18. kolo
19.02.2016 20:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:0

Plzeňská Viktoria zvládla předehrávku s Teplicemi a na čele má před Spartou již šestibodový náskok. Utkání rozhodla jediná branka Daniela Koláře z prvního poločasu.

Zaplněná Doosan Arena nečekala na první branku zápasu dlouho, už v páté minutě propadl balón na malé vápno ke Kolářovi, který hlavičkou zajistil domácím vedení! Nabuzená Viktoria pokračovala v ofenzivních choutkách, hlavička stopera Hejdy se však neujala, vyznamenal se brankář Chudý. Domácí dle předpokladů určovali tempo zápasu, drželi balón a obléhali teplickou branku, nicméně další velkou šanci si do konce prvního poločasu vypracovat už nedokázali. Za zmínku ještě stojí Limberského hlavička, kterou Chudý bez problému lapil. Teplice byly směrem dopředu neškodné a obrana Viktorie v čele s brankářem Kozačikem nemusela až na Vondráškovu střelu řešit žádný výraznější moment.

Také ve druhém poločase byli jasně lepší domácí fotbalisté. Chudý opět skvěle zasáhl proti Hořavovi a byl to on, kdo držel teplické naděje na bodový zisk. V 54. minutě vysunul Fillo Vondráška, ale ten netrefil zařízení. Byl to jeden z ojedinělých útočných okamžiků Teplic. Viktorka sice vedla, ale nedařilo se jí vstřelit druhý gól. Svěřenci trenéra Krejčího se v závěru zbytečně nehnali dopředu, kontrolovali hru a bez větších potíží udrželi nejtěsnější vedení. Plzeň teď má na čele už šestibodový náskok, avšak Sparta má své utkání teprve před sebou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Plzeň má proti Spartě jednak výhodu,že se soustředuje už pouze na naši ligu a také to,že má momentálně 3 rsp. 4 body náskok.

Reagovat
ondrasch77

"soustředuje" - myslíš tím soustředí?...

Reagovat
cepinzcegamy

"ondrasch" - myslíš tím ondráš?

Reagovat
smazaný uživatel

Na výhru Plzně je překvapivě nízký kurz. Zas takový rozdíl mezi Plzní a Teplicemi není. Rozhodně zkusím remízu.

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Kovařík, Kopic)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou hrat teplici jak proti pribrami, tak dostanou pridel

Reagovat
3M

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele