7. kolo
01.09.2013 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Jihlava otočila duel se Slavií, která musí zaplatit další pokutu

Ligový zápas na hřišti Znojma i ten pohárový v Chomutově slávističtí hráči zvládli dovést do vítězného konce, do třetice už však uspět nedokázali a po porážce na půdě Vysočiny se musejí připravit na další tučný zásah do peněženek.

Pražané přitom nezačali vůbec špatně a od samého začátku měli dirigentskou taktovku ve svých rukou. Jako první to ve třinácté minutě zkoušel Petrák, ale vymezený prostor hledal marně. Hned vzápětí však přeci jen SKS udeřilo: Škutka si na zadní tyči počkal na vydařený centr a z bezprostřední blízkosti nekompromisně otevřel skóre - 0:1! Domácí hrozili jen neškodnými ranami z dálky, naopak pojistit vedení mohla Slavia, ovšem nebezpečný závar branku nepřinesl.

Stejný ráz utkání pokračoval i po změně stran. Dobrou možnost na vyrovnání měl po Masopustově centru Harba, ovšem hlavou neuspěl. Právě bosenský středopolař však byl následně ve vápně poslán k zemi Dobrotkou a rozhodčí Jech ukázal na pokutový kop! Mičudu si vzal kapitán Vaculík a zkušeně srovnal na 1:1. Za hosty mohl odpovědět Kisel, ale tři tyče nenašel.

Svěřenci Michala Petrouše však i nadále měli více ze hry, rozhodující moment však s přicházejícím závěrem ani na jedné straně nepřicházel. Čekání skončilo až čtyři minuty před koncem řádné hrací doby, kdy se po centru z hloubi pole nekompromisně prosadil Kopic - 2:1!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 Jihlava společně se Znojmem spadne!

Reagovat
Frank Lampard 8

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové statistiky pro tento zápas: http://www.ligista.cz/news/jihlava-slavia1/

Více info na ligista.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si první kolo gambáče loni na Edenu. Slavie šla do kabin za stavu 0:3 a dokázali srovnat, to byl nádherný zápas. Jinač si myslím, že má Slavie stále nůž na krku a něco bude muset urvat. 02 ( 1:2)

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Černý - Nitrianský, Bortel/Kolařík, Dobrotka, Čonka - Petrák/Gecov - Mičola, Kisel, Zmrhal, Hurka - Štutka

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
monty25

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle už vážně smrt slavi... táhněte do druhý špíny sračky a lituju toho že jsem vám asi 8 let fandil...nemáte vlastní stadion,máte nejdražší lístky v lize a ještě neumíte fotbal...někujeme ale vypadněte!!!!!!!!!!

Reagovat
OtecJaJ10

Slavia má celkem zajimavé "fanoušky"

Reagovat
cepinzcegamy

a Jihlava zase zajímavou "ochranku". Těžko někde vidět frajery ve vybavení za desítky tisíc na osobu. Určitě to majitel ochranky nakoupil jen tak pro své chlapce a tato instituce http://www.jihlava.cz/vyssi-policejni-skola-ministerstva-vnitra-v-jihlave/os-13397 s tím rozhodně nic společnýho nemá...

P.S.: pokud ti vadí strkanice na tribuně, kdyby jihlavští nevymysleli nehoráznou věc o tom, že nikdo v symbolech SKS nebude vpuštěn na tribunu, tak by ultras standardně byli v kleci v kotli hostů a na tribuně by za Slavii byli tradičně jen turisti, místní slávisti a vybájené rodiny s dětmi. Co chtěli, to dostali

Reagovat
OtecJaJ10

proč by mě to vadilo? Já nejsem jihlavák, fandím Baníku takže logicky s těmadle "zásahama" taky nesohlasím.

Reagovat
OtecJaJ10

a ta moje předchozí reakce byla na to, jak Coutinho fandí Slavii 8 let a pak napíše takovou věc. Nebyla to reakce na to, co se stalo v Jihlavě.

Reagovat
cepinzcegamy

jo tááák

Reagovat
KingMaster13

Smrt tobě špíno Kurva doprdele co jsi to za fanouška!!! Fans stojí za svým klubem při všem dobrém i špatném. Já fandim Slávii a ikdyž mě serou jak hrajou tak fandit nepřestanu a budu furt doufat že se to změní. SKS 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

slavie a celý vedení no plynové komory...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no ten Coutinho to je nějakej debil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele