základní část, 11. kolo
24.10.2022 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Armand Lauriente (© AFP)

Sassuolo otočilo duel s Hellasem

Tři body zůstaly v pondělní dohrávce na Mapei Stadium, protože Sassuolo otočilo nepříznivý vývoj proti Hellasu a zvítězilo 2:1. Rozhodující branku přitom vstřelil až čtvrthodinu před koncem Davide Frattesi.

Sassuolo nevstoupilo do zápasu dobře a Hellas se ujal vedení už po 120 sekundách. Ceccherini na levé straně hřiště odcentroval a balón k překvapení všech doskákal za Consigliho záda. Nešťastný moment Neroverdi nepoložil, byť na koni byl v úvodu jednoznačně Hellas. Svižné tempo přinášelo zajímavé okamžiky na obou stranách a ve 32. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Armand Lauriente prošel na levé straně přes Hiena do vápna a svojí individuální akci přesně zakončil - 1:1. Hellas si sice mohl vzít vedení zpátky, ale pěkná branka Velosa nemohla být kvůli předchozímu Kallonova ofsajdu uznána.

Druhý poločas nabídl poměrně dlouho vyrovnanou podívanou a znovu platilo, že šance měly oba celky. V 68. minutě odmítli opětovné vedení Lasagna s Faraoni. Prvně jmenovaný hlavičkoval jen do Consigliho a dorážka Faraoniho mířila mimo.

Efektivnější byli Neroverdi a po přihrávce Traorého úspěšně zakončoval Davide Frattesi. Čtvrthodinu před koncem tak Sassuolo otočilo nepříznivý vývoj a poprvé se ujalo vedení. Hellas se na odpověď nezmohl a ani v závěru nebyl schopen vyvinout výraznější tlak. Sassuolo potvrdilo roli favorita a prohloubilo veronské trápení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele