4. kolo
29.10.2014 20:45 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neverím, že tam vyhráme (po postupe cez Arsenal by som si to želal)

Reagovat
smazaný uživatel

za 1 polčas

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tých 2 žltých (Fonte za reči, Pellé za oslavu gólu) p.s. zbytočne sme si to skomplikovali v 2 polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Graziano je neskutočný a ohromne platným hráčom je aj Duško Tadič - sprvoti som sa obával, či po príchode z Holandska nebudú mať títo dvaja problémy s adaptáciou na iný herný štýl a nevyhasnú tak, ako v minulej sezóne po prechode z Alkmaaru do Sunderlandu napríklad Altidore, no opak sa stal pravdou a anglický futbal im sedí ako detská riťka na šerblíku... perfektné posily, po tých masívnych minulosezónnych hráčskych odchodoch som sa trochu bál, čo s nami bude, no teraz sa mi zdá, že sme vďaka týmto vydareným nákupom ešte silnejší než v minulom ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

A zabudol som spomenúť Maného - to je do ofenzívy tiež posila jak hrom, navyše sa pomaly vracia Jay, v bráne sa výborne uchytil Forster... ak sa proste nič výrazne nepokazí, tak nás v budúcej sezóne reálne vidím v pohárovej Európe.

Reagovat
Setwo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele