11. kolo
25.10.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 1:0

Neporazitelnost Karla Krejčího v domácí soutěži skončila. Viktoria Plzeň padla po jediné brance v Brně a završila nepovedený týden. O jedinou branku utkání se postaral z pokutového kopu Jakub Řezníček.

Plzenští v týdnu nezvládli klíčové utkání na Rapidu Vídeň a své fanoušky nepotešili ani v domácí soutěži. Po porážce s Brnem ztrácejí na vedoucí Spartu už tři body.

Utkání nabídlo spoustu šancí a je s podivem, že nakonec padla jen jedna branka, navíc z pokutového kopu. Už v 7.minutě se ve vzduchu vyšrouboval Baránek a jen těsněminul brněnskou branku. Na druhé straně se sám řítil na Kozáčika Škoda, ovšem případnou koncovku zmařil zdvihnutý praporek pomezního. Šance se rodily na obou stranách, pumelenici Kopice zkrotil Melichárek a Kozáčik se zase vytáhl proti Malíkovi. V o něco větší pernamenci byl přeci jenom Melichárek, ten před koncem poločasu vytáhl další zázračný zákrok a byl hlavní oporou svého týmu.

V 53.minutě přišel zlom v utkání. Kopic se ve vlastním vápně provinil faulem a sudí odpískal proti Viktorii penaltu. Zbrojovka nabídnutou šancí nepohrdla a prostřednictvím Jakuba Řezníčka se ujala vedení. Autor vedoucí trefy mohl zakrátko vstřelit další gól, jenomže Kozáčik jeho ránu lapil.

Viktorka si dokázala ve zbytku utkání vytvořit drtivý tlak, ale narazila na hlavní kámen úrazu a to proměňování šancí. Mahmutovič, Hrošovský i Kovařík, všichni tři měli několik šancí, ale brance neskončila žádná. Plzeň si na Zbrojovce minimálně bod zasloužila, neměla ale potřebné štěstí. Domácí si ziskem tří bodů výrazně polepšili a v tabulce poskočili už na šesté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mistrovská Plzeň si upevní náskok na čele tabulky.

0:3

Reagovat
Manau

Spíš budou radí po EL za remízu.

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
arsavin

2:3

Reagovat
antimadrista

Plesniva Plzeň ztratí a sparticka povede

Reagovat
Aspara

Muž zápasu za Plzeň - jednoznačně rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele