základní část, 1. kolo
05.08.2017 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
HullCity

Pro mě jsou oba týmy favority na přímý postup.Aston Villa tím kádrem a už prostě to,že je to tým,který nepatří do 2.ligy,my zase pro ty změny,co se u nás přes léto odehrály.Tou hlavní je příchod Leonida Sluckého na post manažera + ty posily také nejsou na 2.ligu špatné:Aina,Hector,Campbell,Stewart a Mazuch.Ano odešli hráči jako Maguire,Robertson,Davies,Jakupovič,Tymon,Elmohamady nebo Huddlestone(u kterého mě to docela dost překvapilo),ale při sestupu jsou změny vždy zapotřebí a já věřím,že jako vždy se z toho oklepeme a vrátíme se do PL.Tip: 1:1.

Reagovat
HullCity

McGregor-Aina,Clark,Dawson,Hector-Clucas,Henriksen,Bowen,Grosicki-Campbell,Hernandez.

Reagovat
HullCity

No ta obrana v 1.poločase neskutečně hořela!!Aina zavinil branku,Hector byl jak sjetý a Clark působil nejistě také,ale není se čemu divit 1.zápas za áčko.Celkově prostě tým působil divně,ale Sluckij o pauze hráčům evidentně pořádně promluvil do duše,protože ve 2.poločase jsme byli jednoznačně lepší!! Jak nám domácí mohli naložit 3:0,tak mi jim zase ve 2.poločase.Bowen byl nejlepším hráčem v přípravě a i dneska to potvrdil v ostrém zápase.Rozhodně jsem s tímto výsledkem spokojený a hlavně tedy s tím předvedeným výkonem ve 2.poločase!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele