26. kolo
27.04.2018 18:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 2:1

Krize Brna nemá konce. Klub z Králova Pole prohrál čtvrtý zápas v řadě a dál se krčí na dně tabulky. To Dukla si připsala důležité tři body v boji o záchranu. Skóre sice otevřel hostující Škoda, ale za domácí odpověděli Holík a Schranz, kteří zařídili, že tři body zůstanou na Julisce.

Zbrojovce nemohl pomoct vykartovaný brankář Melichárek, a tak se mezi tři tyče hostů postavila gólmanská dvojka Halouska. Po disciplinárním trestu se naopak vrátil pravý bek Vraštil a střed zálohy vyztužil Kratochvíl. Branky pak měl střílet mladý Růsek. Kouč domácích Jaroslav Hynek učinil v základní jedenáctce dvě změny, když do hry poslal středopolaře Bĺlovského s Douděrou.

V 6. minutě se brněnskému Škodovi málem podařilo nachytat brankáře Radu, který musel jeho nezdařilý centr vytěsnit mimo branku. Za tři minuty centroval na druhé straně Schranz na Holíka, kterému chyběl krok k tomu, aby dosáhl na zakončení. Po půhodině hry trefil Ashirův přetažený míč z první Acosta, jeho ránu Rada vyrazil pouze ke Škodovi, který z dorážky poslal Zbrojovku do vedení.

Dukla mohla vyrovnat za pět minut, avšak osamocený Douděra trefil pouze tyč. Ve 42. minutě zachyboval Kryštůfek, s balonem pláchl Holík a křižnou střelou zařídil vyrovnání. Jedenáct minut po přestávce se Brno mohlo vrátit do vedení, kombinaci na pravé straně mezi Acostou a Vraštilem však zakončil první jmenovaný střelou nad břevno. Hned za minutu ocentroval domácí Podaný na Schranze, jehož hlavička poslala Pražany do vedení.

Schranz mohl druhý gól v utkání přidat v 74. minutě, střelu z pokutového území však kryl Halouska. Tři minuty nato poslal Schranz ostrý centr až na zadní tyč k Douděrovi, který však ale i ve své druhé gólové šanci zápasu selhal. Zbrojovka si pořádnou šanci na vyrovnání nevytvořila a tak odjíždí s Julisky z prázdnou.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka..........

Reagovat
AjaxFans

druhá liga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele