30. kolo
27.05.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 2:0

Nevyšlo to a Viktoria zlatý hattrick nezavršila. Západočeši sice své utkání zvládli, ale ze Strahova přišla špatná zpráva, a tak Plzeňští nakonec zůstávají na druhém místě. Smolařem zápasu se stal hostující Štěpánek...

Viktoria dle očekávání začala hodně aktivně a Jihlavu od prvního okamžiku zmáčkla. A první branka na sebe nenechala dlouho čekat, síť rozvlnil Marek Bakoš, ovšem byl v ofsajdu, a tak branka neplatila. Domácí to nemuselo mrzet, protože už v 15. minutě stejně vedli. Výbornou práci odvedli Hořava s Bakošem, ovšem byl to nakonec hostující Štěpánek, který si srazil balón do vlastní sítě. Viktorka i po prvním gólu dál pokračovala v náporu, měla několik brankových příležitostí, avšak výsledek 1:0 se do konce prvního poločasu nezměnil.

Jihlava toho směrem dopředu moc neukázala, jedinou šanci měl na začátku druhého poločasu Batioja, ovšem Bolek si s jeho střelou poradil. Otázkou zůstávalo, kdy vstřelí Viktoria pojišťující druhý gól. Do Doosan Areny nepochybně pronikly informace o výsledku souběžně hraného utkání mezi Slavií a Brnem, a protože nebyly lichotivé, zřejmě se to podepsalo i na dalším průběhu.

Plzeň nicméně měla šance, ale spalovala a spalovala. Hned dvakrát si vylámal zuby na skvělém Hanušovi Michael Krmenčík. Hra Plzně s přibývajícím koncem vázla a z tribun se místy ozýval i pískot. Plzeň ale nakonec druhou branku vstřelila. V závěru zápasu po Hrošovského centru zamířil podruhé do vlastní sítě nešťastník Štěpánek.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady je hotovo... tohle si Plzen pohlida... takze titul rozhodnou pouze hlavy Slavistu a tam to vidim spatne - uz nekolikrat to ukazali

Reagovat
patrikhm

Doufám budeme proti Slavii bodovat!! Jinak by měl Habanec po letošní remízové mizérii odejít!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 utrápená výhra gólom v posledných minutách

Reagovat
boryland

3:1.........Baky,Krmec,Pilka...........

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele