Estigarribia je v Turíně spokojen, bude ale čekat na postoj Juventusu

08.02.2012, 15:00
Aktuality
Juventus před sezonou znovu řádně posiloval a jedním z nových přírůstků do kabiny turínského klubu se stal i Marcelo Estigarribia. Paraguayský záložník přišel na roční hostování z uruguayského Deportiva Maldonado, působení v Turíně si pochvaluje a rád by si ho ještě o nějaký ten rok prodloužil...

"Je v Turíně jenom na hostování, ale Juventus má opci na trvalý přestup. Juventus se musí rozhodnout ještě před skončením sezony, přestup ho případně bude stát pět milionů eur plus nějaké bonusy, ale zatím neznáme postoj turínského klubu," sdělil agent Giuseppe Addamiano.

Estigarribia upoutal pozornost na loňském šampionátu Jižní Ameriky, kde s Paraguayí došel až do finále. Za Juventus zatím dal jednu branku v deseti ligových zápasech, v tomto kalendářním roce ale k utkání Serie A nastoupil jenom jednou.

"Je velmi spokojen s prostředím, zároveň ho těší, jak se zlepšuje, zvláště pak v defenzivní práci. Je nadšený, že si před sezonou vybral právě Juventus a učinil by tak znovu," dodal Addamiano.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele