19. kolo
04.03.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 0:0

Moravské derby mezi Slováckem a Zbrojovkou Brno branku nenabídlo. Zatímco v prvním poločase byla aktivnější Zbrojovka, ve druhém mělo více ze hry Slovácko. Žádná branková příležitost však brankou neskončila.

Brno začalo v Uherském Hradišti hodně aktivně a nikdo by se asi nedivil, kdyby po prvních deseti minutách vedlo. Všechny jeho šance ale skončily nevyužity. Nejprve hlavičkoval těsně mimo Pavlík, krátce na to nedosáhl na balón Lutonský a do třetice odzbrojil Škodu zkušený Šumulikovski. Slovácko se v této fázi utkání zmohlo jen na střelu Tetteha, kterou Melichárek bez problémů zpacifikoval.

Ve 21. minutě bylo v pokutovém území Slovácka opět živo a hned dva zákroky musel předvést golman Heča. Ten zasáhl jak proti Ashirovi, tak i proti pokusu Michala Škody. Zejména aktivní Ashiru dělal Slovácku velké problémy, čtyři minuty před koncem poločasu to byl on, kdo rozezvonil brankovou konstrukci. Zbrojovka byla lepší, ale kýžené branky v první pětačtyřicetiminutovce dosáhnout nedokázala. Slovácko ještě na sklonku poločasu zahrozilo prostřednictvím Břečky, ale Melichárek si počínal lépe.

Po změně stran tlak Zbrojovky ustál a nebezpečnější bylo spíše Slovácko. Navrátilův pokus mezi tři tyče nezamířil a po hodině hry se neúspěšně snažil vymodlit pokutový kop Tetteh. Slovácko neuspělo ani deset minut před koncem, kdy měl na kopačce stoprocentní příležitost Havlík. Po centru Navrátila zakončoval z první a Melichárek předvedl fantastický zákrok. Diváci v prestižní bitvě o Moravu čekali na rozhodující branku marně. Utkání nakonec skutečně dospělo do nerozhodného výsledku 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
kecipep

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
PISTOLERO

1:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vanGomm

5 019

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele