Banega je v Seville spokojen a jedná o prodloužení kontraktu

10.11.2015, 17:52
Aktuality
Éver Banega se chystá ukončit spekulace o možném odchodu ze Sevilly. Argentinský záložník má v Andalusii kontrakt jenom do konce probíhající sezony a zájem o něho má například Manchester City, hráč je ovšem ve španělském klubu spokojen a každým dnem se blíží podpis nové smlouvy...

Banega přišel do Sevilly loni v létě z Valencie a s novým zaměstnavatelem podepsal jenom do června 2016, součástí kontraktu ovšem je klauzule o automatickém prodloužení ve chvíli, kdy letos odehraje určitý počet zápasů. Klub počet utkání tají, Jihoameričan by ovšem s dosažením oné mety neměl mít mnoho problémů.

27letému Banegovi se loňská sezona v Seville povedla a s klubem triumfoval v Evropské lize, z jejíhož finále s Dněpropetrovskem si navíc odnesl cenu pro nejlepšího hráče. Ve španělském celku by rád zůstal i přes zájem Manchesteru City a nezviklají ho ani spekulace o Boce Juniors, v mateřském klubu se chystají prezidentské volby a jeden z kandidátů José Beraldi Banegův příchod použil ve své kampani jako jeden z hlavních trumfů.

"V Seville je mi dobře. Našel jsem tady klid, bezpečí a jsem zde spokojen. Ať už klub chce mé setrvání či nikoli, chci neustále podávat nejlepší výkony. Co se týče spekulací, těm pozornost nevěnuji. Pokud mě Boca opravdu chce, tak mě to samozřejmě těší, ale na návrat do Argentiny jsem stále mladý. Teď na to není ten správný čas, jednoho dne bych pochopitelně chtěl, ale pro tuto chvíli jsem šťastný v Seville. Moji zástupci jednají o prodloužení kontraktu, rozhodnuto ovšem zatím není nic," řekl Banega deníku Marca.

"Pracujeme na novém kontraktu pro Banegu. Jedná se o důležitého hráče a v klubu zažívá své nejlepší období. Nepochybuji o tom, že se dohodneme, jelikož sám chce zůstat, což nás velmi těší," prohlásil prezident Sevilly José Castro.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vraj ho chce Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako sme na tom z PL v kocke?

Reagovat
smazaný uživatel

coze? co znamena ta zkratka PL? to je naka choroba?

Reagovat
smazaný uživatel

Poď do Juventusu, potrebujeme špílmachra

Reagovat
Il Architetto

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio - Banega - Khedira a pred nimi Pogba(Pereyra)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
misinho7

Ronaldo nesiel hrat za repre?

Reagovat
misinho7

Isco sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes nechápu jak ty naše jelita mohla hrát vyrovnané finále s týmem za který hráli Romero, Banega, Piatti, Moralez, Zarate, Di Maria, Aguero...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele