6. kolo
23.09.2007 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayer Leverkusen 0:3

V Hannoveru, kam zavítal Bayer Leverkusen, se čekal vyrovnaný boj, jelikož týmy měli před zápasem podobnou bilanci. Zápas však přinesl absolutně jiný průběh.

A to si v prvním poločase vytvrořili více příležitostí domácí. Jenže ani Rosenthal a po něm Hanke nedokázali Adlera překonat. Jinak 32 000 diváků nic důležitějšího v prvním poločase nevidělo. První poločas se nevydařil českému záložníkovi Jiřímu Štajnerovi a proto ho trenér domácích Dieter Hecking vystřídal za posilu z HSV Lautha.

Ten domácím však nepomohl. Z gólu se totiž radovali hosté. Po padesáti minutách hry se trefil Stefan Kießling a Leverkusen vedl 1:0. Domácí se hned pokoušeli srovnat, jenže pokus Hankeho znovu zlikvidoval skvělý Adler. 68. minuta a druhý gól hostů. Leverkusenu navýšil vedení Arturo Vidal. O pět minut později se trefil Řek Gekas a bylo rozhodnuto.

Toto vítězství posunulo Leverkusen na špici tabulky, patří mu třetí příčka. Zato domácí spadli na příčku čtrnáctou.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele