32. kolo
08.05.2005 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Werder Brémy 1:0

Kde by asi byla Borussia bez českých reprezentantů Kollera a Rosického? Tentokrát může Dortmund děkovat malému Mozartovi Rosickému. Ten využil nečekaný "blackout" obrany Werderu a přihrávky Jana Kollera. Gól přišel z ničeho nic, protože Brémy hrály do té doby daleko lépe, než domácí.

O přestávce se Werder z branky vzpamatoval a zavelel k další ofenzívě. Na brankáře Weidenfellera vyslal za celý zápas dvacet jedna střel, avšak strážce domácí brány ji začaroval tak, že žádný míč si do ní cestu nenašel. Výsledek znamená pro loňského mistra prakticky konec nadějí na Ligu Mistrů. Naopak Borussia se po katastrofálním začátku zvedá a polehoučku sahá po místech, zaručujících pro příští sezónu účast v evropských pohárech.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele