ABRAMOVIČ CHCE ZPĚT CRESPA

05.03.2007, 13:14
Aktuality
Hernan Crespo by svou další fotbalovou budoucnost rád spojil s milánským Interem, skutečnost však zřejmě bude jiná. Majitel Chelsea Roman Abramovič chce argentinského útočníka přivést zpět na Stamford Bridge a neprodloužit tak jeho hostování v Itálii...

"Abramovič ho v červnu chce přivést zpět do Londýna. Pokud chtějí, aby pokračoval tam, nemůžeme s tím nic dělat," prohlásil Crespův agent Fernando Hidalgo.

Crespo po slabších letech v Londýně letos znovu pookřál. V Interu v konkurenci Cruze, Ibrahimoviče a Adriana dostává více příležitostí ukázat se na hřišti a dává také branky. Jak bývalý hráč Parmy, Lazia a AC Milán nedávno přiznal, v Itálii se prostě cítí více doma než v Anglii.

Inter je v současné době ve Valencii, kde ho zítra čeká odveta osmifinále Ligy mistrů. Ve španělském městě údajně pobývá také Hidalgo, který by se měl sejít s Crespem a probrat s ním otázku další budoucnosti. Další Hidalgova cesta pak povede přímo do Londýna k Romanu Abramovičovi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*nofan

Crespo je držák.

Reagovat
HOST*Tavo

Crespo by byl v Chelsea zbytečnej. Proč mít na dva posty Crespa, Shevchenka, Kaloua ( i když ten může hrát i na jiných postech), Drogbu a spol... se snaží vytvořit v Chelsea all-star tým? Ať radši zůstane Crespo v Interu a Abramovič na zemi.

Reagovat
HOST*

na inter je moc dobry

Reagovat
HOST*Tavo

Inter je momentálně nejlepší v Itálii. Vlastně je letos nejlepší v celý italský historii.

Reagovat
HOST*

letos

Reagovat
Shevchenko

a taky co má za soupeře, Milán bez formy, Palermo momentálně taky, AS na špičku nemá, odpočet pro Violu, o poháry se perou takové týmy jako jsou Catania, Empoli nebo Bergamo

Reagovat
HOST*Antijuve

ACM je někdy ve formě. Příští rok to bude ta samá pohádka jako tenhle rok 1.Inter a 2.AS a AC s Juve budou rádi že jsou v pohárech.

Reagovat
HOST*mari

no má to teda celkem blbé, že se nemuze rozhodnout, kde by chtel hrat, ael v podstate si za to muze sam, Italie mu vzdycky sedela a tim prestupem do Chelsea si to pekne zkazil, proste v Anglii mu to nejde, ale tak penizky ho asi lakaly a mozna chtel zkusit neco noveho, ale tak kdyz se mu tak libi v Italii, tak to bylo spis to prvni, takze dobre mu tak, ted bude sedet v Chelsea nebo se tahat po hostovanich s nejasnou budoucnosti

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jeden z nejlepších hrotů!!! né-li nejlepší.. jeho práce pro tým je skvělá!!!

Reagovat
HOST*nesta

Zabijak...fakt macher. Skoda, ze AC ho neziskalo natrvalo... fakt skoda... asi jediny forward, co si drz dlhe roky formu na vysokej urovni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele