základní část, 26. kolo
12.03.2023 12:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Antonio Sanabria (© AFP)

Turín se v Lecce přiblížil pohárům

Dva zásahy v rozmezí tří minut se staly domácímu Lecce osudnými. Turín zvítězil na Via del Mare 2:0 a minimálně na pár hodin poskočil už na sedmé místo tabulky. Pokud jde o domácí, ti zůstávají ve spodních patrech tabulky, prozatím mimo sestupové příčky.

To nejdůležitější přinesl už první poločas, ve kterém Granata vsítila oba góly. Nerozhodný stav na Via del Mare vydržel do dvacáté minuty, kdy Mirančuk načechral balón za obranu a tam v náběhu překonal Falconeho Wilfried Stephane Singo. Domácí se sotva stačili otřepat a Turín už vedl o dva góly. O tři minuty později po Singově gólu udělal průvan v obraně Radonjić a před brankou měl snadnou úlohu Antonio Sanabria - 2:0.

Na trávníku také začaly jitřit emoce, což se projevilo dvěma červenými kartami pro realizační týmy obou celků. Nic dalšího už první poločas nenabídl a oba celky zamířily do šaten.

Lecce se potřebovalo ve druhém dějství chytit a proto sáhlo ke změnám. Obraz hry se však nezměnil a ofenzíva domácích dál působila bezradným dojmem. Díky dvougólovému náskoku absentovala i snaha Granaty, která dokonce ani jednou nevystřelila na branku. Jednoduše se na trávníku odehrávala jedna velká nuda. Ani závěr zápasu nepřinesl drama a stav 2:0 se naštěstí pro Turín už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele