30. kolo
26.05.2018 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 0:3

Druhé místo a tím pádem i předkolo Ligy mistrů si pohlídala Slavia. Sešívaní bez problémů vyhráli v Teplicích 3:0. Domácím už na Stínadlech o nic nešlo a i přes porážku a hrubě nepovedený závěr sezony obsadili konečné osmé místo.

Slavia ještě mohla přijít o druhé místo, pokud by ze zápasu v Teplicích nezískala ani bod a Jablonec zároveň zvítězil nad Slováckem. Jenže Pražané nenechali nikoho na pochybách, do zápasu vstoupili aktivně a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Sýkorův centr si málem srazil do vlastní sítě Čmovš, ale dobře zasáhl Diviš. O chvíli později nebezpečně pálil Frydrych a Diviš si připsal další úspěšný zákrok. Teplice si vytvořily první příležitost ve 14. minutě a s Vodráškovým centrem si musel poradit brankář Kolář. Také ve 26. minutě byly Teplice blízko vedoucí branky, ale Kučera trestuhodně přestřelil.

Hosté se uklidnili až ke konci prvního poločasu, kdy se jim podařilo vstřelit vedoucí branku. Akci Stocha, Frydrycha a Ngadeua zakončil hlavou posledně jmenovaný a Slavia vedla 1:0. Krátce po změně stran pak hosté přidali i druhý gól a o osudu zápasu už nikdo nepochyboval. Milan Škoda zvládl souboj s brankářem Divišem a Tomáš Souček trefil odkrytou branku - 2:0 pro Slavii.

Sešívaní drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou a když v 68. minutě Jaromír Zmrhal překonal Diviše potřetí, bylo rozhodnuto. Závěr zápasu už se v klidu dohrál. Na osmé příčce Teplic se ani přes porážku 0:3 nic nezměnilo, stejně jako na postavení Slavie, která si s definitivní platností zahraje předkolo Ligy mistrů a má rovněž jistotu základní skupiny Evropské ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (2x Škoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář - Bořil, Ngadeu, Frydrych/Jugas, Flo - Hromada, Hušbauer - Sýkora/Stoch, Danny, Zmrhal - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

teplice nemají formu 0:3

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

1:0 doufám , snad to zas neprodaj jak Brnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to má ve svých rukou. Uvidí se jestli jsou to žabaři nebo ne. S pomocí boží tip 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele