Sevilla se soustředí na finále, Banegu a Gameira bude řešit poté

11.05.2016, 13:49
Aktuality
Sevilla prožívá další úspěšnou pohárovou sezonu a daní za úspěchy by mohly být odchody hned dvou důležitých fotbalistů. Už delší dobu se mluví o přestupu záložníka Évera Banegy, stránky španělských deníků pak v posledních dnech plní rovněž spekulace o budoucnosti střelce Kevina Gameira. Oba si na vyřešení těchto záležitostí ale musejí počkat...

Sevilla se potřetí v řadě prokousala do finále Evropské ligy a v závěru sezony na ní čeká i rozhodující duel Copa del Rey. Až po soubojích s Liverpoolem a Barcelonou pak začne být jasněji o tom, zda argentinský reprezentant Banega zamíří do Interu Milán, který o něho jeví největší zájem. Italskému celku se v březnu ovšem vše zkomplikovalo, zatímco původně měl Jihoameričan kontrakt jenom do konce probíhajícího ligového ročníku, aktuálně mu díky klauzuli o automatickém prodloužení na základě určitého počtu startů běží v Andalusii smlouva do června 2017.

"Pro tuto chvíli jsme se rozhodli koncentrovat na sportovní záležitosti a to jsme také sdělili Banegově agentovi. Chceme, aby Éver odehrál obě finále, poté si společně sedneme a budeme jednat. Smlouvu se Sevillou má i na další rok a jediné, co dovedu předpovědět, jsou jednání mezi námi," nechal se slyšet sportovní ředitel španělského celku Monchi.

Gameiro je nejlepším střelcem Sevilly a přesně letos mířil už v 28 případech. Především díky tomu se o něm začalo mluvit v souvislosti s přestupem do Barcelony.

"Myslím si, že letošní léto bude Gameirovo, ale ohledně prodloužení smlouvy. Ekonomická stabilita klubu nám umožní pracovat na tom o něco déle," prohlásil dále sportovní ředitel Sevilly.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Votas

Snad to dobře dopadne a Ever bude černomodrej.

Reagovat
smazaný uživatel

za pade

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím tebe...

Reagovat
Messiáš

Myslím, že paradoxně může souviset. Pokud Sevilla vyhraje EL, dostane se do LM, tak nevěřím, že by odcházeli.

Jestli jo, tak doufám v příchod Denise Praeta v první řadě a do útoku Ben Yedder, ale ten by mohl přijít i v případě, že oba hráči zůstanou.

Reagovat
Mateo16

Dalsia posila mozno talent s Valencie Fran Villalba z Valencie 4 mega . To by som bol rad ale ked u nas je to vzdy to iste .

Dani Ceballos "Isco je moj vzor , chcem sa vybrat jeho cestou " Ziadny Iniesta A to zrovna necitam prvy krat u prveho hraca .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele