1. kolo
15.08.2015 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Schalke 04 0:3

Fotbalisté Schalke zvládli vstup do nové sezóny na jedničku, alespoň co se výsledku týče. Na půdě Werderu Brémy zvítězili poměrně vysoko 0:3, přičemž na vlastní gól Theodora Gebre Selassieho po změně stran navázali Maxim Choupo-Moting a Klaas-Jan Huntelaar.

Úvod utkání byl hodně opatrný, na první vážnější příležitost si diváci na Weserstadion museli počkat až do 27. minuty, kdy hlavičku Leona Goretzky dobrým zákrokem vytáhl mimo tři tyče pozorný Felix Wiedwald. Nová tvář mezi třemi tyčemi Werderu zanedlouho už ale přece jen kapitulovala. Nepřesnou přihrávku na Huntelaara odkopl navrátivší Gebre Selassie tak nešikovně, že přeloboval vlastního brankáře a o břevno otevřel skóre.

Další gól měl na kopačce Klaas-Jan Huntelaar, když se po perfektní průnikové přihrávce ocitl sám před Wiedwaldem, ten však svůj tým znovu podržel. Na druhé straně nebyl daleko od vyrovnání Bartels, jehož střela mířila těsně vedle.

Druhou branku přidali Königsblauen v 68. minutě. Jöel Matip skvělým pasem našel Maxima Choupo-Motinga, který ranou na přední tyč rozvlnil síť - 0:2. Svěřenci Viktora Skripnika dnes sice měli trochu více ze hry, jenomže soupeř z Vestfálska jim udělil tvrdou lekci z produktivity. Brémy navzdory většímu držení míče nebezpečné příliš nebyly.

Definitivní tečku za vítězstvím Schalke udělal kanonýr Huntelaar. Střídající Leroy Sané zakončil svůj únik po pravém křídle přihrávkou na svého zkušenějšího kolegu z útoku a dvaatřicetiletý Nizozemec ze čtrnácti metrů překonal bezmocného Wiedwalda.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Qtipie

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ale vlastňák to byl hezkej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele