15. kolo
23.11.2013 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Dukla Praha 0:1

Liberec doma před rozhodujícím duelem Evropské ligy s Freiburgem prohrál s Duklou po jediné brance Pospěcha 0:1 a dovolil tak hostům dotáhnout se na něj na jediný bod. Liberec nevyhrál v lize páté utkání v řadě.

Dukla odehrála v Liberci velmi dobré utkání a své možnosti naznačila už po dvou minutách. Néstor překonal Kováře, kterého ale naštěstí pro domácí zastoupil jeden z obránců. Liberec měl velké štěstí i ve 36. minutě, kdy se sám ve vápně zjevil Pospěch, ale střelou trefil jen brankáře Kováře. Pražané byli na severu Čech lepším týmem, nicméně do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Liberec měl ve druhém poločase rozhodně co zlepšovat, bohužel do něj vstoupil nejhorším možným způsobem. Čtyři minuty po úvodním hvizdu nádherně vystřelil Pospěch a s pomocí břevna překonal Kováře - 1:0 pro Duklu.

Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého byli proti defenzívě Dukly bezzubí a dlouho se nemohli dostat do vyložené šance. Až šest minut před koncem zápasu měl na kopačce srovnání střídající Delarge, jenže branku přestřelil. Za chvíli byl v další tutovce Rabušic, ale také netrefil branku. Liberečtí si tedy nakonec šance vypracovali, ale jejich nápor přišel příliš pozdě. Dukla hubené vítězství uhájila a ze severu Čech si odváží cenné tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mario23

Liberec potřebuje vyhrát, tipuji 2:1

Reagovat
REPLIKATOR

Krize jako prase a Šilhavý do ligových zápasů cpe pořád stejný hráče Takhle si ani neodpočinou.

Reagovat
mario23

tak ted sou odpočatí, byla repre pauza.

Reagovat
REPLIKATOR

Jenže ve čtvrtek budou hrát klíčový zápas v EL a pak je zase postaví v lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele