4. kolo
25.08.2008 17:15 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Brno opět podlehlo Boleslavi

Brno možnosti dotáhnout se bodově na vedoucí Spartu nevyužilo. V dnešní televizní dohrávce nestačilo na Mladou Boleslav a prohrálo 0:2.

Žádného fanouška brněnského klubu ani ve snu nenapadalo, že by se mohl opakovat loňský výsledek, kdy Mladá Boleslav na jihu Moravy zvítězila vysoko 3:0. Jenže po prvním poločase měla k obdobnému výsledku nakročeno skvěle, navíc byla mnohem aktivnější a měla i další příležitosti, jak vstřelit gól.

Velkou dávku štěstí měli domácí už ve 12. minutě. To postupovala na bránu Tomáše Bureše hned čtveřice hráčů v modro-bílých dresech oproti třem Brňanům. Na poslední chvíli předvedl výborný zákrok mladý Mareček a postupujícím hostům míč čistě odebral. O šest minut později se pro změnu vyznamenal brankář Bureš, který reflexivním vykopnutím vyrazil po rohovém kopu hlavičku Rajnocha.

Podobné štěstí už ale domácí gólman neměl o pár sekund později. Poláček našel krásně Sylvestreho a ten s jistotou poslal svůj do zaslouženého vedení. Brno tak muselo začít hrát mnohem ofenzivněji, jenže do žádných gólových příležitostí se dostat nedokázalo. Z dálky to alespoň zkoušel Mareček, do náruče připraveného Millera hlavičkoval zase Živný. Těsně před přestávkou se Boleslav prosadila podruhé. Z dálky napřáhl záložník Jan Rajnoch a krásnou dalekonosnou střelou překonal bezmocného Bureše.

Místo očekávané posily do ofenzívy poslal po přestávce kouč Petr Uličný na hřiště za záložníka Davida Kalivodu obránce Josefa Dvorníka. Brno i přes tuto změnu mnohem více ožilo, i přesto ale naráželo na dobře bránící hostující obranu. V 57. minutě se prosadil Tomáše Došek, jeho branka ale nemohla být uznána pro ofsajd.

Překonat Millera se pokoušel také Střeštík a Polách. Prvně jmenovaný poslal míč pouze na Millera, zkušený středopolař pro změnu nemířil přesně. Největší šance Brna přišla v 81. minutě. Střelu Marečka Miller dokázal vyrazit, ovšem jenom před sebe, kde dorážel Besta. Toho však opět skvěle vychytal boleslavský gólman. Nebezpečně pálil za pár minut také Baláž. Naopak na druhé straně mohl přidat třetí branku Papadopulos, jen těsně ale nedosáhl na centr Poláčka. Mrzet jej to však nemusí, jelikož jeho tým si domů veze tři body.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výhra domácích 2:1

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

brno zapas zvladne 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Došku ty svině to bylo na červenou a nediv se jak kokot!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vykon rozhodcich byl teda hroznej ... jinak zaslouzena vyhra MB

Reagovat
ica62

S těma rozhodčíma už by se mělo něco dělat.Je to hnus co předvádí.

Reagovat
Lahvac-CZ

Rothodčí byli podplacení . Brno by jinak vyhrálo 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Na někoho se to po zápase přece musí svalit

Reagovat
Lahvac-CZ

Ty si vtipálek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele