3. kolo
04.01.2015 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
t0mmy33MCFC

to zas mohla byt ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

t0mmy, neviděl bych to jako ostudu, zápasy fa cup jsou hodně specifické, o překvapení na úkor favoritů není nouze. sám jsi to musel vidět, převaha hlavně v druhé půli místami drtivá a góly nakonec přišly. včera sw a na nový ropk sunderland brámili svůj prostor před bránou v 7-8 hráčích a to je těžké prorazit a gólově se prosadit. loni, předloni, předpředloni jsme na takto postavené taktice soupeřů končili, protože jsme ji nedokázali překonat. proti černým kočkám bušíme jako hluchý do vrat a až pumelice yayi protrhla obranný val. včera to bylo něco podobného. tušil jsem,že vítězný gól dáme.. vídíš, dnes takové zápasy vyhráváme. jistě bylo to na poslední chvíli, ale prostě bylo. vem si kolik zápasů utd. když byli nahoře rozhodovali v posledních minutách, nebo v nastavení - a žádná ostuda! nezapomínej, že hrajem bez forvardů a návrat po zranění, džeka a sergia, nemusí to být zrovna hned hitparáda. jovetič hrál včera jen hezky a nic,i proto se musel ze zápasu poroučet. když jsem ho viděl v létě v přípravě, říkal jsem si, ten mé místo v sestavě jisté a teď je ho půlka...

hlavně v lize zbytečně neztrácet a v LM dát barcelonu!

ne, ostuda určitě ne. .oni jsme opakovali zápas s blackburnem, u nich první zápas remiza.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele