAAAAAdrk/VPmIfQtxb2k/s738/bayern-munchen-unveil-magenta-1-sponsor.jpg

Výraz Guardioly je celkem vypovídající

Reagovat
db18

a to logo je dobrý, když je bez "pozadí" tak skoro nepřekáží a do dresu se obvykle hodí - daleko horší jsou ty "loga" pro vítěze LM/MS klubů...

Reagovat
AndR

Já ho nemám rád kvůli velikosti a kvůli umístění, i když z toho jsou určitě díky tomu o to větší peníze. Co se týče toho MS klubů, tak už aby to ten Real vyhrál a konečně jsme to my sundali

Pro to logo MS klubů platí víceméně to samé, stačilo by to zmenšit a dát třeba na rukáv.

Reagovat
smazaný uživatel

.@FCBayern: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Bernat, Xabi Alonso, Alaba, Götze – Müller, Lewandowski

.@VfB: Ulreich – Klein, Schwaab, Rüdiger, Sakai – Romeu, Gentner, Leitner, Harnik, Werner – Ibisevic

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to hodilo Sky na tw, ten Bayern by mohol byť aj s 3-4-2-1 (má to tak Kicker)....

Reagovat
db18

přišel jsem až teď, jak to bylo rozestavneý při výkopu?

Reagovat
db18

...tak nejspíš 3-1(Xabi)-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

.@BVB: Weidenfeller – Durm, Sokratis, Subotic, Piszczek – Großkreuz, Kehl, Jojic, Kagawa, Mkhitaryan – Ramos

.@sc_freiburg: Bürki – Günter, Kempf, Krmas, Sorg – Klaus, Höfler, Schuster, Darida, Schmid – Mehmedi

Reagovat
slovaňáák

Aubu bych raději viděl v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

.@achtzehn99: Baumann – Beck, Bicakcic, Süle, Strobl – Salihovic, Polanski, Rudy, Firmino, Modeste - Szalai

.@VfL_Wolfsburg: Benaglio – Rodriguez, Knoche, Naldo, Jung – De Bruyne, Luiz Gustavo, Malanda, Arnold, Caligiuri - Olic

Reagovat
smazaný uživatel

.@HerthaBSC: Kraft – van den Bergh, Lustenberger, Brooks, Ndjeng – Schulz, Hegeler, Niemeyer, Skjelbred, Beerens – Schieber

.@1FSVMAINZ05: Karius – Diaz, Bell, Bungert, Brosinski – Hofmann, Baumgartlinger, Geis, Koo, Allagui – Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Pekarík zase na lavičke nechápem už....kapitán no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda víc štve Hosogai na lavičce na úkor Niemeyera.

Reagovat
JozkokozleJ

Skoda, zda sa byt vo forme. Na Ukrajine hral vyborne. Ale ako pise Niklis, ten Niemeyer v zaklade Hoc, nema Hosogai za sebou cestu do Azie a spät?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, to mě nenapadlo vůbec. Ale prošel jsem internet a v nominaci byl, takže asi to je kvůli cestování.

Reagovat
Arne

Nechápu, proč pískají na Allaguiho.

Reagovat
JozkokozleJ

Tiez nechapem. A by ma zaujimalo, ze ten divoky zakrok van den Bergha na Allaguiho (tmavozlta) bola nasledkom predosleho faulu a vykecavaciek Allaguiho na neho...?

Reagovat
Arne

Já z toho fotbalu nic moc nemám, ani gól jsem vlastně neviděl, takže nemůžu říct... Ale tohle mě teda zaujalo, v negativním smyslu. Co ale nechápu ještě víc, proč ten Geis za šlapák na Hegelera nedostal ani žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas ani na lávce, je zraněnej nebo je jen trenér Kolína takový dement?

Reagovat
stas87

za 180 minut nedostali gol,obrana slape ale trener je dement vyndaj si hlavu z prdele konecne,neskutocne co tu niektori predvadzaju len aby nejakeho Kalasa pchali do zostavy,dajte si facku sasovia

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ je zdravý tak by mohol ísť aspoň na lavičku nie? Ale sedieť mohol aj v Chelsea....

Reagovat
stas87

tak nevieme ako sa javi na treningu,ci ma so Stögerom nejaky problem,ci na predzapasovom neutrpel zranenie..ale hned oznacovat trenera slovom dmnt nie je na mieste vsak?

Reagovat
JacoBee

Fakt je mi ho líto :/

Má šanci na to být TOP a ani nemá problémy se zraněníma.

Reagovat
smazaný uživatel

.@SCPaderborn07: Kruse – Rupp, Hünemeier, Strohdiek, Wemmer – Stoppelkamp, Vrancic, Ziegler, Bakalorz, Koc – Kachunga

.@fckoeln: Horn – Hector, Wimmer, Maroh, Brecko - Halfar, Vogt, Lehmann, Risse – Zoller, Ujah

Reagovat
stas87

funguje vam ESplayer? mne nie,ukazuje mi loading uz asi 5 minut a nic sa nedeje predplatne mam do 18.2.2015,na nete som a nefunguje..stava sa to casto alebo je to sposobene pretazenostou serveru?

Reagovat
Arne

Taky jsem to nerozjel.

Reagovat
stas87

tak nasiel som stream ale polcase skusim znovu ESplayer..sledujem Hoffenheim

Reagovat
slovaňáák

Mně to jede na tv v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to funguje normálně.. Ale běží mi Bayern..

Reagovat
JozkokozleJ

Prvych 5 min. som mal tiez problem, pritom paralelne na mobile to fungovalo. Asi od 5. min. uz i na notebooku.

Reagovat
stas87

stale nic vlavo kde ti bezi prenos tak ti tam nabiehaju % a kym nie je 100% tak nemas obraz,vpravo mas ponuku aktualnych zapasov co idu live..no a ja mam to lave cele cierne a vpravom mi stale beha loading..ziadne technicke problemy nemam,zapas proti Hoffenheimu som sledoval na Esplayeru v pohode,ziadne zmeny som neurobil..nechapem a stve ma to

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chceš Werder?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten hrál vlastně včera.

Reagovat
stas87

sak ten hral vcera uz na streamu som sledoval Hofenheim,teraz mi to uz konecne slape.stacilo na chvilu vypnut a zapnut modem

Reagovat
p-e-t-k-o

Nepozeram Bayern kym nevyhodia tu spinu spanielsku, to je absolutne na zaplakanie co hraci predvadzaju, uplne bez pohybu, bez iskry jak keby sa im ani vôbec nechcelo..a ten starý dedo za 10 mega co kazi kazdu rozohravku nech ide snim..maximalne nervy mam a som znuchuteny co sa to z nasim bayernom deje a vy naivni fans bayernu co verite ze nieco tento rok vyhráme si dajte facku aj spolu s rummeniggem..lebo toto co sa deje nespini len bayern ale celé nemecko..epocha a rakovina futbalu ala guardiola a je mi uplne jedno co dokazal, kazdy trener sa snazi furt vymyslat nieco nove no tento plesatec zaspal dobu..nikdy som si nemyslel ze toto napisem

Reagovat
p-e-t-k-o

Nevsimajte si ani chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Co za kokotsky prispevok len preto ze ty niesi spokojny tak my fanusikovia nemozeme verit v trofeje? Absolutne nechapem co je mal za zmysel ten tvoj prispevok niejaka snaha sa povysit nad nas ostatnychfanusikov alebo co?

Reagovat
p-e-t-k-o

Ziadne povysenie..Keby vidím na hracoch snahu ako za Juppa tak by som drzal hubu nech nas trenuje kto kolvek..ale to co sa predvadza teraz je na grc, miesto protiutoku spomalila hru a radsej nahra na obranu ktora si to prihrava s Manuelom 5 minut..Toto nám na Silne timy nestaci..debakel s realom nám povedal o tom svoje a ponizili nas asi najviac v klubovej historii..pri takom mancafte ktory je navyse maximalne zohraty to takto rozjebat...kazdy nezaujaty fanusik bayernu toto prizna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je problem zopakovat mozno najlepsiu sezonu v historii klubo to aj keby zostal jupp by pravdepodobne vyzeralo inak minuly rok to sa nikdy nedozvieme. Debak s realom nemusel byt ale najhorsia porazka v historii neprehanaj hodnotit po 3 zapase bundeslige ako to vsetko je na p... Je trosku predvcasny usudok nemyslis?

Reagovat
p-e-t-k-o

Ja to tak nejak hodnotim uz od minulej sezony, len som veril v to, že Pep bude chciet urobit krok vpred..ale ako tak na to pozeram tak sme sa vobec v nicom nezlepsili, dokonca by som povedal ze sme cim dalej viacej čitatelny tim..

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng zatím parádní.. Akorát nechápu, proč Bayern zaměstnává hráče jako je Bernat..

Reagovat
p-e-t-k-o

Bernat je priamociary hrac paradny do protiutokov, pri Guardiolovej uspavanke sa nedokaze nikdy presadit

Reagovat
Bayernista18

Vždyť ani neocentruje a když jde 1 na 1,tak vždycky ztratí míč, zatim to vypadá na vyhozenejch 10 mega.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Bernat je hráč který spadne jakmile k němu má protihráč blíž jak 2 metry

Reagovat
blackhawk88

Bayern zatial neskutocna nuda ..a taha na na spanie

Reagovat
db18

Proč sedí Shaqiri a hraje náš "Top-Verdiener"?

Reagovat
db18

*bez pomlčky a malé v

Reagovat
db18

...jasně, jen co se pustím do kritiky tak musí dát gól a nechat zapomenout na to, že do teď hrál tužku (ale tak tečoval ještě Lewa, ne?)

Reagovat
TonCZek

pořád lepší než bernat...

taky mi příšlo, že tam byla teč

Reagovat
db18

Bernat mi zatím přijde docela užitečný - pozičně lepí díru po Alabovi, když David hraje za něj na jeho postu

Reagovat
TonCZek

No raději bych viděl na tom kraji Alabu a Lahma taky a ve středu Rodeho.

Bernat zatím asi 2 přihrávky dopředu a zbytek jen na stopery

Reagovat
db18

...tak ne, Lewa to nestihl (no a nejspíš by to poslal na Ulreicha kdyby to byl býval stihl )

Reagovat
blackhawk88

Hraci Bayernu uz by mohli zacat behat a nasadit vyssi prevodovy stupen...zatial to je o nicom..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji - nádherná ulička, kterou to všechno začalo. tohle chcééém

Reagovat
smazaný uživatel

a teď málem další... Durm si dneska skvěle nabíhá

Reagovat
slovaňáák

Kagawa -> Großkreutz -> Ramos, jak je to jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Shinjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - welcome home!!!!

Reagovat
slovaňáák

Shinjiii, to je návrat.

Reagovat
p-e-t-k-o

Holger dufam ze nie koleno

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se zas Shinji rozehraje ke svým nejlepšíím výkonům

Reagovat
db18

Holger

A na plac prý má jít Gaudino

Reagovat
blackhawk88

obrancov tam je viac nez dost :D .. len skoda, ze nehraju tam kde maju :D

Reagovat
db18

to teď taky ne - spíš se stáhnul Xabi

Reagovat
p-e-t-k-o

Aspon jeden "original" zaloznik....

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem zhruba půl hodiny, neviděl jsem střelu

Reagovat
db18

...já koukam od 2. a neviděl jsem sprint

Reagovat
blackhawk88

ak budu tak vlazne hrat aj proti city tak schytaju

Reagovat
db18

možná škoda, že ještě teď místo s HSV nehrajeme s Bayerem, protože pořádnou facku by to chtělo

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

btw. tak vám blbne (jde strašně pomalu) eurofotbal a livesport?

Reagovat
stas87

u livesportu mi nechce vobec nacitat futbal,so sekanim si prepnem aspon na hokej,s EF problem nemam

Reagovat
db18

u ef mám větší problémy než při MS, když tu byly podcasty ale víc mi štve ten livesport..

Reagovat
stas87

no tak na futbal sa na livesporte nedostanem,na hokej ano ale potrebujem aby Tappara dala dva goly co bude problem Skelleftea mi uz 2 goly dala v prvej tretine

Reagovat
stas87

skus nemecky livesport,ten slape bez problemov

btw. Tappara vedie 1:0

Reagovat
Bayernista18

Možná to bude nějakym doplňkem nebo rozšířenim, jestli používáš Chrome.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Modeste akrobaticky zakoncene ale ofsajd v ziadnom pripade,nezazivny zapas ale,som sklamany zatial

Reagovat
Ángel di María 22

Shinji♥

Reagovat
db18

už asi 3. akce, která vypadala, jako by ve fifě vypadl ovladač

Reagovat
blackhawk88

ten pepkov futbal je na aby hrac vo vnutri 16tky rozmyslal, ze ci ma vystrelit alebo este prihrat je neskutocne

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

A do zálohy nasadí dva obránce

Reagovat
blackhawk88

proste je to neuveritelne co stvara

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Ramos Italskej tragéd už si v základu nekopne.

Reagovat
db18

Ribéry konečně někdo, komu nevadí popoběhnout

Horší fotbal jsem už ale hodně dlouho neviděl

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Franck

Reagovat
smazaný uživatel

Bilal

teď ještě tragédi z Wolfsburgu prosím gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obdržený gol byl zbytečný. Nevím, co tam dělal Roman. Jinak to bylo skvěle odehrané utkání. |Obrana jistá a útok nebezpečný a hlavně docela efektivní. Obzvlášt se mi líbil Durm, Jojic, SHINJI a už klasicky Sokratis!

Máme asi 7 zraněných hráčů (včetně možná naších 3 nejdůležitějších) a stejně to byla docela silná sestava a to během utkání naskočili z lavičky Immobile, Aubameyang a Bender. To je docela síla! Tak široký kádr jsme nikdy ještě neměli - letos by ten ostup na Bayern už nemusel být zase tak veliký

NUR DER BVB!!!

Reagovat
db18

Když bude Bayern hrát tak jako dneska, tak by BVB mělo skončit před ním

Reagovat
slovaňáák

Já bych vyzdvihl ještě Ramose, Ciro to bude mít hodně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem tam nenapsal? Ještě jsem na něj myslel..

Reagovat
db18

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10620369_10152440948249037_417974136521274851_o.jpg

Draxler, Meyer, Huntelaar jen sedí a hraje Fuchs

btw. proč preview od Kordíka nemají předpokládané sestavy?

Reagovat
stas87

Aayhan by mal hrat na DM Friedrich by mohol byt na CB a Höger na lavicke

neviem co cakat od Wendta s Johnsonom,ta strana nemusi fungovat a mozu tam byt pekne okna,snad Favre vie co robi

Reagovat
db18

a Wendt by ještě měl hrát beka to bych spíš chápal obráceně a vzhledem k lavičce to stejně nechápu - mohli tam hrát Kruse, Traoré, Herrmann, Hazard...

Reagovat
JozkokozleJ

To je z akej stranky? Neviem, ci mi nieco uslo, ale Clemens na RB? Tam bude urcite Höger, Aogo na DM a Fuchs na LB.

Reagovat
db18

ofiko FB Schalke

Reagovat
db18

tak Fuchs je doopravdy na LW a Clemens RB

btw. nevíte z jakýho zdroje berou rozestavení na ES2? Vím že už si párkrát komentátoři "stěžovali" že od zdroje dostali milné rozestavení a dodatečně to v průběhu zápasu "upravovali"

Reagovat
stas87

*mylne

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že z livetickeru (Bundesliga.de).

Reagovat
JozkokozleJ

Som podcenil Kellera

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočne tragická zostava, to musí byť jasná jednotka, Schalke s týmto neuhrá ani stred tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta na Hahna kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Sommer

Reagovat
monty25

Choupo-Moting Fuchs To nebyla Bundesliga, ale Pralesliga...

Reagovat
HSV1887

Zitra by mel chytat Drobný

Reagovat
db18

Ale v baráži chytal dobře, tak se na to docela těším

Reagovat
smazaný uživatel

Raffael --> Kruse!! Fantazie Hráči Schalke jak malovaný.

Reagovat
stas87

clovek si odskoci na 10 minut past ovce a padnu tri goly

Reagovat
db18

přetrpěl jsem dneska Bayern a Baník a teď jsem si na druhý poločas otevřel knížku k BP

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby Schalke dostali poriadnu nakladačku a vedenie sa konečne spamätalo a vyhodilo Kellera, to je doslova hrôza čo oni hrajú...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemůžu být za tu prohru naštvaný. Čím dřív Keller odejde tím líp

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JozkokozleJ

Ter Ste... co? Sommer ukazuje, ze nahrada sa naramne vydarila

A pekny dvojzaber TV; najskor frustrovany vyraz Heldta, nato zamraceny Keller. Po troch kolach je sice skoro, ale aj tak je nacase.

Reagovat
db18

A načase sice je, ale S04 asi stejně nebude hledat dlouhodobé řešení, protože po sezoně nejspíš půjdou po Tuchelovi - a Keller aspoň vytáhne několik mladíků...

Reagovat
stas87

Schalke caka vylet do Londyna,potom maju doma Schaafa ktory ich moze obrat a cestu na Weser..tazke tri zapasy,skoda ze s nimi nehrame po zapase v Londyne z toho zapasu doma chcem minimalne bod lebo taketo Schalke je schopne prehrat aj v Bremach

Reagovat
db18

V Brémách je už povede Stevens...

Reagovat
stas87

ten si chcel dat pauzu alebo uplne skoncit nie? tiez cakam ze Keller to uz neustoji a bude odvolany,celkom mi to pripomina Hrebika ktory myslim v Tepliciach nechal sediet opory a hrali nahradnici

Reagovat
db18

Pauzu, ale neřekl na jak dlouho

Počítám s tím, že by se Schalke snažilo o domluvu s Mainzem ohledně Tuchela, ale to asi nebude tak jednoduché, takže by tam jako "interim" mohl být...

(no, kdyby to nedopadlo, tak by to konečně mohl vzít Büskens )

Reagovat
stas87

Tuchel by mohol koniec koncov skoncit v pristave to je ohavna predstava ale bohuzial nie je to nerealne

Büskensovi neverim,bolo by to +-rovnake ako s Kellerom

Reagovat
db18

Tam bude variantou číslo jedna Felix, ne?

A Mainz ho teď stejně nikam pustit nechce, tak asi stejně bude třeba počkat do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec v základu, nechci vidět ty reakce tady, jestli půjde v 60. dolů

Reagovat
ACSeRw!n

Venco jedem!

Reagovat
ACSeRw!n

jasna penalta na Vencu ted

Reagovat
Posledni Kovboj

piskni to ty idiote jezismarja

Reagovat
Posledni Kovboj

Kaca pri chuti

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
stas87

Kohr to 2x po sebe pobabral,no nastastie pred FCA z toho gol nebol,najprv na polovici prehral suboj a skusal si vymodlit faul ale Gräfe nereagoval a z tej akcie bol roh,pri tom rohu celu dobu drzal Kadleca a tu Gräfe hrubo chyboval Kadlec pod Schaafom celkom ozil,uvidime ale ci to nebude na par zapasov a po tom sa z Kadleca stane leniva mrdka ako minuly rok

Reagovat
ACSeRw!n

sudi

Reagovat
Posledni Kovboj

rozhodci

Reagovat
ACSeRw!n

ouuuuuu skodaaaaaaa

Reagovat
Posledni Kovboj

ta patka

Reagovat
Posledni Kovboj

Jinak pro Kacu ohromny plus, ze nepicuje na rozhodci, i kdyz uz dvakrat mel dost padnej duvod, on by to sice mozna nemecky neumel ale zatim za pristup 100%

Reagovat
stas87

konecne pochopil ze ublizenecky postoj ho do zostavy nedostane a ze problemy ktore mal prvy rok neboli vzdy len okolo neho ale ze aj on ku nim svojim podielom prispel,snad mu to bude slapat aj na ihrisku,pre mna je to ukrutne nesympaticky hrac ale svoju kvalitu ma,aj vasej repre by taky hrac konecne poriadne pomohol

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja uprimne zatim dost cumim, jak maka. Zapnul jsem si to kvuli nemu, necekal jsem moc, ale zatim strasne prijemne prekvapuje, on i ve Sparte pod Chovancem, kterej ho cpal v podstate na pravyho zaloznika, se snazil makat a odvadet dost prace. Ve Frankfurtu asi trochu cekal, ze si z neho vsichni sednou na prdel, ale at uz to bylo cokoli, snad je to za nim.

Reagovat
stas87

on ked prisiel tam sa mu asi 3x odrazila lopta pred prazdnu branku a on iba doklepol,myslel si asi ze mu bude stacit najst si miesto vo vapne a poodrazaju sa mu lopty,to skoncilo zaciatkom oktobra a on potom prestal makat,nesiel tak povediac na krv a Veh takych hracov rad nema,Schaaf je zasa uplne iny typ trenera-ma rad ofenzivnu hru a zvladol uz horsich hracov ako je Kadlec,ja dufam ze bude hravat Kadlec castejsie a naplni tie predpoklady ktore v sebe ma,otazka je co bude s Alexom...on je symbol Eintrachtu a neverim ze ho Schaaf uprace na lavicku

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, tak nejak jsem to vnimal taky. Co se tyce Meyera, tak se obavam, ze pres nej, Seferovice a buhvijeste koho bude mit Kadlec s prosazenim jeste dost prace. Ale strasne mu fandim, repre ho potrebuje jako sul.

Reagovat
Posledni Kovboj

*Meiera

Reagovat
db18

No, nejsnažší to bude mít Kadlec asi přes Piazona

A teď toho teda musí co nejvíc ukázat, než se Alex vrátí

Reagovat
JozkokozleJ

Do ofenzivy hraje vyborne a je dolezite, ze je casto v hre. S Babom to smerom dozadu nema jednoduche a tiez skoda toho, ze v uvode dvakrat nepresnou prihravkou doprostred namazal Augsburgu na kontru. Stane sa a hlavne, ze to nezanechalo to nasledky v hlave.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja to zapl v desaty minute, takze to jsem ani nevidel :)

Reagovat
stas87

Babovi ale dneska vobec nejdu centre,nesledujem to uplne na 100% ale co som mal moznost vidiet tak 3x sa mu center nepodaril a to si dobre nabehol

tipujem ze teraz bude mat Baba skor myslienky na obranu ako na utok,jj tie dve straty tam mal na zaciatku ale rozhodne nebol z domacich sam,tam viacero hracov namazalo hostom strasny pohlad na Ignjovskiho v drese Eintrachtu,do Duttovho pojetia futbalu idealny hrac

Reagovat
JozkokozleJ

Ignjovski je presne hrac, akych Werder pri svojom style potrebuje. Skoda jeho odchodu, na jar hral po presunuti na beka vyborne. Skoda, ze odisiel. Do toho defenzivnejsieho stylu sa Fritz prilis nehodi a zrejme ani Gebre.

Reagovat
db18

Gebre se tam hodí parádně - ale na CM nebo defenzivní kraj zálohy, kde právě jistí Fritze

Reagovat
JozkokozleJ

Myslel som prave post RB. Inak ano, na DM, v podstate jeho prirodzeny post, hral Gebre na jar dobre.

Reagovat
stas87

ja viem podobne hra na druhej strane Garcia,obaja to nie su prilis futbalove typy ale do vsetkeho idu na 100% a ked maju centrovat tak poslu slusny center,Gebre prave ako pise db18 je dobry krajny zaloznik co vypomoze obrane,Fritz obcas hra az s velkym kludom a potom dostava do problemov zvysok timu Gebre ale musi mat jasne ukoly ktore zvladne plnit a potom je prinos,ak zacne hrat to co chce on tak to je koniec

Reagovat
ACSeRw!n

tak priste uz gol

Reagovat
stas87

neuveritelne koncentracia na bode nula..no ale som rad ze gol dal Bobadilla teraz to bude mat Frankfurt tazke,Augsburg ma vyborne typy hracov na brejky,kludne to moze byt 0:3

Reagovat
db18

No, Bobadilla už předtím zahodil hodně dobrou šanci - na to jak dokáže vystřelit, tak to spíš byla přihrávka na Trappa

Reagovat
smazaný uživatel

Meier nějak víc přibral nebo to dělá ten příšernej účes?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Zieler - Sakai, Schulz, Marcelo, Albornoz - Bittencourt, Schmiedebach, Andreasen, Kiyotake - Joselu, Sobiech

Drobný - Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek - Behrami, Holtby - Stieber, Müller, Green - Lasogga

v téhle sestavě snad HSV vyhraje

Reagovat
db18

"Stýbr" jé, to je nezvyk po letech německého komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne fakt tohle nejde. Tohle byl přesně ten zápas, po kterým by si zasloužila půlka sestavy FSV nafackovat. Tolik ztrát ve středu hřiště jsem snad ještě neviděl. A výkon rozhodčího taky hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Eintracht Frankfurt, ne FSV *

Reagovat
db18

ale aspoň, že to byl Andreasen

Reagovat
smazaný uživatel

HSV

Reagovat
db18

Cleber a Djouru, to je taky dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že neřešili v létě i stopera, však to je nejpalčivější místo v sestavě poslední 2-3 roky.

Reagovat
db18

Přišel Cleber Ale teda šikovnější řešení by asi byla hostovačka Wollscheida nebo i Manuel Friedrich (a aby zůstal Tah...)

Reagovat
stas87

akurat mam taku dilemu-to hra Hannover tak dobre alebo je to dane silou supera?lebo v Mainzi to bolo otrasne z ich strany,dneska ale akoby hraci HSV vobec nepochopili ze ide o body..ten pristup je strasne zly,vsade su o krok neskoro a ta priprava na zapas je vizitka trenera a tu Slomka znacne zaostava za Korkutom..o tyzden pride Bayern..a aj Bayern s chodiacim futbalom je schopny vyhrat 5:0

Reagovat
db18

Je hrozně vidět, že tam je asi 7 nováčků Green a Müller se snad na hřišti objevili až v 35. minutě při tý zadrbaný šanci a Djourou s Cleberem tam selhali u druhého gólu... ale Holtby je zatím skvělý

Reagovat
stas87

nie! je hlavne vidiet ze ti dvaja defenzivny zaloznici si nedokazu odbranit a zavriet priestory pred vlastnym vapnom,celkovo obranna zlozka timu nefunguje uz druhu sezonu po sebe,Behrami tomu mal pomoct ale nevidim rozdiel medzi nim a Arslanom,tazko sa ti hra ked ti zaloznici nepodrzi loptu a ani nerozohraju,vsetko hadzat na nezohratost nejde pozri Hannover,v strede nemaju lepsich hracov ale presne vedia kedy maju opustit priestor a vyrazit dopredu alebo naopak-zostat a neotvorit stred,to na druhej strane je to vsetko splasene,ak by dneska nehrali proti Hannoveru ale proti Bayernu ci BVB tak v 17.minute je to 4:0,jediny ktoremu nejde nic vytknut je Lasogga a toho je mi luto,mozno este ten Holtby ale to je fakt vsetko

Reagovat
db18

to, že to hráči nerozehrajou jde dost dobře svádět právě na nesehranost, protože (ještě) neví komu, sice teda nejlíp to zvládá Holtby, který tam je pár dní, ale Müller je hodně pasivní, za něj si tam nabíhá i Lasogga

...a Green tam spíš měl jít jako žolík, debut hned v základu je na něj moc

Teď přišel Rudnevs, tak snad to trochu zlomí

Reagovat
stas87

ciastocne ano ale nie vsetko to ide hodit na nezohratost..treba Behrami s nimi nie je tyzden a ten by to mal dirigovat

s Greenom suhlas,navyse male derby a v situacii ked nemas ani gol na konte a jeden bod tak mu Slomka nalozil pekne

zabudol by som na Kijotakeho,tak by mala vyzerat hra stredneho zaloznika,neriskuje,ukludni hru ked je treba,rozda to..a Diekmeier je ako namalovany,Albornoz si centruje uplne v pohode,to cez Ostzrolekovu stranu toho tolko neprejde,som ale zvedavy ci Ostrzolek neolutuje ze odisiel z FCA

Reagovat
db18

Behrami ne, ale před ním si hráči hrají na schovávanou

Reagovat
Bayernista18

Hamburku jsem před sezónou věřil na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

HSV

Reagovat
stas87

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele