Banegu prý dělí jeden duel od automatického prodloužení smlouvy

13.03.2016, 10:03
Aktuality
Éver Banega má v Seville smlouvu jenom do konce letošní sezony a dle italských médií na jeho příchodu úspěšně pracoval milánský Inter. Nerazzurri ovšem nyní mají jeden problém, který představuje klauzule zakotvená v kontraktu argentinského záložníka...

Inter v uplynulých týdnech s Banegou jednal a podle médií se s ním také dohodl na podmínkách smlouvy. Jihoamerický záložník měl přijít v červenci jako volný hráč, vše ovšem nakonec má být jinak. Důvodem je opce o automatickém prodloužení fotbalistova kontraktu v Seville v případě odehrání určitého počtu zápasů. A na tuto metu může dosáhnout už dnes v souboji s Villarrealem.

"Éver má kontrakt do 30. června a jestli odehraje ještě jeden zápas, bude mít smlouvu do 30. června 2017," nechal se slyšet sportovní ředitel Monchi.

"Ty spekulace mě neznepokojují. S hráčem mám skvělé vztahy. Ostatní hráči mě znervózňují více, než Éver. Mám psychologa a ten říká, že se stane to, co se stát má. Starosti máme z toho, jak se Banega do celé situace aktuálně zapojuje. Pracujeme na tom, abychom jeho kontrakt prodloužili o více, než jenom o jeden rok. Zároveň chápeme, že si vyslechne jiné nabídky, stejně jako další fotbalisté," dodal.

Banega přišel do Sevilly v létě 2014, vedle Interu Milán o něho na podzim měl zájem také Manchester City.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hector17

do united

Reagovat
kylo ren

ted sem to chtel napsat

Reagovat
REPLIKATOR

Další průser

Reagovat
smazaný uživatel

on by sa hodil vsade, az na branenie nema ziadnu vyraznu slabinu. Nech zostane v Seville.

Reagovat
snuff24

no tak prostě budeš bojkotovat no

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je pro Sevillu super.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám psychologa a ten říká, že se stane to, co se stát má. - To si spletl s nedělní návštěvou kostela, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Banegu bola velka chyba, ale ked uz je v Seville, tak nech ostane v La lige, na jeho techniku je radost pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Inter hrozná škoda, hráč jako Banega jim tam chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda...

Reagovat
Messiáš

Super zpráva, nedávno tady tahle možnost byla zminována, když měl Ever tuším 23 zápasů, ale zprávy o Interu nebo obecně o Itálii se furt množily a já už si říkal, že to byla nějaká kachna... takhle když to řekne nejpovolanější... Monchi, tak jsem klidný. I když já bych byl asi i tak, dokud bude v Seville Monchi, tak ten klub bude vždy hrát top... La ligy minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

My ty hráče zkrátka nemůžeme získávat jednoduše

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele