25. kolo
06.03.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - SV Darmstadt 0:0

Pokud se Mainzu na konci sezony nepodaří proniknout do evropských pohárů, toto bude dost možná zápas, na který budou fanoušci hodně nadávat. Svěřenci Martina Schmidta, kteří předtím triumfálně udolali Bayern na jeho půdě, byli doma proti nováčkovi z Darmstadtu podle očekávání jasně lepším týmem, nakonec ale berou pouze bod za remízu 0:0..

Hosté evidentně přijeli do Coface Areny pouze bránit, což se jim nakonec vyplatilo; v závěrečné půlhodině dokonce ještě hráli přesilovku poté, co byl vyloučen Giulio Donati. Pro Mainz to byla vůbec první červená karta v sezoně.

Poté, co rozjetí domácí v týdnu vyloupili Mnichov, z nich dnes sebevědomí sálalo na všechny strany. Darmstadt sice zvolil tvrdě defenzivní, destruktivní taktiku, domácí útočné kvarteto však přesto hrozilo. Zejména Pablo De Blasis podal skvělý výkon; chyběl mu pouze rozhodující gól. Ne že by na to neměl šance - v prvním dějství po Samperiově přiťuknutí pálil trestuhodně mimo, načež po přímém kopu hlavičkoval do tyče.

Tlak FSV po změně stran ještě zesílil a Jhon Córdoba, autor vítězné branky z Mnichova, mohl otevírat po skvělém pasu Malliho; míč však nedokázal optimálně zkrotit. Po Donatiho vyloučení v 57. minutě byli sice domácí v nevýhodě, přesto ale nadále dominovali. Konstantin Rausch pálil těsně nad, načež brankář Darmstadtu Mathenia skvěle zlikvidoval další šanci smolaře De Blasise.

Autor: Dominik Zezula / bundesliga.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové book, nestačilo by 1,5 , nebo se zase něco chystá , o čem sázkaři nevědí??

Reagovat
smazaný uživatel

Z 1,77 nám to poskočilo na 1,78 .

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že bude vyhra domacich .. bylo to velke překvani, to čekal malo kdo že by někdo porazil bayern doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele