Aktuality

Stadion pro ME ve Varšavě má podle policie problémy s bezpečností

Sobotní utkání polského Superpoháru mezi Legií Varšava a Wislou Krakov bylo zrušeno. Důvodem je skutečnost, že podle policie nový Národní stadion ve Varšavě nevyhovuje z hlediska bezpečnosti. Superpohár měl být prvním oficiálním zápasem na stadionu, který má hostit mistrovství Evropy.

Gilardino se chce po přestupu do Janova vrátit do reprezentace

V zimě změnil Alberto Gilardino dres, trápící se Fiorentinu vyměnil za Janov, a doufá, že mu to pomůže k návratu do národního týmu. Italský útočník v roce 2006 vyhrál s Azzurri mistrovství světa, jenže pod kouče Cesarem Prandellim, jenž ho právě ve Viole vedl, příliš prostoru nedostává...

Míchel chce vrátit Sevillu tam, kam patří, apeluje proto na hráče

Sevilla patří k velkým zklamáním letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže, celek z Andalusie se pohybuje až ve druhé polovině tabulky a jeho vedení po víkendu došla trpělivost s trenérem Marcelinem. Toho na lavičce vystřídal Míchel a má jasný cíl - vrátit Sevillu na pozice, na něž patří...

Bakoš je ve hře o nejlepšího slovenského fotbalistu

Plzeňský útočník Marek Bakoš je mezi desítkou slovenských fotbalistů, z nichž vzejde nejlepší hráč uplynulého roku. Osmadvacetiletého forvarda, který loni pomohl Viktorii k zisku prvního titulu v historii a pak si se Západočechy zahrál i v prestižní Lize mistrů, mezi slovenskou elitu poslaly hlasy slovenských trenérů a novinářů.

Soud bude opět řešit kauzu přestupu hráčů z Bohemians 1905

Obvodní soud pro Prahu 10 se bude znovu zabývat kauzou přestupu hráčů z klubu Bohemians 1905. Pražský městský soud totiž zrušil bývalému řediteli klubu Lukáši Přibylovi a předsedovi dozorčí rady Petru Svobodovi podmíněné tresty, které jim obvodní soud loni v září vyměřil, a případ mu vrátil k novému projednání.

Estigarribia je v Turíně spokojen, bude ale čekat na postoj Juventusu

Juventus před sezonou znovu řádně posiloval a jedním z nových přírůstků do kabiny turínského klubu se stal i Marcelo Estigarribia. Paraguayský záložník přišel na roční hostování z uruguayského Deportiva Maldonado, působení v Turíně si pochvaluje a rád by si ho ještě o nějaký ten rok prodloužil...

Berbatov se už nebrání návratu do reprezentace

Do bulharské reprezentace se možná vrátí její nejlepší střelec a dlouholetý kapitán Dimitar Berbatov. Jednatřicetiletý útočník Manchesteru United připustil, že o návratu uvažuje. Pokud by se s trenérem Ljuboslavem Penevem dohodl, mohl by nastoupit i v kvalifikaci mistrovství světa proti Čechům.

Před 100 lety se narodil trenér Rudolf Vytlačil

Před sto lety, 9. února 1912, se v rakouském městečku Schwechat narodil fotbalista a trenér Rudolf Vytlačil. Pod jeho vedením si československá reprezentace připsala počátkem 60. let několik významných úspěchů, mezi něž patřil bronz z mistrovství Evropy a účast ve finále světového šampionátu v Chile.

Llorente finálového soupeře neřeší. Chce trofej

Bilbajský Athletic rázně ukončil tažení třetiligového Mirandésu Španělským pohárem a může se těšit na finále buď s Barcelonou, nebo Valencií. Kanonýr Basků Fernando Llorente touží po trofeji, o kterou se bude hrát v květnu v Madridu.

Villa stále víc věří, že stihne letní Euro

Útočník Barcelony David Villa se dává do pořádku po prosincové zlomenině a následné operaci holeně. 30letý hráč je s rekonvalescencí nadmíru spokojen a nepřestává věřit, že bude připraven hrát už v závěru probíhající sezony.

Senegal po fiasku na africkém mistrovství vyhodil kouče Traorého

Ostudné vystoupení Senegalu na mistrovství Afriky odnesl vyhazovem trenér Amara Traoré. Jeho reprezentace přijela na šampionát jako velký favorit, ale v základní skupině třikrát prohrála a nezískala ani bod.

Na pískot jsem připraven, říká Suárez před soubojem s Evrou

Luis Suárez si odpykal osmizápasový trest za rasistické urážky vůči Patrici Evrovi a shodou okolností se s obráncem Manchesteru United může na hřišti hned potkat. Liverpool v sobotu zamíří k ligovému utkání na Old Trafford a Suárez ví, že jej nečeká vřelé přijetí.

Pizarrovi se v Brémách líbí, budoucnost ale nechává otevřenou

Právě probíhající sezóna by mohla být tou poslední, v níž se Werder může spoléhat na pravidelný přísun branek od Claudia Pizarra. Třiatřicetiletý útočník může z brémského klubu po sezóně odejít, a byť se mu na severu Německa líbí, změnu působiště nevylučuje...

Chelsea hledá záložníka. Přijde Willian nebo Krasić?

Londýnská Chelsea rozhodně neprožívá ideální sezónu a v létě se od jejího mecenáše Romana Abramoviče očekává, že tým mohutně posílí. To se týká především zálohy a někteří zainteresovaní tvrdí, že by se mělo jednat o Miloše Krasiće z Juventusu a zejména doněckého Williana...

Německá bundesliga míří za dalším diváckým rekordem

Německá bundesliga zažila na podzim nejvyšší diváckou návštěvnost v její historii. Celkem 153 zápasů navštívilo 6,78 milionu lidí, což v průměru znamená 44.345 diváků na zápas. Loni v lednu vedení soutěže oznámilo průměr o více než dva tisíce nižší (42.115).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele