3. kolo
13.08.2017 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 1:1

Dlouho to vypadalo, že teplická Stínadla žádnou branku neuvidí, posléze to vypadalo na domácí porážku, ale nakonec je z toho remíza 1:1. Teplice i Jablonec měli dostatek šancí, ale branky začaly padat až v závěrečné desetiminutovce. Na krásnou branku Mihálika odpověděl z pokutového kopu Fillo.

Oba celky začaly hodně aktivně a jak před brankou Grigara, tak i Hrubého bylo pořádně živo. Ve 3.minutě pálil po odraženém balónu Kučera a na druhé straně měli domácí plné ruce práce s Trávníkem, popřípadě hlavičkujícím Hanouskem. Ze vzduchu hrozil tradičně i Doležal, ale ani on si zatím na Grigara nepřišel. Teplice se dokázaly gólově prosadit ve 12.minutě, jenomže Vaněčkům gól nemohl být pro ofsajd uznán.

Teplice pokračovaly v ofenzivnim snažení a Martin Fillo po efektivní zasekávačce poslal balón trestuhodně nad břevno. Následně byl na tahu Jablonec a po průniku Masopusta a faulu Kroba se hosté dožadovali pokutového kopu, ovšem sudí Příhoda jejich tužby nevyslyšel.Oba celky měly ještě v prvním poločasu několik příležitostí, z nichž tou největší byl volný přímý kop Trávníka, který však netrefil.

Což o to, fanoušci rozhodně nesledovali špatné utkání, bohužel však scházelo tolik potřebné koření - góly. Nerozhodný průběh nezlomil poněkolikáté Fillo ani Doležal. V 64.minutě zblízka hlavičkoval Vaněček a ani jeho pokus neskončil gólem. A když po narážečce s Pernicou zazdil tutovku i Zelený, zdálo se, že oběma celkům zkrátka není přáno.

Vše se změnilo až počínající závěrečnou desetiminutovkou. Mihálik dostal od teplických spoustu prostoru navést si balón na silnější pravačku a jeho povedenou střelou šel Jablonec do vedení! A že ve fotbale přeci jenom existuje spravedlnost potvrdila 84.minuta, zkušený Hübschman fauloval ve vápně Červenku a sudí nařídil pokutový kop. Martin Fillo penaltu nekompromisně proměnil a zařídil konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:2, pokud k tomu přistoupíme jako v druhé půli proti Plzni, tak tam můžeme vyhrát..., góly Doli a Tecl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele