23. kolo
08.04.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 0:0

Záchranářský souboj mezi Karvinou a Slováckem skončil bezbrankovou plichtou. V nepříliš záživném střetnutí se do ojedinělých šancí dostávali zejména hosté, ale ani jednu z nich nedokázali přetavit v branku.

Domácí trenér Josef Mucha zamíchal záložní řadou svého týmu. Voltra a Janečku, kteří zahájili minulý víkend duel v Brně proti tamní Zbrojovce, nahradili Lingr s Panákem. Kouč uherskohradišťského souboru Michal Kordula se musel obejít bez vykartovaného Janoška, jehož zastoupil Machalík. Jen na lavičku se tentokrát vešel Sadílek, který přepustil místo Havlíkovi. Do stoperské dvojice se vedle Břečky postavila zimní posila z Jihlavy Krejčí.

Po pěti minutách hry našel Petr svým centrem kapitána hostů Daníčka, který hlavičkoval těsně vedle. Ve 24. minutě rozehrálo Slovácko rychle rohový kop, načež míč přistál na hlavě Zajíce, který byl nepřesný podobně jako Daníček v úvodu zápasu. Výčet zajímavých příležitostí z první půle uzavírá moment z 26. minuty, kdy zahrozili domácí. Přetažený centr od rohového praporku vracel Budínský hlavičkou před branku a balón nakonec přistál na břevně.

Po změně stran se diváci konečně dočkali první střely mezi tři tyče, hostující Zajíc však po Machalíkově přihrávce střílel z dobré pozice pouze do míst, v nichž se pohyboval připravený brankář Le Giang. Další dlouhou hluchou pasáž zápasu přerušil až v 84. minutě Navrátil, který našel ve vápně Machalíka, jenž však v obrovské šanci netrefil bránu.

Hosté tak po závěrečném hvizdu mohli litovat několika neproměněných šancí. Bod za remízu posunul Slovácko na čtrnácté místo před Brno. Karviná se vrátila na devátou pozici, přičemž má stejný bodový zisk jako desátá Mladá Boleslav.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

věřím ve tři body, ale hlavně neprohrát.

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele