24. kolo
24.02.2018 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Borussia Mönchengladbach 0:1

Borussia Mönchengladbach byla v duelu s Hanoverem celý zápas lepší a nakonec zaslouženě slaví jubilejní desátou výhru v ročníku. I svěřenci Andrého Breitenreitera však stále mají šanci na dobré celkové umístění.

První příležitost utkání si na konto připsal Lars Stindl. Waldemar Anton ovšem výborně zaskočil za svého brankáře. Poté o sobě dal vědět Thorgan Hazard. Nejprve to zkoušel z ostrého úhlu, poté sledoval, kterak byl jeho slibný pokus zblokován, a do třetice to bratr o něco slavnějšího Edena zkoušel neúspěšně z dálky.

Ke slovu se dostal i Jonas Hofmann. Bohužel mu scházela přesnost. Poločas zakončil tvrdou, leč nególovou střelou Niclas Füllkrug. Borussia byla aktivní i po změně stran. Stindl z voleje pálil nad a Hofmann následně mířil do břevna. Se svou trochou do mlýna přispěchal i Christoph Kramer. Tschauner byl ale pozorný.

Na druhé straně přinutil Yanna Sommera k zákroku Ihlas Bebou. Teprve dvaasedmdesátá minuta přinesla rozhodující moment. Stindl přiťuknul na Kramera, jenž si na hranici šestnáctky balon zpracoval, aby jej mohl ze vzduchu nekompromisně napálit do sítě - 0:1. Nádherný fotbalový okamžik přinesl do řad Hříbat značnou úlevu i proto, že se po 431 minutách konečně prosadila.

O vyrovnání se snažili Julian Korb a Waldemar Anton. Sommer se překonat nenechal. V 81. minutě dobře mířil Hofmann, nicméně Tschauner si prostor u tyče pohlídal. A protože v závěru přestřelil Ostrzolek a hlavička Korba postrádala razanci, pokazili si Hannoverští do této doby velice dobrou domácí bilanci.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele