5. kolo
14.09.2007 20:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Werder Brémy 3:0

V místy zákeřném utkání ukázal Dortmund svou sílu a díky produktivní desetiminutovce Brémy přejel. Ve 22. minutě vybojoval míč Klimowicz, Dedé jej nádherně poslal Blaszykowskimu, který vyzval Petriče ke skórování. Polský záložník o chvíli později vysunul za obranu Kliowicze a ten se také nemýlil. Povedenou desetiminutovku korunoval skvostný pas Dedého a následné přesné zakončení Petriče. Brémy se na hřišti hledaly. Jen v úvodu zahrozil hlavičkou Mertesacker a zhruba po hodině hry vyrážel střelu Sanoga Ziegler. Jinak hru kontroloval domácí Dortmund. Hosté nezvládli vyhecovaný zápas. Vynervovaný Diego byl raději stažen, přesto to na hřišti stále jiskřilo. Naldo nebo Blaszykowski mohou za své chování čekat postihy od disciplinární komise, jediným vyloučeným byl pohříchu Andreasen, který tvrdě fauloval Krusku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

myslím že tohle nikdo nečekal :D

Reagovat
HOST*Cholis

překvapení je výsledek a pro mě i nastoupení Jakuba Blaszczykowskiho...nedávno ještě byl ve Wisle,nějak jsem jeho úřestup nezaregistroval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele