7. kolo
16.09.2017 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:2

Liberec dokázal potřetí v řadě vyhrát venku a Zbrojovku Brno tím přikoval ke dnu tabulky. Hosté z pod Ještědu vstřelili rychlý gól a když po hodině hry srovnal Fortes, za dalších šest minut vrátil Slovanu vedení Potočný.

Slovan si lepší začátek nemohl přát. Už v 8. minutě poslal do vápna ostrý centr Ševčík a Tadas Kijanskas si vstřelil vlastní gól. Zbrojovka mohla okamžitě vyrovnat, ale Vraštil ve stoprocentní šanci přestřelil branku. Utkání nabídlo spoustu šancí a pološancí, Folprecht například přízemní střelou donutil Melichárka k zákroku a Kijanskas div, že si opět nedal vlastní gól.

Svojí příležitost promarnil i Pulkrab a stejně si vedl i Pilík. Poměrně hektické utkání pokračovalo i po změně stran.

Polák těsně minul a Jablonského zpacifikoval Hladký. Brno se dočkalo vyrovnání v 65. minutě, kdy vybojoval balón Lutonský, Škoda pak přihrávku přenechal Alvinu Fortesovi, který povedenou ranou k tyči srovnal na 1:1. Vzápětí měl na kopačce druhý gól Škoda, ovšem domácí útočník brejkovou akci zhatil tím, že trefil kopačku brankáře Hladkého. A tak přišel trest.

Roman Potočný se nerozpakoval a na hranici pokutového území tvrdě vypálil pod břevno, kam Melichárek nedosáhl. Autor druhé liberecké branky měl na kopačce ještě třetí gól, ovšem domácí zachránila tyčka. Liberec už další srovnání nedopustil a venku zvítězil potřetí v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
kecipep

0:0

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
giannicheda

2:1 doma budou bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele