základní část, 34. kolo
08.05.2023 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

Sassuolo dělilo body s Boloňou

Remíza 1:1 se zrodila na Mapei Stadium, kde se střetly týmy Sassuola a Boloni. O nic zásadního v duelu nešlo, jistotu záchrany mají jak domácí, tak i hosté. Všechny góly padly už v průběhu prvního poločasu a na trefu Domenica Berardiho odpověděl Nicolás Domínguez.

Oba celky vstupovaly do zápasu s tím, že v minulém kole prohrály. Sassuolo padlo na Laziu 0:2, zatímco Boloňa nestačila na Empoli. Chuť získat tři body tedy byla velká.

A netrvalo to dlouho a skóre se poprvé měnilo už v 15. minutě. Domenico Berardi pronikl z pravé strany do šestnáctky a tvrdou ranou k tyči poslal Sassuolo do vedení. Úvodní branka hru rozhýbala a k vidění byl poměrně svižný fotbal. Hrálo se před oběma šestnáctkami, nicméně na další gól se čekalo. Zhruba po půlhodině hry tempo opadlo, ale ve 42. minutě se Boloni podařilo vyrovnat. Nicolás Martín Domínguez dostal přihrávku na hranici pokutového území a krásnou střelou do šibenice nedal Consiglimu šanci. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

I po změně stran pokračovala vyrovnaná partie a bohužel šancí moc nebylo. Oba celky byly s remízou spokojeni a zbytečně neriskovaly. Náznaky šancí už žádnou změnu skóre nepřinesly a zápas skončil remízou 1:1. Boloňa je desátá, zatímco Neroverdi jsou třináctí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele