čtvrtfinále - odvety
25.01.2012 22:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Barcelona se v odvětě s Realem nadřela, nakonec ale postupuje

To byl ale boj! Barcelona nakonec remízovala s Realem Madrid v odvetě čtvrtfinále španělského poháru 2:2 a postupuje mezi nejlepší čtyři týmy soutěže. Do kabin se přitom šlo za dvoubrankového vedení domácích, když se trefili Pedro a Alves, Real však po přestávce dokázal vyrovnat zásluhou branek Ronalda a Benzemy a od postupu jej dělila jediná trefa.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, oproti nejsilnějšímu možnému složení jen nahradil v brance Valdése Pinto. I tento tah se však dal očekávat, jelikož náhradní gólman Blaugranas nastupuje do všech utkání Copa del Rey. Od první minuty tedy vyběhla na trávník ta stejná jedenáctka, která vybojovala vítězství na stadionu Santiago Bernabéu. To základní soupiska Realu přinesla několik zajímavých a nečekaných rošád. Podstatnou informací byl start Pepeho, jenž nakonec tak trochu nepochopitelně nedostal trest za šlápnutí na Lionela Messiho, a tak i dnes nastoupil od začátku. José Mourinho připravil poměrně ofenzivní sestavu, místo tří defenzivních záložníků dnes nastoupili jen dva, vpředu tak zaměstnávala obranu Barcy hned čtveřice hráčů.

A Bílý balet na svého soupeře vlétl ve velkém stylu, i přesto, že rozehrávku obstarali domácí, dostal se Real už po deseti vteřinách do obrovské příležitosti. Chyby v obraně Barcelony využil Higuaín, sám před Pintem ale selhal a poslal míč mimo tři tyče. Zahodil tak možnost vstřelit nejrychlejší branku v historii El Clásica a překonat tak rekord Karima Benzemy z letošní sezony. A ve třetí minutě mohl opět skórovat Higuain, to si naběhl na přesný centr Xabiho Alonsa, jenže zblízka nastřelil Pinta.

Hosté začali skvěle, další střelu si připsal Ronaldo, jenže levačkou minul. Domácí zazlobili dvěma kolmými přihrávkami na Alexise, toho však jednou zradilo zpracování, podruhé zase až příliš ochotně upadl po souboji s Ramosem. Hrál se skvělý fotbal v úžasném tempu, Kaká rozdal balón doleva Ronaldovi, jeho další pokus levačkou ale Pinto dokázal vyrazit.

Po čtvrthodině hry se dostal do přečíslení dvou na jednoho Fábregas, finální přihrávku na Messiho ale nezvládl, akci zbrzdil a argentinský útočník tak pálil z těžké pozice mimo. Následovala chvilka klidu, tu však nevídanou střelou ukončil Mesut Özil. Ten z ničeho nic napřáhl ze třiceti metrů a trefil spojnici břevna a tyče, míč se pak odrazil jen na brankovou čáru. O dvě minuty později vyrobil obrovskou hrubku v rozehrávce Pinto, Higuain ale střílel z úhlu a domácího brankáře nepřekonal.

Ve čtyřicáté třetí minutě utekl s míčem přilepeným na kopačce středem hřiště Messi, v ideální chvíli geniálně našel uličkou úplně volného Pedra, který střelou na přední tyč z prvního dotyku překonal bezmocného Casillase. Na hřišti se přiostřilo, jednou ostře fauloval také Messi, jenž si užil odplatu Pepemu, za což ho domácí fanoušci znovu oslavovali. Nervy však začali ztrácet hlavně hosté a za jeden z faulů na barcelonskou desítku přišel druhý trest. Xavi ze standardní situace trefil jen zeď, balón se ovšem odrazil proti noze Danimu Alvesovi, jehož nechytatelná bomba skončila přesně v šibenici. Casillas si tak ani neměl šanci sáhnout na míč, přesto Real prohrával o poločase 0:2, i když byl aktivnější. Po přestávce tedy k postupu potřeboval vstřelit hned tři branky.

Úvod druhého dějství se nesl v duchu barcelonské exhibice, Blaugranas v poklidu kombinovali ve středu pole a zápas si vyloženě užívali. Jenže přišly komplikace, a to dost výrazné. Nejprve s osmašedesáté minutě vyslal Özil skvělým pasem vpřed Ronalda, ten naznačil střelu, položil si Pinta a trefou do odkryté branky snížil. A o čtyři minuty později vystihl Callejón předvídatelnou rozehrávku Alvese, Benzema si tak mohl obhodit Puyola a bez problémů skórovat.

Rozhodnout mohl na druhé straně Messi, jeho pokus z volného přímého kopu ale břevno Casillasovy svatyně těsně přeletěl. Barca se v závěru nechala přitlačit, stále ale hrozila díky Messiho rychlosti, po jeho další individuální akci ale Casillas znovu nemusel zasahovat. V osmdesáté deváté minutě se situace pro Bílý balet ještě více zkomplikovala, stoper Ramos totiž v souboji položil ruku do obličeje Busquetse a po druhé žluté kartě byl velmi přísně vyloučen.

Definitivní pojistku barcelonského postupu mohl přidat Pedro, hlavou ovšem trefil jen přesný střed branky. Nervózní závěr zápasu už další gól nepřinesl, Barcelona tak nakonec vybojovala s Realem remízu 2:2 a po výhře v prvním duelu postupuje do semifinále Copa del Rey.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (1449)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 forza Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

forza madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

ci jebe ? forza madrid ? to som ešte nepočul !HALA MADRID!

Reagovat
penepi

Snívalo sa mi, že prehráme 2:3, čo je vcelku reálne, ale veríme! Hala MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla PARÁDA

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za kurz? omg za 1.62 bych nikdy nevsadil i když barca asi vyhraje no

Reagovat
DreamTeam

kurz o nicem ale tak prave proto se vyplati zkusit risknout dvojecku.. co kdyby to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby proti Barceloně hráli jako vždy, tak je třeba i rozdrtili.. Oni umí podržet míč a z toho by Barcelona měla nervy, že by nemohli hrát svoji hru.. Třeba by padlo za zápas 6 gólů, ale třeba by real vyhrál.. Real je nejofenzivnejsi v evropě a když hraje Barca, tak vždycky proti betonu ostatních týmu, aby si oni mohli hrát svoji hru a to právě se musí změnit.. Real musí hrát svoji hru a útočit.. Uvidíme ve středu s čím přijde Mourinho :-) Halá Madrid! :-)

Reagovat
Tomtaf

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odvazne tipnu 1:2 - prodlouzeni a Real na penalty, ale moc tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real nic neřešící souboj bezvýznamné soutěže. Pokud má být tato sezóna úspešná, musíme vyhrát PD nebo LM, což je naše priorita. Tento zápas je prestižní pouze pro to, že jde o El Clásico. My se musíme soustředit hlavně na ligu (čímž samozřejmě neříkám, že se na to mají hráči Realu vykašlat a nechat si nastřílet bůra nebo, že je případný postup Barcy méněcenný)...

Reagovat
Mercury

Nebuď pokrytec. Bezvýznamná soutěž je to letos, když jste na pokraji vyřazení, ale loni jste díky rozbitému poháru z Copy oslavovali Mourinha i celý tým. Já chápu, že už není taková touha obhájit, když se loni Realu podařilo jej po delší době vyhrát, nicméně označit tu soutěž za bezvýznamnou je fakt úsměvné. Zvlášť co se týče morálky a nálady v obou táborech pro klíčové boje v lize a LM je toto Clásico možná důležitější, než si myslíš. Že to není priorita to samozřejmě chápu, ale v nynější situaci by se nejen Mourinhovi velice hodilo v Barceloně něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš než o pokrytectví je to o alibismu. Ale jinak souhlas.

Reagovat
madridcan

Velmi pekne napisane a mas pravdu Najma suhlasim s tym,ze bezvyznamna sutaz to ani nahodou nie je a je to cenna trofej. Nechapem vsak, preco mate niektori problem s tym, ze niektori z toho nie su az tak ,,mimo" , ako by sa patrilo. Ja osobne chcem najma ligu a hlavne minuly tyzden som apeloval nato, nech sa setria hraci, lebo nas cakali bojovni Baskovia. Dneska by som tam naopak poslal plnu silu, lebo cez vikend by mohlo kludne nastupit aj ,,béčko" a nemalo by mat problemy. A co sa tyka tlaku a podobnych zalezitosti, tak Real hral cez vikend dobre a nevidel som tam naznak toho, ze by chlapci boli pod tlakom. Dneska dufam, ze nastupime v plnej ofenzivnej sile a nechame na travniku vsetko a ked nahodou vypadneme, tak po vykone z ktoreho nebude nikto z fanusikov sklamany.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real je to letos bezvýznamná soutěž, protože ji už vyhrál loni. Letos musíme vyhrát PD nebo LM, protože jinak je tato sezóna neúspěšná a pro Mourinha tuplem. Nejde o pokrytectví ani alibismus (i když rozumím tomu, že se to tak jeví). Beru to čistě z pragmatického hlediska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Real si opět nenahraje 3x po sobě a dostane znovu lekci 3:0 Visca el Barça !

Reagovat
madridcan

1:3 hattrick Pepeho a preriedenie fans Barcelony na nasledky porazky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je moc brutální, ale třeba dát gól na 3:2 pro Real z nějakýho rohu v 90', to by se asi vsichni posrali

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vocasisko

3:1 Messi, Alexis, Pedro - Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Fabregas-Ronaldo,Benzema,Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID VYHRAJE

Reagovat
sensei25

mam rad barcelonu uz od cias ked tam hraval Rivaldo...dnes to bude tazky zapas..myslim si,ze moze vyhrat aj madrid,ma tiez velmi dobre muzstvo...hlavne nech sa nebiju,nekecaju s rozhodcom a nech je dobry zapas,nech to dopadne akokolvek...

Reagovat
smazaný uživatel

to zase bude trapná barsa, ťuk ťuk z vápna vystřelit po půl hodině. Hlavně neriskovat, žadná přímočarost, neztratit balón a zdeptat tím soupeře. JJ, každej teď bude kritizovat, no počkejte si na to večer. To jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak at to soupeř otevře

Reagovat
DreamTeam

jenze to je tezky z toho duvodu ze jakmile chce hrat nekdo aktivne tak se zase porad valite na zemi. .. rekl bych ze bude zalezet hlavne na rozhodcim..pokud bude piskat kazdy stouch tak se bude hrat to co pise kolega.. pokud ne moh by to byt zapas podobny temu prvnimu ze superpoharu ..

Reagovat
asskicker

ze ta to bavi mliet sracky pod kazdy zapas....aktivne hral ako Espanyol, Valencia atd...vlastne 90% timov, ktore s Barcou nieco uhrali a nejake valanie po zemi ako pises tam nebolo, mas nejaky komplex? Skor sa treba pozriet ako si Cronaldo skakal sipky do vody pri prvom domacom EC v lige, co robil Di Maria...Skor sa zamrej na vas herny prejav, ci to nebude zase sracka ako obvykle, pretoze rozhodne to nie su simulacie Barcelony co vyhravaju EC

Reagovat
DreamTeam

ja nerikam nic o tom ze by simulace vyhravali zapas.. jen rikam ze pokud zase rozhodci bude piskat kazdy stouch tak se nevyplati hrat durazne smerem dopredu a plytvat sily...

vono taky ty zapasy proti Valencii nebo Espanyolu byly co se rozhodciho tyce hodne citlive posuzovany a to je to o cem mluvim :)) pokud bude kvalitni rozhodci co pusti hru tak je ta taktika ucina v opacnem pripade to bude samy hloucek hracu , karetni marias a nepohledny nahravaci zapas

Reagovat
asskicker

Aj keby mal rozhodca piskat kazdy stouch tak to nie je chyba FCB....a ze sa bude hrat to co pise blbec nad tebou? ak tam zas nebudete branit v 9 tak nie, ak ano tak co sa cudujete? A ke dvas to nebavi nie ej problem vziat Barce loptu a tvorit hru, par tymov v sezone to uz dokazalo, tak preco to nedokaze najdrahsi tym na svete?

Reagovat
DreamTeam

a ja nekde pisu ze je to chyba Barcelony ?? co mi to tady porad predhazujes.celou dobu mluvim o rozhodcim. pokud bude piskat vsechno tak vam to samozrejme hraje do karet... ano problem by to nemusel byt viz.prvni zapas Supercopy... samozrejme chtelo by to udrzet dyl nez jeden polocas

Reagovat
asskicker

jenze to je tezky z toho duvodu ze jakmile chce hrat nekdo aktivne tak se zase porad valite na zemi.

a to je co? aktivne hralo dost muzstiev a nikto sa vyrazne po zemi nevalal narozdiel od ramba Pepeho

Reagovat
DreamTeam

no tak treba zrovna Iniesta a Messi jsou krasny pripad hracu kterym kdyz nekdo sebere mic tak se hned zacnou ohanet po rozhodcim co ze si to jako souper dovolil.. a v clasicu to plati dvojnasobek

Reagovat
asskicker

Ano, to celkom suhlasi, ze sa to deje hlavne v EC, na druhu stranu to pises ako by sa rovnake veci nediali u vas, simulacie, prihravanie padov a spinava hra vam nie su cudzie....

Reagovat
smazaný uživatel

další zlomenej. To bychom měli.

Reagovat
smazaný uživatel

ťuk ťuk a Real nebude vědět, která bije

Reagovat
smazaný uživatel

takze vazeni skore Barca - Real za poslednich 13 utkani je 30 : 10 myslim ze neni o cem proste Real na Barcu neumi a uz 4 roky v hraci dobe nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi vidím na 3:1

Reagovat
antimadrista

Doufám že nastoupí pepe, mourinho je takovej blázen že je toho schopnej vicsa el barca !

Reagovat
DreamTeam

jako blazen v cem.. vsak spolu s Ramosem je to nas nejlepsi stoper.. nenasazovat to nejlepsi co je k dispozici to je teprve blaznovstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je tak maximalně magor.A gól,který dal naposled Puyol z rohu byl taky od Pepeho,protože si Puyola neuhlídal.HALA MADRID

Reagovat
DreamTeam

a porad je to nas druhy, ne-li prvni stoper

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu by bylo správné, kdyby nehrál. Real by si taky někdy mohl zachovat tvář.

Na druhou stranu by Pepeho přítomnost vzbudila velký emoce a naše hráče by to mohlo motivovat k velkýmu výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ho prý postaví, když bude v pořádku (otázkou je, jestli psychicky nebo fyzicky :D), každopádně jsem zvědavá na reakci fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Lionidis: hm možná Real na barsu neumí, ale jak to má otevřít, když Barsy taktika je držet balón za každou cenu a tak to teď bude dvojnásob, aby udržela náskok o gól.) antimadrista:Jinak PEPE nenastoupí, má přeci zákaz od vedení realu. ) SuperRoman: a ten gól co dal Puyol je z části i Ramose, protože taktika byla, aby si Ramos držel Puyola. Fakt, že PEPE uškodil nejen zápasu, ale hlavně sobě. A nebudu to tady opakovat, Mourinho neni blázen, ale taktik !!!

Reagovat
Kily

ideálním receptem je pak Barceloně sebrat její největší zbraň a nenechat ji hrát její hru, nejlepší trenér na světě na to měl už dávno přijít místo toho, aby na vlastní polovině zase rozestavěl jako vojáky hráče, kteří mu v tomhle ohledu nevycházejí úplně vstříc, jelikož vykrývání prostorů nemají úplně v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Mourinho je taktik. A doufám, že v tom bude pokračovat dál. Zápas co zápas taktika, co nefunguje ...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne budeme si cely zapas prihravat na polliacej ciare ako spanieli poslednych 10 min v zapse s Chile na MS 2010 , Pepe ziadny zakaz ani stop nedostal , to boli len blaboly tisku ... Mourinho je taktik no , akurat v tych konfrontaciach s Guardiolom to vyzera ze by sa ma este co ucit a co vylepsovat ...

Reagovat
DreamTeam

treba jak v kabine po prvnim polocase "koucoval" svuj tym Xavi

se klidne priznam ze hrajici kouce nemame..

Reagovat
vocasisko

Aspoň jde vidět, že u nás tým funguje jako tým a ne jako banda kolegů, který tam hrajou jen kvůli prachům. To, že Pepek mluvil v kabině jen 2 minuty, bohatě stačí na to, aby řekl všechno podstatný. Xavi určitě neměl proslov ohledně taktiky, ale ohledně motivace a upozornění na chyby. Pepek pak dodal jen taktický změny.

Reagovat
DreamTeam

jj vseci v Realu hraji kvuli penezum a za vas by hrali hraci i zadarmo.. o cem jsme se mohli presvedcit nedavno treba u Alvesa

kazdopadne ja si myslim ze ten faktor Guardiola nebude az tak veliky jak se zda.. to ovsem ukaze az cas, pokud z klubu odejde a bude uspesny i jinde ..

Reagovat
vocasisko

No fajn, máte další argument na snižování kvalit Guardioli, tak si to užíjte. A jak to bylo s Alvésem, to nikdo neví, důležitý je, že chtěl prodloužit.

Reagovat
DreamTeam

no vzdyt ty jsi zacal ze u nas jsou vseci kvuli penezum :) jinak argument tezko rict.. kazdopadne je to zajimave :) ale jak rikam pravdu se dozvime az pokud odejde jinam...

Reagovat
vocasisko

a co když se zlomí a rozhodne se, že bude v kludu stejně dlouho, jako SAF?

Reagovat
DreamTeam

nevim tomu moc neverim, ale samozrejme pokud bude tolik let na spici.. precka generacni vymeny a furt bude hrat top..tak urcite dobrej bude

Reagovat
vocasisko

taky tomu upřímně moc nevěřím, ale přece jen, SAF taky už aspoň 10x řekl, že končí, ale to je trochu jiná situace, nicméně uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na Culés: Nasadili byste do dnešního zápasu Pinta?

Já bych dal přednost Vickymu.

Reagovat
smazaný uživatel

sice minule pustil lacny gol a pri tej hlavicke benzina bol pri tycke dost neskoro , ale nech chyta ked uz ma v popise prace vykryvat branu v Pohari

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto, že nás minule jeho chyby skoro potopily, bych tam teď dal Vickyho. Pinto by to nemohl brát jako nějakej podraz.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tím ti nijak neberu názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto! Chytá Copu, tak at chytá každý zápas, nebylo by to k němu fér.

Sice jsem minulý rok docela chtěl, aby ve finále nastoupil Vicky, ale Pinto to zvládne

Guardiola je charakter, takže určitě bude chytat Pinto.

Reagovat
Mercury

Souhlasím, že by měl v Copě chytat vždy Pinto, nicméně to loňské finále..myslím si, že tu Cristianovu hlavičku by Vicky měl, ikdyž jsou to jen spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

stejnětak by Vicky s největší pravděpodobností chytnul ten gól na SB. Nicméně je to vlastně jedno. Stejně ten gól způsobil jen vyšší aktivitu u nás a naprostý beton na straně antikrista.

Reagovat
Kenneth

A třeba by další 2 dostal. Prorok jiri ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal by žádný navíc. Nebylo z čeho ...

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Určitě Pinto! A k tomu bólu na SB - nemyslím si, že by to byla vyloženě nějaká minela, ale samozřejmě chytat se to dalo.

Reagovat
vocasisko

Ta otázka je uplně z cesty . A ne nenasadil, je to prostě Pintova soutěž a já jsem rád, že si i náš druhej golman zachytá dostat zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

není

v dalších kolech soutěže je zápasů na odchytání dost ...

Reagovat
Infi

Pinto

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jednoznačně Pinto.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych dala Pinta, pohár je prostě jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Xavi! Nejlepší záložník na světě a jeden z nejlepších v historii.

Díky za všechno a ještě pár let vydrž!

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poločas 0:1

celkově 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Mercury

Official: The Spanish federation has made the final decision to not punish Real Madrid player Pepe for his stamp on Messi last week

Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak doteď jsme mohli svaz omlouvat, že to řešit nemohli, když nepodala Barca podnět, ale odteď už je to jasná fraška. Je to banda přisdi-ráčů. Tak dlouho mu budou tyhle pič-viny tolerovat, až někoho zase pokope na zemi.

Reagovat
DreamTeam

no takze stiznost od Barcelony prisla ??

Reagovat
smazaný uživatel

A proč teda Barcelona nepodala stížnost? (A už tady neřikejte, že aby se nevyhrocovala situace, to je blbost)

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Dávajá to někde v televizi ?

Sport 1 sport 2 ?

Reagovat
madridcan

Sport 1

Reagovat
Jerichoo

1 000%?

Reagovat
madridcan

jo

Reagovat
smazaný uživatel

tam bezi man city liverool ne ? aspon v programu to tak je

Reagovat
Mercury

to by mělo byt na sport2, viděl jsem to tak před pár dny v upoutávce přímo na sport1, takže bych tomu věřil víc než programu..ti diletanti tam mají chyby dost často

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak snead to pobezi to si nemuze nechat sport 1 ujit

Reagovat
Mercury

taky si myslim, ze je to priorita a bude to na jednicce

Reagovat
madridcan

aj vcera mal ist Cardiff-Crystal Palace na jednotke a nakoniec isiel na dvojke

Reagovat
smazaný uživatel

Hala madrid věřim v postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca 3:1

Reagovat
madridcan

Nejen rasismus, urážky, sprostoty a podvody hýbou fotbalem. Občas se objeví i dojímavý příběh. A tím je aktuální zpráva o skutku Erica Abidala, obránce Barcelony.

Hráč, který před časem prošel úspěšně nejtěžší životní zkoušku, když se vyléčil z rakoviny, navštívil dětské onkologické oddělení barcelonské nemocnice.

Obzvláště dojatý byl u postele patnáctiletého pacienta Juana Garcii. Teenager, který bojuje s rakovinou, propukl v pláč, když Abidala uviděl. Klubu totiž bezmezně fandí a příchod ikony Barcelony k jeho posteli jej naprosto dojal.

Jedním z témat jejich rozhovoru pak byly i hodinky, které měl Abidal na ruce. Hráč neváhal, Rolexky sundal a chlapci jej věnoval na památku. „Naprosto odmítal, že by si měl vzít hodinky zpátky, že takový drahý dárek nemůžeme přijmout. Řekl: Nezáleží na tom, co to stojí. Chci, aby váš syn byl šťastný,“ líčil „doják“ chlapcův otec J. Garcia Serra a pokračoval.

„Eric nás všechny objal a pokračoval v návštěvě u jiných nemocných dětí. Podíval jsem se na syna a nikdy nezapomenu na výraz štěstí v jeho tváři. Už jsem totiž skoro zapomněl, jak vypadá, když je šťastný. V noci se teď pořád dívá na to, jak hodinky krásně svítí. Taková návštěva pomůže mnohem víc než jakýkoliv lék. Pro mou rodinu byl, je a bude Eric velkým vzorem. Je pro nás víc než jen hráč,“ řekl otec mladíka.

Hodinky to nebyly ledasjaké, španělská média uvedla, že se s největší pravděpodobností jednalo o limitovanou edici, kterou dostal každý člen týmu za vítězství v lize. Cena jednoho kusu – 20 000 liber, tedy šest set tisíc korun.

Abidal odmítl o hodinkách vůbec debatovat. „Naprosto na tom nezáleží. Odmítám se o tom bavit, neudělal jsem to proto, abych byl v novinách,“ řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli podle toho řečeného teď Eric vážně přemýšlí. Gesto každopádně skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Asi jedinej sympaťák v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

za to v realu neni zadnej sympatak maximalne calejon.

Reagovat
Krausio_Real_M

To říkáš ty

Reagovat
asskicker

Ved to iste tvrdis aj ty len opacne, ci je sympatickost objektivna zalezitost?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

pak mě napadá otázka, udělal by to kdyby ho nemoc nepotkala? mmm

Reagovat
DreamTeam

nee... tahle zapletka je skoro jako ze Saw ..

ale jako gesto pekne to zase jo

Reagovat
Kily

on už někdo potřebuje při snaze stát se hrdinou davu klesnout i tak nízko, že bude snižovat takovéhle gesto? no i když co se vlastně divím...

Reagovat
smazaný uživatel

no když vidím jeho příspěvky....

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes může Pep dorovnat Rijkaarda v počtu výher.

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Realu Madrid Pepe nedostane trest za to, že před týdnem během utkání s Barcelonou šlápl na ruku Lionela Messiho. Komise Španělské fotbalové federace dala na slovo portugalského obránce, podle nějž se nejednalo o úmysl.

Tá posledná veta je úžasná

http://www.youtube.com/watch?v=O_wBLf49H9s

Reagovat
Infi

To prostě není normální, vole jak můžou dát na slova hráče? Neviděli ani jedno video?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naozaj smiešne, retože to bol evidentný úmysel.

Real LFP Madrid má ale iný názor

Reagovat
madridcan

vy ste Uefa, my sme LFP...pekne to mame rozdelene

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nás rozhodcovia toľkokrát nepoškodili, tak by som tomu aj veril

Reagovat
madridcan

joo no...to by sa dalo povedat aj o Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ťažko. Ale možno sa niečo také aj vyskytlo, aby tá pomoc od LFP nebola taká viditeľná

Reagovat
madridcan

Sme rovnako o*ebavany ako ste o*ebavany vy, dostavame pomoc rovnaku, ako dostave vy. To,ze tam silou mocou vy musite hladat nieco, kde sme dostali vacsiu pomoc ako vy, je len a len vasa starost a problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ste d*jebavaný od LFP?

Reagovat
madridcan

viac ti k tomu napisem neskor...Teraz sa ponahlam. Tak potom vecer cekuj tu komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aby bolo jasné, nemyslím to úplne vážne. Všetko to je v rámci srandy

Reagovat
Infi

Kopírky Nejdřív nám seberete titul simulantů a teď si dokonce přivlastňujete vyšší moc, stejně jako my. Nechutné

Reagovat
DreamTeam

a na rade je La liga a Champions league

Reagovat
madridcan

Ver tomu, ze titulu simulantov sa len tak nezbavite Jeden Pepe leto nerobi

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Pepe, Kristína, Mária a Marcela?

Reagovat
Krausio_Real_M

Marcelo a simulant?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Krausio_Real_M

A to je asi všechno co mužeš nabídnout co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DreamTeam

hmm co teda potom znamy Diver Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

No a nakoniec sa dostaneme k tomu, že každé mužstvo sa dá nazvať bandou simulantov, to len FCB je nafúknutá bublina

Reagovat
DreamTeam

to preci nepopiram..ale Marcela bych za Divera urcite neoznacil... to uz spis aj Kaka

Reagovat
Kily

tady v diskuzích platí pravidlo, že simulantem je každý, kdo někdy něco nafilmoval, tudíž Xavi je jasný simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pokračovať?

Reagovat
Krausio_Real_M

Nemusíš, pro tebe jsou simulanti z madridu, pro mě zase z Barcy, bylo by zbytečný tu zasírat diskuzi.

Reagovat
Xavi

Měl říct, že to byla boží ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejsympatyctejsi klub na svete

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska jim to Barca ukaze

Reagovat
Krausio_Real_M
Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně věřím, že nastoupí Pepe. Potřebujeme diváky v transu od první minuty, nejlépe už před zápasem. Pepe a Mourinho jsou toho zárukou. Navíc rozhodčí si na něj bude dávat velký pozor, i když z nasazení Teixeiry zrovna radostí neskáču.

Reagovat
Xavi

Jestli dnes nastoupí Pepe, tak bych to viděl na prasečí hlavu č.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý čas ho držia " v kleci " a mávajú pred ním vašou flágou

Reagovat
Infi

Když už nedostal žádný ten trest, tak si ho na tom place taky přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
culé

3:1 Messi, Alexis, Iniesta - Benzema

Reagovat
naheCZ

1:3 (Iniesta - Higuain, Ozil, v prodloužení Ronaldo)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1:3 messi1 -ronaldo2 benzema1 real

Reagovat
REPLIKATOR

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že Real vôbec nie je pod tlakom, pretože každý viacmenej počíta s tým, že už nemôže postúpiť a asi aj, že zase nevyhrá. Real môže len príjemne prekvapiť dnes a to sa aj podarí - 0:1 alebo 2

Reagovat
Jerichoo

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Cesc, Messi y Alexis

Reagovat
Mercury

očekávaně plná palba (až na VV)

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Pepe hraje!

Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Ozil, Cristiano e Higuaín

Reagovat
Mercury

tak to se těším, to bude pecka :)) aspoň to utkání dostává zase větší náboj...každopádně Mourinho je idiot, to ať se na mě nezlobí.

Reagovat
smazaný uživatel

On se nikdy nevzdává, Pepe mu poslouží jako nástroj k vyhrocení situace a případné alibi.

Reagovat
DreamTeam

to je overena sestava ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
DreamTeam

tak celkem dobra ... jen skoda ze nehraje Marcelo

Reagovat
Kenneth

Parádní sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že nehraje Benzema. Sice je venku slabší, ale prsty měl v posledních třech vašich vstřelených gólech.

Reagovat
Kenneth

Potřebujeme dát z první šance gol, proto Higuaín.

Reagovat
Mercury

Nedaval zrovna Benzema gol v prvni minute pred mesicem na SB? Já mám teda Higuaina mnohem radsi, nicmene Karim se mi letos libi podstatne vic.

Reagovat
Kenneth

Benzema je palič, ten ze své první šance gol nedá, Higuaín letos jo a to my na NC potřebujeme.

Reagovat
Mercury

No tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

tak Higuain je mnohem lepsi strelec..otazka je..jestli se vubec k necemu dostane

Reagovat
Kokesh

Však to bylo jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzera to ze Fnukino chce zase raz hrat futbal .. dnes by to mohol byt mocny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát bych dal místo Lasse Di Mariu, to by byl teprv fotbal. :))))

Ale je sympatický, že místo 3 DM dal jenom 2 no...

Reagovat
Kenneth

Di Mária je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne fakt? to jsou mi novinky

Reagovat
Kenneth

A co je na tom sympatickýho? Sympatický by bylo kdyby hrál na 1 DM. Kdyby i v tomhle zápase hrál na 3 DM, tak by ho fanoušci vynesli v zubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava zajímavá, docela mě překvapil Marcelo i Benzema, potažmo nasazení Pepeho, ale jinak dobrý, žádná defenzivní, tak uvidíme, jak to bude vypadat

Reagovat
vocasisko

6 defenzivních hráčů vlastně není žádná defenzíva

Reagovat
Kenneth

Barcelona jich má 5, opravdu rozdíl

Reagovat
vocasisko

rozdíl to je

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

neni. je to klasika, co Real hraje letošní sezónu pořád... s takovouhle sestavou je Real nejlépe střílející tým evropských lig, takže jestliže hrál doteď v defenzivní sestavě celou sezónu, jak by to vypadalo, kdyby to otevřeli pořádně? Ty jsi fakt umělec

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká v základe, super, toho mám rád..

Reagovat
herbage

tak fanoušci Pepéhp vyhecujou, ten zlomí Messimu nohu a v oficiálních tabulkách největších zloduchů historie lidstva se dostane před Hitlera

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, těsně za Mourinha.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tím by si udělal dost fanoušků.

Reagovat
božský John

0:0

Reagovat
Mercury

To si myslím, že nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

200. pro dnešní výhru Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

JEN V PŘÍPADĚ AMPUTACE PRSTŮ MESSIMU

Pouze v tomto případě by Komise španělského fotbalového svazu (RFEF) přistoupila k sankci pro Pepeho. Takto se vyjádřil k případu přišlápnutí Messiho ruky Alfredo Flórez, jediný muž, který může z pozice svazu rozhodovat o trestech pro hráče.

Reagovat
vocasisko

tak to si dělají prdel

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj rádi Barcu no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Dnes mu je ukousne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osa nějakýho týmu: Pepe - Barton - Suaréz To by byla parádní podívaná Jedinýho Joeyho z nich mám rád

Reagovat
Infi

Nechtěně, protože nikdy neměl cíl někomu ublížit

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

NEVÍ PROSÍM NĚKDO NA ČEM BYCH TEN ZÁPAS MOHL VIDĚT?

Reagovat
Kokesh

Dnes jsem celkem na naší pravou stranu zvědavý, Arbeloa bude mít pekelný chvíle...

Reagovat
smazaný uživatel

http://estaticos.marca.com/marcador/futbol/2011_12/copa/cuartos/vuelta/bar_rma/images/pepe_300x477.jpg prý to má zatím docela na háku, tak uvidíme, jak mu to vydrží

Reagovat
herbage

měli by mu dát náhubek

Reagovat
Mercury

Ta mozaika je jednoduše úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si všichni podali s Pepem ruku. Tome, koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej kvalitní sopcast pls? :)

Reagovat
cubinho

4:1

Reagovat
Mercury

jesus

Reagovat
DreamTeam

toto nedat

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my ty začátky dáváme.

Reagovat
smazaný uživatel

to měl být gol

Reagovat
One-Real

HIGUAINE TO SI DELAS PRDEL

Reagovat
Kenneth

Dopiče to je ten důvod proč dneska hraješ, a ty to nedáš.

Reagovat
Mercury

No vidíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth

25.01.2012 21:23

Benzema je palič, ten ze své první šance gol nedá, Higuaín letos jo a to my na NC potřebujeme.

Reagovat
One-Real

Ja si teda myslim opak a to ze je Karim v tehle situacich presvedcivejsi, rsp bych mu veril vic.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co vic chce? Tohle palicstvi je fakt nemozny..

Reagovat
Kokesh

To si děláš kozy? Co vís chceš?????

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká padá únovaou už ve druhý minutě?

Reagovat
vocasisko

z té hrubky na začátku pomalu začíná být tradice

Reagovat
C0br

Co víc ti hošíci chtěj?

Reagovat
Mercury

Ani druhou :) Ta obrana je ovšem na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
vocasisko

Pinto a vstávat sakra

Reagovat
Infi

Kenneth

25.01.2012 21:23

Benzema je palič, ten ze své první šance gol nedá, Higuaín letos jo a to my na NC potřebujeme.

Reagovat
C0br

Miluju tyhle vypointovaný komenty. Něco jako ten s MU a skupinou v LM.

Reagovat
Infi

jjjjjj nebo stas87 a nulová šanca

Reagovat
Kenneth

Higuaín podruhý. Tohle ho psychicky položí.

Reagovat
Kenneth

Takhle hrát na SB, tak je zdemolujeme. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

na čem to sledujete?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
cubinho

Reagovat
Infi

Barcelono, budíček

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Yanek

Ricky je uzasnej.

Reagovat
DreamTeam

tradicne kvalitni zacatek..hlavne nepolevit.. a nedostat hloupy gol

Reagovat
Infi

Jak to letělo doprostřed tak jsem se bál deja vu jak čert kříže

Reagovat
Kenneth

Kaká z AC je tu, hlavně se nezranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na Mourinha svítili , komedie

Reagovat
Mercury

Ted to pekne zadrbal Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je sice o 15 čísel menší než hlavičkář Cristiano, už má ale 2 vyhrané hlavy.

Reagovat
DreamTeam

pekne Mesut

Reagovat
Kenneth

Coentrao opět všude a všude opět na výbornou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co je zas dopiče?

Reagovat
Trand

Proč reaguješ takhle? Udělal chybu u toho neoffsidu Alexise, nejdřív stál nejvíc vzadu a kvůli němu nebyl Alexis v offsidu a potom ho ani nezastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hoří jen on..

Reagovat
Kenneth

. Ty si doted evidentně sledoval jen Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Písknout/ nepísknout ?

Reagovat
Side

U těla, v žádným případě

Reagovat
vocasisko

to ani ruka podle posledního záběru nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

na reakci měl asi 0,01 vteřiny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ofsajd ani náhodou.

Reagovat
madridcan

Reagovat
vocasisko

další neoffside

Reagovat
Josifek

Zatím hrajeme celkem aktivně, skoro se bojím, abychom nedali branku a klasicky nezalezli a podepsali si tak ortel..

Reagovat
cubinho

Puyol

Reagovat
Mercury

Pekne Carles :)

Reagovat
smazaný uživatel

Carles

Reagovat
cubinho

Už zase začíná hon na Messiho.

Reagovat
C0br

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo ?

Reagovat
DreamTeam

skoda skoda

Reagovat
Mercury

Ty vole...krása Ozil!

Reagovat
cubinho

Özil

Reagovat
madridcan

TO NENI MOZNE

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla

Reagovat
Kenneth

Není nám přáno.

Reagovat
One-Real

Mesuuuuuuut, tohle mohl bejt jeden z nejhezcich golu roku.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ozil

Reagovat
Trand

Ozil.

Reagovat
wild

Real zatial jasne lepsi

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Lass se žlutou = Lass na vystřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

už to hrál moc na krásu

Reagovat
C0br

Proč nepřihrál?

Reagovat
smazaný uživatel

to sou šance

Reagovat
DreamTeam

Tak Pipita to dnes nezvlada neskutecna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Náááádhera Ozil.

Reagovat
Mercury

To je hruza co vzadu Barca predvadi, Pinto to zatim drzi, ikdyz rozehravku ma tradice otresnou.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se na to Clásico dá dívat

Reagovat
DreamTeam

a kdyby jeste Barca taky chtela hrat mohlo to byt jeste o fous lepsi

Reagovat
One-Real

Ty vole at jde ten Pipita taky uz nekam. Dve jasne tutovky a ted muze dat pod sebe a radsi strili.

Reagovat
Kenneth

Higuaíne tak kolik ti katalánci dali aby si tohle nedával?

Reagovat
Infi

Jak dostane Pinto balon na nohu, tak to u mě stůjte všichni svatí jinak porodím....

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto Barca si slušně koleduje

Reagovat
madridcan

Vidis to Jose??????????????????????? A tam kde teraz sedis si poriadne je*ni hlavu o to zelezo, ktorym je lemovana lavicka!!!

Reagovat
Mercury

Andrés né sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sval.

Reagovat
smazaný uživatel

V rozehrávce je to teda strašná bída zatím.Real naopak zatím velmi dobrý výkon.

Reagovat
One-Real

Jinak dneska gol nedame ani kdyby mel Ronaldo mic na care a cela 11ka Barcelony ve vapne Realu, tohle je prokleti snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ten zapas ma neuveritelne tempo, a zatim se tomu vyhyba i nejake stupidni divadlo.

Reagovat
Kokesh

Tohle je fakt v prdeli. Pipita si prostě ze mě dělá srandu, vždycky vybere nejhorší možný řešení a jeho pohyb bez míče je velká bída. Lass v půlce poločasu žlutá, nezklamal. Ozilova rána ale kráááása, to by byla ozdoba. Jinak nemám co vytknout a jednoduše smekám, jen tak dál!! Ale vidím to tak, že spíš dostaneme buřta - tak to ve fotbale bývá.

Reagovat
DreamTeam

boze ten Ramos ..zbytecna

Reagovat
Kenneth

Diváci si zakřičí a rozhodčí pískne.

Reagovat
One-Real

pres balon

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se dal písknout.

Reagovat
madridcan

Cristiano brani...co sa to dneska na Nou Campe deje?

Reagovat
Josifek

Tvl, Cristiano se ted nějak hodně zapojuje i do def. činnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo odkaz na prenos pres net nemuzu nic najit :(

Reagovat
Side

Jose jak vylítl s lavičky

Reagovat
Side

z*

Reagovat
cubinho

Bago

Reagovat
Mercury

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ji mohl fouknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Barcelona teď

Reagovat
Mercury

Pepe začíná zase? Kokot.

Reagovat
cubinho

Pepe je vážně postižený

Reagovat
Trand

Barca teď krásná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že Barca simuluje to jo kokot

Reagovat
Infi

Pepe

Reagovat
Infi

Busq aspoň ten faul vybojuje, semtam červenou, Pepe je amatér

Reagovat
One-Real

Ruka

Reagovat
DreamTeam

cele je to nahovno.. misto abyjsme vedli 3:0 tak se tu trckame s nerozhodnym stavem

Reagovat
DreamTeam

nemluve o tom ze ma Lassik nabeh na redku

Reagovat
DreamTeam

karta pro Leose

Reagovat
cubinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
Mercury

Meeeeeesi, Peeeedro!

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kenneth

Vysrat se na všechno už

Reagovat
Side

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSOOOOOOOO

Pedritoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

Presne tohle jsem cekal. Ten fotbal je nespravedlivy.

Reagovat
cubinho

Peeeeeeeeeedrooo! A hlavně tedy Leo

Reagovat
smazaný uživatel

MY GOD PEDRO ! PEDRITO ! JOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to vzal do svých rukou. Fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

a znovu

Reagovat
Mercury

Messi je génius, jednoduše génius. Udělal to naprosto nejlíp jak to šlo.

Reagovat
Infi

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Krása.

Reagovat
cubinho

Ronaldo

Reagovat
vocasisko

Pedrito

Reagovat
One-Real

Za dnesek diky Pipito. :

Reagovat
Mercury

Cristiano se zas vzteká po svém

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Mně už je toho Realu možná i trochu líto

Reagovat
wild

Messi

Reagovat
C0br

Pepe

Reagovat
DreamTeam

hm Leos mel byt uz venku

Reagovat
DreamTeam

kazdopadne opet skvely charakter prokazal

Reagovat
REPLIKATOR

Kristýna

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak se mu divte že je nasranej. Místo toho aby dva góly dali, tak jeden dostanou..

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje fotbal, je nebezpečnější, hraje mnohem líp, ale góly dávaj zase jako vždycky barcelonští . Jaktože už nevedeme dávno tak 0:3 nebo alespoň 0:2? Fotbal je tak nespravedlivej

Reagovat
Infi

Messi, jediný hráč, který na sebe strhne pozornost 7 bránicích hráčů a v nejlepší možný moment dá spoluhráčovi do gólovky

Reagovat
cubinho

Tak to bylo na sádru...

Reagovat
smazaný uživatel

byt fanouškem Realu tak se radši nedivam

Reagovat
vocasisko

Messi

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady.

Reagovat
Mercury

Už zase divadlo

Reagovat
cubinho

Lass ven

Reagovat
smazaný uživatel

a je po fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????

Lass měl jít ven. Naprosto jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty voleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí pro Real si ho spletl s Casillasem...sice nechápu, že dostal kartu jen on, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Messi poprvé na NC nedostal potlesk za gól,ale za faul

Reagovat
Kenneth

Katalánci se opět ukazují

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bohužel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Fotbalově

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hehehe, už to začíná :D Lass

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle byla jasná žlutá. No, jdi do prdele.

Reagovat
Mercury

Naprosto, naprosto jistá druhá žlutá, redka. Komedie.

Reagovat
One-Real

Iker je dneska solidne na prasky.

Reagovat
Josifek

Dneska mohl dostat šanci úplně klidně Adan.

Reagovat
cubinho

On mu tu žlutou jako nedal?

Reagovat
Trand

Casillas.

Reagovat
wild

jasna zlta!!

Reagovat
smazaný uživatel

Daniiiiiiii

Reagovat
cubinho

Neskutečneeeeeeeeeeeeeee!!!

Reagovat
Mercury

FANTAZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....hahaaaaaha :D

Reagovat
smazaný uživatel

Daniiiiiiiiiii

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLASSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOO

Dannnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeellll Alvééééééééééééééééééééééésss

Reagovat
C0br

Alvés

Reagovat
One-Real

Ja uz na to nemam. Jak muze mit nekdo takove stesti.

Reagovat
vocasisko

tak Lass měl být venku

Reagovat
DreamTeam

leos taky a co

Reagovat
vocasisko

oba zákroky byly na žlutou, lassova by byla pokud se nemýlím druhá, pokud se mýlím, tak sorry

Reagovat
DreamTeam

leos mel taky mit dve karty..pokud se pletu tak sorry

Reagovat
Mercury

Reagovat
cubinho

Za co?

Reagovat
DreamTeam

zdrzovani hry... faul na pepeho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Infi

To jak stál u toho balonu?

Reagovat
DreamTeam

za tohle se karty normalne davaji i komentator se divil ze ji nedostal

ano pak by nemusel prijit faul na Pepeho ale tomu veri jen ti co maji leose za svatouska.. je to dobytek

Reagovat
REPLIKATOR

a normálně se rozehrává z místa přestupku

Reagovat
cubinho

Tak hlavně Ramos rozehrával o 20m jinde než měl.

Reagovat
DreamTeam

hlavne ze si to umis oduvodnit

Reagovat
cubinho

Naštěstí pan rozhodčí taky.

Reagovat
Infi

Jo za to se karta dává, ale Ramos si to moc posunul, však ho rozhodčí poslal zpátky, tudíž karta by byla k ničemu

Reagovat
Mercury

Tohle je fakt prokletí.

Reagovat
Trand

Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooohoooooooooooooo, tohle byla fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole

Alves

Reagovat
Godwinson

Smůla, co se dá dělat.

Reagovat
vocasisko

sere mě můj pomalej stream ale góooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tady Borce nakonec ztra na NOVĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to chtěl napsat. Smutné, že je takové hovno jako "borec na konec" v člověku už tak zakořeněné, že ho to automaticky po téhle lahůdce napadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Lass měl být venku Kurva co ještě chcete, vedete 2:0, přitom 40 minut hrajete uplný kulový místo abyste slavili, že za to, co ste všechno přečkali a místo prohrávání o tři góly vedete o dva atdy stejně nadáváte, že někdo má být venku atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zajímavý, jak tě tak sleduju. Nic ve zlém, i takoví jsou potřeba

Reagovat
cubinho

A neměl jít snad ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zajímavý, jak tě tak sleduju. Nic ve zlém, i takoví jsou potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

A co se ti teď nelíbí? Nesoudlasíš, že byl Real 40 minut mnohem nebezepčnější či co..?

Reagovat
smazaný uživatel

Alvééések nádheraaa! řval jsem u kopmu at hned vysřelí a naštěstí mě poslechl chlapec

Reagovat
Shevchenko

Moc se bavím.

Reagovat
Kenneth

Real - Higuaín, Ronaldo, Ozil břevno na čáru, Higuaín.. Celý poločas lepší než Barca.. Barcelona -Messi 1:0 , Alves 2:0 . Tohle už je prokletí.

Reagovat
cubinho

Lepší v čem? Spíš víc šancí, to je pravda, ale ne lepší.

Reagovat
herbage

No ty krávo Tak alespoň spravdlnost, když Lass nešel ven

Reagovat
REPLIKATOR

Jo, aspoň nahrál na druhej gól

Reagovat
Infi

(omlouvám se za předešlou nepovedenou verzi :-D)

Goooolasooooo - alternativní

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neuveritelny, ale fakt az neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, skoda je to velika, ale ja kazdopadne radsi vidim takovyhle fotbal, nez stat na 16tce a celej zapas a stejne prohrat.. A verim tomu, ze nam tam ve druhy puli neco spadne HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla střela panečku

Reagovat
madridcan

Jak poznam Alvesa, tak centroval...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, opět se štěstím..

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mercury

Reagovat
indy

Reagovat
alcantara

Neskutocny zapas. Tito dvaja si hraju vlastnu ligu, zbytok sa pozera s dalekohladom a ajtak nic nevidi.

Visca e lBarça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky když je ve studiu LM na ČT4 Csaplár tak minimálně 5 řekně větu "zápasy se rozhodujou v pokutovém území ,a jestli tým nemá kvalitní zakončení tak nemůže vyhrát " pro dnešní zápas platí tahle věta dvojnásob

Reagovat
Mercury

Zatím asi oboustranně nejzábavnější poločas Clásica za posledních x střetnutí. Má to všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu sa vravi ako upliest z hovna bic .. Real vacsinu polcasu lepsi , aktivnejsi , viackrat pred branou a mhnohokrat to tam smrdelo golom .. od Pinta normalne cakam ktoremu hracovi da hentak pri napadani bakule aby ukazal ze je to fakt borec a veri si ... Lass mal byt podla vsetkeho vonku , Messiho zakrok beriem ako odplatu ... dostat Madrid takto dokolien behom 5 min a v dalsom zapase , to uz musi byt na budku .. Danyho gol bol skvostnyyyyyyy paradicka .... ale ta Ozilova strela si tiez zasluzila fika ... je rozhodnute , teraz to hlavne v klude futbalovo dohrat , ziadne prasaciny .. a sustredit sa na Ponorku ... Vsica el Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no a mimochodom .. vyzera to na reprizu finale z roku 2009 Barca - Athletic .. tak sa tesme

Reagovat
Josifek

Co jsem viděl, tak hra zatím dobrý, nemáme se za co stydět. Co dobrý ale není, žě sotva jsem po cca deseti-minutovém hledání solidního streamu jeden našel, který běžel v dobré kvalitě a bez sekání, po cca deseti minutách se sekl a ende...už mě tohle neustále lovení solidního obrazu fakt nebaví.

No a teď koukám, že mi utekl "parádní" konec poločasu, tak to už druhou půli asi ani "lovit" stream nebudu. Je to paradox, minule jsme hráli šileně a výsledek byl vzhledem k výkonu relativně přijatelný, dnes to vůbec nebylo zatím zlé a výsledek je zatím hrozný...no, takhle mi to přijde docela časté, poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Real mel kopat 2 penalty, rozhodci mlci..

ale to neni tak dulezity, spis jsem fakt v koncich

nechapu, muze hrat Real hur, prohraje, muze hrat lip nez Barca, prohraje, muze hrat mnohem lip nez Barca (dneska), zase prohrava.. ach jo

Reagovat
vocasisko

jaký 2 penalty? Busqets hrál podle záběrů hrudí, Abidalova mohla být, ale podle mě je prostě přirozenej reflex dát si před hlavu ruce, když před tebou letí noha

Reagovat
Mercury

Abidal si chránil obličej, za to se penalta pokud vím obvykle nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis nech da dole higuaina a da benzemu lebo nic nehra a necudujem sa Ronaldovi ze sa hneva ked maka a nic z toho + Ozil neskutocny

Reagovat
One-Real

Tohle je strasne nespravedlivy a tezko to vstrebavam. Ale jsem na hrace pysny. Hala Madrid !

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Josifek

JJ, já jsem radši když je to tak jak to je teď, než minule po poločase když jsme vedli, ale hra byla krom prvních 15ti minut ostudná...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je kura nespravedlivý? Za to, že Las nedostal ani kartu nemohl následovat spravedlivější trest než druhý gól. A jaký!!! Srdce zaplesá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys chtěl když superútočník Higuaín jede sám na brankáře a střela letí tři metry od tyčky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Real si za bojovnost zaslouží ale tohle nasazení nejde vydržet víc jak 30 minut , každou minutou začla být barca na míči jistější.

Reagovat
Infi

Zajímavé je, že taková střela výjde Alvésovi jednou z 15 pokusů a zrovna takhle v Clásicu Každopádně vynikající fotbal, fakt si to dneska užívám, snad se z toho nestrhne žádná zbytečná mela, mám trochu tušení, že Coentrao půjde teď po Messim, protože mezi nima to už nějakou dobu vře.

Realu je mi skoro líto(fakt skoro), takové gólovky a nic, Pinto zatím jednoznačně podržel, i když bych řekl, že díky své rozehrávce zastavil srdce tak 4 lidem na stadionu a dalším 12 u stramu/tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, první půlka na hovno. Vůbec jsme nechtěli útočit. Pokyny byly jasný - brzdit mezihru, jak to jen jde. Dokonce ikdyž měli naši před sebou prostor, tak zastavili. Otřes.

Rozehrávka obrany hrozná. Do toho ještě chyba Pinta. Real byl jednoznačně nebezpečnější.

Sudí to má těžký, ale to alibistický rozhodnutí nevyhodit Lasse je na facku. Chápu, že nechce zabít mač a nechce poslouchat po mači kecy portugalskýho psychopata, ale jasnější žlutá skoro neexistuje. Lassova blbost, že jde do takovýhleho faulu se žlutou na kontě.

Daniho gól fenomenální. Byť to tam trochu tečnul ... ehm, kdo to byl ... Pepe?

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt zmar, no Ale co na plat Real byl v první půli lepší, jenže Higuaín se dneska nevyspal, spalit 3 gólovky je moc. Pak Özil strašná smůla a Barcelona z první střely na bránu dá gól. Ale což, naštěstí tohle neni znova v lize, je to Copa - ale s timhle přístupem a hrou, kterou tady Real předvádí, bych se vůbec nebál zápasu na Camp Nou v lize Jestli takhle budou hrát i pak, svoji hru + doléčenej Di María, tak je Barcelona rozhodně porazitelná. Neřek bych, že se bude neustále opakovat podobnej scénář, už jí to jednou vyjít taky nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ať to dneska dopadne jakkoliv, Real mě už jen prvnim poločasem nemůže zklamat. Teď to pro ně musí být v šatně hrozně těžký, takže už chápu cokoliv.. Teď to nějak dohrát a pak už se soustředit na ligu a LM, letos prostě nějakej pořádnej titul uděláme

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne nejlepsi hrac na hristi Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních mnoha Clásic nejhorší Barcelona poráží po půli nejhorší Madrid 2-0, tohle už s tim týmem zkrátka musí zacloumat.

Reagovat
Kenneth

snad nejlepší Madrid ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší Madrid?

Reagovat
Josifek

Ale mi u to přijde jako klasický paradox posledních clasic, čím lépe hrajem, tím horší je konečný výsledek a naopak, čím hůře hrajeme, tím lepší je výsledek.

Reagovat
alcantara

Cristianova reakcia hovori za vsetko. Musia mat nocne mory, to uz nie je mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ty vole , vyzeral ze keby ma po ruke stranek tak si to rovno hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby u toho nedělal takové komedie, tak by mi ho i bylo líto. Snaží se, jak jen může, dnes se i vrací, ale stejně je to k ničemu...

Reagovat
Kokesh

Nemám slov. Perfektní výkon se za pár minut změní v noční můru. Lassi ty jseš takovej kokot, že to ani není možný!!! Rozhodčí nám odpustil jasnou červenou. Xabi je těma jeho výstupama úplně mimo, tvoří tam pěknou dálnici. Těm šancím se ani nedivím, že je nedáváme, protože nemáme potřebný klid. Všechno strašně vybojovaný, rychlý brejky...naproti tomu Barca si to párkrát ťukne a najednou je Pedro sám před brankou. To co tam nespadlo Mesutovi, bohužel spadlo Alvesovi. Achjo, nebaví mě pořád prohrávat,...

Reagovat
Kokesh

Pipita, Lass out - Karim, (nevyléčenej?) Granero in

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pěkný fotbal.. Některý akce Barcelony jsou opravdu úžasný, Real hraje na brejky.. Docela sranda jak se tu z Mesuta kvůli tý střele do břevna dělalo bůh ví co, když ani on sám neví, jaktože to letělo na tu stranu.. Netrefil pořádně míč Jinak Barca opět lepší.. Coentrao nestíhá, ale chce to chodit i okolo Arbeloy, tam bude ten prostor ještě větší.. Lass půjde dolů, buď ho stáhne Mourinho, nebo rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca lepsi

Reagovat
Josifek

Neřekl bych, že Barca dneska byla lepší. (alespon co jsem viděl, občas mi vypadával stream)

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 15 minut na ně Real jako vždycky vlítnul.. Ale pak zas úřadovala Barca, hrálo se převážně na straně Realu.. Pak tam už byly jen individuální chyby, hlavně Pinta...

Reagovat
Josifek

Tak to že se hrálo převážně na naší polovině neznamená, že jsem horší. Marty ty jsi v některých směrech taky hrozně nesoudný demagog. (Barca kontra Real, Ronaldo 9, Mourinho...)

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem tam opravdu neviděl nic, že by Real byl lepší.. Hrál jen na brejky nic víc. Barca bude mít zas těch svých 70 % držení. Proč bych nepřiznal, kdybych viděl, že je Real lepší?

Reagovat
Josifek

Protože jsi zaujatý...nejde o držení míče, ale o efektivitu, s jakým ho využíváš, v tom jsme dnes jasně lepší, přímočařejší. Barce dneska ani zdaleka neměla tolik šancí, nebyla tak nebezpečná. To rozhoduje dle mého o tom, kdo je lepší. Plus ještě samozřejmě napadání, defenz. práce atp., v tom jsme byli lepší v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si ty příležitosti vypracovala, Real je měl kvůli individuálním chybám.. Měli jste 3 velký šance, Barca taky 3 z toho dala 2 branky. Mezihra je totálně na straně Barcy.. Zaujatý jsem vůči Mourinhovi a tomuhle stylu, který z vás dělá stejnýho soupeře jako nějaká Malaga, nebo Betis.. Ale pokud byste byli lepší, tak to v klidu uznám.. Barce zase tak nefandim, letos jsem byl její hrou naštvanej až dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je Real lepší..

Reagovat
DreamTeam

az na poslednich 15 minut kdy se zacala kouskovat hra jste hrali totalni hovno

Reagovat
cubinho

Mně taky Real nepřišel nijak lepší. Určitě byl nebezpečnější, o tom žádná. Ale do mezihry se v podstatě nedostal, protože hrál jen na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.. Barca si to hodně zkomplikovala individuálními chybami..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim LIDIČKY kvalitní stream co jede aspon...alvesuv gl sem videl s minutovym zpozdenim :(

Reagovat
Masi

Pomozte mi v Barceloně najít nějakého sympaťáka

Reagovat
smazaný uživatel

kdo hledá, najde

Reagovat
Masi

Nenašel sem ho tam, jestli mi neumíš pomoct nevím proč mi to říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné

Reagovat
Masi

Pochopil sem

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka dneska slabej, kdyby byl na hristi misto Kakaho Di Maria, tak by to bylo jeste o tridu lepsi aspon gola by to chtelo, verim v remizu

Reagovat
herbage

Dneska naprosto parádní match, moc se bavím. Ale co je s podivem, že se to zase neobešlo bez hloučku. Je fakt neskutečné, co se Realu pouští za prasení. Ramos měl vidět žlutou za kopnutí Alexise do lýtka, C.Ronaldo za kopnutí Dani Alvése do lýtka a Lass měl jít bez debat ven. Naopak Messi viděl žlutou po simulaci Pepého, který se navíc snažil trapně nasimulovat u loket při rohovém kopu. Fakt neskutečné. Nicméně Özil parádní střela, to měl být gól a těžko bych se rozhodoval, jestli ten Alvése nebo jeho by byl hezčí

Reagovat
Kenneth

Ronaldo za kopnutí Alvese do lýtka. Předtím byl jasný míč, ach jo, katalánci zase se proberte.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak jasny mic to nebol , on tu loptu len tak smrhol a Alves to dostal do nohy celym naprahom ...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Messiho žlutá uplně jasná, nevim na co zas koukáš

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo (asi Abidal) také vůbec nehrá lrukou, že? Jsi tak nestranný

Reagovat
herbage

chránil si obličej, navíc míč nezměnil vůbec směr

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovali to asi desetkrát a ještě bylo vidět, jak se mu po tom dlaň celá ohnula

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi nahrál na smeč. Abidal si kryl obličej, potom, co Ramos měl kopačku v jeho úrovni. To je prostě směšný, kroutil jsem hlavou, že to vůbec cpou do těch opakovaček. Podle mě tady neni o čem.

Reagovat
cubinho

Myslíš tu vysokou nohu Ramose?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas ve všem, ojedinělo, musím dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bereš takhle, tak měl mít kartu i Sergio po faulu na Ronalda někde u konce..

Reagovat
herbage

jo, to měl

Reagovat
Kokesh

Messi tu žlutou dostal úplně jasně, co jako chceš? Poslední dobou je z něj fakt kurva, nedělejte z něj pořád něco jinýho. Navíc když jsme u těch karet, Busquets měl na Crise dostat taky. Vidíš jen jednu stranu...

Reagovat
herbage

z opakovačky bylo vidět, že Pepé dolů skočil a Messi se ho sotva dotknul. Chlap jako hora a padnul jak podťatý. Je to vážně nechutnej simulant a za tohle dát žlutou je k smíchu

Reagovat
Kokesh

Vždyť se Messi sám omlouval rozhodčímu, že fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim na justin.tv tam neco bude, jinak na sportu 1

Reagovat
smazaný uživatel

Real do 40' minuty jednoznačně lepší. Ve všem. Prvních 15 minut byl válec, to jsme nevěděli, čí jsme. Předpokládal jsem, že se to otočí. Ale místo toho přišlo dalších 25 minut zmaru. Barca hrála špatně, Real efektivně.

Naše dvě potenciálně největší šance byly tři: Alexisův "offside", Pepého penaltou zákrok na Alexise a Messiho zadrbávačka potom, co mu Cesc tu přihrávku dal na paty. Real měl šancí snad 8, z toho 6 bylo čistých gólovek. Podžel nás Pinto, bez něj by byl zápas tragickej.

Konec poločasu parádní. Lass měl být venku, ale co. Parádní akce Messiho, skoro přes kopírák z minulého Clásica. A Alvés? Pro mě gól měsíce

Hrajeme blbě, je to relativně krutej výsledek pro sympaticky a výborně hrající Real.

Reagovat
smazaný uživatel

paradni hodnoceni

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

jako souhlasim,ale v konecnym součtu k čemu vám to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo je Culé.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych tak do 30 minuty potom začla barca jistější v přihrávkách( nějaké báčko se fakt povedlo ) ,tempo co nasadilo real nešlo vydržet celej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Barca solidárně počkala, až nám skončí CC, no. Góly pěkný, být Messim, tak mě ten fotbal přestane bavit. To je neskutečný, co on může udělat. To je jak hrát FIFA na nejlehčí obtížnost. Alvés se trefil, to se prostě nedá nic dělat. Co se tak koukám ale na highlighty, Real měl solidní šance. Škoda, oni už musí mít z Barcy solidní komplex.

To vyřizování účtů bylo nechutný, FPST!

Reagovat
Kyrill

Nevim,ale ta prvni karta Lasse nemela bejt, takze bych to nijak nehrotil. Kazdopadne z hovna vest 2:0, to umi jen Barcelona

Zkusme to otocit. Hala Madrid!

Reagovat
vocasisko

neměla bejt? vždyť se skoro zdálo, že mu v tom souboji nešlo o balón a jestli šlo, tak má asi problémy s očima, protože balón už tam dávno nebyl

Reagovat
Kyrill

Tak prislo mi to na zlutou dost prisny, ale hadat se rozhodne nehodlam, jelikoz to, ze je Lass vul a jde do Messiho s zlutou na konte jak idiot nic nezmeni. Kazdopadne fotbal dobrej, jen se spatnym stavem skore, ale to se snad v druhy puli zmeni

Reagovat
DreamTeam

otazka je co ted.. vysrat se na druhy polocas a setrit sily nebo to dohrat se stejnym nasazenim

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz zacina byt vazne madridu lito i kdyz sem fanouskem barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

zase ta prvni zluta pro Lasse byla diskutabilni, takze tou druhou "nedanou" to vratil..

Reagovat
vocasisko

to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

"Naše dvě potenciálně největší šance byly tři:"

Tohle mi připomělo Černý barony.

Reagovat
smazaný uživatel

pod Tava

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si nadával do idiota, když jsem to po sobě četl

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi bylo to ronaldovo volani k nebesum kdyz dostali 1. gol

Reagovat
smazaný uživatel

Iker tam siel jak skrina , sa cudujem ze po ceste nezahodil rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem věděl na co narážíš, ještě než jsem to rozkliknul.. tohle mě na tom strašně sere

Reagovat
Kily

Iker tu žlutou dostal za příliš mnoho hráčů v chumlu?

Reagovat
Trand

Tys neviděl jak tam sprintoval a začal ostatní hráče odstrkovat, aby byl u rozhodčího první?

Reagovat
smazaný uživatel

BTW co myslite ze bude s Iniestom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý drobná trhlina v levém stehenním svalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobná trhlina v levém stehenním svalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, na co chodit do narodniho, kdyz se muzu divat na barcu. To je paradicka takove divadelko, a jak pritom i placou. Clovek by jim to skoro uveril. Rozhodciho ani nekomentuju, jelikoz neverim, ze by neco ve vrcholovem sportu nebylo uplacene. Nefandim ani jednomu z techto tymu a spanelska liga je mrtva. Ale bavi me, se na to divat. Jak tam vsichni predvadi ty emoce. Uz to docela zacina pripominat wrestling xD

Reagovat
smazaný uživatel

Lass ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá magore?

Reagovat
JIMMY-PO

Messi mal šťastie že ked ho Ramos trafil rozohrávkou mal loptu 15 metrov posunutú a rozhodca ho vrátil inak by už bol von..inak super tempo Real lepši......... ked už sa okopavaju nech su aspon chlapi a nerobia kotrmelce a hlúčiky okolo rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa u toho golu, nechapu, co to tam vymyslel..

Reagovat
cubinho

OT: R. Guinea

Reagovat
Kily

dneska už je mi Realu líto, tohle si nezaslouží, takže rychle snížit, nenechat se zbytečně vyloučit a parádní představení může pokračovat

Reagovat
Kenneth

Lasse tam nechal jen proto, kdyz ho vyhodi rozhodci, aby mohl po zapase na co se rozcilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Real tu hru hrázně roztáhnul. Máme tam prostoru na dloubání v nosu.

Reagovat
Kenneth

Granero . Tímto jen házíme ručník do ringu.

Reagovat
rufus

Tak pojďme hoši, otočíme to, hráli jste zatím skvěle. Když můžu dát 6 pivek za hoďku, tak vy dáte tři góly za 45 minut! Jdeme na ně.

Reagovat
Josifek

gooool

Reagovat
Josifek

Aspon zařvat jsem si musel.

Reagovat
cubinho

Reagovat
DreamTeam

neuznany gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

To je hnuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Mercury

Regulérní gol podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ty vole co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zatáhnul ho za tu ruku. Ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to viděl ty, nic jiného si ani vidět nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl taky

Reagovat
REPLIKATOR

Nic jinýho než faul tam ani nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to podiv i ty

Reagovat
Nuno čomes

Ty si mimo.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že to neni gól?

Reagovat
C0br

Trapas

Reagovat
F.Torres

Jasnej gol a on ho neuzná, to je děsný, nejen štěstí ale i rozhodčí jsou proti realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný gol.

Reagovat
Josifek

Tohle by se asi pískat nemuselo no. Navíc když je o Alvésovi známo, že ke spadnutí mu stačí málo...teda jestli to tam byl Dani.

Reagovat
Kokesh

Achjo, kdyby radši Pepe ukousl prsty a všechny údy Alvesovi. Jak já toho borce nemusím...

Reagovat
vocasisko

rozhodčí správně to viděl

Reagovat
DreamTeam

Fabregas

Reagovat
C0br

Žlutá pro fabregase je kde?

Reagovat
CHONG

Černoprdelník zas ochotníkům tlačí káru.

Reagovat
Kenneth

A ted tam skřetovi spadne nějakej halužák. Aby to bylo kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nasere. Je mi Realu až i líto, ale Ramosovi to konkrétně přeju.

Reagovat
Mercury

Reagovat
vocasisko

PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Herbe, to ty jsi tu mluvil o tom, že Real hraje jako prasata?

Reagovat
indy

co Pepe caka,ze mu po tej simulacii z minuleho zapasu budu nieco verit? ani taketo ocividne fauly mu nepisknu

Reagovat
smazaný uživatel

A Pepé se naučil Busquetsovo oko Měl by se od něj ale učit jiný věci. Faul to ale bezesporu byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a jde mu to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc by měl jít dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dole stim argentinskym drevom na hrote ...

Reagovat
Kenneth

Skvěle Coentrao, takhle se na Alvese musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí shrnout první minuty druhého poločasu:

Messiho ruka ve vápně, kdy si chtěl pomoci do šance, na žlutou, ovšem ji nečekaně neviděl.

Alves dva fauly (Coentrao, Ronaldo), za které měl dostat 100% žlutou kartu

Neuznaný regulérní gól Realu (pardon, ale tohle se nepíská, takových soubojů je 20 v každém zápase)

Místo branky, žlutá pro Ronalda

Tutová karta pro Fabregase opět nikde.

Je toho moc pane rozhodčí....

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane lass uz nemal hrat ... to sa musi uznat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Alves a Cesc ji mít měli, to je fakt

Reagovat
Kokesh

A skáče do pořád. Říkám, chtěl bych to viděl v opačným gardu...jak by tohle ustála Barca. Možná by se z Busquetse apod. stalo to, co někdy předvádí Pepe...ani bych se nedivil, protože tohle ustát psychicky není jen tak.

Reagovat
xjert02

Podle mne mas bryle z Madridu Ja si uzivam fotbal a treba to stazeni Ramose na Alvese bych pisknul. Svinarna nejvetsiho zrna si takhle pomahat. Kdyz neumi hrat fair, tak at nehraje. To jsou vzory pro mladez.

Reagovat
smazaný uživatel

xavi opět ukazuje svoji extratřídu

Reagovat
One-Real

Na Ozila se zas krasne kouka :))

Reagovat
smazaný uživatel

Fatání chyby rozhodčího 2:1. Pepého pencle, Alexisův offside - Ramosův gól. Ale ten neuznaný gól púopravdě musí nasrat dvojnásob.

Reagovat
cubinho

Dobře se to řeže

Reagovat
Kenneth

Děkujeme Pipito za projebaný zápas

Reagovat
Kokesh

Xabi je poslední zápasy na ručník. Jestli potřebuje pauzu, tak mu jí dej Mou. Mužstvo takhle trpí daleko víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnění: Ano, Lass měl taky dostat druhou. Takových hráčů se na straně barcelony dneska ale najde více...

Reagovat
smazaný uživatel

to co dneskam zahodil higi nas stalo zapas ... ozil ,ronadlo krasa .. . ale hrali sme dokonalo smola

Reagovat
Kenneth

Busquets

Reagovat
Mercury

Busquets je famozni DM.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní

Reagovat
cubinho

Škdoa, že je to takový simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

a takovej kokot

Reagovat
anonym

Famózní je moc silné slovo, to byl třeba Makelele.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle exhibice se mi lbí

Reagovat
Josifek

Těžko říct, co si z dneška vezmeme. Zda-li pozitivum - že máme na to s Barcou hrát fotbal a být jím rovnoceným fotbalovým soupeřem, který ji může porazit, nebo jestli v hráčích utkví to, že i když jsme lepší - nebezpečnější, stejně nevyhrajeme...navíc i zásach vyšší moci (ať štěstí či sudí) zrovna né v náš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Proč zmiňuješ sudího proti vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale zmiňovat sudího je dost od věci. Napamatuju si zápas, kdy by vás sudí řezal víc než nás. Ani dnes tomu tak není.

Reagovat
DreamTeam

tak toto uz si dela prdel ne :D:D cisty Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Alves už měl být dávno osprchovaný, neskutečné, že ještě hraje...

Reagovat
REPLIKATOR

Třeba se sprchoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Alves.. Zase žádná žlutá. NESKUTEČNÉ.

Reagovat
vocasisko

další neoffside pedra

Reagovat
DreamTeam

goool aspon neco Ozil dnes pan na hristi

Reagovat
Nuno čomes

CRISRIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
One-Real

Hmm aspon neco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
Josifek

Gooool, dobře si Pinta nechal lehnout.

Reagovat
wild

Gol ROnaldo

Reagovat
DreamTeam

Cesc dnes nejhorsi na place.

Reagovat
smazaný uživatel

a luxusní přihrávka od Ozila

Reagovat
Kokesh

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas to si děláš srandu ne :D

Reagovat
CHONG

CRISTIANO RONALDO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus.

Reagovat
Kenneth

Pěkně s nima Cris zacvičil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš s brankářem?

Reagovat
vocasisko

proboha, jak tam může projít taková přihrávka, ta obrana je dneska na přesdržku

Reagovat
cubinho

Pepe je vážně dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, Cecku...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pepeho se to chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se sudí báli. 2:2 by bylo nebezpečné!

Reagovat
One-Real

Ozil od nas nejlepsi na place. Tohle je jedina vec ktera me naplnuje optimismem.

Reagovat
cubinho

Jojo, Özil je výborný.

Reagovat
Side

jj, to byl přece přirozenej pohyb

Reagovat
vocasisko

jojo, Pepe by mu musel tu hlavu urazit, aby se to řešilo

Reagovat
DreamTeam

Benzin a podme na ty kurvy

Reagovat
DreamTeam

puyol

Reagovat
Nuno čomes

BENZEMAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

KARIM BENZEMA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

otacameeeeeeeeeeeeee !!

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 už by byl průser :D

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Kenneth

Cesc se dneska opět předvedl, nic kloudnýho nevymyslel ale jen přinesl opět stresy. At si táhne zpátky do Arsenalu krysa.

Reagovat
Trand

Ty jsi hrozný blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

No toto...

Reagovat
-PeCa_08-

Otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě zajímavéé.

Reagovat
smazaný uživatel

No, chce to zase zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to skonci 2:3 postupujeme ???

Reagovat
Infi

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky

Reagovat
Infi

kurvaaaaaaaa hlavně že přestaneme hrát vole, ale aspoň to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

KUA zrovna ted mi přestane zase šlapat obraz.

Reagovat
Trand

Vždycky, když jsem koukal na Real, Karim hrál skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Že konečně plní očekávání. Je to bombardér.

Reagovat
Trand

Jo tak. To každopádně, je to skvělej hráč, mám ho hrozně rád.

Reagovat
r.mrazik

benzema krasne!!!

Reagovat
Kokesh

Tohle je kráááása. Jak rád vidím, když Puyola někdo vycáká. Kariiiiiiiiiiiim!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Pique to solidně zesral.

Reagovat
CHONG

KARIM BENZEMA!!!

Reagovat
DreamTeam

Crisi

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude sranda posledních 15minut. Ale hrozně vypuštěné to je ze strany Barci. Teď je to na Realu, Barca dělá hrozné chyby.

Reagovat
Fernando_Torres

Zdá se mi to nebo nám Barca těžce znervózněla? Takový jednoduchý přihrávky normálně nekazej...

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje princezna Messi ??

Reagovat
anonym

Abidal se moc nechytá.

Reagovat
DreamTeam

pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, jen tak dál

Reagovat
One-Real

V dresu Realu ted 6 spanelu v sestave, to je hezke.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni s kostolnym poriadkom ale ma barcelona stastie !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je extratřída. Škoda že je to takový idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

to mel zkusit z prvni

Reagovat
Kenneth

Karim je bůh!!!

Reagovat
cubinho

On se jako divil?

Reagovat
smazaný uživatel

přijímal.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo pod, tohle bude tvůj zápas.

Reagovat
Kenneth

neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Co chybělo..

Reagovat
r.mrazik

ted to hraje real moc pekne...ale! takovy presing v 80 minute? neskutecny!!

Reagovat
djiros

Jak se 3/4 ligových zápasu šetří, tak je odkud brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak síly budto máš nebo nemáš , tohle se nedá našetřit.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Josifek

V presingu jsme si myslím momentálně nejlepší na světě.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze ho proti barce hrajete jen obcas a pak se od toho upousti,protoze tohle na ni dost plati a dneska to jde videt...

Reagovat
Josifek

Většinou to hrajem jak to vydržíme, dneska jsme ale byli lepší na míči než obvykle, tak si hráči mohli více odpočinout od presingu, který je náročný jak fyzicky tak i psychicky, proto to šlo i déle..

Reagovat
r.mrazik

tyjo..nevim...byly pasaze,kdy zas hrala dost barca...myslim,ze to vydrzite normalne,ale treba minule po vedoucim golu jste toho nechali...dneska slo videt,ze to jde i tak...

Reagovat
Mercury

To si teda rozhodně nemyslím. V protiútocích ano, v aktivním presinku podle mě ne.

Reagovat
Infi

Dneska po dlouhé době presovali déle než 20 minut

Reagovat
DreamTeam

Ozil si tam s Abidalem dela co chce je zpatky.. Mesutek.. to je pozitivni

Reagovat
DreamTeam

zluta zase ne

Reagovat
DreamTeam

hm redka

Reagovat
cubinho

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

to je hotovy trapak ten rozhodca ... totalne smiesny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets šašek blbej

Reagovat
vodka

ta teda byla hodně přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

On už hlavně měl oranžovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets :D Ja nemam slov

Reagovat
One-Real

KORUNOVANO

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
wild

zaco?

Reagovat
Josifek

Klasika prostě toto.

Reagovat
Nuno čomes

Ani se ho nedotk

Reagovat
Shevchenko

Co to meleš?

Reagovat
DreamTeam

PIkoska hotovo :D

Reagovat
Kenneth

89. minuta a Granero vychyluje. Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Busquetsovi by měl někdo ten nos zlomit natřikrát aby měl důvod se válet zmrd jeden

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby se tam neváleli všichni na obou stranách , bud zmrduj všechny nebo si ty komentáře nech , takovej Pepe tak stál za to

Reagovat
anonym

Kdo jiný si taky mohl poležet.

Reagovat
vodka

alves, ten ale leží teď...

Reagovat
smazaný uživatel

toto co piska je neskutocne on je sfetovany ??

Reagovat
vodka

ty jo, sleduju to 5 minut, ale rozhodčí je hrozný posera... psíká tehdy, když se hráči na něho zlostně ototčí, nebo když zabučí publikum...

Reagovat
smazaný uživatel

Píská hrozně. Na obě strany.

Reagovat
Josifek

Sudí je dneska nejhorší na hřišti, tragédní výkon pana "bezkuláčka"..

Reagovat
vodka

no, ale třeba ty 2 "fauly" na Benzemu teď bych nepísknul taky ani náhodou... ale prostě Benzema se na něho zlostně podíval a psíknul to, to samé na druhé straně... Taky se tam na ně hned začali hráči Realu sypat, Iker je táhnul pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl koule, tak hrajete poločas o deseti.

Reagovat
Josifek

Kazil na obě strany, to neřikám že jen proti nám..

Reagovat
smazaný uživatel

Pepé

Reagovat
Infi

Posledně dostal za to samé žlutou Pique, za co teď Ramos, i když s oběma těma kartama nesouhlasím.

Reagovat
Nuno čomes

Ježiš vstavej, leži tam na zemi jak princezna.

Reagovat
DreamTeam

skoda ze se to zvrhlo ... ale to vylouceni Ramose po nicem jinem nevolalo... skvely vykon jdem si pro La Ligu

Reagovat
Kenneth

Vstávej ty nafetovaná opice

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

kur-a, to byly nervy.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
Nuno čomes

Pos*aná Barcelona

Reagovat
cubinho

Dobře Real Dneska konečně soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

ROZHODCI

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
One-Real

OBROVSKY DIK VSEM HRACUM REALU MADRID ! Takhle si predstavuju vykon hodny tymu Realu Madrid. Barca muze dekovat dvema vecem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrovi a Danimu?

Zapoměl jsi na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Danimu jak to paradne zahral pri Sergiovom gole.

Reagovat
Josifek

Sergio má těžkou ruku, jak ji na něj položil, nemohl to ustát a pod její tíhou prostě "musel" spadnout.

Reagovat
frank

Tak tak, hráči se rozhodně nemají za co stydět. Chybělo opravdu málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nezklamal

Reagovat
Side

Pepe jak mu tam tleská to je piča

Reagovat
smazaný uživatel

To se fakt nedá,odporný.

Reagovat
vocasisko

Barca Barca barca

a madridisti nebrečte, za rok je taky den

Reagovat
smazaný uživatel

už běž spát, zítra je taky den

Reagovat
Kokesh

Ty debile po dnešku radši zavři hubu. Kdybys radši uznal něco, na co nemáš ani koule místo toho, aby jsi provokoval...

Reagovat
raduinho

Radši ji zavři ty, proč by měl někdo uznávat tým, který se pořád honosí tím, jak je nejslavnější na světě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Real výborně.. Když se vyserou na dva defenzivní záložníky a snaží se hrát víc nátlakově, tak to hned jde.

Reagovat
smazaný uživatel

toto fakt sory ako ale rozhodca to absulutne nezvladol ... priznavam ze lass mal ist von .. ale uskodil nam viac ako barcelone ... preco vzdicky musi byt najhorsi rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Cajk!

Reagovat
Kenneth

Jsem na vás pyšný hoši.. Nemůžete za to že s váma hrál Higuaín a Rosell to měl dneska podmázlý. Ani nechci vidět co se bude dít v LM opět. HALA MADRID!!

Reagovat
Kokesh

Nepřesné rozhodnutí sudího z toho udělali zápas o něco víc, než CdR. Užil jsem si to, protože ta dokonalá Barca byla najednou jen na papíře. Neříkám, že jsme si zasloužili vyhrát a postoupit, ale za mě vítězové jsme. HALA MADRID!

Reagovat
DreamTeam

pekne napsane... ted uz je to snad nakopne kdyz vidi ze dokazou Barcelonu mackat jak citron.. uz jen trochu toho stesticka na nasi stranu a pujde to

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak fakt nechápu, jak někdo může mít vůbec Alvese rád...

Reagovat
vodka

Reagovat
Josifek

Je to strašnej zmetek nesympatickej, leč bohužel výtečný hráč, tak se nedivím blaugranas. Že ho mají rádi. Já mám rovněž rád Marcela či Di Mariu.

Reagovat
smazaný uživatel

idem hodit na ebay higuaina ... mozno chelsea sa ozve

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Real. Myslím že po tom vyrovnávacím gólubyla spousta místních fandů Barcy zalepená až na prdeli do úplného konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, kurňa.

Jsem ani nepsal, aby mi neutekla ani sekunda. Parádní napětí. Tohle na clásicu miluju. (srdíčko)

Reagovat
Infi

Reagovat
F.Torres

Sem hrdej na Real, s Barcelonou si vytřel prdel totálně. Byl jasně lepší. Bohužel zase rozhodl rozhodčí, neuzat gol, + udělit červenou nesmyslnou to chce kumšt Navíc barcelona nakonci zse ukázala jak umí simulovat je mi z nich k blití

Reagovat
smazaný uživatel

njn jsou to herci hlave Sergio Busquets je největší simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jen se směj, ale moc dobře víš, že Real vyhrál 3:2 Vy musíte šetřit i na tiskárnách abyste měli na platy rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne , zase poukazuj na to co sa ti hodi a ostatne prehliadaj , typicke a trapne ... len okolo seba kop , vysledok to uz nezmeni

Reagovat
F.Torres

šak jasný, jen tak někoho vyloučit + neuznat gol během 10 minut to je umění, za chvilku tiskárny zrušíte a budete psát všechno ručně

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak ? vole si ma zabil ... Ramos zltu mal + za hentaky laket dostal v prvom zapase zltu aj Pique tak nepis sracky + Lass mal byt vonku uz prvy polcas ... tak prosim ta neplac ... rozhodca to sral na obe strany , to len ty zas vidis to co potrebujes

Reagovat
F.Torres

jasně, sundej si brejle a to s tím Lassem? Messi taky mohl být už venku, dokonce pak si zpracovával míč i rukou a zase nic, ale toho nevyloučí nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

ake brile ty vole ? citas co pises za kraviny ? ... za co mal messi dostat kartu ? za to ze sudi posunul loptu ramosovu dozadu ? .. a za henta ruky sa karty nedavaju prosim ta , vemyslaj debilne argumenty l...

Reagovat
F.Torres

no pokad vím dobře tak za ruku se dává žlutá karta, přečti si pravidla a pak přid s argumentama

Reagovat
smazaný uživatel

no jo , lenze nieje ruka ako ruka ty znalec

Reagovat
F.Torres

no měl ji jasně od těla a zpracovával si s ní míč do šance, jasná ruka=jasná karta, kdyby to rozhodčí líp viděl tak byla jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

bolo tom skor rameno aka ruka ? .. a pokial si nepozeral futbal prvy raz tak by si mohol vediet ze za toto sa karty nedavaju , ked tak ojedinele , ale ja viem proste si musis nieco najst aby si mal preco vyplakavat a cim sa ohanat .. tam si poplac , do rana ta to hadam prejde

Reagovat
F.Torres

ty si začal s Lassem já sem odpověděl Messim a tedka už to zahráváš do autu, že to bylo rameno? Tak to je mazec, hochu ty si komik

Reagovat
smazaný uživatel

a nebolo to rameno ? .. takono places ze dostal redku ramos a pritom ju mal dostat jasne aj lass preto to spominam .. kdeztte ta tvoja redka co si ju obhajujes by bola fakt smiesna

Reagovat
F.Torres

rameno to nebylo když mu to padalo na ruku, ale věřím, že s těmi brýlemi to všechno padá na ramena

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co si videl chlapce , ale zajdi rano k ocnemu , take 0,5 do dialky by ti mohli pomoct

Reagovat
F.Torres

hochu zase si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný komik jsi tady ty, komiku. Bylo to spíše rameno než ruka, nehledě na to, že ta Messiho první žlutá byla hodně přísná. Použiju oblíbené kdyby. KDYBY dostal Lass červenou tak jak měl, druhý poločas by real už nemusel o nic hrát a to i za předpokladu, že by kvůli tomu všemu Alves na 2:0 nedal.

Reagovat
F.Torres

brýle

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne , zase poukazuj na to co sa ti hodi a ostatne prehliadaj , typicke a trapne ... len okolo seba kop , vysledok to uz nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

však nemusí Barcelona jsou španělší ROPACI pač se sponzoruje Qatar

Reagovat
Mercury

vytřel prdel

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas v anglii snad ani jednou nebyl na zemi a ted v barce je 10 za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí tomu dal korunku, jak se patří. Nastaví 3 minuty, dvě a půl minuty barcelona proležela, pískne konec 2:55 v situaci, kdy má Real poslední standartku. To je moc.

Plus k tomu ten regulérní gol, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí tomu dal korunku, jak se patří. Nastaví 3 minuty, dvě a půl minuty barcelona proležela, pískne konec 2:55 v situaci, kdy má Real poslední standartku. To je moc.

Plus k tomu ten regulérní gol, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc nedostal Granero v 90. minute cervenou... Kompany ze City za to samy cervenou nedavno dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuha , tak v poslednych 20 min by som rozkusal asi aj krokvu paradny zapas , bolo vidiet ze real uz nema co stratit a skorosa to vyplatilo ... tak sa tesme zrejme v dalsom kole na Valenciu .. dufam ze s Alexisom a Iniestom to nebude nic vazne ... ale dnes klobuk dole Real

Reagovat
One-Real

Hmm po tom vyrovnavacim golu jsem si myslel ze uz se to konecne zlomi a ten treti padne, tohle musi byt smlouva s dablem.

Reagovat
smazaný uživatel

oni jednou budou silene trpet, nedivil bych se, kdyby ten klub totalne zkrachoval

Reagovat
cubinho

Velmi hloupá slova.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že tam Benzín po tom pasu nepálil z první ale ještě zpracovával.. Ale jinak dal nádhernej gól, jak voloupal Puyola, ahooooj A spolupráce Özil - Ronaldo libová. Mesut je zpátky ve formě a dneska to jenom potvrdil.

Reagovat
Kokesh

No zpátky, počkáme na další zápasy...pokud si udrží formu je na něj asi nejlepší podívaná ze všech hráčů Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

už několik zápasů hraje skvělě, dnes přidal další Jinak ještě ten Di María, na toho se těšim už dýl a bude to complete

Reagovat
Infi

Dneska to bylo konečně fakt výborné Clásico. Za stavu 2:0 jsme vypnuli a Real zaslouženě trestal a jsem za to rád, tyhle nervy prostě k tomu patří

Skvělý fotbal, díky Barcelono za zpříjemnění středy, BARCAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

místo díváni na Barcelonu jdi rači do divadla vyjde to nastejno

Reagovat
Infi

Myslím, že se nepohybujeme na stejné frekvenci myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny zápas

Reagovat
CHONG

Tak kvalitně jim tam černoprdelník dotlačil káru: neuznaný regulérní gól, nesmyslná červená..., jak před pár lety řekl Didier Drogba: "It's a fucking disgrace!"

Reagovat
r.mrazik

serte na karty a podobne...tohle neni hold´em servr

druhy polocas byl super...real by mel ten presing hrat normalne,protoze slo krasne videt,jak beci delaji chyby pod tlakem,protoze na to nejsou zvykli...

Reagovat
vodka

jj, to nasazení bylo perfektní... Ale Real s tím měl taky dost problémy, Xabi 2x po sobě musel jenom nazdařbůh nakopávat, protože k němu hned přiběhli 2 hráči Barcy... pokud by hráli oba týmy ve stejném tempu pořád, tak by ty vzájemné zápasy byly fakt vrchol fotbalové sezóny

Reagovat
r.mrazik

on ma kazdy hrac a tym s timhle problemy...barca to ma zmakle dobre...ted ji real ukazal jake to je,kdyz nekdo hraje podobne...hrat takhle oba,tak by to bylo super,jak rikas ty...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by oba tymy hraly ve stejnem tempu, tak zvladnou tak 5 utkani za sezonu

Reagovat
vodka

blbost, to tempo nemusí být tak extrémní, jako posledních 15 minut, ale třeba to, jak hrával pod Jolem Tottenham je jasný důkaz toho, že se dá hrát v extrémně vysokém tempu spousta zápasů, když na to mají hráči natrénováno a jsou na to zvyklí... Uvidíš příští rok QPR pod Hughesem, ten hraje se svýma týmama taky ve vysokém tempu...

Reagovat
smazaný uživatel

mno uvidime, jsem na QPR zvedavej

Reagovat
Kokesh

Ano, to vidí každý. Ale proč né Mourinho? První zápas letošní sezóny s Barcou, supercopu (jooo, měla Barca tréninkové manko) jsme je zničili jako malý kůzlátka. Dnes si troufám říct jsme byli co do tutovek jasně lepším týmem...presink je něco úžasnýho, jsem toho zastáncem - musí být samozřejmě fyzička. A to bezkonkurenčně možná dva nejlepší týmy letošní sezóny mají...tak ať se to proboha hraje!!!

Reagovat
r.mrazik

snad se mu uz rozsviti...ze se to da hrat i proti barcelone a neni treba se jich bat...

Reagovat
Josifek

Velmi dobrý výkon dnes, takhle musíme přistupovat a hrát všechna Clasica, pak nemám obavy o to, že výhry v nich přijdou. Klobouk dolu před hráči, že to po poločase nezabalili, přeci jen to bylo dost frustrující a nezasloužené jit do poločasu s dvěma kusy do kabiny, ale borci se nesesypali a dál makali, jezdili a snažili se hrát. Takhle se mi to líbí a nepostup se vztyčenou hlavou za dnešní výkon takřka nemrzí.

Reagovat
F.Torres

Jinak Ozil když má den tak to je nejlepší hráč kterýho sem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Libově REAAAAAAL Tohle je ono!!! A že se nepostoupilo? No a co! Tohle je vzpruha, po takovymhle vykonu je jim snad už jasný, že jedině fotbal jim vlastní dokáže přinést úspěch. Dnes to bylo v první půli o dost o smůle, ale to je mi jedno. Výhledy do zbytku sezóny - další vzpruha, ono to půjde a né že nééé Hala MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal, měli jsme to tam nastřílet hned ze startu a nenechat si to tak posrat rozhodčím ..

HALA MADRID!

Reagovat
herbage

Hm, tak druhou půli sudí poškodil zase Real. Cesc a Dani Alvés měli vidět žluté karty, naopak Ramos dostal druhou neprávem. Cescovo simulace se mi také hnusila. Navíc mdlý výkon Barcelony to celé korunoval a myslím si, že dnes byl Real lepším celkem. Nádherný zápas, škoda že hok kazí tolik vypjaté emoce, hloučky hráčů u rozhodčího, simulace, hnusné fauly a vůbec nesportovní věci na obou stranách

Reagovat
r.mrazik

neskutecne me srali divaci....

Reagovat
vodka

ale to už tradičně...

Reagovat
r.mrazik

tak to nevim...ale dneska me srali teda moc...to se nedalo poslouchat...same piskani a huceni...hruza

Reagovat
vodka

jo, ale já když občas přepínám v TV programy a vidím útržek prakticky z jakéhokoliv zápasu, tak se tam taky píská pořád... jiný kraj, jiný mrav...

Reagovat
r.mrazik

hmm...vytvari tlak na rozhodciho a i ti hraci jsou jak mrdly...je to hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máte oba pravdu. Publikum na Nou Campu je většinu sezóny na přesdržku. S tím ale nic neuděláme, tak to prostě je.

Reagovat
herbage

to je ve Španělsku furt a všude, oni neumí normálně fandit a většinou tam jsou v publiku burani, no

Reagovat
Josifek

Asi nemá cenu rozvíjet filofickou diskuzi na téma "normální" fandění. Všude je prostě normální něco jiného, vycházi to z kulturních reálií dané země. Jinak fandí v Turecko, Anglii, Africe, JA, či Španělsku..ve Španělsku mi to přijde jako na koridě.

Reagovat
herbage

jestli je normální celý zápas pískat, tak prosím, ale je to buranské

Reagovat
alcantara

Samozrejme, ze vedia, Sevilla alebo Athletic maju skvelych fanusikov, a napriklad finale proti United som si tiez uzival, kedze nasi fanusikovia jednoznacne dominovali.

Reagovat
herbage

+ neuznaný gól Realu, který měl dle mého platit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ty simulace mi k Cescovi vůbec nesedí, fakt mi to vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc mě nepříjemně překvapil

Reagovat
Infi

Jak už jsem psal, za tu samou situaci dostal posledně žlutou i Pique, i když nesouhlasím s oběma kartama.

Reagovat
madridcan

800 pre Real Madrid

Reagovat
F.Torres

nejlepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasnej zapas, diky kluci za skvelej zazitek a preju hodne stesti do ligoveho clasica! A naopak panu Busquetsovi preji uspesne angazma v Hollywoodu :D

Reagovat
smazaný uživatel

prej bude hrát ve filmu hlavní roli a to ležící h0vno

Reagovat
vocasisko

hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel

ještě abys mu to neopalcoval když tě obsadil do hlavní role

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA, kdyby to Karim misto zpracovani radeji strilel z prvni, podobne jako o vikendu Llorente, tak to mohlo byt 2:3. Skoda, ale skvely vykon Realu v celym zapase. Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tak sm si to rikal v ty chvili Ale skutečně paráda, vnitří síla Realu nezná mezí - a to měli bejt podle nevin v horzný krizi...pak byli lepší a stejně jdou do šaten za stavu 2:0. Ale nevzdaj to? To je ono, vamos Real!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší clásico za ... hodně dlouhou dobu. Takovýhle nervy nejsou obvyklé. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne se na to dalo divat

Reagovat
alcantara

2 najlepsie tymy historie

Vdaka Barcelona, vdaka Madrid, takuto uroven a kvalitu neponukne nikto iny.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že vyjde los LM tak, aby se případně mohli potkat až ve finále, to by byla paráda Podle mě ani jednoho z nich nemůže nikdo zastavit, nikdo.. Španělsko vládne světu

Reagovat
alcantara

Skvela technika, tempo, nasadenie, emocie, individualna kvalita hracov, jednoducho oda na futbal, naozaj si nepamatam lepsi zapas, ako bol tento, ked sa stretli dva spickove tymy podobnej kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nejsem zklamanej ani nastvanej, pro Real jen a jen dobre, aspon posetri sily na ligu a LM a ten vykon, to byla lahudka, dneska Barcu jednoznacne smaznul

Reagovat
r.mrazik

obcas mi prijdes jen KATANO na idnesu...

Reagovat
r.mrazik

*jak

Reagovat
smazaný uživatel

muj vzor

Reagovat
C0br

a to je REALITA

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nejlepší na place, ten si dělal z Abidala Hezký den celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nejlepší na place, ten si dělal z Abidala Hezký den celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

jooo luxusni... pokud se Angel vrati ve forme jakou mel.. tak to bude neskutecny nasup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... nejnapínavější El Clásico je za námi. Real odehrál lepší zápas než my. V konečnym součtu nebyl o tolik lepší oproti tomu jak dominoval v prvním poločase. Celkově pěkný zápas, měl tempo až do poslední minuty.

Škoda rozhodčího, poškozoval obě strany, takže se zase můžeme dočkat dementních vyjádření z obou táborů. A počítám, že i samotní hráči Realu se na tom přiživí. Jak rád bych se pletl...

Musím přiznat, že naše hra se mi dneska vůbec nelíbila a jak už jsem psal mnohokrát, nebyli jsme lepším týmem. Když vezmu v potaz oba zápasy, tak jsme postoupili právem. Mourinha by v Madridu měli pranýřovat. Dneska ukázal, že to jde. Domácím zápasem to zazdil.

Doufám, že Guardiola i hráči si z dneška vezmou ponaučení. Stojíme proti perfektnímu týmu, jehož jedinou nevýhodou je "komplex Barca" u hráčů a i u trenéra. Uvidíme, co z toho vzejde. Rozhodně bysme měli přidat, tento Real nebude jednoduché porazit. Roste mu skvělý tým.

V Copa del Rey jsou ještě Baskové a Valencia, nic není rozhodnuto. Doufám, že se nám podaří trofej vyhrát.

Visca el Barca y visca Cataluny!

Reagovat
Kenneth

Poškozoval obě strany. Co z vás ještě dneska vyleze ty vole.

Reagovat
vocasisko

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne..

Reagovat
Mercury

Lass neměl jít ven?

Reagovat
Kenneth

Místo toho šel Ramos. A to se vůbec nemusíme bavit o tom že ven měl jít i ten magor Alves. Plus gol který nám špatně neuznal. Výsledek je jasný, opět pomoc od rozhodčího, opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho šel Ramos 2 minuty před koncem, zatímco Lass měl jít na konci prvního poločasu... atd. vůbec nechápu, proč se do toho pouštim, tobě oči stejně otevřít nejde.

Reagovat
Kenneth

Co jako chceš? Rozhodčí neuzná Realu gol, který by nás poslal dál a ty stejně napíšeš že jsou poškozeny obě strany.

Reagovat
herbage

pleteš si příčinu a následek. Kdyby Lass šel ven, tak tři góly v deseti rozhodně nedáte

Reagovat
alcantara

Alebo trebars pustil Alexisa sameho na branu este v prvom zapase, ale to uz je predpokladam davno zabudnute. Bohuzial sa stale najdu v tejto diskusii ludia, ktory su vo svojom zivote uplne bezchybny a dokonaly a nie su potom schopni akceptovat omylnost beznych smrtelnikov-rozhodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Never mind. Tobě fakt nic nepomůže. Ať to s tebou zkouší někdo jinej, já na tebe seru.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem to tu psal, tu prvni zlutou dostal Lass prakticky za nic, rozhodci si to uvedomil a proto mu tu "jasnouL nedal

Reagovat
Kily

nemyslíš, že v případě vyloučení v závěru první půle s červenou v závěru zápasu srovnáváš nesrovnatelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tvrdíš, že Real rozhodčí nepoškodil? Já měl za to, že vás taky zaříz... (aneb na demenci odpovídat dementně, tobě vždycky jebne v kouli a chováš se jako totální idiot)

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, snad po tomhle zapase plnym chyb na obe strany nezacnes brecet nad neprizni rozhodciho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

myslím, že jste odpadli ztrátou Iniesty a Cesca, Pedro a Thiago neumí tak dobře řešit situace a Alexis také zbytečně ztrácel. Navíc ke druhému poločasu jste přistoupili příliš profesorsky

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta na to dneska neměl vůbec vliv.

Reagovat
DreamTeam

Iniesta mozna ano ale Cesc urcite ne.. ten byl uplne marny

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zhodnocení. Rozhodně parádní match. Souhlasim, že rozhodčí chyby dělal, ale ono snad ani nejde je nedělat v Clásicu. To je prostě součást fotbalu, ale jinak opravdu dobrej match, ten fotbal dneska musí přece jakýkoliv zákroky zastínit (a zas tak hrozný to taky nebylo, zkrátka maximální nasazení)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky náš výkon moc nelíbil, góly byly krásné, ale dali jsme je naprosto z ničeho. Jinak jsme vůbec nechodili natvrdo dopředu a spíš zpomalovali protútoky, tak jak to nemám rád. Ale tak nemůžeme pokaždé vyhrávat 5:0 nebo 6.2 že

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Promiň, ale divíš se? Hrát proti Barce, zkoušet všemi různými způsoby vyhrát a ono to nejde a nejde. Ať děláš co děláš...a když ti navíc rozhodčí pískne situace, který snad vidí jen on, to je prostě voda do mlýna. Mám rád ve fotbalu emoce, náboj a zápal pro hru a pokud tohle všechno máš, nedivím se, že se po zápase k těmhle situacím vyjádří hráči tak jak je vidí oni.

Reagovat
CHONG

Však ať si ti podvodníci užijí pohár, La Liga je letos stejně naše.

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc nechapu Fabregase v Anglii ustál skoro všechno a teď leží 20x za poločas

Reagovat
Kenneth

Však Mascherano byl obávaný řezník, podívej co je z něj ted. Uplakaný simulující katalánec.

Reagovat
vodka

Mascherano byl simulant a vygumovaný magor už v anglii... eště teď mám v paměti ten krásný zápas, kdy dostal 2 žluté za kecání rozhodčímu...

Reagovat
smazaný uživatel

simulant nebyl, rozhodne se nevalel 20 minut po travniku v kazdym zapase

Reagovat
vodka

přihrával toho vážně dost, hlavně kolem vápna, kam se teda až tak často nedostával a potom u lajny...

Reagovat
smazaný uživatel

njn ted Mascherano chodí na hodiny herectví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

tak je to na hovno.na druhou stranu tohle je proste tim spanelskem. tady se to piska takze si leha uplne kazdy... ale je jasny ze u hracu co hravali driv jinde a tolik nesimulovali to bije o to vic do oci

Reagovat
F.Torres

Ano Ronaldo umí dávat goly jen proti slabejm soupeřům, dneska to zase potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti takovej žebrákum by dal gol každej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jen píšu to, co řikají místní fanoušci jednoho klubu

Reagovat
Infi

Tak po bitvě je každý generálem

Reagovat
F.Torres

tak nedal vam prvního gola.... min rok v Copě a letos minimálně 2

Reagovat
Infi

Neříkám že ne. Že neumí hrát proti silným bylo trochu přitáhnuté za vlasy, protože neuměl hrát prakticky jen proti Barceloně. V lize vyhořel, golovky nedal. První zápas Copy dal gola a 20 minut i presoval a vše a pak spadl do průměru, dneska zahrál zas slušně, ale minulého zápasu (Na SB) - možná i dřív, jsem tady neviděl, že by někdo tvrdil, že Ronaldo to proti silným týmům neumí. (nebo-li že se umí trefovat jen proti slabým)

Reagovat
F.Torres

Tak stačí si pročíst diskuze u Zlatýho míče a hlavní argument většiny odpůrců Ronalda je ten, že proti silnejm týmům je nulovej a nedává jim goly. Samozřejmě se mu občas něco nevyvede, ale snad už se tu takový kecy nebudou vyskytovat

Reagovat
Infi

Tak to je prostě evergreen, z Masche se taky dělá simulant největší třídy, přitom v Barceloně zasimuloval asi 3x

Reagovat
Kokesh

Hm, tohle břemeno se asi přenáší na Pipitu.

Reagovat
Kily

mně se hned ve dvanácté vteřině vybavila dva roky stará odveta proti Lyonu

Reagovat
Kokesh

Mně taky. Já jsem ho fakt vždy považoval za celkem dobrýho zakončovatele a nikdy né jako paliče (jak ostatní). Herně nikdy nevynikal, ale góly dával. Teď je ale Karim o parník někde jinde, než on...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, madridští, brečíte tady jak děcka, ale asi jste přehlídli, že Alesisovi praporkář upřel gólovku v první půli. Pedrovi ve druhé. A hlavní to završil neudělením jednoznečné červené karty Lassovi, což by znamenalo 45 minut o deseti.

Neupírám, že druhou půlku pomáhal Barce, ale podívejte se na to střízlivýma očima.

Reagovat
Josifek

Tak bych řekl, že tady spíše převažuje přístup spokojený s výkonem a hrdostí nad týmem, než břečení, když nepočítáš pár náplav...

Reagovat
smazaný uživatel

no to taky. Ale i ty jsi minimálně jednou zmínil sudího, jak vám škodil.

Reagovat
Josifek

Já jsem napsal něco jako že byl tragický nebo co, plus u toho "golu" Ramose jsem napsal, že takovýhle lehký kontakt by se pískat neměl. Za obojím si stojím. Tragický byl samozřejmě na obě strany, logicky si ale všímám spíše těch chyb v náš neprospěch.

Reagovat
r.mrazik

rozhodci nebyl nejhorsi...mel tam sve momenty,ale skodil a pomahal na obe strany...

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kdo breči je Messi že ma bebůů

Reagovat
smazaný uživatel

alexisovi gol sak ma tam za sebou hned 2 obrancov a musel by este prejst cez ikera bola to dost tazka pozicia podla mna by to nedal ... jedine co vam pomohli bola ta cervena ktoru mal lass dostat ... inaq tie zlte proti rrealu boli proste nezmyselne ... a ten gol co mal platit to je proste nasmiech .... uz neverim ze existuje niaky rozhodca ktory by tento zapas zvladol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci byl mimo, ale delal chyby na obe strany.. Celkove ale vybornej zapas, jen ten Busquets si to proste v zadnym zapase nemuze odpustit.. No co, verim v podobny vykon i v dubnu a ze si z toho Nou Campu zase alespon bod privezeme, byl by zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je mi uplně jedno, co udělal rozhodčí za chyby na obě strany. I kdyby pískal pořád vám, je mi to u prdele. Dneska to bylo o Realu - dokázali si, že Barcelona je k poražení. postup v Copě snad nečekal skoro nikdo, ale tohle je nejlepší vzpruha. Tady o postup nešlo, dneska je to REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Barca utrpěla postup. Ani když udělá tolik chyb a má tolik smůly, tak Real nevyhraje.

Rozhodčí no comment, buď má brutální lagy (žlutá se zpožděním cca 40 minut a ještě jinýmu hráči), nebo nevím...

Postup s podporou vyšší moci, bolí mě hlava z těch nervů...

Reagovat
rufus

Takhle by to šlo, toto je Madrid. Škoda výsledku, ale díky za předvedenou hru. Omluva Josemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak tady všici nadavaji na ManCity a Chelsea že jsou ROPACI, a na barcelonu ktera ma penize oD Qataru tak nikdo... ti navíc místo hráčku kupukí rozhočího

Reagovat
smazaný uživatel

Kam jinam investovat, když tým máš kompletní a na vysoký úrovni?

Reagovat
herbage

Reagovat
vocasisko

tak já nevím, ale není všeobecný fakt, že domácí tým platí rozhodčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je trága, že jsme viděli tak parádní mač. Jeden fantastickej gól. Jeden skoro obrat. Parádní tempo ...

A stejně se tady 98 % lidí baví jen o sudím ...

Reagovat
herbage

to s má řešit tragédní výkon Barcelony?

Reagovat
rufus

Skvělej zápas, takhle má vypadat Clasico. Dneska jsme si zasloužili postoupit my, před týdnem vy. Mohl postoupit jen jeden, Barca byla tentokrát ta šťastnější, nikoliv lepší. Ale rozhodčímu bych to za vinu nedával.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

tmhle by se to dalo ukončit, kdyby ...

kdybych mohl usnout. Mám voči jak knedle.

Reagovat
rufus

No, já si ten zápas dneska neskutečně užil, až na ten výsledek. Ale jsem hrozně hrdej na hru, kterou Real předvedl, je vidět, že to jde, že Superpohár (zvlášť ten první zápas na Bernabéu) nebyla náhoda. Konečně Clasico, kde nebyl znám vítěz dlouho před koncem zápasu, drama až do poslední chvíle. A btw taky jen tak neusnu, domu jsem totiž dorazil přímo z hospy a tenhle mač mě ještě víc rozpumpoval.. Tímto se omlouvám sousedům, za řev po obou golech v síti Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já mám vedle sebe spící ženskou. Musel jsem se krotit.

A nevzbudil jsem jí!!!

Reagovat
Kenneth

Rozhodčímu bych to za vinu nedával? Si děláš srandu? Jestli tohle potom stačí aby byl člověk profesionální rozhodčí, tak můžu jít pískat i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pískat si můžeš, to ti schvaluju, ale k tomu ve dvanáct v noci nepotřebuješ počítač, že jo? Zkus to na chvíli vypnout, udělá ti to líp

Reagovat
smazaný uživatel

ááá pán rozhodčí

Reagovat
rufus

Neříkám, že rozhodčí dneska pískal skvěle. Udělal chyby, udělal je na obě strany. Někoho poškodil o něco více a i když to mohlo mít vliv na výsledek, pořád se jednalo o dvojzápas. Takže vina za náš nepostup není na straně sudího.

Reagovat
Kenneth

My dali regulérní gol, on ho neuznal. Dá se udělat ještě větší chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně udělal špatně na straně Realu? Při té brance Ramos stáhnul při výskoku obránce.. Vyloučení bylo, když měl Ramos žlutou a byl už dvakrát napomínanej.. Nechápal sem akorát ten konec, to klidně mohl rozhodčí počkat na tu standardku... Jinak red Lass a dva špatně odpískaný ofsajdy.. Přijde mi to už jako křeč.

Reagovat
rufus

Taky se na rozhodčího nevymlouvám, vím že chyboval na obě strany. Ale pokud bych měl vybrat největší chybu zápasu, za mě by to byl neuznaný gól Ramose. Podle mě platit měl, neviděl jsem tam přestupek, který by měl gólu zabránit. To sice pořád neznamená, že bysme ty další dva potřebné dali, ale kdo ví..

Reagovat
Kily

já jsem skoro celou dobu sledoval, jestli náhodou nepískají ofsajd (který mimochodem pomezní mával Pipitovi ve třetí minutě), ale tam udělal jeden krok zpátky navíc Puyol. Na ten "faul" jsem koukal až při poslední opakovačce a to měl pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos držel obránce za ruku a když se blížil míč, tak za ní zatáhl a stáhnul ho k zemi.. To je jasnej faul přeci

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TIP7IQaLEgc#t=364s

Reagovat
Kily

hmm, z toho posledního záběru to vypadá jako vážnější stažení

Reagovat
smazaný uživatel

faul to je jednoznačnej. Ale otázka je, kolik takovejch faulů při standartkách bývá a kolik se jich píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos si tím faulem udělal jednoznačnou pozici pro hlavičku.. To se prostě pískat muselo. Dani by v malým vápně nenechal jen tak hlavičkovat Ramose.

Reagovat
Infi

Bylo to jasné stažení, nechápu(i když vlastně chápu) proč se to tady vůbec vytahuje

Reagovat
rufus

Uznávám, že ho zatáhl víc než jsem viděl v TV, ale pořád bych řekl, že podobné zákroky se často nechávají bez povšimnutí. Po shlédnutí videa nicméně musím přiznat, že o faul se jednalo, takže to pískl správně, i když celkem odvážně.

Reagovat
Kily

je pravda, že se to většinou nepíská, ale to se jedná o souboje mimo míč, tady to bylo vzhledem k tomu, kam mičuda letěla, na očích

Reagovat
Kenneth

A to ještě proleželi katalánci 2 minuty nastavení a on ukončí zápas ve 3:02. Další chyba.

Reagovat
DreamTeam

tak ty karty a fauly a nesmysly budiz..to se nejak prejde.. ale ten neuznany gol to byla velka podpasovka

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze sa bavime o sudim ked neuznal postupovy gol pre Madrid.

Reagovat
cubinho

Postupový gól? Kdy?

Hlavně by Real žádný gól nedal, kdyby vyloučil v prvním poločase Lasse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosov postupovy gol.A o druhej zltej pre messiho pomlcime a tiez o abidalovej ruke.

Reagovat
cubinho

Nevšiml jsem si, že by dal za stavu 2:2 postupový gól.

Reagovat
Mada

Reagovat
F.Torres

No stejně, Barcelona se vyčerpá v Copě proti jestli se nepletu Baskům, kteří ji minimálně pořádně pokopou a pak nejspíš je čeká ještě Valencia. Real pošetří síly a snad nakonci budou slevit Debl

Reagovat
Kily

pleteš, Barcelona půjde na nás nebo Levante

Reagovat
F.Torres

takže tedka Valecia a pak nejspíš Bilbao?

Reagovat
Kily

Reagovat
F.Torres

to je ještě možná lepší,protože přeci Valecia je kvalitnější, tak ty by je mohli pěkně prohnat

Reagovat
Kokesh

Tak to je perfekt, vás po zápase s Barcou vždycky fanoušci blaugranas za předváděnou hru chválí. Třeba jim teď dáte výsledkově zabrat.

Reagovat
Kily

já jsem právě kvůli tomu Barcelonu, pokud to samozřejmě nezvořeme, chtěl víc, než Real. Tím spíš, že první zápas budeme hrát doma a tam nám to na ně jde, tím pádem Barcelona se slušnou pravděpodobností bude muset jít se základem i do odvety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Valencia v semi.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je holt odvrácená strana postupu. Musíme drobit síly. Pro vás výhoda.

Reagovat
F.Torres

právě, stačí aby se vám zranil jeden z trojce Messi, Xavi, Iniesta a budete totálně nahraný

Reagovat
Infi

Jedině kdyby se zranili 2/3

Reagovat
DreamTeam

staci pokud to odnese Iniesta s Alexisem a budou problemy

Reagovat
smazaný uživatel

to jiri-fcb: To není trága. To je prostě realita. Zápas to byl hodně kvalitní, nejlepší Clásico za poslední roky. Ale byli to sudí, kdo rozhodl o postupu jednoho týmu, na úkor lepšího týmu....

Reagovat
smazaný uživatel

V souctu obou utkani jsme nebyli lepsi, na Bernabeu jsme hrali strasidelne

Reagovat
Infi

Kennethe, Randy, dejte se dohromady, slušelo by vám to, fakt že jo

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

rekl Infi a jeho partner vocasisko mu to schvalil

Reagovat
Infi

jj na tebe jsem zapomněl

Reagovat
Mercury

Skvělé utkaní, podle mě zasloužená remíza a o ten jeden gol celkově si Barcelona postoupit zasloužila. Hodně mě sral rozhodčí, strašný výkon - regulérní gol Realu, nevyloučení Lasse, naopak Ramosovo dost přísné, pískal to celkově opravdu špatně. Real hrál skvělý fotbal, určitě dnes můžou být spokojení, až na to vyřazení. Jinak momenty, které si budu pamatovat - střela Ozila do spojnice, krásný gol Alvése, idiot Pepe, chybující Piqué. Jsem docela rád, že zase nějákou dobu Clásica nebudou, ty nervy v poslední čtvrhodince byly poměrně šílené. Ale rozhodně se těším na možný střet v LM, pokud se Mourinho poučí, mohly by to být úžasné zápasy, tak jako dnes. Ještě, ať v noci vyhraje Kvitová, ráno Federer a budu maximálně spokojen.

Reagovat
Kenneth

Doufám že v LM až ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Kvitová už hraje zase dneska? Sakra, kdy se mám vyspat..

Reagovat
smazaný uživatel

a ráno RAFA - ROGER

Reagovat
rufus

Jak to mám všechno stíhat?

Reagovat
smazaný uživatel

chce to se hecnout

Reagovat
Mercury

To taky řeším :) Měla by hrát zhruba od půl šešté našeho času, záleží, kdy dohraje Azarenka s Kim. Eurosport 1, předpokládám..

Reagovat
Kily

hmm, ještě v takový čas

Reagovat
rufus

Eurosport 1 určitě. Koukám na ten program, je to od půl šestý, kdyby se náhodou předchozí zápas protáhl, tak asi se začátkem počkají. Problém je ten, že dneska už jsem dlouhej čas strávil v hospodě a budu mít problém vydržet do začátku zápasu, natož pak sledovat ten duel až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen zmíním (a nechce se mi to hledat), že já jsem tohle očekával. Fňukýno už zkusil všechno kromě ... ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

videl v super cope, ze to fungovalo, tak to zkusil a opet to vyslo.. jen jsem necekal, ze vydrzime tak dlouho, v srpnu byl ten druhej polocas uz slabsi

Reagovat
Josifek

Dneska nebylo moc co ztratit ani, tak kdy jindy to nezkusit fotbalově, když né dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

Real musí hrát svoje, to je ono

Reagovat
Kily

škoda pro vás, že chyběl Di Maria, hrát místo Kaká, mohl to být právě ten postupový hráč

Reagovat
Josifek

To je velká škoda no, na tý levý straně jsme to tolik nevětrali..

Reagovat
DreamTeam

nahodou Ozil si tam Abidala daval hodne dobre.. akorat nemel tolik balonu a Arbeloa holt neni tak uplne technicky zdatny..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis podle mě zlomená klíční kost

Reagovat
smazaný uživatel

100% a myslím, že Benzema vazy v kolenou..

Reagovat
Shevchenko

Tu červenou si rozhodčí v pohodě obhájí, neuznaný gól Realu taky. Já bych to asi pískal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Všechno nejlepší JOSÉ MOURINHO!!!!!

Reagovat
Mercury

den po Xavim, osm dní po Pepovi, to je silná skupinka :)

Reagovat
Kily

měl narozeniny i Valdes, ne?

Reagovat
F.Torres

Král

Reagovat
cubinho

Král zvířat.

Reagovat
F.Torres

to je Ace Ventura ne? nebo jak se ta ptákovina jmenuje....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli měl Real nad Barcou někdy vyhrát, tak to mělo být dnes!!! byl daleko lepší! větší držení míče,více šancí, více ze hry opravdu pro Real to bylo dneska až moooc kruté! kdyby dali 8 golu nikdo by nemohl říct ani půl slova ale nedali, Barca dala dva goly ze dvou střel na konci prvního poločasu..ikdyž rozhodčí nastavoval 1 minut alves dal gol ve 3 minutě nastavení...a v druhé půli se mělo hrát tři minuty, což bylo strašně málo vzhledem k tomu , jak barcelonští ke konci polehávali...hlavně alves se tam válel tak minutu už v nastavení a místo standartky pro reál, která měla být rozhodčí odpískal konec a podle mě druhý poločas nezvládl..Je z toho jen pro reál mizerná remíza 2:2

Reagovat
Kily

to nastavení v první půli bylo v pořádku, po faulu Lasse se přes dvě minuty nehrálo, ve druhé půlce mohl minutu klidně přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, podobná situace. tohle se taky dá brát jako chyba určitě, ale dneska je mi to fakt jedno. Dnes jenom obdivuju Real.

Reagovat
vocasisko

Stejně zajimavé.

Minulej týden nešel po právu Pepe ven a byly tam další 2 neOFFSIDY(písknutý proti nám), který by minimálně jeden mohl zamíchat se skórem. = diskuze byla klidná

Dnes v konečném součtu všech poškození na obou stranách, by se mohl Real cítit víc dotčený jen díky Ramosově sporné červené. = diskuze totálně zablitá

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba těch blitek dneska vůbec nevšímám a nějak mě to míjí.. Spíš si užívám doznění toho matche, comebacku jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

na cervenou sere pes.. ale co ten regulerni gol

Reagovat
vocasisko

a stahovat hráče za dres se u Ramose povoluje ?

Reagovat
DreamTeam

bylo to lehke pridrzeni za ruku ale nebylo tam nic nez nafilmovany pad alvese ktery se vysral na hlavickovy souboj toto se opravdu nepiska

Reagovat
vocasisko

přidržení, nepřidržení, toto přidržení ti znemožní vyskočit a tak si prostě v té situaci pomohl

Reagovat
DreamTeam

jak znemozni vyskocit ?? vsak Alves nechtel skakat on spadl na zem

Reagovat
smazaný uživatel

jeho blbost že držel Alvese, přece má Ramos výškovou převahu , rozhodčí si to obhájí

Reagovat
Kokesh

No nevím, Barca v plné, nám chyběl dá se říct jen Di Mária. Kaká odehrál ale hodně slušný zápas a jsem rád, že místo Marcela dnes hrál Coentrao. Herně mě zklamal fakt jenom Xabi a tutovkář Pipita, ale všichni nemůžou mít pokaždé formu...zápas to byl ale famózní a jednoduchá odpověď na rozbroje v kabině podle "novinářů".

Reagovat
Kenneth

Xabi je unavený, hraje toho jako kráva. Pipita by si za tohle zasloužil samotku, dneska nám to defakto prohrál on. Coentrao by měl hrát proti všem silným týmům, je vynikající. Marcelo jen na ty skrčky.

Reagovat
Mercury

Mourinho (coach Real Madrid): "It's impossible to win here at the Camp Nou. Line-up first leg was a mistake? No."

Mourinho: "Guardiola congratulated us with cup win, why can't I congratulate them now? I only congratulate them for the Bernabeu game."

:))

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď na tu první otázku:

"SI"

Reagovat
F.Torres

co si?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý člověk

Reagovat
F.Torres

Reagovat
alcantara

To netvrdil Mourinho, ale hraci, a este vraj zaznelo nieco v tom zmysle, ze rozhodca moze ist oslavovat s nami postup.

Reagovat
smazaný uživatel

s námi oslavuje postup celý svět. Tak proč by nemohl sudí.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

napíš na youtube "Real Madrid cheaters" a vyjede ti podobný video, opravdu neskutečné !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si ještě párkrát pustím, Manu Chao poslední dobou mi nějak zmizel z repertoáru.

Reagovat
CHONG

Ale ten Ramos je stejně frajer, rozhodčí mu neuzná regulérní gól, dá mu nesmyslnou červenou a on mu ještě podá ruku, opravdový gentleman.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Ikera budou zítra plný noviny . Ale to je dobrý, on je mistr světa, tak snad mu flastr nedají.

Reagovat
Kily

za co konkrétně by mu měli dát flastr? já se tedy v té situaci na konci první půlky moc neorientoval

Reagovat
smazaný uživatel

taky moc nechápu co by se mělo dít..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že s Iniestou a Alexisem nic není.

A ačkoliv dneska Real hrál výborně, tak bych si dovolil tvrdit, že dnešní obraz hry nebyl jen dílem super Realu ale i špatné Barcelony. Předpokládám, že až na sebe znovu narazíme a Real vytáhne podobný výkon, tak bychom za předpokladu naše standardu měli zahrát mnohem lépe. Uvidíme, v této sezoně budeme mít minimálně ještě jednu příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Já mám o Iniestu a Alexise celkem strach. Iniesta vypadal, že má něco se svalem a Alexis se tvářil na zlomenou klíční kost, ale snad ne, to je měsíc až dva v hajzlu....

Reagovat
alcantara

Iniesta zatial vyzera na podobnu absenciu ako v decembri Ale este ho cakaju testy, snad bude lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový výkon je od vás nejpravděpodobnější buď v létě, nebo po pouhých dvou dnech volna jako teď. Škoda prvního zápasu, asi jsme ho měli hrát jinak, ale co se týče ligy, tak pokud se na ni chystáte týden jako tomu bylo v prosinci, jste o několik desítek procent nabušenější a téměř jiným týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci házet flintu do žita, protože je Liga v polovině, ale největším kandidátem na titul jste vy. A nejde o ten bodový náskok ani o naše zápasy venku. Jde o to, že my už nedokážeme být tak koncentrovanía motivovaní jako v předešlých sezonách. Zatímco vy tu motivaci a bojovnost máte.

Reagovat
F.Torres

1000. pro real a joseho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

1000. pro mě

Reagovat
F.Torres

pozdě

Reagovat
Swarley

pozdě, ale rozhodně je lepší

Reagovat
F.Torres

když myslíš, nebudu ti to brát

Reagovat
smazaný uživatel

Kristýnka se 2x po sobě prosadila v clásicu, tak se mi to líbí. Král

Reagovat
Kily

mně se na něm strašně líbila dnešní touha vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

on je obrovsky profesional, libi se mi ze se nikdy nenecha unest tak, ze by se tam zacal hadat, strkat a pripojovat k tem hromadnym sarvatkam

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

jednoznačně, za to má obrovské plus (i když dneska jednou vypěnil po tom neuznaném gólu Ramose, ale to je pochopitelné), vzpomněl jsem si na srpnovou odvetu Superpoháru a tu komedii na konci, od které se distancoval, tehdy jsem na něj koukal asi dvě minuty v kuse a bylo mi ho líto

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

Reagovat
alcantara

pozor, "nikdy" je silny vyraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

jo velky nasazeni.. lahudka byla kdyz sebehl az do vapna aby Messimu odkopnul mic na roh.. to bych od nej nikdy necekal

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Seš jako fanoušek a dáváš mu jména jako by si ho nesnášel.

Reagovat
Kokesh

Podle mě normálka. On si tou tubou gelu co má na hlavě a někdy i buzno oblečením zaslouží.

Reagovat
Kenneth

miliony chlapů chtějí vypadat jako on, miliony ženských ho chtěj.

Reagovat
smazaný uživatel

miliony chlapců chtějí vypadat jako on, miliony žen taky ...

Reagovat
F.Torres

tak chapi a ženský chtějí hlavně ty miliony

Reagovat
Kenneth

To možná u Hamita, né u Ronalda.

Reagovat
forrest
Reagovat
Kokesh

Pamatuj si, že nikdy se nemůžeš zavděčit všem. Jedni ho milují, druzí ho nenávidí...

Reagovat
cubinho

Nevěřím.

Reagovat
Infi

Si prohodil ženské za chlapy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám schválně - jako recesi pro ty, co ho tady tak nazývaj - mam to i v nicku Cristiano je jeden z mála hráčů, který budu navždy "milovat"

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Nemá cenu se dívat do minulosti na padlé. Dívejme se dopředu. Proti Valencii to bude bitva. A je to o to horší, že má Vale v lize na třetím fleku poměrně klid a může soustředit víc sil na Copu.

A v případném finále Athletic. Ale o tom případně až po postupu. Kažopádně by to bylo snový finále.

Reagovat
celeb

Valencia ma dosť rozkývane výkony hlavne v obrane. Barca zialbohu tento rok tiez, sice nie az tak, ale ... no tesim sa, uvidime, ako to dopadne. Kazdopadne hocikto z tria Athletic, Barca, Vale bude dostojnym drzitelom pohara.

Reagovat
vocasisko

smažte to z té hlavní stránky

Reagovat
smazaný uživatel

už je po zápase. Už je to v pohodě.

Reagovat
rufus

Uvidíme ráno, až se zbytek vzbudí..

Reagovat
Kily

a zjistí, že se ve středu večer vlastně hrálo

Reagovat
Infi

Ale i tak budou mít největší přehled o tom, co se vlastně stalo

Reagovat
rufus

Reagovat
F.Torres

třeba přijde i Jiráček

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=player_embedded#!

tenhle tym mas rad !!!!! herce mam taky rad, ale ne ve fotbale ! a uz vubec ne pokud se jedna o udajne nejlepsi tym !!!!!

Reagovat
vocasisko

skvělý video, to si stříhal sám? máš tam pár chyb v přechodu mezi záběry, kdyby si chtěl tak ti poradím a můžeme to doladit

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád?

Co to kecáš?

JÁ JE MILUJU!!!

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se mi potvrdilo, že Kenneth je vážně vůl Už jsem to napsal jednou a napíšu to znova. Musíš mít těžký život. Chce to brát ten fotbal trochu v klidu a hlavně s otevřenýma očima po celý zápas, né jen když chceš.

Reagovat
Kenneth

Napiš to třeba ještě 15x, stejně mi to bude jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že jsi vůl je ti myslím celkem dobře známé, vlastně nejlépe ze všech tady. Zaměř se raději na ten zbytek. Po těch všech tvých výblitkách během zápasu napsat takovou kravinu, jakože na co si fans Barcelony stěžujou, když Ramos šel nakonec ven a dá se to brát jako kompenzace za Lasse, tak promiň, ale

Reagovat
smazaný uživatel

to mne tak vytaci, ze ta kretenska barcelona ma takovy stesti, ze jednou vystreli na branu a je tam gol! Real je tlaci, strili a nic!!!!! k tomu takovy herecky katalansky, to neni normalni!!! dnes si real zaslouzil vyhrat !!! a uz od zacatku jsem rikal, ze se na ne musi utocnym fotbalem... a konecne slo videt, ze by je Real klidne dal! kdyby takhle hrali i doma, tak ted se mohl radovat Real madrid... konecne snad Mourinho pochopi, ze s timto tymem nemuze betonovat ale utocit !!!

Reagovat
Infi

Randy?

Reagovat
Mercury

Guardiola: "I think Alexis will be out for a couple of weeks."

Jinak Iniesta uz tradicne harmstring, ale nemelo by to snad trvat tak dlouho, zitra budem moudrejsi. Tohle me stve, ale musime si s tim holt poradit, od toho ten kadr rozsirili Cesc a Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

Na místo Alexise Pedro. Na místo Legendy Thiago. Ale už je to na hraně. Už opravdu budou střdat mladíci.

Reagovat
Mercury

Cesc, Cuenca, Mascherano, Adriano jsou porad slusni nahradnic do 99% zapasu si myslim.

Reagovat
Mercury

Casillas (Real Madrid): "It's true I insulted the referee after the game. It was in the heat of the moment."

?? Doufam, že se zas místo skvělého zápasu nebude řešit nějáká komedie v tunelu, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl mu, ať to jde s hráči oslavit.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
alcantara

To by som skor cakal od Pepeho s Ramosom.

Reagovat
Mercury

Aha, tak to se zas tolik nestalo, bal jsem se neceho horsiho, tak na to snad sere pes.

Reagovat
Kily

jj, taky bych z toho nedělal drama

Reagovat
smazaný uživatel

No tady jde spíš o princip, Ramos mu po vyloučení s ironickým úsměvem podá ruku, Pepe mu zatleská, Iker ho pošle na fiestu s hráčema a nic se neděje, protože jsou všichni rozhodčí ve Španělsku poserové. Pak to vypadá tak, jak to vypadá.

Reagovat
DreamTeam

nevim ale rekl bych ze konkretne Ramos to myslel vazne.. proste zadne afery, prijal kartu a podal mu ruku..ale treba se pletu

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mě u něj ani nenapadlo, mám před očima pořád tu děkovačku z loňské LM.

Reagovat
DreamTeam

nevim me to prislo vazne jako ferove gesto.. co mu rekl jestli vubec neco tak to netusim.. to se mozna dostane na povrch

Reagovat
Kily

Ramos je v tomhle ohledu férový, vybavila se mi loňská Liga mistrů a zápas na Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

To mi prosím nepřipomínej, protože já pak okamžitě vidím zase Kozohorskýho a jeho dotaz na hosta "Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co to bylo? Jak je to možný se tak hloupě nechat vyloučit?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

no tak snad mu to někdo za těch čtrnáct měsíců už vysvětlil, o co tam tehdy šlo a bude moci pokračovat ve své komentátorské kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vypadalo blbě hlavně z toho pohledu, že už se tomu hodinu půka internetu smála a ta druhá to odsuzovala. Pak člověk napjatě čeká na verdikt Studia LM a tam se dozví, že Xabi s Ramosem dostanou od Mourinha neskutečný kartáč. Od toho Mourinha, který celou slavnou aféru "Ajaxgate" zinscenoval .

Reagovat
F.Torres

to chceš potrestat Ramose, že podal rozhodčímu ruku? Vždyt ji podával i tomu 4.

Reagovat
Kenneth

No ty krávo, oni ho chtějí trestat i za to že mu podal ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Po červené kartě mi to nepřijde normální, ale je fakt, že u toho celkem držel nervy na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ikera se stal hlupák. Minule se omluvil a ještě se to dalo. Ale takovýhle opakovaný excesy ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa mu necudujem to co predvadzaju hraci barcelony a rozhodcovia v klasikach by psychicky rozhodilo kazdeho hraca ktory by musel proti tomu hrat... spinave praktiky spinaveho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty ses exces

Reagovat
smazaný uživatel

haha, emoce, no...ono to vychladne, ale dobra poznamka

Reagovat
alcantara

Nas utok je regulerne v pecku, Alexis bol v poslednom obdobi skvele zohrany, v nabehoch bol excelentny, bez neho to bude riadna "zabava."

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na rozlosování a nic lehkýho nás nečeká teda. Uzdravení Alexise a Legendy by bylo dost potřeba. Hlavně teda jsem zvědav, jak dáme o víkendu Ponorky v jejich přístavu.

Reagovat
Kenneth

Villareal v tomhle rozpoložení není žádný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zápise o zápase nic o Casillasovi není.

Reagovat
smazaný uživatel

Josef měl pravdu. Ten sudí je fakt bezkulkáč.

Reagovat
Rssa

Barča

Reagovat
Mercury

dneska zase řádil :)

Reagovat
smazaný uživatel

jak řádil ?

Reagovat
Mercury

Válel se tam jak Busquets v nejlepší formě, prasil na své poměry řekl bych tradičně. Škoda, že je to takový kokot, jinak je to podle mě super stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že dneska ani moc neprasil, taky ho za ty jeho zkraty moc nemusím..ale dneska jeden z nejlepších na place..akorát byl u toho Fabregase i když to zas nějak prasácké nebylo, a to jak tak spadl po nekontaktu, za to by se nemusel stydět ani Busquets, to bylo pěkně trapné Jinak mít to v hlavě v pořádku. Tak je jeden z nejlepších na světě

Reagovat
DreamTeam

v zadu spolehlivy a dost mozna zneutralizoval na par tydnu Alexise .. krasnym cistym zakrokem

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Madrid jak za starých časů...Lepší, víc tutovek akorát to proměňovat, škoda..Rozhodčí katastrofa na obě strany. Zápas krásný, i když po tom Alvésově krásném gólu už asi nikdo nečekal, že Real vyrovná Konečně nemusím po Él Classicu jít nasraný spát. Hala Madrid Mesut škoda

Reagovat
off-olda

Hollywood Classic Entertainment uvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je Realu uprimne luto. Hrat proti takemu nechutne provokacnemu tymu plneho simulantov a plackov a este k tomu ich zakazdym zarezava rozhodca. Fakt sa nedivim ze im tecu nervy a fauluju su to len ludia kto by sa udrzal? hadam napriek tomu vsetkemu skonci titul uz konecne v spravnych rukach, ten umelo pretlacany klub a cela to idealizovanie je coraz viac na grc. fakt si nepamatam za celu dobu co sledujem futbal ze by bol nejaky klub az tak prehnity zvnutra. Je to skoda, svojho casu bola barcelona docela sympaticka...

Reagovat
Mercury

Mně je líto zase tebe.

Reagovat
Messiáš

No jak vidět nervy pracují u obou týmů opravdu slušně. Jinak co se týče Lasse, tak ten zákrok určitě na žlutou, ale první dostat neměl, jelikož to ani pořádně nebyl faul na Alexise- sám byl předtím rozhozenej kontaktem od Busquetse tuším, což se dalo pískat. Druhá žlutá Ramose podle mne asi jo, když Pique dostal v prvním zápase žlutou v podobné situaci, dokonce bych řekl, že tady ten kontakt byl daleko patrnější, ale zase už je to druhá no.

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé době skvělé El Classico,jen to pořád kazí to simulování hráčů Barcy,zákeřný fauly madridistů a chybující rozhodčí i tak jsem ale za postup rád

Reagovat
madridcan

Najkrajsie Clasico. A preco? Lebo KONECNE KONECNE a este raz KONECNE hrali oba timy a nie len jeden. A to vkuse. Nie jeden polcas jedni a druhy polcas druhi(aj ked, ako sa to vezme )

Nechcem pisat dlhe litanie. Gratulujem Barcelone a na neuznany gol sa nechcem vyhovarat. Keby sme premenili v prvom polcase vsetko, tak v druhom polcase sme sa mohli na cely zapas vysrat. Kazdopadne neplacte ani vy, fanusikovia Barcelony kvoli Lassovmu ,,cervenemu" faulu kedze prva zlta karta bola za hovno

Busquets sa v drbnutosti vyrovnal Pepemu z prveho zapasu. Kvalitni hraci aj jeden aj druhy, ale v hlave to nema zrovnane ani jeden. A ked som pri Pepem-kde bolo to peklo co mu bolo slubovane? Fakt som nic extra nezachytil

Tak hor sa na ligu, najblizsia zastavka-Zaragoza.

Reagovat
Rssa

Víš, co bude následovat po tomto zápase?

Reagovat
alcantara

Ved nanho pokrikovali, piskali, dostal parkrat nalozene, staci, nie? Mali zacat po nom strielat, aby to niekto bral vazne?

A nebiem, co take hrozne predviedol zasa Sergio, ale on si svoj kriz na EF zrejme ponesie do konca kariery.

Reagovat
madridcan

tak same,ze to bude Figo druha cast, nech radsej neide do Barcelony a bla bla bla

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

By mě vážně zajímalo, odkdy se fotbal hraje na "prknech co znamenají svět" a ne na trávě?

Reagovat
One-Real

Velmi doufam ze si z toho hraci vemou to dobre. A to ze i my na Barcu mame a komplex nemusi byt na porad. Ze muzeme hrat a vyhrat i fotbalovosti. A nakonec jim to snad prida i na sebevedomi do dalsich kol. Vazne jsem na ne hrdy. Hala Madrid !

Reagovat
vocasisko

Sergio Busquets - nejlepší DM na světě

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nikdo soudný nepochybuje

Reagovat
forrest

Možná tak největší slečinka, která upadne i když se o ní pírko opře... A pánové ne, nejsem fanoušek Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ina komedia ten goal,com .... ze znamkovanie hracov

pinto ma taku isto znamku ako casillas - 6

abidal - 6

kaka - 5,5

vobec ako mozu davat take znamky ???

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo ma tolko isto ako messi :D - 7

Reagovat
Mercury

To je v poradku. Hrali zhruba stejne dobre utkani.

Reagovat
DreamTeam

Abidal byl provar jako svine.. Pinto tam podrzel v prvnim polocase.. na druhou stranu otresna rozehravka...ale Casillas taky nemel zadny zakrok prakticky ze jo... co me u nej potesilo bylo to ze ty balony porad nenakopaval dopredu jako ve vsech poslednich Clasicich...

Reagovat
Rudy

Tak dnes opravdu smula. Po prvnich 10. minutach jsem si rikal ze jestli ne dnes tak uz nikdy a u konce polocasu 2 goly behem par minut Ty 2 ruky ve vapne (Busquets,Abidal) me opravdu nasrali. Nicmene zapas to bylo pekny! Ale uz jsem tusil ze nepromenenych snaci ze zacatku bedem litovat (Pipita, Ricky). Taky ze jo Holt stesti nam v El Clasicu nepreje Zas nas muze tesit pomalu se vracejici forma Ozila z minule sezony nybrz hral predtim dle meho nazoru pekne ... a konecne postupne staveni Rickyho na plac (bohuzel diky absenci Angela) ktery urcite neni za zenitem a taky se zacina docela rozehravat imho (rozhodne jsem hned necekal formu z AC pri minutach co ma odehrano) iHala Madrid

Reagovat
vocasisko

takže si viděl ruku, která nebyla, to je fajn, dál netřeba číst

Reagovat
Rudy

Busqutse beru ta byla pri tele ale pri dobre konstalaci hvezd Abidal to jasne odstrcil rukou ikdyz by zvladl urcite i hlavou.

Reagovat
vocasisko

u Sergia to bylo jasný břicho u Abidala si to každej obhájí a je to i logický, když ti letí noha směrem k hlavě, tak je přirozenej reflex tam strčit ruce a chránit se, navíc to nijak závažně nezměnilo směr to drbnutí do prstů

Reagovat
Rudy

Drbnuti o levou ruku a vzapeti o pravou dle me smer ovlivni ale v tom se asi neshodnem...

Reagovat
vocasisko

tak určitě, ale neříkej mi, že ovlivnil na tolik, že zabránil gólu

Reagovat
Rudy

to uz se bohuzel nedozvime ale nasledny zaznam nam aspon priblizi danou situaci

Reagovat
vocasisko

tak jo, ale na druhou stranu jsem ani neviděl, že by hráči Realu proti tomu nějak protestovali, ono to snad ani možná nešlo vidět, že se ho to dotklo, možná by to mohla penalta být, ale toto se nemůže brát jako nějaký poškození Realu, měl to rozhodčí hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

ruka tam byla vocasisko....podivej se na me videdo, tam ruce rozhodci nepiska... treba proti chelsea hned dvakrat.... jj, nejak ta barcelona vyhravat musi... v tomhle pripade remiza, ale i tak postoupili

Reagovat
vocasisko

super a můžeš mi tu ruku dokázat?

Reagovat
smazaný uživatel

typicky primitivny fanusik realu ktory namiesto toho ze povie ze super mal viac stastia , nabuduce to vyhrame tak do toho zatiahne hned dve ruky, naco tu pises ze boli dve ked zo zaznamu je jasne ze ta busquetsova nebola, jednoznacne nebola a to ze si sa o tom co i len zmienil ukazuje aky si chudak... uz je to chora ako si po kazdom zapase ktory nevyhrate najdete nieco cim vas rozhodca odpalil.... mne sa napriklad zdaju na grc vyhlasenia realu o tom ako potrestaju pepeho a on si veselo hra... to vravi o tomto klube dost vela

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi blít opět ze sudích.. neuznat gol ramosovi za to, že je alves simulant... to snad není pravda toto

Reagovat
madridcan

Btw Cristiano dneska Chcel vyhrat, makal, drel... Som s nim velmi spokojny. Kazdopadne najlepsi hrac z Realu premna jednoznacne Ozil a je velmi potesujuce vidiet,ze JE SPAŤ!!! Ked si to udrzi, dosiahne nieco s Realom a Nemecko dosiahne velky uspech na ME, tak by boj o Zlatu loptu buduci rok mohol byt zaujimavy

Reagovat
Kily

to si nemyslím, Messi a Ronaldo mají v současné době tak výsadní postavení, že by Mesut musel začít předvádět naprosto neuvěřitelné věci a jejich gólové dostihy kopírovat brankami a hromadou asistencí, a i to by asi bylo málo

Reagovat
Mercury

To si nemyslím, že je reálné. Spíš by třeba poskočil do první trojky, ale vyhrát by spíš nevyhrál. Snad jen v případě vítězství v lize, LM a s Německem na ME, pak by se to nabízelo. I tak si myslím, že herně je několik hráčů ještě o dost před ním. Z Realu se mi dnes líbil Ozil suverénně nejvíc, opravdu skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

real si zasloužil postoupit za to, co předvedli neska ramosuv gol měl platit!!!

Reagovat
vocasisko

a Barcelona si zasloužila postoupit za to co předvedla minulej týden a ten gól byl minimálně spornej, ale já bych teď na strašně Realu, tak stížnost na rozhodčí je poslední věc na kterou si stěžuju, nebejt Higuain kopyto, tak to mohlo být po 10ti minutách 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Real podal snad najlepsi vykon aky som proti Barce za posledne roky videl. Simulanti sa cely 2. polcas triasli a boli zatlaceni na vlastnej polke. Konecne sa ukazalo, ze Real ich dokaze porazit utocnou hrou a zbavenia sa komlexu. Nemyslim si, ze Barca je lepsia, chyba Realu je v ich hlavach. Dnes ukazali, ze ked hraju svoju hru, veria si tak su to prave oni kto dokaze dostat blaugranas na lopatky.

Mourinho snad konecne pochopil, ze prave takato utocna, natlakova hra je klucom k uspechu. Real posral doma prvy zapas a za stavu 1:0 mali hrat tak ako dnes v 2. polcase. Barca sa da porazit utocnou hrou, velmi vysoko vysunutou obrannou liniou a silnym napadanim. Real to ukazal aj v druhom zapase v spanielskom Superpohari. toto je ta prava hra!. Dnes som predvedenou hrou poteseny! HALA MADRID !!!

Reagovat
smazaný uživatel

muzu vedet kdo me maze komenty?

Reagovat
alcantara

Alexis max. 2 tyzdne mimo, chvalabohu.

Reagovat
vocasisko

a Iniesta? mimochodem, hraje se něco příští středu nebo je volno?

Reagovat
alcantara

Andres zatial vyzera na podobnu absenciu, ale zajtra este podstupi testy, ktore prezradia viac.

Co viem, malo by sa hrat.

Reagovat
vocasisko

v rozpise nic není, to tam bude teda další kolo CdR?

Reagovat
smazaný uživatel

som fanucik barcelony,ale dnes musim sportovo uznat,ze bol lepsi real a teda mal aj postupit. kazdopadne konecne krasne a napinave el clasico az do konca !

Reagovat
smazaný uživatel

eazy tak ano, měl vyhrát podle obrazu hry, ale myslim si že kdyby Barca hrála více aktivněji a vážně musela skórovat, tak je obraz hry zase jiný...Real musel hrát dopředu, tak hrál a proto měl více šancí - tudíž mnozí tomu tvrdí že lepší...Já tvrdim že vyhrál lepší tým kterej nehrál nikterak aktivně, jelikož to nepotřeboval, a vyloženě vytěžil z hovna bič co se týče zas těch faulů...každej se shodne že Lass měl jít ven a Real už by se ztěží nadechl k tomu co předvedl druhej poločas...Takže spekulace ať jdou do háje, Barcelona byla ve dvojzápase lepším týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se mimo jiné náramně bavil a taky jsem fanda barcelony a uznám že hrál Real konečně parádně - útočně, tak jak to všichni chtějí ! Já byl jen a jen rád...A pár mejch shrnutí : Ozil vykon na 1* a veleškoda tý střely, to měl bejt gól, Higuain byl evdidentne psychicky v pr. z tech nepromenenejch tutovek v uvodu. atd.. Joa já měl dva tikety, první +3,5g na match a druhej 0 a +3,5g Liv x ManC dohromady druhej tiket kurz 13 - jsem maximálně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

pekne !

Reagovat
smazaný uživatel

tak ano,vsetko je to keby keby. ja som rad,ze ide dalej barca,ale real odohral naozaj vybornych prvych 30 min zapasu aj poslednych 30min zapasu a jednoducho,dnes to barce prischlo trosku so stastim,ale aj to sa pocita samozrejme ako som uz pisal,konecne krasne el clasico a dovolim si tvrdit,ze najvyrovnanejsie clasico z tych vsetkych 10 (pepe vs jožko)

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas ! jednoznačně nejlepší doposuď v střetnutí těhle dvou ,) jen ať tak Real hraje stále, to pak bude podívaná...Až mam teď strach jestli nevezme Barce body při nejduležitějšim Clasicu v lize, už mam strach :) ....na druhou stranu Iniesta - klíčovej hráč a určitě hrál klíčovou úlohu v dnešní taktice a tak brzy musel ven tak to hodně ten systém naruší - kdyby se realu dnes z pocatku zranil napr skvělej Ozil...no nechci zas spekulovat kazdop. to zcela jiste narusilo plany.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste se vyjadrim k faulum - kazdej Madridak musi uznat ze Lass mel dostat druhou zlutou a cervenou a pak tam zadny vylozene sporny fauly nebyli coz se vzdycky prokazalo v opakovanejch zaberech. Vylouceni Ramose prisne, nedal bych za to zlutou ikdyz v opak. bylo videt ze Busq (ac je to pro me jeden z nejvetsich simulantu vubec a to tvrdím i když sem fanda barcelony) dostal nalozeno docela dost a naraz to byl docela velkej - ALE (!) kazdopadne todle vylouceni v 88´ nemělo už žádnej vliv na zápas, tma už to Real pral jen na náhodný nakopnutý balony....Jo ještě faul Coentraa jasná taktická žlutá ale dost prase faul, nebejt pak před Messim ještě někdo, jednoznačná red. Thats all, a at nekdo zkusi zpochybnit vše co jsem teď napsal, faktama mu to vyvrátim

Reagovat
vocasisko

pravda pravda ještě co říkáš na Ramosův neuznanej gól? já myslím, že to přidržení za dres (nebo ruku, to je fuk) bylo očividný a ikdyž to nic hroznýho nebylo, Alvésovi (kvůli tomu, že menší) to znemožnilo vyskočit do úrovně Ramose a tak dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

sporný, sledoval jsem pozorně opakovačky a tam bylo vidět že ho zatáh...ono ikdyby nezatáh na plnej kvér, už ho to srazí o pár desítek centimetrů při výskoku, takže alves raději spadl ikdyž by to ustál....jenže takovych strkacek a pridrzenich je....ja osobně to nenávidim, nejrači bych těm fotbalistům snad zavázal ruce. Ale spravedlivě asi uznanej být samozřejmě neměl, takže stížnosti Realu (jestli budou) = liché.

Reagovat
smazaný uživatel

mj. nechápu že Pepe nedostal trest za minule....Samozřejmě jsem si k koutku duše přál ať nastoupí a ať si ho na Nou Campu vychutnaj resp. vypískaj a tak se i stalo jenom nerozumim vedení CdR že mu nedalo stopku byť jen na jedinej zápas....

Reagovat
vocasisko

no nejúsměvnější je, že ještě ke všemu řekli, že by se to muselo řešit až po tom, co by museli ty prsty Messimu amputovat

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem někde v diskuzi nahoře četl a myslel sem že to je nějakej fór...ale kdoví jak to prohlášení znělo, třeba to bylo celý vytržený z kontextu, nevím. Ale co je dobře, že UEFA rozhodčí maj svý "porady" a tam o všech těhle faulech a zákeřnostech diskutujou a potom vědí jací hráči prasí a víc si je kontrolujou a možná i přísněji trestaj, což je správně.

Reagovat
smazaný uživatel

mam to nahraný pro tátu, tak se jdu ještě jednou mrknout na góly, všechny stály za to...Benzemova chladnokrevnost při zakončení mě nepřekvapila, ale přesto zaujala

Reagovat
madridcan

Benzema dozrel ako vino Som rad,ze mozem s kludnym svedomim napisat a povedat,ze som nad nim nikdy nelamal palicu. Tie zablesky Luisa Naziara Ronalda proste ma

Reagovat
madridcan

Hmmm, ale neda mi nerypnut si do tych, ktori tu tvrdo obhajuju, ze Ramosov gol spravne nebol uznany. Tak potom preco niektori z vas cez vikend ohrnali nos nad penaltou na Kaka? Samozrejme to iste sa da pouzit aj v opacnom garde Toto sa mi paci, ze vsetko co fanusik Barcelony skritizuje sa mu vrati ako bumerang

Reagovat
fantomas

Však Ramos byl normální gól.. prostě se mu nechtělo podstoupit souboj, tak skočil šipku někam k brankový čáře. Ten kontakt tam byl zhruba dvouvteřinovej a nijak zásadní, kdyby se tohle mělo pískat pokaždý, máš penaltu 20krát za zápas. Tohle fakt culés obhajujou?

Reagovat
madridcan

vies dobre

Reagovat
fantomas

No nevim, páč se tim hnojem fakt probírat nehodlám. Ale leccos už mezitim naznačil Pablo no...smutný.

Reagovat
madridcan

ako vazne to nema zmysel...dokonca by si sa docital u niektorych individualit,ze Barcelona bola vcera lepsia

Reagovat
fantomas

Tak to já zas nemůžu vědět, Pablo mi posílal jen tuhle situaci..

Reagovat
madridcan

sprav si obraz http://www.youtube.com/watch?v=TIP7IQaLEgc Skoda, ze tam neni cervena karta a chyba Pinta...

Reagovat
fantomas

Nj, z toho si toho moc nespravim, ale nevypadá to na její převahu no. To břevno trefil Özil?

Reagovat
madridcan

ano

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejen že jsi neskutečný alibista, ale ty už zas i lžeš?

Reagovat
madridcan

a ty nielen,ze si neskutocny fas, ale zase si este obtieras hubu o mna drbnutymi kecami a vyplodmi tvojej chorej hlavy?

Reagovat
Rssa

No, faul tam byl. Sice lehký a Dani šel ochotně k zemi, ale zatahání za ruku tam od Ramose bylo, proto správně neuznaný gól. Barca lepší nebyla, byla jen efektivnější. Ve druhém poločase bylo opět vidět zvolnění tempa od našich, přece jen si zase nahráli tak přepli na údržbu, což je na ránu.

A madridcane, změna nicku přijde hnedka jen co vymyslím nick....

Reagovat
fantomas

...ehm, ne. Ste fakt dokonale zdegenerovaný tou panenkovskou ligou - tohle považovat za normální faul. Tys snad viděl někdy něco takovýho odpískanýho v PL? Já to fakt nepamatuju, a sem za to jenom rád.

Reagovat
smazaný uživatel

podobné, jako kdybych zatahoval metr na udělování karet z Primery na měřítka v PL. Prostě hloupost.

Faul tam byl. Ramos věděl, co dělá. Ale pískat tohle každej roh, tak máme 15 penalt a 20 útočnejch faulů každej mač.

Reagovat
fantomas

"Ale pískat tohle každej roh, tak máme 15 penalt a 20 útočnejch faulů každej mač." - a já snad řek nákej jinej stěžejní argument? Neřekl, jen sem si nahlas oddechl, že něco podobnýho v PL nezažiju no...tak okatej skok, to je fakt věc odpískat to a ještě kvůli tomu tým připravit o gól.

Reagovat
Rssa

Ehm....jo. To si děláš prdel?

Stáhnutí je stáhnutí, kór útočícího hráče, těm se vždy faul píská lehčeji než obránci. Podívej se na video, které postoval nahoře marty.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TIP7IQaLEgc#t=364s

Z posledního záběru jde vidět, že Ramos fauloval. A udělal to hloupě, přehlavičkoval by ho i bez faulu (který Dani ochotně přijmul, o tom žádná), ale toto je správné rozhodnutí, které by se pískalo i v PL. Tak zase nepřeháněj.

Reagovat
fantomas

No já nepřehánim, to jak si zničehonic skočil rybku k brankový čáře, to by mu nesežral snad ani tragéd Atkinson.

Reagovat
fantomas

On ho prostě zatáhl a Alves se svalil na zem asi o dvě sekundy později. Já fakt vim, že tohle sou běžný španělský/barcelonský manýry, ale takový fauly se zcela běžně nikde po Evropě nepískaj no...to mi asi těžko dokážeš, že jo.

Reagovat
Rssa

Takové fauly ti běžně pískají i v Anglii...že tam hráči nehážou rybičky a snaží se to ustát neznamená, že to není faul. V PL by se pískalo držení toho hráče, ve Španělsku hráč spadl. Faul to byl stejný. Tady pravdu jednoduše nemáš.

Reagovat
fantomas

No ne, v Anglii se tohle, když to hráč ustojí, jakože snad vždycky jo, v 9/10 případů rozhodně nepíská. Ty asi PL pravidelně sleduješ tak rok, ne? Že sis tohohle nevšiml..

Reagovat
Rssa

Aha. Tak možná si se nevyspal do růžova nebo ti něco přeletělo přes nos, že zase píšeš naprosté hovadiny. Tímto to ukončím, nepotřebuju se hádat kvůli jasnému faulu (ať už doprovázeného rybičkou, kterou nepopírám, nebo ne). Vzpamatuj se. Hezký den.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii se zase dávají červené karty za čisté skluzy.

Reagovat
fantomas

Spíš naopak, ne?

Reagovat
celeb

ale no! Kompany, Spearing, ... ten tvrdy meter na posudzovanie klzov je snad jasny, nie?

Reagovat
fantomas

Neni no. Naopak většinou Španěláci u nás v diskuzi fňukaj, za co všechno se ještě nedává rudá a co všechno je považováno za čistej skluz..

Reagovat
madridcan

nechapem, co tolko vzdy kolo toho nicku musis tolko fňukať. Proste mi daj normalne nick a nespominaj to v kazdej diskusie akoby si vyhral jackpot. Kazdy o tom vie, nemusis to vsade pchat a vychutnavat si taketo ehm no....vitazstvo teda.

Reagovat
Rssa

Nedělam, jen čekám, až zareaguješ, abych ti to mohl napsat. Jak mám vědět jinak, že to zrovna čteš?

Reagovat
madridcan

1200 aby sme zazivali uz len taketo atraktivne Clasica s vitaznym koncom pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Staci hlavně že barca postupila

Reagovat
smazaný uživatel

ja a ještě něco pro real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Úryvek z článku na webu antikrista:

"Tohle již bylo na Real příliš. Navíc, pod sprchami už mohl být Leo Messi, který fauloval Pepeho a dostal žlutou kartu. Nicméně, Argentinec už jednu žlutou inkasovat měl, když znemožnil rozehrávku Sergiu Ramosovi kolem 35. minuty. Těsně před nastavením se strhla mela po faulu Lasse právě na Messiho a barcelonští si žádali druhou žlutou kartu. Ta však nepřišla, kartu obdržel jen KAPITÁN Casillas, který se byl zastat Lasse u rozhodčího, kde již hlídkovalo pět hráčů domácích. A aby toho nebylo málo, ve třetí minutě nastavení (z původní jedné) se krásně trefil Alves. No, klasika..."

Tohle je opravdu objektivní novinařina. Pak se mám divit, že sem přijdou ty děcka naočkované všema možnejma blbostma.

Reagovat
Infi

Aneb vypíchnout co se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

no tak napsat do jednoho odstavce, že měl být Messi venku (kravina) a nenapsat do něj, že v té situaci nepřišla 100%ní červená pro Lasse, chce kumšt. Tam teda píšou hrozný věci, ale tohle mě přišlo tak neskutečný, že jsem to musel hodit i sem.

Reagovat
smazaný uživatel

a to o tom čase nastavení je taky super. Podle redaktora měl teda sudí odpískat faul. Nechat hráče se pohádat a pošťuchat a odpískat konec půlky. On ten gól padl přímo z rohehrávky tý standartky. To tam redaktor taky nějak prapodivně zapoměl napsat.

Reagovat
DreamTeam

vsak ve druhem polocase to tak fungovalo ze 3 minut.. se dve minuty hraci Barcelony valeli a postuchovali a kdyz mela deset sekund pred koncem tech 3minut prijit standartka pro Real tak to radeji foukl

Reagovat
smazaný uživatel

tu standartku myslíš to odpískané ... nevím co ... u středového kruhu? Jo, tak to je přesně to samé ...

Reagovat
DreamTeam

to je snad jedno kde ta standartka byla... jadro problemu je to ze se tu smejes tomu ze v prvnim polocas bylo spravne nadstavit 3minuty protoze se tam polehavalo a postuchovalo a ve druhem nebylo i pres polehavani a postuchovani nutne nadstavit ani avizovane 3

takze palcovat si muzes leda svoji debilitu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš, že to není jedno. Standartka PŘED VÁPNEM se se standartkou NA PŮLCE (ještě k tomu vlastní) nedá srovnat.

Reagovat
DreamTeam

a problem je porad stejny.. na jedny strane z 1 minuty3 na druhe ani nedohrane avizovane 3 .. presto ze dle logiky prvniho polocasu se melo nadstavovat tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

podle jaké logiky? Malé vodítko: V jakém čase sudí odpískal tu standartku v první půlce?

Reagovat
DreamTeam

pred vyprsenim avizovaneho casu, tak jako ve druhem polocase

Reagovat
smazaný uživatel

aproto ji nechal rozehrát. Už se někam dostáváme.

Reagovat
DreamTeam

ano? a teda proc ji teda nenechal rozehrat v polocase druhem... 10 vterin pred koncem

jsem zvedavy kam se zase dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

protože byl míč na půlce a brána nebyla tím pádem v ohrožení?

Kdy se dle tebe má pískat konec? Kde má v tu dobu být míč?

Jsem zvědav, kam se dostaneme, no.

Reagovat
DreamTeam

nikam protoze jses idiot i pokud rozhodci nebral v potaz polehavani tak porad mel ten posledni nakop nechat, kdyz nebyla doba odehrana.. a vubec to neni o tom jestli brana byla nebo ne v ohrozeni.. cele to vzniklo jako reakce na tvuj hloupy prispevek .. a pokud ti to porad nedochazi ze to cemu ty ses divil bylo skutecne v kazdym polocase posouzeno jinak, tak nema smysl abys tu dal neco psal

Reagovat
smazaný uživatel

a ...

přišlo, co přijít muselo v diskusi s fandou Realu Madrid. Nadávka.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste nebyl ani konec avizovanejch 3 minut ty chytráku s tebou se ani jinak debatovat nedá, jak tak koukám...

Reagovat
madridcan

jasne,ze sa neda ked pise, ze Lass mal dostat druhu zltu a nespomenie, ze prvu nemal dostat ani nahodou

Reagovat
fantomas

Je to úúryvéék!

Reagovat
madridcan

Aneb takto to dopadne, ked váš najvacsi debil navstevuje nas najdebilnejsi web

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Barcelony, tohle bolí víc, než jsem si dokázal přečdstavit. Ale už jsem z toho docela vyléčenej. Pozitivum je fakt, že se dá proti Barceloně hrát, i když to včera nebyla ta Barcelona, jak ji z Los Clásicos známe. Každopádně velmi pozitivně hodnotím výkony jednotlivců, konečně naši hráči ukázali sebevědomí a touhu po vítězství.

Ani na chvíli jsem se nevymlouval na rozhodčího a neměli by ani ostatní madridisté, protože jsme si to prohráli sami připosranou taktikou v DOMÁCÍM zápase a neproměněnýma superšancema ve včerejším kláním. Snad to Mourinhovi trochu otevřelo oči, i když tomu moc nevěřím, protože náznaky takové hry byly už loni v prvním poločase Copy a zejména v letošní supercopě, a stejně přišel s tou mizernou taktikou, která se pro náš klub moc nehodí. Snad upustí od svého ega a vydlabe z hlouby duše to, co mu tam muselo po včerejší hře zaklíčit .

Reagovat
DreamTeam

samozrejme ze to nebyla ta Barcelona.. vzdy se da hrat jen tak jak ti souper dovoli.. a pokud hraje Real dopredu tak je to proste neskutecny valec a nevic co by se muselo stat aby jsme letos tu ligu nevyhrali

Reagovat
Mercury

Reagovat
DelPiero137

Publikum si ziada krv, treneri-hraci im v tom radi vyhoveju. Clascio = Gladiatorsky zapas.

Reagovat
Manik...

Já mám barcu hrozně rád, ale když vidím jak jim pořád pomáhají rozhodčí, začíná se mi hnusit

Reagovat
DreamTeam

jinak kdyz se divam na ten pomer karet tak je to usmevne.. jaka squadra Realu a na druhe strane jen svaaty Leo

si tak rikam skoda ze Puyol toho Benzemu u jeho golu ve vapne netrefil, ta redka by prisla vhod.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že po tomto výkonu na NC, můžou být fans a hráči Barcelony ještě více nervóznější co se týče zisku titulu.

Po včerejšku bych prostě nepočítal, že v tomhle zápase určitě smažete 3 body na real.

Reagovat
smazaný uživatel

otočil bych to. Hráči naopak můžou být klidnější, když vidí, že ikdyž předvedou fakt špatný výkon, tak na Real to pořád stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím. To, že hráli podle tebe špatně může být způsobeno dobrou hrou Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě částečně jo. Ale že jim včerejší mač nesednul (hlavně teda obraně), je jednoznačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově si myslím, že právě obrana je jejich největší slabina už nějakou dobu. To, že tam ted delali chyby bylo způsobeno aktivní hrou Realu a Pintem. Být tam Valdez, tak možná tolik chyb není.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana není největší slabina. Jen včera prostě dělali chyby. Často vynucené. S Vickym souhlasím. Jeho rozehrávka je přecejenom o dost lepší, než Pintova (ne, neházejte mi sem odkazy té chyby na SB, vím o ní)

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bych si nebyl těmi 3body tak jistej.

Ale to by se José nesměl bát (nebo nevím jak jinak to nazvat) hrát stejně, nebo klidně ještě agresivněji (nemyslím tím ostřejší zákroky atd.), než včera.

Ale kdyby se zamyslel, tak mu nic jiného nezbývá. Pokud to zatáhne zase se 3DM, tak Real prohraje, to je tutové. Mohl by si uvědomit, že nejlepší zápasy s Barcelonou odehrál právě když se snažil hrát aktivně (myslím tím tu dobu, co je v Realu).

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistý nejsou nikdy žádný body. Dokonce ani proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen, že někteří z vašeho tábora to tak berou, nebo brali.

Reagovat
smazaný uživatel

To můžu stejně argumentovat, že se spousta fandů Realu už teď cítí jako vítězové ligy už v polovině odehraných mačů. Koukni do diskuse - i tady se najdou.

Prostě je to teď tak, že je pravděpodobnější, že Barca vyhraje clásico. Ale na druhou stranu je pravděpodobnější, že i přesto vyhraje Real ligu. Oboje je jen o pravděpodobnostech. Jistotu nemá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné

Reagovat
DelPiero137

Kratke zhrnutie :

Na strane Realu vyrazne simuloval len Peppe pri Messiho zltej (faul na zltu to ale bol, Peppe to s valanim prehnal, bolo to moc teatralne). Na strane Barcy bolo tych simulovani ktore si mohli odpustit onieco viac. Fabregas mal dostat zltu za tu smykacku na achilovku, Ramosova druha bola prisna/zbytocna.

Inak sa mi hra Realu celkom pacila. Niekto tvrdi ze Real hra len na brejky, ale mne sa tie brejky zacinaju pacit. Prijemne ozivenie ako dobyvanie superovej branky hadzankarskym stylom ktory je zatlaceny pred vlastnu 16-ku.

Prvych 20min mal Real velku smolu ze nedal, Barca prisla k tym dvom golom s trochou stastia. Ale Messiho prienik bol paradny, tam chybovala obrana kedze Pedra nikto nestrazil a bol tam sam. V druhom polcase sa prejavila najvacsia slabina Realu a sila Barcy. Proti koncentrovanej Barce si nedokazu vytvorit sance. Na druhej strane mal v tejto faze Real mnozstvo nevynutenych chyb, zbytocne straty, nepresne prihravky, zufale nakopy. Barca naopak genialne kombinovala na malom priestore. Po krasnom Ronaldovom gole a Benzemovom druhom, sa psychika razom prevazila na stranu Realu. Celkovo to bol pekny, napinavy zapas.

Btw, preco sa Iker tak certil a vznikla ta strkanica na konci polcasu? Iker bol nervozny uz po prvom gole, ale on bol nasrany na Barcu a nie vlastnych co tam trestuhodne nechali Pedra volneho. Vobec som nechapal preco sa tak zrazu vytocil...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas parádní , ale už mi lezou na mozek ty herecký etůdy na obou stranách , hlavně ten Pepe jako obránce je to opravdu řízek , ale pomalu mi to přijde že to nemá v hlavě normální , potom co tam předvedl na konci zápasu ještě tleská rozhodčímu? Bud neudží nervy nebo je to regulérní idiot

Reagovat
Mercury

b) je správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápas- prostě komedie... Opět se potvrdilo,že když Barcelona nemůže,rozhodčí jí pomůže... Nechápu,jak jim někdo po včerejším zápase může přát postup...Každej kdo má oči a je alespoň trochu objektivní,musí uznat,že postup si zcela jasně zasloužil Real...

Rozhodčí- asi rodilý Barceloňan. Od neuznaného golu, až po neodpískané penalty - celkem asi tři- dvakrát ruka ve vápně, to ale chápu,že to neodpískal, ale zkopnutí Benzemy ve vápně Puyolem,to byla jasná penalta. Nehledě na to, že druhý gol Barcelony byl dán ve třtí minutě jednominutpvého (!!!) nastavení...Naopak ne konci rozhodčí pískl ve 2:59 tři¨ímunutového nastavení,ve kterém se celkově hrálo 1 minutu 59 sekund...Jakýkoliv pád hráče Barcelony=faul... Barcelona dostala jen jednu (!) kartu, i když podle pravidel jich mělo být aspoň deset (simulování a fauly)... Druhá žlutá pro Ramose-prostě výsměch ! A žlutá pro Casillas,jakožto kapitána za to, že se zastával hráče z týmu-co to má sakra být???

Proto NENÍ Barcelona nejlepší tým světa,ale banda simulantů ( včera největší simulant Fabregas- obrovsky zklamal)

Real je lepší a kdyby to včera pískal nezaujatý rozhodčí vyhrál by !

HALA MADRID !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš marja , tohle miluju ubrečený reakce na to jak hroznej byl rozhodčí , kdyby tam dali ty goly co měli tak nebylo co řešit, Real byl lepší jenže na to se fotbal nehraje , že největší simulant byl Fabregas? A co Pepe? Toho se ani nemuseli dotknout a ležel , a ještě se choval jak největší arogán, celej real i jeho fanoušci jsou jen frustrovaný že nemůžou tu Barcu porazit , tak všechno házej na rozhodčí a simulaci , to je tak trapný

Reagovat
smazaný uživatel

A tim chceš říct,že ten rozhodčí to pískal dobře, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu není nic mezi "hrozně nám ublížil, zavinil naši prohru" a "pískal dobře"?

Reagovat
smazaný uživatel

No,ale já bych řekl,že "hrozně nám ublížil, zavinil naši prohru" je v podstatě odpovídající...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se pak nediv té reakci. Ta byla odpovídající tvému názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tim chci říct že pískal kraviny na obě strany

Reagovat
MacekKlacek

ano, ale Pepe si tím svým "simulováním" vlastně utahuje z hráčů Barcelony, napodobuje je .. včera konkrétně Busquetse

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak on to dělá, protože si utahuje z Barcelony ...

Tak tohle je na vytisknutí a za rámeček.

Reagovat
DreamTeam

s tim nadstavenim ti to Jirka vysvetli neboj

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kde to stáhnou rychle a v dobrý kvalitě? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci moji, proč jste takhle nehráli i doma? Protože přesně tohle platí skoro na všechny. Pokud si udržíme tento přístup, tak ligu máme a možná i LM! Jinak je třeba to vnímat pozitivně - Mourinho si to vyžehlil u fanoušků i španělského (hnusného) tisku (a počítám tam i "oblíbené" madridské deníky), stejně jako Pepe (je vidět jak barcelonismo poslouchá Guardiolu mimochodem), který by měl navěky zůstat v obraně. K rozhodčímu se vyjadřovat nebudu, nechám povolanějšího. Iker Casillas: "Ano, řekl jsem Teixeirovi, aby šel slavit s nimi" Hala Madrid! Siempre fieles!

Reagovat
Xavi

Pedro je zpátky. A v pravý čas. Včera se mně moc líbil. Ale jinak to byl místama výkon jak po opici. Hlavně Abidal, Pique hrubky jak v první třídě. No a v závěru jsem trnul jak už dlouho ne.

Xavi klasik.

Jinak mně něco napadlo. Pořád se diskutuje - Cesc nový Xavi, Thiago - nový Xavi. Pravdou je, že nevíc mě Xaviho připomíná Busquets, samozřejmě né ve všem, hlavně v dlouhých přihrávkách ne, ale v krátkých, orientaci, prvním doteku, pokrytí míče atd. celkem ano. I přihrávek se kolem něj točí po Xavim nejvíce a ta úspěšnost je taky podobná.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Sergiem máš pravdu. Zrovna včera jsem o tom uvažoval, když jsem ho tady palcoval jako nejlepšího DM na světě. On by klidně mohl hrát CM (v začátcích tam hrával a hrál tam dobře). Mohl by řídit hru.

Jinak Cesc nový Xavi nebude určitě. Iniesta možná. Thiago je spíš "nový Iniesta".

Reagovat
r.mrazik

iniesta je novy xavi a thiago je tedy novy novy xavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je MOŽNÁ nový Xavi. Thiago je spíš nový Iniesta a do Xaviho přecejen kus schází.

Reagovat
r.mrazik

jj,je skvely...jen skoda,ze je to takovy nesympaticky smejd myslim busquetse...

Reagovat
Rssa

Na to mu chybí 2 zásadní věci - charizma a ustávání soubojů, protože Xavi ustojí všechno a míč udrží i při faulu na něj.

Jinak přehled pro neznalé našich reálií.

Xavi = Xavi

Busquets = nový Xavi

Cesc = útočnější Xavi

Legenda = Legenda

Thiago = nový Legenda

Sergi Roberto = lepší Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Abidal bol vcera dost pomaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden malej rozdíl Xavi dává kolmice na góly, umí góly sám střílet, zahrává standartky... Busquets z toho neumí nic. Vždycky to bude jenom DM, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je tu jedna věc, co bych vyzdvihl na straně Realu. Zajímalo by mě, který tým by se nesložil, kdyby měl v prvním poločase více šancí a byl nebezpečnější a pak dostal v poslední 5minutovce dva goly. Moc takových týmů nebude a Real je jeden z nich.

Ta jejich vnitřní síla je opravdu obrovská. O nějakých problémech v šatně snad nemůže být ani řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že ten včerejší zápas byl divnej kompletně. V první půlce byl Real lepší. Ve druhé už jakoby odpadnul. Měli jsme ve středu daleko víc prostoru ke kombinaci. Měli jsme je dorazit. Pak přišla jedna akce, kterou konečně Real dal. Pak zase chyba obrany a další gól. Dost nespravedlivej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná divnej,ale fakt se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom žádná. Mě taky (ač výkon nebyl dobrý).

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam Granero no. Ale jinak hrál dobře, sklidil uznání.

Reagovat
DreamTeam

Jirka rikal ze problemy jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že se i z řad Realu tady najdou objektivní lidi,je jich málo,ale jsou.Souhlasím s těmi že rozhodčí byl slabší,ale na obě strany.Já osobně nechápu že hrál Pepe po tom šlápnutí na ruku Messiho.On neby potrestán?To přece není možný.A těm co brečej vzkazuju že nevedl Real 2:0,ale Barca.Zase rozhodčí nedal za Real gol,furt stejná písnička.Předtím pár zápasů se na ně Real nečapal,Ted si trochu na krajíček štrejchnul a hned z toho někteří dělaj mrd jak blázen.Už je to trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto aby jste meli radost z vykonu Realu, kterej po 4 letech poprvy zahral opravdu dobre a byl lepsi a zaslouzil si i vyhrat tak resite rozhodci kterej udelal prakticky jednu obrovskou chybu a to ze nevyloucil Diarru. Kdyby ho spravne vyloucil tak bylo po zapase a ostatni by se neresilo. Z dalsich spornejch momentu - Ramosova cervena? vzdyt byla jasna dle pravidel za loket v obliceji musi byt zluta at je umyslna nebo neni. A gol Ramose? tam si muze Ramos nadavat jen sam sobe - stahnul Alvese a rozhodci si to jasne obhaji ten gol by dal i kdyby si nepomahal rukou neb by ho v pohode preskocil

Reagovat
smazaný uživatel

Největší záhadou včerejšího zápasu je stejně počet žlutých karet na obou stranách. Takový Alves měl tři zákroky, za které měl pokaždé dostat žlutou, a on vyvázne bez toho, aby dostal aspoň jednu....

Casillas za řeči, Ronaldo za řeči, Barcelona a ty její hloučky nic...

Reagovat
smazaný uživatel

a tys tam byl, ze vis co ti hraci rikali rozhodcimu a jakym zpusobem s nim komunikovali? Nebo beres je hele hloucek hned dej kartu????

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, za vsetko moze sudi, ty si kkt na entu kamo, chod si poplakat chudatko

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to parádní zápas, jenže pro Real nakonec v podstatě k ničemu, když nepostoupil...to bych rozhodně vytknul, takovej tým, pokud má být považovanej za opravdu velkej, měl z toho tlaku vytěžit třetí gól...a jinak, trochu opravdu střízlivýma očima, chyby rozhodčích-neodpískal-druhou žlutou Diarrovi, faul na Sanchéze ve vápně, ruku Abidala ve vápně, facku Pepeho na Fabregase-červená, hrubej faul Fabregase zezadu-červená, měl uznat gól Ramose, necitlivý udělení druhé žluté Ramosovi, to mě tak napadá, těch chyb je spousta a zápas pokazily, možná by to chtělo příště opravdovýho rozhodčího, třeba i španělským fotbalem nedotčenýho, kterej bude rozhodovat dle vlastního úsudku a ne podle emocí na hřišti...

Reagovat
DreamTeam

ja bych nerekl ze k nicemu.. i pres nepostup to muselo dodat hracum velky sebevedomi videt , ze dokazi Barcelonu prehrat.. konecne si treba budou verit a ten psychicky blok z Barcelony, ktery je tolik tizil zmizi..

podle me byl tenhle zapas i pres nezdar pro hrace velka vzpruha, uz jen aby si to vsichni vcetne Joseho uvedomili

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale postoupila Barcelona...Real je natolik velkej klub, aby se nemusel radovat z proher a remíz po dobrých výkonech, to si možná může dovolit Plzeň, když dostane jen dva góly v Miláně...

Reagovat
DreamTeam

nemluvim nic o tom ze by se meli radovat z proher ale o psychice a sebevedomi ktere jim proti Barcelone v poslednich zapasech schazelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, upřesním to-Real je natolik velkej klub, aby si nemusel zvedat sebevědomí po prohrách a remízách po dobrých výkonech...měl na to, aby včera postoupil, ale nedokázal to...uvidíme v dalších zápasech, co mu to vlastně přinese...

Reagovat
DreamTeam

tak nejak si to sebevedomi zvednou museji.. vzdyt to bylo hrozny jak z nich byly vzdycky vyplaseni... ja bych si ted Barcelonu klidne pral do ctvrfinale ligy mistru verim ze by jsme je vyprovodili...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je vas problem jeden povedenej zapas po x letech a hned nosanek nahore

Reagovat
DreamTeam

celou sezonu hrajem vyborne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

ja mluvil o zapasech proti Barce

Reagovat
DreamTeam

to bylo to posledni co nam letos chybelo.. ale ted uz snad ten blok vazne zmizi a budem takhle hrat i proti nim

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, na základě čeho by měl Real Barcelonu vyprovodit, když ji už asi 4 roky nedokázal porazit...ale tak, stát se může cokoliv, Real na Barcelonu prostě neumí a bude se s tím muset porvat, pokud bude chtít vyhrávat např. CdR nebo LM...

Reagovat
DreamTeam

vcera to bylo jen o smule/stesti .... pokud takhle budem hravat tak nemam obavy.. ale to s tou psychikou jsem psal uz na zacatku.. ted uz to dal rozebirat nebudu furt dokola..

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasny, Realu tohle pomoct muselo, na postup sere pes

Reagovat
DelPiero137

"ruku Abidala ve vápně, facku Pepeho na Fabregase-červená" - prosim ta?! Toto je neuveritelne ako dokazu byt ludia neobjektivny zlvast v zapase tychto dvoch.

Pepeho ohnanie sa sa deje v kazdom druhom zapase, vacsinou sa to tresta zltou (nie z fleku cervenou). To by potom aj Cesc mal ist rovno von za ten sklz na achilovku zo zadu.

Abidal si branil tvar, lopta suchla asi cm jeho prst a vobec nezmenila traektoriu.

Bezne veci ktore sa v inych zapasoch deju a nikto sa nad tym nepozastavuje, netvrdi ze je to 100% cervena, penalta. To len v zapasoch tychto dvoch muzstiev menia tieto bezne malickosti chod sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

1300. Pro šampiony z Barcelony

Reagovat
Xavi

Pěkná cifra.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal pěknej, ale nemohl bych fandit ani jednomu z těchto týmů, to je hnus co oni předváděj za divadlo. Jen doufám že buzny z Realu nezkazí Özila, ale snad to bude vyjímka jako když se buznám z Barcelony nepodařilo zkazit Abidala...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sou tebe vseci buzny tak jen tym kteremu fandis bude vyjimka co

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Iker Casilas po včerejším zápase hulákal v tunelu na rozhodčí, aby šli na party s hráči Barcelony.... ¨pokud to sudí uvede do zápisu, trest jej zřejmě nemine. ... tohle bych čekal spíš od Pepeho

Reagovat
Kily

neuvedl

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

rozočí opravdu na te party byl !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedno velké plus pro RM. Ozil je definitivně zpátky! Odehrál skvělý zápas. Bude klíčovou osobností ve druhé polovině sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapná Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

trapná Barcelona

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Barca smrdí!!! Luckeři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic na světě není náhoda.

Reagovat
miky10

Nádherný zápas, díky Realu. Po dlouhý době Barcu jasně fotbalově přehráli, zasloužili si postoupit.

Nejlepší na hřišti Özil s Ronaldem, z Barcy si fakt nedovolím vybrat někoho, kdo by ostatní výrazně převyšoval. Snad Messi byl u všeho důležitýho, ale taky nezářil (vyjma prvního gólu, to byla fantazie). Vlastně všechny čtyři góly byly naprosto fantastický, jednou nádherná individuální akce, pak neuvěřitelná střela, vykoupání gólmana a nakonec vykoupání Puyola. Ramosův gól naprosto regulérní, o tom snad nemůže být sporu, na druhou stranu je pravda, že Real si to měl vyhrát i tak, šancí měl dost. Ta červená být taky určitě neměla.

Iker je hrdina, řekl to upřímně skvěle. A ještě bych chtěl pochválit Puyola, to je prostě vzor pro všechny. Stejně tak se mi moc líbí Ronaldo, fakt hrozně vyspěl. Naopak Messiho faul byla slušná prasárna, na druhou stranu do toho šel s tím, že tu kartu dostane, divákům se to líbilo... Každopádně se hrál po poměrně dlouhý době nádhernej fotbal, jen tak dál.

El Clásico

Reagovat
Losinho

Ale nech toho, to Ronaldo je přeci ten zlý!

Reagovat
miky10

To jsem nikdy neřekl, a jestli jo, tak v době, kdy ještě byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle velký palec nahoru, taky jsem ho neměl rád ale obrátilo se, vyspěl...Sice je furt celkem namyšlený, ale kdo z těch chytráků kteří na něj nadávají by nebyl namyšlený kdyby byl na jeho místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Psals to vubec ty ?

Reagovat
miky10

Však já tu rivalitu nijak zásadně nehrotím, jsem spokojenej, že byl Real důstojným soupeřem a dokázal si, že to půjde.

Reagovat
Losinho

Parádní zápas, Real lepší, ale rozhodl první zápas. Dvojice Özil - Ronaldo výborná, celkově Cristiano zastínil Messiho, ale on neumí ty velké zápasy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné EL CLASICO,zápas bol výborný,jednoznačne sa bolo načo pozerať.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel 1. zápas pod Pepkem kdy byla Barca jednoznačně horší z dvojice nebo spíše tatko real hrál 30 pak 30 barca a 30 real. Fanoušci realu tu zase brečí nad rozhodčími , pískali to spíš divně než špatně. Sem rád že psychycky jsme na tom o 3000% líp než real jen škoda že sme v záveru nedali nejaký brejk to by real dorazilo a k zápasu : tolik chyb v rozehrávce sme snad neudělali za celou sezonu byla to hrůza. Rozehrávka po levé straně Puyol,Abidal.... byla katastrofální vetšinou to řešil Pinto odkopem, u něho bych zůstal a jen chtěl zmínit že to není golman pro Barcu, musí přijít kvalitní náhrada moc by se mi líbil Reina dále také co mě mrzí je rychlost stoperské dvojice Pique by na tom zapracovat mohl ale Puyol už asi bohužel ne......dopředu zase byla lepší pravá strana hřiště. V příštím el Clásiku musíme dominovat a vyvarovat se zbytečných chyb jako ted a nikdy už tak real nepodcenit

Reagovat
Kily

s tou lepší psychikou bych to až tak jasně neviděl, zrovna včera se ukázalo, že se Barcelona taky dovede rozsypat. V tu chvíli se mi pak strašně líbil Xavi, který neztrácel jistotu v klidu pokračoval v jistém výkonu, díky čemuž se Barceloně dařilo i držet míč a nepouštěla Real do žádného velkého tlaku

Reagovat
Jerichoo

Hráč zápasu Ozil Krysa zápasu Alves

Krásny futbal

Reagovat
Makelele

to si zasluzi

Reagovat
vocasisko

Andrés Iniesta byl střídán ve 29. minutě kvůli natržené podkolenní šlaše na levé noze tak to bude asi dýl jak 2 týdny

Reagovat
Jerichoo

podkolenná šlacha je svinstvo, ak je to pravda tak bude mimo dlho

Reagovat
Kily

pár týdnů, ono to jenom zní vážně vzhledem k tomu, že jsou tam slova natržený a koleno

Reagovat
Jerichoo

no ono zranenie podkolennej šlachy je hnus aj kvoli tomu, že sa ti to môže neskôr vracať, alebo pri neúplnom vyliečení roztrhnúť. Pozri sa ako marodil Rosa aj keď on ju mal roztrhnutý myslím

Reagovat
Jerichoo

*roztrhnutú

Reagovat
Kily

tak to má na dva až tři týdny. Ono tady vzniká rozkol v tom, jaký je překlad, stehenní sval pak už zní mnohem snesitelněji než podkolenní šlacha

Reagovat
Jerichoo

tak to je zásadný rozdiel

Reagovat
One-Real

Ramos 13 červená za Real. Už je v čele před Hierrem.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Infi

Reagovat
Al Capone

Tak co na to říct no...po poločase jsme si zasloužili vedení aspoň dva nula, ale proste nedas dostaneš, takový je fotbal..ale naše góly byly krásnou ukázkou dokonale techniky hráčů...tak tuto sezónu už může zachránit jen nase výhra v jarním El Clásicu v Barceloně

Reagovat
blaugrana

Hlavne ten druhý, keď Alves odkopom trafil hlavu neviem koho a potom šiel Benzema do šance.

Reagovat
Kily

parádní práce Benzemy, který si poradil ve stylu velkých střelců

Reagovat
blaugrana

To nepopieram, ale nebyť nás, tak ta akcia ani nevznikne. Puyi omu tiež moc nedal a Pinto? Škoda hovoriť.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan

Hej a Alvesovi by sa to tiez nedostalo na nohu nebyt teču Lassa. Boze uz znizovat gol tym, ze trafil niekomu hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tieto súboje budeme o pár rokov spomínať. Neviem, či sa to zdá len mne, ale zápasy súčasnej Barcy a Realu majú nakročené stať sa legendárnymi. Už len tá obrovská rivalita, emocie, vybičovanosť... súboje Messi - Ronaldo, Mourinho - Guardiola, fakt, že momentálne sú to 2 najlepšie tímy planéty... O týchto zápasoch zápasoch budeme za pár rokov čítať články a pozerať dokumenty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vidis mozna ty.....ja vidim rozkouskovany zapas....neustale se prerusuje kvuli nekomu kdo lezi na zemi....kazde preruseni trva strasne dlouho pac hraci furt breci u rozhodciho...2 nejepsi tymy planety?....to je jen spekulace....Bacra asi ano ale Real uz peknych par let nic krom dostat od Barcy na prdel nedokazal....

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas včera od realu aj od barcelony

Reagovat
hefy

Nechci nic moc řikat, ale to se takhle připískává Barce pořád? Bylo tam ke konci několik neskutečně necitlivých odpískání od sudího. Například Callejonova údajná vysoká noha nebo Granerův skluz. Callejon nohu zavčas stáhl a Granero se Piqueho ani nedotkl. To řvaní ho v Anglii určitě neučili. :) Ramosovo vyloučení bylo také hodně sporné a zdálo se mi, že loket v obličeji nebyl. Poté mi taky nebylo jasné, proč sudí ukončil zápas, když Real měl v polovině hřiště standartku a mohlo míč během pár vteřin poslat do pokutovýho uzemí.

Jinak Daniho Alvese byl prostě nádhernej. :)

Reagovat
vocasisko

jaký přípískávání furt? vy snad úplně vypouštíte první poločas kde nebyl vyloučenej Lass a pak vypouštíte dva vymyšlený offsidy Alexise a Pedra!!!!!! a navíc, zapomínate na první zápas, kde měl letět Pepe a byly tam další 2 vymyšlený offsidy Alexise a Messiho v konečným součtu byla ve dvou zápase víc poškozená Barca! ale to nikdo vidět nechce, všichni vidí jen posledních 10 minut, který byly vyhrocený. kdyby dal Real na začátku zápasu svoje tutovky, mohl postoupit zaslouženě, takhle se akorát fňuká a brečí.

Reagovat
C0br

Jo dokonce už jste byli více poškození vy Ty sis už fakt vytvořil vlastní, pokřivenou realitu.

Reagovat
vocasisko

když vezmu v potaz, že v prvním zápase neměl dohrát Pepe, v druhém Lass a že v obou zápasech se pískul Alexisovi neOFFSIDE, když už byl sám před Ikerem, tak jo

Reagovat
blaugrana

Nechcem nič hovoriť. Ale sú tieto subjektívne príspevky stále nutné?

Reagovat
hefy

Proč subjektivní? Mně je La Liga a veškerej španělskej fotbal ukradenej. Nefandim Barce ani Realu.

Reagovat
blaugrana

Tak sa k nemu ani nevyjadruj, keď je ti ukradnutý.

Reagovat
vocasisko

a navíc, Real měl na vyřazení Barcy 180 minut, nechápu proč by se mělo nastavovat, dokud nepostoupí

Reagovat
madridcan

Ty si taky debil, ze mi to tu v obyvacke az trieska s dverami To,ze vy ste dali gol v 48 minute takmer,ked sa nastavovala jedna minuta to nevidis. Zatial co my sme mali standartku v case cca 92:48(po tom co polku nastavenia ste prevalali) Toto zase nevidis TY!

Reagovat
vocasisko

hlavně si zapomněl, že se zahrávalo tak pozdě, protože měl Lass dostat červenou a nepochopitelně ji nedostal a jedna věc je kopat přímák v blízkosti vápna a druhá věc je kopak přímák na vlastní polovině... a poslední dobou to tu dost nezvládáš, měl by ses jít léčit

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jerichoo

ty si vážne trapák

Reagovat
madridcan

Ja to nezvladam pri niekom takom hlavne ako si ty A ty si opat zabudol, ze ked bol faul bol na hranici nastavenia a plus si este zabudol,ze Lassova prva zlta karta bola smiesna Ale bušte si do hrude aj nadalej

Reagovat
vocasisko

jenže to je věc rozhodčího jestli byla ta první přísná nebo ne, neměl ji dávat a obhajovat se později po zákroku, který rozhodně na žlutou byl tím, že první udělil přísně, je prostě směšný

Reagovat
madridcan

fajn

Reagovat
hefy

Je jedno, kolik měl Real času předtím. Důležité je, že se písklo ještě před vypršením nastaveného času.

Reagovat
smazaný uživatel

Die simulantenbande...

Reagovat
božský John

šmarjá, to je zas pláče a keců, kvůli blbýmu clasicu, který už zevšednělo a hraje se de facto každej měsíc jedno

Reagovat
madridcan

No Alexisov ofsajd Akoze kym by to spracoval, tak stihne k nemu dobehnut asi aj Higuain, ale aspon sa maju katalanci cim ohanat no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jo jasně a místo Lasse dostal červenou Ramos, Pedrův offside je nepodstatnej, protože stál na křídle, Alexisův offside z prvního zápasu je taky nepodstatnej, protože už je to týden, to stejný platí o Messiho neoffsidu a Pepeho červená neměla být, protože nikomu neurval hlavu

umíte si prostě vše odůvodnit po všem

Reagovat
madridcan

rovnako ako vy a vies dobre,ze v polke svojho komentare trepes chujovinky

Reagovat
homeles8

vocasisko a jiri - fcb ftw!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co vyloučení messiho???...jednoznacne mel dostat zlitou kartu i za to neumozneni rozehravky standartky...nebo jednoznacna ruka abidala hmmm??? jasna penalta a zluta karta k tomu!!!....

jasnej regulerni fík od Ramose!!! komedianti barcelonaci....

Ale nejlepsi jsou demen*stí fanousci barcelony co tady pisou na tyto jednoznacne podvody ze real madrid breci a stezuje si akorat...jasne chpau to, vam by se hodilo aby se o tom nemluvilo!!!!!....

obrovsky uznani si zaslouzi za svoji psychickou silu real madrid jak se zvedl po 1polocase kdy mel vest 4-0 a prohraval 2-0 ....neskutecne

Reagovat
vocasisko

Messi měl dostat červenou a žlutou na to. První penalta se měla pískat po tom co zahrál Busquets ve vápně břichem. Druhá penalta se měla zahrávat po tom co si Abidal chránil obličej s odůvodněním, že do příště si má ty ruce uříznout, Třetí penalta se měla zahrávat po tom co Messi sejmul Pepeho. Ramosův gól ne jen, že měl platit, ale Alvés měl dostat červenou za simulaci + pro příště je Ramosovi povoleno si vzít devítku a pár hráčů ve vápně postřelet. Pedrův gól neměl platit, protože stál v offsidu. Alvésův neměl platit, protože byl 3 minuty po konci poločasu. V druhý půlce měli dostat červený karty za simulaci Busquets, Alexis, Xavi a Iniesta, kterej sice už nebyl na hřišti, ale válel se na lehátku u doktora. Real měl vyhrát 8:0 a zaslouženě postoupit.

Reagovat
homeles8

konečně

Reagovat
Chygro25

*Alves

Jinak souhlas.

Reagovat
Jerichoo

"Druhá penalta se měla zahrávat po tom co si Abidal chránil obličej" iróniu chápem

Doštuduj si pravidlá, lebo si smiešny. V 16 si nemáš čo chrániť tvár dvoma rukami, ak ti ich trafí píska sa penalta

Reagovat
vocasisko

takže příště když mu kolem hlavy poletí kopačka tak nemá nic dělat a nechat si třeba i ukopnout hlavu

Reagovat
Jerichoo

o čom teraz hovoríš? ja len citujem pravidlá a ty trepeš somariny

Reagovat
vocasisko

hlavně že pravidla o ruce ve vápně jsou strašně konkrétní, tak netřep ty

Reagovat
Jerichoo

proste nemá čo mať vo vápne dve ruky pred tvárou, tak to je. To neznamená, že ked po ňom z publika niekto hodí polkilový kameň, že si ich tam dať nemôže. Ale za ruku po chytení kamena sa penalta nepíska

Reagovat
vocasisko

takže podle tebe to byla penalta?

Reagovat
Jerichoo

podla pravidiel nie podla mňa

Reagovat
smazaný uživatel

kolem rozhodciho neustale hejni barcelonskych komediantu a on nedal ANI JEDNOMU ZLUTOU KARTU....je videt proc ma barcelona takove dluhy,....kupovat trofeje neco hold stoji....dnes koupili postup pres real....v minulosti koupili cervenou pro van persiho v LM za stavu kdy postupoval arsenal....na Chelsea to je musel stat poradnej balik penez..!!!!....maji nezaslouzene 2tituly LM a k tomu 2x MS a 2x ES....!!!...o ty trofeje nemeli ani bojovat, ale cas to splachnul ze barcelonaci....??...nevite o tom nic ze??:...podvodnici, simulanti, koko,i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

no kdo tady ještě nevyleze

Reagovat
smazaný uživatel

jenom pro upřesnění ty asi fandíš Realu že?

Reagovat
smazaný uživatel

obranujete se offsajdem Alexise, kterej tam stejne mel 2beky a casillase, navic si to zpracovaval dlouho....pak se obranujete offsajdem pedra kterej byl krytej a na vic na kridle voeee !!!!....a hlavne tu ctu takove nesmysly ze mes Lass jit ven....1zluta karta u nej nemela jednozcne byt, takze mel dostat tu kartu zlutou tam kde vy vidite cervenou barcelonsti podvodnici|!!!!! korupce....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem neskutecne hrdej na hrace Realu Madrid jak se s tim vcera vyporadali, dukuju vam hosi!!!-.--uzasnej vykon, neuveritelné silna psychika!!!....neskutecne, snove.....famozni obrat!!....u me ste vyhrali na plne care...!!!....ligu vyhrajeme a LM take, tam nas muze zastavit jen FCB svymi rozhodcimi v barve sveho klubu....ale verim ze uz jim dochazeji penize na uplatky

Reagovat
vocasisko

asi jo, přece jen jsme v minulým roce skončili s 68 mega v plusu, tak se asi už neuplácí

Reagovat
smazaný uživatel

vocacisko nejsi sptanej psycholog, kdyz nemuzes pouzivat fakta, tak nejprve sam sebe presvedcis ze sam mas pravdu a pak napises totalni nesnyl aby si tim zakryl pravdu...myslis snad ze messi nemel dostat 2zlute karty?:..nebo snad ze Abidal nezahral ve vapne rukou, jasne ze neumyslne, ale to je jedno podle pravidel....jj Busquets zahral rukou,ale byla u tela, tam penalta byti nemela...nezda se ti tedy divne ze hraci barcelony obletuji neustale rozhodciho a nemaji ani 1zlutrou kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

asi si si precetl spatne info, skoncili jste i pres vyhru v LM v minusu mirnim

Reagovat
smazaný uživatel

dale neni ti divne ze Iker Casillas si stezuje na rozhodci??:..ON kterej nikdy nerekne proti nim ani kousek kriveho slova to uz nevydrzel!!....on prohral desitky El Clácik a nikdy o rozdodcim nemluvil.....vazne ti neni divne ze uz to vcera ani on nevydrzel??

Reagovat
vocasisko

nikdy? ověř si informace a nauč se reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli fandím realu Serdero?....ne nafandim jim, ale sleduju velke bitvy jak v ENG tak v ESP nb v ITA...mam velmi rad jiz vyse znineneho Ikera Casillase, a pak take nesnasim kriva rozhodnuti v takhle velke mire ktere se predjou se slovy ze fans realu breci

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona je mi velmi sympaticka svou mladeznickou akdemii, ktera je bezesporu nejlepsi na svete!!....a jak to dokazi herne praktikovat v A tymu je neskutecne. v Oblibe mam u Barcelony Piqueho.

Ale jak rozhodci Barcelonu protezuji kdyz se ji zrovna nezadari mi velmi kazi fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

vocasisko bez si koupit barcelonesky dres rozhodciho ... zajimave na jakou cast textu odpovidas jen na tu kde najdes odpoved, na zbytek premysli jak vymyslet, ze messi nevidel rozehravku a tak se tam nahodne ocitl, abi si kral oblicej rukou ve vapne , to se snad nesmi ??....hraci barcy sice kolem rozhodciho neustale byli, ale to jen kvuli tomu aby mu rekli ze to piska vyborne spravedlive....fakt uznani!!....rekni mi radci kde si sebral 68milionu, kdyz jste skońcili min sezonu ve ztrate?

Reagovat
vocasisko

nebylo to 68, ale 66 a je to tady http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2011120163 konkrétně část : "Zrovnali sme zložitú situáciu, v ktorej sme našli klub, keď sme sem prišli...V uplynulom roku sme znížili deficit o 66 miliónov euro. Pomôže to posunúť projekt v budúcnosti dopredu."

Reagovat
smazaný uživatel

nebo mi rekni jak velmi radi ukazujete na nedavne trofeje....vazne tam ma byt ta trofej z LM po tom semifinela na Chelsea?:...vazne tim padem ste meli zaslouzenou ucat na MS klubu 2009??....vazne jste meli zaslouzenou ucast v ES 2009?....

Reagovat
vocasisko

ano zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

cekam na odpovedi, predpokladam ze sem posles tak leda tohle: ...to ti jde nejlepe, a ja ti to nemam za zle, ptz na tvym miste bych vedel ze nemas co odpovedet na tyto otazky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm,....kde si kamarade??...hmmmm cekam tu na tve uchvacujici braneni FCB...?

tak kde si?...Barcelonsti fanousci maji prece odpved na vse ne?....JO AHA, ty fandis barce jen kdyz se dari, promin to mi nedoslo, omlouvam se!....moje chyba, jj v roce 2008 si take fandil United ze?.....jj chapu, vyhrali LM....jj mas pravdu ty ses tady ten nejlepsi z nejlepisch :) ...jasne proc si nevymyslet i cisla kladne, kdyz jste skoncili v zapornych, nemluve o vasem dluhu, kterej je nevysi ze vsech fotbalovych tymu Západni Evropy

Reagovat
vocasisko

Reagovat
blaugrana

Diskusia sa začína kulminovať do závratných výšin.

Reagovat
vocasisko

neuvěřitelné jak jeden člověk, kterýmu říká slovo reagovat asi stejný hovno jako slovo mozek, dokáže zasrat diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelné, jak dokáže člověk lhát sám sobě...Sokrates prohlašoval, že to nejde, jak vidime jde to....gratulace pro vocasiska!

Reagovat
vocasisko

Lhát sám sobě? ale jo, párkrát se mi to povedl když nad tím zauvažují, takže díky za obdiv. Asi začnu taky Jirkovat, jsem rád, že se můj fan-club rozrustá minule to byl ten, no, nepamatuje si někdo jeho nick? Tento už je druhej, asi si je budu zapisovat, protože až budu slavnej, určitě je nezapomenu zmínit.

Reagovat
vocasisko

Tak máme na ponorku "pouze 14 hráčů" A-týmu. To je na jednu stranu málo, na druhou stranu to nevadí, protože se určitě s touto situací aspoň trochu počítalo a tak už sou téměř stálicí A-týmu 3 hráči B-čka, který předpokládám, že půjdou v létě do A-týmu (Cuenca, Sergi Roberto, JDS). I tak bych byl rád, kdyby si odpočinu Pique a Abidal, protože poslední 2 zápasy jsou na facku. Proti ponorce teda doufám v sestavu:

Valdés-Alves,Puyol,Mascherano,Adriano-Sergio/JDS,Xavi,Cesc-Cuenca/Thiago,Messi,Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální nápad tady-cizí rozhodčí.Bude mít větší nadhled a snad i přestanou výmluvy ,brečení,osočování.Nemúžu si pomoct,ale fanoušci Realu jsou zaslepení,nevidí fauly Realu,za ty samé chtějí na druhé straně trestat.A jestli se najde z fanclubu Realu někdo kdo řekne že Pepe za svoje hrubý výstřelky už neměl dostat pořádnej flastr,tak už to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda diskusia.

Zápas som videl len zo záznamu. Real konečne ukázal, že aj oni vedia hrať proti Barce futbal, za to palec hore Veľmi ma sklamal prístup našich hráčov, ktorí si mysleli, že Real to príde len odkopať a bude znovať zalezený pred 16kou a porazí sa sám, za to palec dole

A všetci, čo sa tu sťažujú, že sa pripískava Barce, tak len zopár postrehov:

- Pepe zápas hrať nemal, bez debaty.

- Lass mal byť vylúčený, tam niet žiadnych pochýb.

- Sergiova "ruka" sa pískať dala, ale bolo to na hrane. Bola pri tele, čo sa pískať nezvykne a čo je dôležité, rozhodca stál tak, že to proste posúdiť ako ruku nemohol.

- Ramosov neuznaný gól na hrane, ale úplne nezmyselne fauloval Daniho (čo vôbec nebolo potrebné)

Rozhodcovia podávajú pravidelne úbohé výkony, to sme si už v PD mohli zvyknúť. To nie je o tom, že niekomu pripískavajú viac, ale o tom že svoju prácu nedokážu robiť poriadne.

V každom prípade pekný zápas, pekné momenty, Daniho gól, Messiho asistencia, Mesutove brvno, Benzemov gól. Najviac mrzia zranenia, Alexis 2 týždne, Don 3 týždne ale verím že sa s tým vysporiadame.

Reagovat
vocasisko

ta Sergiova "ruka" vůbec ruka nebyla, podívej se sem http://www.cuatro.com/deportes/futbol/el-clasico/El_Clasico-Barcelona-Real_Madrid-Barca_-_Madrid_3_1548475187.html dej si to na 1:30 a vidíš že to bylo prvně stehno a pak břicho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele