25. kolo
29.04.2007 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 1:2

Plzeň se díky dnešnímu vítězství posunula na páté místo, které před tímto zápasem drželo právě Brno. Průběh prvního poločasu byl zcela v režii hráčů Brna, kteří si vypracovali řadu slibných šanci, ale v koncovce byli úspěšní pouze jednou, zato hosté prozměnu ovládli ten druhý a gólově se prosadili dvakrát.

Už ve 4. minutě byl ve velké šanci Holek, ale jeho střelu z hranice vápna vychytal skvělým zákrokem Daněk. O tři minuty později už Brno gól dalo, jenže ten nemohl být uznán kvůli ofsajdu Luďka Zelenky. Ve 14. minutě se už ale brněnský útočník dočkal uznané branky. Po faulu Rady se postavil k přímému kopu, obstřelil zeď a bezmocný Daněk už jen přihlížel, jak míč končí za jeho zády. Těsně před přestávkou pálil z velké dálky opět brněnský hráč, konkrétně Patrik Siegl, ale jeho střela letěla jen těsně vedle.

Plzeň chtěla ve druhém poločase vyrovnat a to se jí už v 54. minutě povedlo. Dlouhý aut Petra Šímy hlavičkoval za záda Bureše mladý talent Martin Fillo. Aby toho nebylo málo, tak v 70. minutě přidal druhou branku Plzně Martin Psohlavec, který dorážel do prázdné brány a tím domácí fanoušky hodně šokoval. Ani jeden tým už žádný gól nepřidal, a tak 3220 diváků bylo svědky překvapivé výhry Plzně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

nastesti ze M.Filo a M.Psohlavec dali gola

Reagovat
HOST*

L.Zelenka proti viktorce ze dvou golu dal dva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele