8. kolo
30.09.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 2:0

Nadprůměrný fotbal s velkým množstvím šancí viděl velmi slušně zaplněný stadion v Boleslavi. V prvním poločase domácí Pražany prakticky k ničemu nepustili, a také se dostali do vedení po dorážce Táborského. Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější, zápas však rozhodla druhý přesný zásah domácího útočníka brzy po změně stran.

V hledišti sice měli navrch fanoušci hostujícího týmu, na hřišti ale byli lepší domácí hráči. V 18. minutě si tak po střele Kysely, kterou Sňozík vyrazil před sebe, mohl první gól za Boleslav připsat Táborský. Rajnoch se po půl hodině hry dostal sám před Sňozíka, ale ten mu nedal šanci zakončit. Ve 37. minutě Mendy zavezl míč do vápna, přihrál Táborskému, který mířil jen těsně mimo. O dvě minuty později mohl vyrovnat Škoda, jeho hlavička mířila pouze do spojnice. Do další šance domácích se zapojil rozhodčí Jára, který nechtěně zastavil akci Bohemians, odražený míč se dostal k Matějovskému a ten našel přesně Táborského, jeho střelu však Sňozík kryl. V posledních minutách ještě musel po rohu domácích odvracet Sedláčkovu střelu z brankové čáry Šmarda.

Když v 55. minutě chyběl Kotyzovi krok k vyrovnání, mohl o minutu později pojistit vedení Táborský. Bohemians ve druhé půli vyrovnali hru, Miller byl však pozorný. I Sňozík předváděl důležité zákroky, tvrdou střelu Táborského k tyči vyrazil mnohem lépe, než před prvním gólem střelu Kysely. Chvílemi se hosté dostávali i k územní převaze, výborný Miller ale dokázal například nadvakrát vychytat Rychlíka. V úplném závěru mohl nejdříve zvýraznit výsledek Mendy, ale Sňozík opět dobře zasáhl, na druhé straně Škoda hlavičkoval těsně nad.

Boleslav už šest kol neprohrála a vyhoupla už se na páté místo, Bohemce patří dvanácté místo.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Klokan zabojuje a bude bod! 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele