27. kolo
04.04.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05 0:0

I v Bundeslize se občas stane, že v zápase nepadne branka. Ve 27. kole nedokázali dopravit míč za záda soupeřova brankáře ani borci Werderu, ani ti, kteří hájí barvy Mohuče.

Trenér domácích Viktor Skripnik se nezalekl a odmítl jakékoliv předzápasové spekulace, když do základní sestavy postavil útočníka Davieho Selkeho, jenž se v týdnu upsal - k nevoli příznivců Brém - druholigovému RB Lipsko. Dvacetiletý forvard s každým dotykem s míčem jistě zřetelně slyšel, co si o jeho přestupu myslí početná skupina domácích fandů, nicméně sám po utkání přiznal, že čekal větší nenávistné reakce.

Přesto se ale do žádné kloudné šance za celou hodinu hry, po které byl vystřídán Zlatkem Junuzovićem, nedostal. Své štěstí naopak zkoušeli záložníci Fin Bartels a Leven Aycicek, nicméně neuspěli. Na druhé straně hrozil především Johannes Geis, přičemž po jedné z jím zahrávaných standardních situací musel výborný zásah vytáhnout Raphael Wolf.

Z jeho spoluhráčů se ještě v prvním poločase pokusil pohnout ukazatelem skóre Yunus Malli, avšak ani jeho slibné příležitosti gólem neskončily. Oba celky si tedy připisují bod, který určitě více potěšil hostujícího trenéra Martina Schmidta, ačkoliv jím vedená skvadra ještě nemá setrvání v soutěži jisté. Naopak pro Werder znamená remízový výsledek ztrátu dvou bodů, tolik potřebných v honbě za pohárovým umístěním. Na druhou stranu je může těšit, že v tomto kole prohráli i nejbližší konkurenti, ačkoliv Schalke a Augsburg mají ještě svá utkání před sebou.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele