16. kolo
04.12.2016 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:2

Mladá Boleslav nakonec smolnou sérii neprolomila, ba naopak jí natáhla už na šest utkání bez vítězství. Svěřenci Leoše Kalvody ztratili vítězství nad posledním celkem soutěže až v nastavení, kdy se trefil Jaroslav Tregler. Výsledek 2:2 je pochopitelně úspěchem hostujícího týmu.

Příbram moc dobře věděla, že aktuální boleslavská forma není bůhvíjaká a chtěla toho využít. Začátek zápasu nabídl šance na obou stranách, ale o něco nebezpečnější byla možná trochu překvapivě Příbram. Diviše pořádně protáhl střílející Rezek a domácí brankář vyzrál i na dorážku Ayonga! Boleslav si z šance Příbrami nepoučila a v 17.minutě už prohrávala 0:1. Majtánův přetažený centr se dostal až na kopačku Jana Rezka, který střelou z první překonal Diviše! Radost hostům dlouho nevydržela, po rohovém kopu propadl balón až k nohám Tomáše Fabiána a Hruška byl bez šance - 1:1.

Od vyrovnávací trefy začínala mít Mladá Boleslav čím dál větší převahu. Chramostu ve stoprocentní šanci vychytal Hruška a jen o dvě minuty později orazítkoval tyč Lukáš Magera! Příbram se vpodstatě jenom bránila a vyčkávala na brejky. Po jednom z nich mohl udeřit Majtán, ale v klíčový moment netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Tlak svěřenců Leoše Kalvody nakonec přinesl zasloužené ovoce. Na sklonku prvního poločasu tečoval Fabiánův střílený centr Jan Chramosta a s větší úsměvem na tváří šli do šaten přeci jenom domácí.

Příbram ve druhém poločase rozhodně nesložila zbraně a dál se s Boleslaví úrputně rvala. Blízko vyrovnání byl Pilík, jehož střela se zastavila o břevno! Z bezprostřední blízkosti na Diviše nevyzrál ani Ayong a Boleslav si koledovala. Domácí směrem dopředu výrazně ubrali, ale sázka na udržení výsledku nakonec nebyla šťastnou volbou. Ve druhé minutě nastavení totiž přišel šok! Jaroslav Tregler si naběhl na Majtánův pas a překonal Diviše - 2:2. Mladá Boleslav tak znovu nevyhrála, doma ztratila i s poslední Příbramí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Boleslav je v lize 5 zápasů bez výhry takže tip 1.

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele