Porážka s AS Řím je pro nás zklamáním, řekl Banega

03.10.2016, 12:01
Aktuality
Inter za sebou nemá vydařený vstup do sezóny, včera nezvládl očekávaný zápas na hřišti AS Řím, načež zůstává hluboko uprostřed pelotonu. Pro záložníka Évera Banegu je nevydařený duel zklamáním...

Giallorossi se již po pěti minutách ujali vedení zásluhou Edina Džeka, hostující ekipě se přes velkou aktivitu podařilo srovnat až ve druhém dějství, krátce nato však rozhodl Manolas.

Zatímco celek z hlavního města Itálie se vítězstvím posunul na průběžnou třetí příčku, Nerazzurri zůstávají na deváté pozici, na posledního soupeře však ztrácí dva body.

Vyrovnávací branku Interu zaznamenal Éver Banega, jenž před startem letošní sezóny přišel ze Sevilly, pro kterého je konečný výsledek zklamáním. "Je to škoda, měli jsme hodně šancí, nepodařilo se nám však z nich nic vytěžit a nakonec jsme odešli s prázdnýma rukama," prohlásil Banega, podle kterého se Inter musí z tohoto zápasu poučit. "Musíme nadále pracovat a z tohoto utkání se poučit," nabádá své spoluhráče argentinský reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kazdopadne ukazuje ze bol skvelou posilou, vyborny prehlad, lahkost, prihravky. skvely "nakup"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, konečně hodně vydařenej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale hra už byla konečně koukatelná. Postupně se to zvedá, vidim to dobře do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby ne když máte v zaloze hráče jako Banega a Joao Mario..Spíš mě zaráží že i s těma hráčema hrajete bídu.

Reagovat
Recoba Inter

Podívej se na naše zadáctvo... já se spíš divím, že ti kreténi tohle nechávají stále tak... snažil bych se pochopit, že kvůli regulím UEFA a finanční situaci v klubu, se kádr neobmění za jednu až dvě sezóny.... u nás ta obměna ale probíhá tak dementním způsobem(stylem - pokus,omyl) že je to až k uzoufání.

Reagovat
Pipo123

Minulý rok fungovala ako tak defenzíva a horšie to bolo smerom dopredu, teraz sa to otočilo, jasne kraje obrany hrajú dlhodobo zle, ale posledné zápasy sa k ním pridáva Murillo aj Miranda, ak by sa vrátili do starej formy tak to bude podstatne lepšie

Reagovat
Jajinek

důležitým prvkem bude Ansaldi, až se dostane do kondice, tak to půjde. Na druhou stranu pak můžeme postavit toho ze zbývající sestavy Nagatomo, DAmbrosio, Santon, Miangue, který bude mít největší aktuální formu. Třeba Nagatomo včera poprvé za své působení v Interu udělal kličku

Reagovat
smazaný uživatel

vraj uz je Darmian dohodnuty ze pride v Januari

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Le Gunner

To je dobře či špatně?

Reagovat
kopajda

v prdeli! banega hrál teda moc dobře to jo ale jinak měl inter maximálně na remízu - maximálně! víc nemohl chtít, držel teda většinou balon ale to je všechno, manolas byl ve vápně králem. AS jedině že by doplatilo na to co všechno zahodili zase...inter si uršitě výhru nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Proč? Vždyť má pravdu, precizně jsem sledoval jen první půli, ale po ní to mohlo být tak 8-3 a bylo by vymalované.

Reagovat
Houfi

Vždyť má pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked si to sledoval precizne tak ja nemam uz potom ziadne argumenty

Reagovat
Abaddon

Souhlas.

Reagovat
Koubinhor

Zápas to byl hezký.. fakt pěkný fotbal... škoda toho výsledku, remíza by slušela více....

Nic méně obraz hry je někde jinde než minulý rok, to se na to nedalo koukat...

Hlavně ať nepopraví FdB, ať vydrží - já mu věřím, bo má koule

chce se to zbavit pár jedinců, kteří na to nemají a bude líp... radši dát přednost mladým, než melo, yuto a spol...

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivím, že je nasranej... 100milionů eur za posily a nestačí to ani na Spartu. Předtím zvyklej, že Valencie prodala ročně půl kádru a stejně hráli ligu mistrů a teď pravej opak

Reagovat
Jajinek

chápu, že to není výmluva a můžeme si za to samy... nicméně, pokud by Inter hrál na Spartě se sestavou a nasazením ze včerejšího zápasu, tak by se Sparta k bodům ani nepřiblížila, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
Yzemi

bohužel to nikoho neomlouvá, ten výkon byl ostudný(na spartě)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter opravdu nemusím, ale poslední rok mi ho je až líto...docela bych mu přál i návrat ke špici (pokud stále zůstane za námi )

Reagovat
snuff24

Fanda AC,Slavie Arsenalu...ty té lítosti nebudeš mít zrovna na rozdávání.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Abaddon

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Milan.B

musis sa naucit ich nelutovat, vediet ich poriadne vysmiat

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pipo123

Snažil som sa nájsť jednu diskusiu fanúšikov Lazia ktorú som čítal ráno, ale nemôžem to vyhrabať.

Jednalo sa tam o jednoho fanúšika čo tam bojoval proti desiatkam fanúšikom Lazia a obhajoval konanie Lotita a Tareho. Hlavne tam argumentoval niečim ako postupnou obmenou kádra a omladenie zostavy. Písal že pred 3-4 rokmi sme mali staré mužstvo, hráčov čo mali cez 30 rokov, (Dias, Biava, Scaloni, Matuzalem, Ledesma, Mauri, Sculli, Rocchi, Brocchi atd) a teraz máme druhé najmladšie mužstvo v Serii A, pritom on ten team vidí momentálne kvalitatívne vyššie než v minulosti.

On tam písal že také kluby ako AC či Inter nedokázali zvládnuť odmenu kádru a samotná obmena Lazia je zložitá a cez kopec prekážok, ale že pri obmedzených finančných možnostiach odviedol Tare a Lotito skvelú prácu. Hlavne vyzdvihol začlenenie hráčov ktorý prešli cez Primaveru (Cataldi, Onazi, Keita, Lombardi) a následne hráčov ako Anderson, De Vrij atd. Hlavne prečo to sem píšem je to že tá kritika ktorá je na Lotita od fanúšikov je prehnaná, ten fanúšik sa snažil apelovať na ďalších fanúšikov aby prestali bojkotovať zápasy.

Já osobne sa neviem stále tak nejak nedokážem obhájiť plne práce Lotita a Tareho. Jasne kopec vecí zvládli výborne, to že máme druhé najmladšie mužstvo v Serii A ma strašne teší, do budúcna to môže byť dobrá výhoda, ale je tu to veľké ale, že nič s toho nestačí na to aby sme boli dlhodobo konkurencia pre AS, Neapol a milánske kluby. Ono obhajovať to nejakým akože "nemeckým" modelom koncepcie je asi hlúposť, takému modelu v Serii A dlhodobo neverím, tých finančne silných klubov v Serii A je dosť a po vstupe činánom do Inter a AC sa ten rozdieľ bude len prehlbovať.

Na konci celej diskusie bola anketa kde bola otázka či by fanúšikovia uvítali vstup zahraničného investora do Lazia, takmer všetci odpovedali že áno. Trošku ma mrzí že 90% fanúšikov Lazia zostalo žiť v ére Cragnottiho a vôbec by im nevadilo predať klub niekomu v prdeli sveta.

Reagovat
Houfi

Co se děje s Brozovičem, že vůbec nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Je marnej.

Reagovat
snuff24

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele