19. kolo
04.02.2017 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hertha BSC - FC Ingolstadt 04 1:0

Hertha díky brzkému gólu porazila Ingolstadt a nadále zůstává tam, kde by chtěla být. Naopak die Schanzer ani po devatenácti kolech neopustí sestupovou zónu.

Jak uvedeno, Rune Jarstein odkopával, Ibišević prodloužil, načež Roger v podstatě zpracoval akorát pro Salomona Kaloua, který s balonem vběhnul do vápna, kde výtečně nahrál naprosto osamocenému Genkimu Haraguchimu, jenž z první vystřelil přesně mimo dosah Martina Hansena - 1:0. S něčím takovým zřejmě nepočítala ani jedna strana.

V momentě střely ukazovala časomíra odehraných 59 sekund. Poté až ve 26. minutě zkoušel z velké dálky štěstí Peter Pekarík. A není divu, že svým propagačním pokusem trochu naštval Salomona Kaloua. Ve 41. minutě dobře zatáhl míč po pravé straně Florent Hadergjonaj, nahrál šestnáctky Pascalu Grossovi, jenomže ten by býval potřeboval zakončovat levačkou.

První zaznamenáníhodnou šanci druhého poločasu si na konto v jeho 20. minutě připsal Dario Lezcano. Jeho hlavička však těsně minula levou tyč. Hned poté se hostující kouč Maik Walpurgis rozhodl vsadit vše na ofenzivu. Jenže byly z toho pouze dvě neúspěšné možnosti. První měl na svědomí Markus Suttner, druhou střídající Robert Leipertz.

Hertha si tedy připsala jubilejní desátou výhru v této sezoně a je jasné, že po devatenácti kolech bude nejhůře šestá. Za týden se utká se Schalke. Naopak Ingoldstadt prohrál podvanácté a bude předposlední. O příštím víkendu to na bodový zisk taky nevypadá, neboť do Audi-Sportparku zavítá vedoucí Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele