5. kolo
15.09.2007 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Energie Cottbus 3:0

Úřadující mistr se, zdá se, konečně chytil. Dosud to bylo ze strany Stuttgartu trápení, což pokračovalo i po většinu zápasu. Až v závěru přálo domácím i štěstí a dost možná protrhli sérii matných výkonů a střeleckého trápení. V první půli měl dvě šance Khedira, tu největší však Cacau, kterého skvěle vychytal Piplica. Vytouženého gólu se Stuttgart dočkal v 53. minutě. Obrana hostí nechala volného Cacaua a ten hlavičku umístil přesně k tyči. Stejný hráč se za chvíli uvolnil i do sólového nájezdu, Piplica však zakročil. S domácími mohlo být zle, kdyby Rost využil jedinou větší šanci Energie. Sám před Schäferem však prováhal vhodný moment k zakončení a byl vytlačen do zámezí. Poté už přišli šťastné chvíle Stuttgart. Baumgart v tísni nešťastně ukopl míč k Ewerthonovi a ten potvrdil tři body. V závěru pak přidal třetí branku hlavou Gomez po centru Ewerthona.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele